Pollen??

Är nyss inkommen från en grymt skön promenad, tyvärr glömde jag kameran, men ska nog ta Leia till parken en stund då jag hämtar henne så då kanske det blir några bilder..

Men iaf så slog det mig då jag nu va ute och gick att det kanske är pollen som gör mig så hängig, trött i huvudet och tjock  ihalsen?? Jag har ju inte haft en tanke på pollen, då snön aldrig verkat gett med sig så är alla dessa pollenallegier det sista man tänkt på..

Visst har febern gjort sitt och den eländiga snuvan jag aldrig blivit fri, men att va så här trött är inte likt mig, så pollen kan va en förklaring helt klart..

Nä blir ett besök på apoteket då jag hämtar Leia så att jag kan rådfråga någon.. Är trött på att va trött;-)

Nu ska jag vika tvätten och förbereda middagen, måste bara fundera ut på vad jag ska bjuda mina älsklingar på..

Fisk, fågel eller kött??

Vad blir det för middag hemma hos er då??


Dags att ta tag i saker nu..

Ja nu har jag varit orkeslös och för det mesta soffliggandes sen fredag kväll så nu ska jag försöka få saker och ting gjorda som fått lida pga min orkeslöshet jag haft..

Bloggen har ju varit rätt orkeslös den också men hur kul är det att skriva om att nu ligger jag i soffan, nä nu har jag förflyttat mig till sängen.. Oj, nu tog jag mig en dusch för att piggna till:-)?? Har ju inte varit utanför dörren mer än att lämna och hämta Leia så min kontakt med omvärlden har varit rätt begränsad,inte ens nätet har jag haft ork att besöka och då är jag trött:-)

Sysslor som jag ska ta tag i är den makalösa hög av Ikeapåsare med ren tvätt som ska vikas, kanske ta bilen till en biltvätt, den ser för gräslig ut just nu, fixa deklarationen, gå till bibblan och låna lite nya böcker för en promenad i detta underbara väder sitter nog gott för att infinna energi.

Ja listan kan skrivas lång, men för att inte förhasta mig så stoppar jag där för att se hur mycket jag orkar med överhuvudtaget:-)

Är inte riktigt pigg, men feberfri sen i går men var faktiskt duktig på att lyssna på min kropp den här gången och bestämde mig för att vara hemma ännu en dag då jag verkligen inte känner mig redo att vara i barngrupp idag..

Lämnade precis Leia på förskolan och nu ska jag hinka lite kaffe för att samla kraft..

Hur mår ni då?? Vad underhåller ni er med en sån här underbart solig dag??

Så kom den då..

Japp igår slocknade jag lagom till vi skulle släcka ner en timme så här var det mörkt fram till ett tiden då jag vaknade med en frossa som hette duga.. Var bara att kliva upp knapra i sig panodil och kolla tempen..



38.9 vilket är väldigt mycke på mig så idag har jag i stort sett bara legat, den största förflyttningen var väl från sängen till soffan, tur Leia är så förstående att mammsen är sjuk och att hon får bråka med pappsen idag *NOT*

Tyvärr så är det väldigt olägligt för mig med att bli sjuk nu då jag har ett väldigt viktigt möte imorgon kväll och som inte går att boka av då det är många andra med på detta mötet, missar jag detta så kan jag missa något som jag väldigt gärna vill göra så det är bara till att sova, dricka en massa och knapra panodil för mötet ska jag bara på.. Dessvärre blir det till att sjukskriva sig om febern inte går ner till kvällen, men vi får se hur det blir med det..

Jag har ju redan ett antal vabbdagar så helst ser jag ju inte en karensdag också på nästa lönespec, men är man sjuk så är man..

Nu lite kaffe sen ska jag lägga mig i soffläge igen och va en supertråkig mamma och sambo..

Underbar sovmorron..

Idag fick jag verkligen sova ut förutom en liten väckning kring sju av Leia men jag sände bara vidare henne till pappsen och sen sov jag välförtjänt till 11..



Frukosten jag fick av älsklingen bestod i äggröra och bacon och en massa kaffe:-) Denna variant av frukost tillhör som sagt min favvis ochså passar den ju min LCHF diet galant:-)

Mitt tillstånd är inte bättre, halsen värker och nu har min nästäppa släppt vilket resulterar i att jag får snyta mig var tredje minut så snart har jag väl ingen näsa kvar:-) Men med lite panodil och fisherman överlever man det mesta så vi får se hur detta utvecklas helt enkelt..

Idag blir det hemmamys, förutom en kort visit till Maxi då det behövs inhandlas lite mat och att inte förglömma ballonger åt Leia, hon är beroende av ballonger så ikväll får pappsen sitta och blåsa ballonger till det inte finns någon luft kvar i han;-) Tur han har stora lungor som sagt:-)

Nu ska jag ta disken, sen lite kaffe och en dusch medans Leia nu sover en liten lur:-)

Hur ser er lördag ut då??

Inställd resa..

Vår lilla road trip till Dalarna är tyvärr inställd och min hals blir bara tjockare och tjockare:-(




Lite tråkigt då jag skulle fixat min gaddning som bleknade så mycket, men får väl försöka hitta någon i stockhm som är bra på porträtt, men det blir ju dyrare som sagt.. men men finns inte mycket att göra åt det nu.

Nu blir det soffan med Lets dance, har inte sett ett avsnitt sen början, men finns inte så mycket annat att titta på just nu.

Som vanligt på fredagar så suger tv utbudet och ut orkar jag inte gå då det tro det eller ej är helt vitt ute igen..
Lurad ännu en gång på våren som sagt..

Vad hittar ni på då??

Tidig Fredag..

Idag var min sista tidiga fredag då vi kommer ta bort dessa underbara ettdagar och tråkigt nog så har jag inte kunnat njuta riktigt av den:-(

Brukar ta mig en timmes shopping eller något annat egenlyx, men idag har jag fått stressa hem, slänga i tvätt och ska nu vandra och hämta hem Leia till en väldigt trött och frusen mamma..

Började koka i kroppen vid lunch, men samtidigt fryser jag men någon feber har jag tydligen inte heller.
Knaprat Fisherman hela dagen för att försöka få någon slags effekt mot min täppta näsa och samtidigt lindra halsen lite, men det enda det gett mig är halsbränna..

Gnäll gnäll gnäll, men ibland måste man få gnälla så man kan få glädjas då det vänder till bättre tider:-)

Nu ska jag springa iväg, men bloggar lite senare då jag fixat det mesta härhemma inför vår road trip imorrn..

Ha det gott sålänge!!

Äntligen..

Får man lite tid över för att sätta sig vid datorn och surfa runt lite:-)

Denna vecka har varit mycket jobb, småhängig kropp, samt en väldigt trotsig Leia som tar musten ur mig vilket resulterar att då Leia somnat så har det även varit god natt för mig:-)

Nu badar båda mina hjärtan och jag har ganska nyligen kommit hem, blir en kväll med att fixa räkningar samt även fixa med min deklaration som inte stämde riktigt.. Var inte bara jag som fått 2005 års inkomst från mitt förra jobbutan 30 pers till men nu är det iaf fixat och förhoppningsvis blir det en slant till på min återbäring.*hoppas*

Imorrn är det en kort arbetsdag, sen snabbt hem och fixa med tvättstugan, åker till dalarna på lördag för en kortvisit så alla helgmåsten såsom tvätt och städning måste fixas imorrn, men det passar bra då det ändå aldrig finns något att se på tv´n på fredagar:-)

Nu spana in lite bloggar sen natta Leia för att sen ta tag i saker och ting innan sängen lockar även mig, har öppning imorrn så upp före gryningen även imorrn också..

Bloggar lite mer senare ikväll..

Tjingeling!!




God morgon!

Sitter och väntar på att tåget ska rulla iväg, var ca 9 timmar sen jag kom hem med tåget så särskilt pigg är jag inte. Hann med att se husfruarna sen däckade jag för att bli väckt strax innan fem igen. Jaja blir en någorlunda tidig dag så ikväll blir det mys med Leia:-) vad händer hos er då?

God morgon!

Lite småkyligt idag men solen är iaf på besök:-) idag är en lång dag på jobbet med kvällsmöte som vanligt på tisdagar. Sen snabbt hem och kolla på husfruarna:-) nu rullar tåget så nu är det kaffe och metro som gäller:-) ha en skön dag.

Min typ av humor:-)

Ja snart börjar Ballar av stål på kanal fem 21.55..

Det går bara inte att missas efter förra veckans smakstart:-) Jag bara ÄLSKAR då Martin Soneby drar på stan och retar gallfeber på olika stockholmslags supportrar:-)

Helt klart min favorit än sålänge:-)


Favorit i min Ipod just nu..

Tänkte bjuda på en av mina godbitar som spelas mest just nu i min Ipod.
Dock är detta den aukustiska versionen, men ack så bra..Love It!!




Vad gillar ni att softa till i er Ipod???

Så var det dags att deklarera igen..

Ja så kom den i år igen:-)



Och som vanligt är det ångest över att öppna den, ska man få tillbaka eller blir man skyldig är ju den stora frågan??

Börjar alltid med att kolla siffrorna för vad och om jag får tillbaka och javisst även i år går jag plus:-) Gick sen till att kolla siffrorna över intjänad inkomst och där ser jag direkt att det inte stämmer..

26000 kr intjänat från en arbetsgivare jag inte jobbat för sen sommaren 2005, slutade jobba som dealer då och hur i hela friden kan dessa pengar stå som inkomst nu?? Jag vet ju med mig att inga pengar kommit därifrån så snabbt ringde jag Skatteverket som bad mig ringa arbetsgivaren och se till så dom nu skickar en ny kontroluppgift både till skatteverket och mig där dom nollar min inkomst, så nu blir det till att jaga dom imorrn.

Man blir ju lätt småputt över hur dom kan göra en sån här tabbe då det faktiskt var ett antal år sen jag jobbade hos dom och nu får vi ju se hur detta påverkar min deklaration, skatten på dessa 26000 var ju ofantligt lågt som dom hade dragit så förhoppningsvis gynnar det mig i slutändan..

Tycker dock att deras lönehanterare borde ha bättre koll på läget dock..

Slaskig morgon.

Go morron. Här i v-h är det snöslask och grått, hur ser det ut hos er? Vart finns våren överhuvudtaget? Står och väntar på tåget och det ska bli skönt att få jobba igen, undra bara hur länge jag har den känslan kvar:-) ha en skön dag.

Lurad på våren ännu en gång..

Man kan ju inte bli annat än trött på detta väder, en tjuvstart på Aprilvädret eller??

Klev ut från gymmet och fattade inte först vad det var som blåste mot mig, små vita dammtussar eller??

Nädå, SNÖ i vanlig ordning, för varför ska vi få njuta längre en några dagar innan kylan och gråvädret kommer tillbaka värre än alla dessa förkylningsvirus som härjar omkring en just nu..

Nä usch jag som vill ha sköna utedagar på jobbet nu efter en vecka´s vabb.

En härlig försommardag för sisådaär två år sen och gud vad jag längtar efter picknicksdagar.


Förändringen kanske kommer nu..

Året har ju inte börjat så bra som jag hade förväntningar på att det skulle göra, men nu kanske det sker något nytt i mitt liv snart:-)

Fick ett samtal idag så nu ser jag positivt på saker och ting samt håller en massa tummar för att det fixar sig i slutändan:-)

Vad det handlar om får ni kanske reda på så småningom, det beror ju helt på vad som sker framöver, men tills dess håll gärna en tumme för mig:-)


Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv:-)


Halloj halloj..

Här har det varit rätt segt med bloggandet, men det finns skäl till det oxå;-)

Leia var igår ett riktigt trotsmonster som drev mig till vansinne med stort V..Lagom till Jarkko kom hem somnade hon så då tog jag mig själv och bilen till gymmet där jag tömde huvudet rejält.

Troligtvis så trotsar hon på ren kiv bara för att hon är så förbaskat uttråkad av att va hemma med mig, hon får ju inte överanstränga sig med hostan så vi har typ varit ute på korta promenader för att få frisk luft, sett Pippi tusen gånger om, läst varje Nalle phu bok hon har och det är några styckna om jag säger så;-) byggt med duplot, klossar, lerat och målat ja vi har utnyttjat allt vi har härhemma och jag har verkligen gett henne all min uppmärksamhet, men att få sitta fem minuter och ta en kopp kaffe, plocka upp lite inför städningen, det funkade bara inte..

Droppen blev då jag ändå tog disken och jag hörde hur hon gick runt och småpratade med sina nallar. Jag reflekterade att hon var bakom mig,, men inte förrän jag hör hur Leia säger "Hej då" så fattar jag vad *ungen* pysslar med..

Ut genom vädringsfönstret åker filmer, pennor och skivor och Leia garvar glatt..

Gah!! säger jag bara och plockar på mig och Leia skor och snabbt ut..

Leia fick plocka upp allt till sin sorg och sen kan jag lova att mammsen stängde varje fönster för en stund minsann:-)


Idag lördag har vi varit iväg och hälsat på hos Jarkko´s thaitränare som drar till Thailand imorrn, han ska beställa hem ett par egendesignade thai shorts till Leia så sen får hon minsann ta och följa med pappsen och sparka på sandsäckar:-)


Blir ett par rosa med vit text och svart omkring texten.. Texten består av Leia på ena knäet och Stockholm på det andra samt SVEA MUAY THAI..

Leia´s nyinköpta sportflaska.      Jag i egen hög person.
         
                              

     


Mammsen fick en ny träningströja och Jarkko fick sig ett par nya skor, sen frossa vi faktiskt pizza här hemma, efter två månader utan så var det faktiskt inte så jäkla gott så halva pizzan åkte i soporna då jag inte klarar av såna rester i kylen:-)

      Min egen pizzadelivery-man:-)


Hur har er lördag sett ut?? Njutit av våren kanske??




 


Besatt???

Jag börjar tro vi håller på att skapa ett monster härhemma:-)

Ett riktigt tattomonster som kommer se ut som den tatuerade kvinnan på Circus typ innan hon är 18..

Leia visar stolt upp sina konstverk hon skapat på benen:-)



Mitt lilla troll:-)



Go morron..

Hemma även idag med Leia, hennes hosta vill ju inte ge med sig och någon tid till doktorn fick vi inte igår, fanns inga tider och vi kunde ju försöka igen idag om det inte blivit lite bättre..

Men vi prövar nu med Bisolvon och ventolin samt en massa frisk luft , men hostan låter för hemsk då den sätter igång så jag vete tusan om ett besök på VC är aktuellt ändå bara för att få en hostmedicin som kanske verkar bättre..

Och nog märks det att hon inte får den sömn hon verkligen behöver nu för igår däckade hon efter vår lilla promenad vid tolv och sen sov hon nästan TRE TIMMAR!! Hon får bara sova 30 minuter helst annars, men eftersom sömnen varit en bristvara så lät jag henne sova, medans jag plockade och även vilade själv:-)

Hann busa lite och äta mellis innan pappsen kom hem och han har ju varit slutkörd hela veckan pga för mycke jobb och för lite personal, men jag var bara tvungen att få mig en paus och sticka till gymmet, har inte blitt så mycket denna vecka och jag vet inte om det är för lite sömn eller om jag har något skit i min kropp för det var riktigt tungt att träna igår, får se hur det känns ikväll helt enkelt..

Idag ska vi gå hyra Mamma Mu för nu är jag heligt trött på Pippi:-) Sen ska vi kika efter pärlor i centrum då jag lovat Leia att vi ska göra halsband.

Vad händer hos er då?


Ännu en usel natt.

Den jäkla hostan vill inte ge med sig på min lilla krabat och jag tycker så synd om henne som inte kan sova längre än 10 minuter åt gången typ för att påbörja ännu en ny hostattack.

Blev två omgångar nedspydda sängkläder igår och nu ska vi snart hämta upp den sista omgången nytvättad.

Väntar även på att VC ska ringa så att vi kan få komma till doktorn eller iaf få en hostmedicin som verkar, apotekets suger ju verkligen. Nä nu vill jag att resten av året innefattar en frisk och kry Leia, vi har nu under dessa tre månader lika många vabbdagar som hela förra året och det säger ganska mycket hur detta år varit hittils..



Verkar iaf bli ännu en skön vårdag, fast jag tyckte det var rätt kyligt igår då det blåste en hel del, men innifrån så får man ju iaf vårkänslor av solen:-)


 



Vad händer hos er då??

Vem är ditt barn mest lik??

Hittade detta roliga test inne hos Cicci och trots en massa skägg så vart Leia mest lik far sin;-)




Slutkörd..

Eftersom natten har bestått i att ta hand om en hostig Leia och se till så hon ligger högt för att få lite sömn iaf så har min sömn inte varit den bästa.. Trodde väl att jag kunde få igen en timme nu under dagen men Leia har så svårt att sova pga hostan så än har jag inte lyckats trots envisa försök..

Tyvärr så är hon lika envis hon med;-)

Nu sitter hon och käkar vindruvor och jag har pratat med jobbet om att jag blir hemma imorrn med.
Leia är väl pigg, men inte så pigg att hon klarar en hel dag på förskolan. Hon har haft sina utbrott härhemma ett ex antal gånger redan och det beror helt och hållet på sömnbristen.

Blir inte hostan bättre inatt så får doktorn skriva ut någon medicin som hjälper för den på apoteket verkar ju inte fungera alls..

Ska rymma upp till gymmet sen då Jarkko kommer hem och försöka fylla på lite energi i kroppen, känner mig väldigt låg och har så gjort ett tag just nu..För många tankar som snurrar och för lite svar kanske??

Nu ska jag ge mig på försök 3 att få slumra in en sväng;-)

Vabb igen..

Var ju och gästspelade på jobbet lite igår iom att jag hade en föreläsning att spendera hela förmiddagen på och sen hade jag teckenkurs på eftermiddagen så allt som allt så var jag i barngrupp sisådär 2 timmar:-)

Kändes lite tråkigt, men vi hade ju inte så mycke barn heller, inte bara Leia som är sjukling och jag misstänker att det är jag som plockat hem bacillerna till min lilla krabat..

Själv led jag av mensvärken *from hell* precis hela dagen, från att jag vaknade till jag gick och la mig, men idag är den tack och lov mildare, har inte haft såna här besvär sen gymnasiet och det är ju ett tag sen;-)

Leia har dock haft ännu en jobbig natt med sin hosta och det hela slutade med en nerspydd Leia då hon hostade så pass mycket att hon kräktes inatt:-( Var bara att kliva upp och bädda nytt så idag blir det tvättdag..

Annars är hon väl rätt pigg och hon tjatar om *dagis* så ja, ev, blir det väl att hon får gå imorrn..Hon har ju varit feberfri just nu sen igår kväll och hostan är ju mest ett problem på natten..Bestämmer mig efter lunch om det helt enkelt.

Nu blir det lite plock sen ut i den härliga solen ett tag, frisk luft dödar ju inte som sagt utan är bara bra för bacillerna:-)

Vad gör ni idag då??

Tack och godnatt..

Ja man får tacka för denna säsong nu grabbar, är fortfarande 4 minuter kvar, men som sagt så har jag aldrig trott på högre makter och kommer inte börja här och nu..

Ni har gjort en grym matchserie i denna kvarten förutom match 2, men detta skulle ha avgjorts i match sex tyvärr..

Gör man inte mål på såna chanser ja då vinner man inga matcher på denna nivå..

Men nu ser vi framåt till nästa säsong och det ska bli spännande att se hur laget kommer formas framöver, har en ny tränare på min önskelista och hoppas att så blir fallet..

Nu ska jag sussa med en sjuk Leia, mår förövrigt grymt illa själv och jag hoppas verkligen inte det är något skit på väg in i min kropp också:-(

Har en tre timmar lång föreläsning att se fram emot imorrnbitti*ironi*;-)

Nu håller vi tummarna för att Skellefteå slår ut dom vita lejonen i godisfabriken:-)

Det är vår nu!!!

Jag och Leia tog oss till centrum efter en 2 timmars siesta och lite lunch för att shoppa hem en ny örontermometer då våran uppenbarligen inte alls funkar längre..



Har ju varit på gång länge att shoppa in en sån men usch det svider med 600 spänn för något som man inte använder dagligen:-) Men ack så värt pengarna i längden, så smidigt för både föräldern och barnet:-)

Iallafall så är det helt underbart väder ute och ja nu dröjer det inte länge till motorcyklarna börjar brumma, uteserveringarna poppar upp och nya solglasögon måste inhandlas:-)

I love it!!!


Nu chillas det i soffan till Gustaf och jag väntar hem Jarkko om någon timme så att jag ska få rymma upp till gymmet:-)



Hemma igen..

Ja jag kom til Farsta strand då jag hörde hur min enerverande melodi hördes från fickan, och redan innan jag tagit upp luren visste jag vad det gällde..

Mycket riktigt så var det Leia´s avdelning och det var bara att kliva av tåget och vända hemåt.. Domen är feber och hon är ju väldigt hostig med snuva så det var ju nästan väntat, men visst känns det surt att aldrig få en hel månad nuförtiden utan att av hemma med vabb..

Men så är livet som småbarnsförälder och det är ju ändå mysigt att va hemma med krabat då hon ändå inte är så jättesjuk heller:-) Får dock se hur det ser ut på Jarkko´s jobb imorrn, hans chef är ju på semester och det är ju rätt mycke att göra hos honom också.. Har ju en föreläsning imorrn som jag skulle behöva gå på..

Nu ska jag fylla kroppen med ännu mer kaffe och en god fazer crisp och sen kryper jag nog ner hos Leia som myser i sängen och kollar på Pippi såklart, vad annars??;-)

Men jag tror iaf våren verkligen är på ingång nu:-)


Sen till jobbet.

Go morron. Idag sov vi hela familjen lite väl länge så det hela slutade i kaos då vi alla har ett badrum att dela på:-) bara där ett skäl att söka sig vidare. Men är nu iaf på tåget o solen lyser, nu kommer nog våren, tror ni inte? Ha en skön dag o njut!

Det bästa jag läst denna dagen..

Är Anrell´s krönika i Aftonbladet idag.



Att sitta och hånskratta som dessa kommentatorer gjorde igår då den bittra incidenten hände är för mig som Timrå supporter ett stort hån mot oss som älskar laget..

Jag var förbannad på att Timrå tappade matchen i tredje perioden, jag var förbannad att Liv var så grymt bra igår och räddade HV i dom två första, jag var förbannad på det mesta, men att höra deras skratt då det för mig var en nästintill chockhändelse, jag fattade ju inte riktigt vad som hade hänt, ja det gjorde mig mest förbannad under denna matchkväll..

Jag skiter att vi förlorade, nog för att denna match skulle vi ha vunnit, men tjusningen med hockey är ju att allt kan hända oavsett om du spelar bra eller inte, det är ju ändå målen som räknas i slutändan..

Men att inte kunna hantera situationer som denna, OK det var en helt osannolik händelse som inträffade, men detta var ingen träningsmatch.. Det kanske hade varit roligt då och man hade kunnat skratta åt händelsen, detta är slutspelet i en matchserie där allt står på spel och att inte ha en gnutta medlidande med grabbarna och oss supportrar, det tycker jag inte är proffessionellt för en kommentator..

Att sen dessutom skylla på dom 20 mikrofonerna som finns runt arenan och att det är i någon av dom skrattet kommer ifrån är ju bara patetiskt.. Varför hörde vi då inte något från dom under föregående 3 perioderna.. Man borde väl ändå ha hört lite mer svammel eller dylikt då, eller var det just då skrattet kom som mikrofonerna slogs på och ut i etern??

Patetiskt Kanal 5!!!

Nä Anrell du skrev precis det mina tankar tänkte..

Naglarna..

Här kommer bilder på mina nya snygga naglar, gjorda av Angelika på  Karins nagelhörna..





Livet är inte rättvist..

Men på måndag står vi där och tar tillbaks segern, för utan att köra över målvakten och trasiga skridskor skulle ni inte fått in pucken..

Mer kommenterar jag inte om denna match då jag aldrig varit en bra förlorare och kommer inte att bli det heller..

All heder dock till grabbarna som visade att dom är ett lag som hockeysverige ska vara rädda för, det var ju som sagt ingen som ville möta Timrå och med all rätta..

Sen måste jag ju gratta Skellefteå som slog Linköping:-) Hoppas på en bortavinst även där i nästa och sista omgången:-)

Nä en plats GUD inte var på idag var EON arena i Timrå, men förhoppningsvis hittar han till Kinnarps arena och ger tillbaks denna seger till Timrå..

VI ÄR TIMRÅ OCH VI GER ALDRIG UPP!!!

Nu laddas det för skräll i Globen och lite folkisar och grillschips:-)

10 Kg lättare!!

Ja igår var det ju dagen som jag väntat på ett tag, nämligen att jag numera kan titulera mig 10 kg lättare och halvvägs till mitt stora mål..

Kan säga att det var med fasa jag ställde mig på vågen igår, men det kändes skönt att se att den stannade precis på mållinjen:-) Nu blir det 2 veckors mellanrum mellan vägningarna och vi får se hur det går dom närmaste veckorna, går det segt, så hoppar jag nog in på ren kur igen, men det får vi se som sagt, ska ju nu hoppa in på ett pass body pump i veckan med start imorrn,så förhoppningsvis går det iaf ett kg i veckan fortsättningsvis oxå:-)

Ikväll ska jag få unna mig något gott till all tv jag ska se, men har inte bestämt mig vad jag ska unna mg:-)

Men iaf min vikt och mitt mått kommer här..

Sen den 19 Januari har detta hänt:

Vikt: - 10 kg JIPPI!!

Byst: - 10 cm

Midja: - 16 cm

Höft:  - 13 cm

Lår: - 17 cm


Vilken dag det är idag...

Igår var det dött härinne, var helt slut då jag kom hem efter en tidig arbetsdag, klev upp fem och sen bar det iväg till Solna för att fixa naglarna så jag var hemma rätt sent och då blev det mys med Leia och sen natti natti..

Naglarna blev grymma och bilder kommer så fort jag hinner med att fixa in min nya kameras program:-) Angelika och även dom andra tjejerna är helsköna så finns ni i närheten av Solna och vill ha snygga naglar..Boka in er Här..

Lite komiskt var det att tjejen som fick sina naglar fixade bredvid mig visade sig vara någon jag arbetat med på en av alla restauranger jag gästspelat på:-)

Idag har Leia bestämt våran dagsunderhållning, hon tycker nämligen att ett besök på Ica maxi behövs för hon vill ha ballonger, makaroner, mjölk och kritor så dit ska vi snart..  Ska ta golvena först sen en dusch..

Sen blir det hockey klockan fyra då Timrå ännu en gång kan få slut på spänningen, och jag skulle kunna ge min högra hand just nu för att få befinna mig hemma i ladan, kan tänka mig vilket ös det kommer va där ikväll..

Är ju även stora finalen i schlagern ikväll och givetvis ser vi det oxå, är ju tradition att se skiten, gnälla på vinnarlåten så det kan man ju inte svika heller..

Mina favoriter är Ugglas, Heat och Alcazar.. Vinner operatanten, ja då kommer jag gnälla sönder bloggen:-) EMD är bara för dåliga och Måns nä det funkar inte ute i Europa..Resten minns jag inte typ;-)

Nä nu ska jag sörpla lite kaffe innan jag sätter fart med allt och ni får ha en skön dag sålänge:-)

Kram kram!!

Så var det med det..

Blir en till match iaf och förhoppningsvis så drabbas inte gubbarna av nerver nu då dom har allt att vinna på hemmaplan..

Lizette sitter väl och njuter nu men det är två matcher till som ska vinnas för att Timrå ska ta semester och det händer inte i år att vi tappar ännu en gång:-)

Nu laddar vi om för en hockeyfest i tv soffan på lördag och som vi brukade vråla:



 

VEM är det som står kvar????

TIK STÅR NÄR DOM ANDRA FALLER!!!



Nu blir det humöruppiggande med Seinfeld i vanlig ordning:-)

Söt liten Award:-)

Har fått en gullig liten Ninja Award av den roliga, coola och grymma nageldesignern Karin och man kan ju inte bli annat är Superglad:-)




Skickar helt enkelt iväg den några Ninjakast i bloggvärlden till bloggar jag läser dagligen och som jag gillar helt enkelt:-)

Cicci.

Angelika.

Nina.

Karolina.


Underbart!

Go morron! Ikväll kan det avgöras efter ännu en vinst igår för timrå:-) det känns helt underbart att dom nu har allt i sina händer och jag hoppas verkligen inte dom tappar detta i år igen:-( nä ikväll blir det hockey och en nervpirrande match förhoppningsvis:-)

Behövde verkligen träna..

Var igentligen helt slut och inte alls så långt bort från att slumra in tillsammans med Leia ikväll, men då Jarkko gick in och började gadda sig så bestämde jag mig för att banne mig sticka till gymmet ändå..

Vilket verkligen var något jag behövde för min själ idag, känner mig så låg i mitt humör just nu och jag vet inte om det är våren som min kropp skriker efter, för jag mår inte så jäkla bra i vissa stunder, är som att det kommer en släng lite då och då som tar ner mitt humör då det börjar kännas bättre och jag har ju alltid varit en rätt depressiv människa under vintertid så jag förmodar att sol, blommande träd är det jag vill ha nu:-)

Har nu kört fyra pass denna vecka och på fredag så är det ju vägning, vill verkligen passera 10 kg gränsen, men tror att min roliga vecka kan ställa till det för mg då den är på ingång:-(

Men vi får se helt enkelt:-)

Jag mår iaf betydligt bättre nu efter träningen och hoppas det kan hålla i sig nu och att värmen kommer till Storstan..

Min kamera har kommit:-)

Fick ett sms lagom till jag slutade att mitt paket kunde hämtas, så nu ska jag bara plocka upp Leia då dom stänger tidigare för planering idag o sen bär det iväg för att hämta hem paketet. Gissa om jag kommer fota en hel del nu framöver? :-)

Lugn stund på tåget.

Go morron! Sitter på ett rätt tomt tåg med en stor kopp kaffe i handen. Är nog det bästa med att börja den här tiden att slippa trängas med alla stressade människor:-) nu ska jag luta mig bakåt och lyssna på min ipod medans jag slumrar till en kort stund. Ha en skön dag:-).

Mammahjärtat svider..

Att få saker och ting att gå ihop i en småbarnsfamilj och två heltidsjobbande som pendlar varje dag är inte det lättaste, har aldrig trott något annat heller..

Men är det värt att komma hem för att inse att sitt lilla hjärta är så slut att hon däckade rakt ner i sängen innan man ens kommit hem??

Imorrn får jag inte lämna henne heller då jag öppnar,så i värsta fall träffar jag inte henne förrän jag hämtar henne och förhoppningsvis så hinner vi mysa ett bra tag imorrn då hon får gå hem en timme tidigare än vanligt:-)

Men ibland känner jag bara för att börja jobba natt igen så att hon kan få kortare dagar på förskolan och mer kvantitetstid med mig, för det känns verkligen som att vi ses sällan vissa veckor då jag har dessa helvetesveckor då jag jobbar sent och har kvällsmöten eller föreläsningar att gå på:-(

Nä usch det svider så och jag är så förbaskat glad att jag vet att hon verkligen trivs på förskolan, och jag vet ju att hon får så mycket tid med oss på helgerna då vi verkligen försöker bara engagera oss i hennes intressen, men det gör ont just nu att se det vackraste för mig ligga het utslagen utan att få säga god natt och pussa henne alla dessa pussar jag samlat på mig under hela dagen, men imorrn ska hon bli överöst av pussar och kramar och en massa mys innan hon får somna in:-)


En gammal bild men ack så söt;-)



Man tror inte det är sant!

Här går man runt o inväntar våren och allt man får är återigen en massa snö. Är så trött på att trampa runt i detta slask nu så snälla vädergudar, låt detta va den sista snön nu o ge oss vår med en massa sol:-) ha en skön dag.

Ett ord.. nice!!

Blir ett kort inlägg då jag ska krypa till kojs, men måste bara in och terra min käre svägerska på varje sida jag vet hon existerar:-)

Nu ska vi ta en bortaseger sen fixar vi detta på hemmaplan inför jublande TIKARE och du kan sitta hemma i radhusidyllen i tullinge och sippa på ditt rödvin för att dränka dina sorger*mohaha*

Ja som sagt Timrå tog sig i kragen och fixade en seger ikväll om än att det fick gå till förlängning, men en sån seger känns ju ännu skönare..

Nu ska jag sussa gott och natti natti Lizze så hörs vi inför nästa stundande match:-)

Min nya kamera..

Då jag som alltid är lite för sent ute så var kameran jag frågade om i några inlägg tidigare slut i lager samt hade priset gått upp 300 så då slog jag till på denna läckra kamera istället:-) Samma märke och numera samma pris och det ska bli så skoj att kunna filma Leia med kameran nu:-)

Nu väntar jag spänt och jag hoppas verkligen denna kamera är något att ha nu:-) Är ju rätt usel på teknik om jag säger så:-)

Färgglad liten godbit:-)


Casio Exilim Z300

Äntligen är denna dagen över..

Usch idag har jag verkligen varit seg och allmänt smågrinig i mitt humör, har bara känt för att dra något riktigt gammalt över mig, men tyvärr i mitt yrke så går det inte att gömma sig från folk.. Får hoppas att nattens sömn blir bättre för det väntas ännu en lång dag imorrn..

Idag hoppar jag iaf träningen, blir imorrn och onsdag som gäller..Är ju hockey ikväll och en massa småfix som behöver göras härhemma oxå..

Nu släpps pucken så tjingeling sålänge:-)

Bakslag!

Go morron på er. Eller så god är den inte här idag. Leia har strulat hela natten och som om det inte vore nog så bestämde hon att halv fem är en bra tid att kliva upp. Jag som börja sent fick se min sovmorgon försvinna med det:-( ja ja nu är man iaf på väg o ni får ha en skön dag.

Kaffetajm..

Japp nu är det Linda´s lilla egna tid då jag får sitta vid datorn och dricka mitt efterlängtade kaffe..
 
Idag drog jag verkligen ut på att kliva upp ur sängen och det kan jag tacka Lattjo lajban för idag.. Leia saknar dock sin Mojje framför rutan;-) Vi får hoppas att vi snart åter får se han..

Nu på förmiddagen ska jag ta en städning a´la 30 minuter dvs, golven och Leia´s rum är det som gäller, sen blir det nog en sväng till skogen med Leia.. Var ett tag sen vi promenixade dit, vi hamnar ju alltid i hockeyhallen, men tänkte ta en annan väg idag så hon inte ser den:-)

Men ungen är smart och vet precis var saker och ting ligger så vi får se om mor är lite listigare;-)

Färgade ju håret igår oxå , men det vart inte så himla bra den här gången på överhåret så det får bli en färgning till på det, men inte idag som sagt. Har ju håret uppsatt mest hela tiden så det är ingen som ser den där lilla stringan som stör mig:-)

Blev kastanj på underhåret även denna gång och nu ser det fräscht ut igen så frissan kan vänta ett litet tag till:-) Har ju inte lyckats hitta någon bra än så tips mottages gärna över bra frissor i Sthlm´s trakten..

Nä nu vill jag ha riktigt vår med uteserveringar som öppnat och en massa skönt fågelkvitter som väcker mig vid gryningen:-)


No comments!!

Just nu sitter jag och är bitter, bitter över en hel dags laddning över dagens match och vad händer??

Timrå går ut och spelar uselt, tafatt och ja jag finner fan inga ord för denna usla match dom gav idag..

Dom verkade ju inte ens va medvetna att dom befann sig på isen idag, var ni ens medvetna att ni spelade en kvartsfinal idag grabbar??

Nä fy fan skärpning!!!

Må ni skämmas hela vägen hem ikväll grabbar...

*Lizette ta och knip igen nu va;-)*


700 gram kvar..

Ja igår var det dags igen att kolla veckans resultat och visst tycker jag att det står rätt stilla på måttfronten just nu, men ska nog ta och ha 2 veckors mellanrum mellan mät och vägning hädanefter..

Ska bara först spränga 10 kg gränsen först  och nu är det som sagt nära:-)

700 gram kvar, dvs som ett köttfärspaket har jag kvar till den gränsen och jag hoppas verkligen jag lyckas ta dessa gram veckan som kommer..

Sen är det bara 10 kg till som ska bort men är ju rätt nära nu mitt första delmål och efter delmål 2 så är det bara 5 kg till som jag vill gå ner för att komma till min riktiga trivselvikt..

Men iaf lite mått och vikt för denna vecka..

Sen den 19 Januari har detta hänt:

Vikt: - 9,3 kg

Byst: - 9 cm

Midja: - 14 cm

Höft:  - 12 cm

Lår: - 16 cm


God morgon lördag..

Sitter och inhäver mig dagens morgondos av mitt kaffe, det enda jag måste få i mig innan jag får saker och ting att hända..

Ska snart till gymmet för morronträning, ska bli så skönt. Sen är det Jarkko som som ska iväg till sitt gym och efter det ska Leia få gymma sin lilla kropp på Lekslottet även denna helg..

Blir tydligen en sväng förbi Farbror Jarmo och Lizette då det var ngn tattofärg som skulle inhämtas, tycker det finns gott och väl med färg i hans lilla hörna..

Sen är det tv-soffan som gäller för hela kvällen..

Hockeyn drar väl igång runt tre- fyra och efter det är det ju andra chansen och även om jag inte gillar själv tävlingen så kan jag faktiskt inte låta bli att se det och det hemska är ju att låtarna sätter sig i huvudet, har kommit på mig hur lätt jag igentligen kan texten då jag hör låtarna på radion:-)

Ska även försöka hinna med att färga håret ikväll då det inte hanns med förra helgen..

Nä nu en ny kopp kaffe och i med lite linser så jag kan se omvärlden lite bättre:-)

Hur ser er dag ut då??


Härliga fredag.

Nu efter all stress med dagislämning känner jag av att det är fredag o jag njuter verkligen:-) våren börjar göra sitt intåg o snart kan jag nog byta ut tjockjackan mot skinnjackan:-) kanske är det även därför jag mår så jäkla bra oftast nuförtiden? Ha en skön dag därute:-).

Yes, där satt den..

Ja då har vi klarat av att ta hem en match och nu återstår det bara 3 vunna matcher till som behövs för att slå ut dessa snåla smålänningar;-) *Lizette tar du åt dig??;-)*

Livet känns just nu underbart ur mina hockeyögons vinkel och nu kan man sova lugnt till det smäller igen på lördag och då kan gubben glömma allt vad K1 heter, fick inte se matchen Brynäs - Färjestad pga av det idag, men på lördag får han allt vika åt sidan..

Jaja Timrå vann och nu hoppas vi Kimmo kommer på fötter igen efter smällen.. Vill se han åter på banan på lördag..

Verkar iaf ha varit en rätt kul match att se och visst känns det i hockeyhjärtat att det lag man följt åt från division ett fram till målet elitserien finns så långt borta.. Det var ju Elitserien man såg fram emot att få följa sitt lag hemma i ladan, men då tog man sin packning och flydde till storstan..

Men inatt sover jag gott och drömmer om röd vita små moln, för nog banne mig ska vi slå ut Kenta´s grabbar i år??

Mina gissningstips då??

Timrå- Hv 71  3-2 till Timrå.. Blev 2-1, men rätt lag vann ju iaf..

Brynäs- Färjestad 1-2..  0-2 men även där rätt lag som vann..

Luleå- Frölunda 2-4.. 5-1 grymt fel ute där;-)

Skellefteå - Linköping 2-1.. 3-2 så även där fick jag iaf rätt lag som vann:-)






Nu börjas det..

Om ca 2 minuter är det äntligen dags för nedsläpp i årets upplaga av slutspelet och som man har längtat..

Kvällens match mellan TIK- Hv går tyvärr inte på kanal nio, så jag får hålla tillgodo med Brynäs- Färjestad och uppdateringar på nätet, men på lördag smäller dte hemma i tv soffan,, kanske man ska lyxa till med en pilsner då??

Jaja kvällens match är viktig för Timrå att ta hem och jag hoppas och tror verkligen vi kan skrälla mot HV..

Lite gissningstips om hur kvällens matcher slutar då, men observera att jag och tips suger ganska hårt:-)

Timrå- Hv 71  3-2 till Timrå..

Brynäs- Färjestad 1-2

Luleå- Frölunda 2-4

Skellefteå - Linköping 2-1

Nu kör vi!!!!!

Söker bra billig digitalkamera..

Eftersom vår kamera retar gallfeber på mig och en systemkamera kommer inte att kunna inhandlas förrän efter sommaren troligtvis så har jag nu börjat kolla efter en bra billig kamera..

Jarkko har gett mig en deal att eftersom han nu fått påbörja sin ryggtavla som slutnotan förmodligen kommer att hamna på 30 tusen om inte mer så får jag inhandla en ny kompakt kamera tills vår ekonomi tillåter en systemkamera..

Så nu vill jag ha era tips..

Har kollat lite smått på denna som ligger på under tusenlappen och det skulle ju inte kännas av märkbart i vår ekonomi, men är den bra  tro??

CASIO DSC 9,1MP - SPARA 700:- !

Tips som sagt mottages tacksamt!!

Lugn träning..

Idag blev det ett väldigt lugnt pass då jag har känningar i min kropp att en ev, förkylning är på intåg så efter Jarkko´s föreläsning om någon vars kompis tränat då han känt sig lite hängig och två timmar efter sitt träningspass dött så kände jag mig inte så sugen på att köra slut på mig själv..

Blev ändå 410 föbrukade kalorier så helt klart nöjd är jag:-)


Imorrn blir det nog en extra vilodag om jag känner mig såhär fortfarande, men har ändå lyckats med 4 pass denna vecka..

Snart vägdag igen, men funtar på att efter denna vägningsdag ta två veckor i taget innan nästa väg och mätdag..

Jaja nu har jag iaf lite ny energi i mig..

Samlar kraft..

Är så trött att jag igentligen bara vill gå och lägga mig, men måste verkligen komma iväg till gymmet ikväll..

Bidde ju inget igår och jag vet att jag vaknar till liv efter träningen så lika bra att sitta och samla på mig lite kraft till att ta mig till garaget så att jag kommer iväg:-)

Kan tyckas att jag är lat som tar bilen, men eftersom jag åker i träningskläderna och duschar hemma för att spara tid så blir det lättast så..

Har nu tre dagar klivit upp fem och jag måste säga att det tar ut sin rätt, igår blev det 12 timmars jobb och det känns idag..

Nä nu vill jag ha helg så att jag får sova:-)

Hur står det till med er då??

Delade meningar.

Go morron! Hemma har vi nu på morgonen haft olika synpunkter på Leia's hälsa så vi får väl se om dom blir hemma. Nu sov hon när jag gick o visst är hon förkyld, men är det inte värre än igår så tycker jag gott att hon kan gå, men det är nu upp till herrn i huset, jag är som sagt på väg till jobbet. Ha en skön dag.

Slutspelslottningen..

Blir inge mer inlägg eller att jag kommenterar tbax idag, ska ta och skölja ur min inpackning och sen blir det att se på lottningen av slutspelet..

Nu får man verkligen hoppas på att det Aftonbladet skriver inte alls stämmer då jag vill ha Linköping så att jag ev, kan ta med familjen på en road trip:-)

Så snälla Linköping välj Timrå:-)

Lekslottet = Succe..

Igår åkte vi ju till Lekslottet och gisses Amalia vilken fart det bidde på Leia..

Inte en lugn stund under tiden vi var där och jag kan lova att det var högljudda protester då vi tvingade med henne därifrån..

Efter Slottet så åkte vi även in en sväng till farbror Jarmo och Lizette för lite kalasfirande då kusin Oskar blev hela sex år, men en trött Leia var inte så sugen på varken tårta eller samtal där;-)

Sen hem och plaskade och efter denna dag så skulle man ju kunna tro att Leia kulle sova gott, men icke..

Vaknat en hel del inatt och jag tror tyvärr det är förkylning på hög grad på G igen och hennes andning låter inge vidare så vi kanske måste ta oss till doktorn igen då vi blev tillsagd förra gången då vi fick Ventolin att om detta upprepas så skulle vi höra av oss för ytterligare kontroller på hennes andning:-(

Vi får se hur det artar sig med krabaten, men nu sussar hon gott och Jarkko kom precis hem med en början på sin ryggtavla:-)

Måste springa iväg och kika lite men först lite bilder på en Leia med fart:-)


Glad tjej på väg..



Bollhav är skoj..



Bara en av alla gånger hon åkte denna..



Hoppborgen bättre än mamma´s och pappa´s säng.



Såhär trött och sur är man då man tvingas åka hem..

En söndag på Lekslottet i Tullinge..





Måndagmorgon.

Go morron! Idag börjar jag tidigt vilket innebär att jag även slutar tidigt:-) tänkte ta mig ett pass på gymmet innan hämtning av Leia o sen ska vi hämta ett efterlängtat paket på posten:-) nu metro o kaffe, ha en skön dag.

God morgon Söndag..

Denna helg kan verkligen beskrivas med ett ord.. SÖMN..

Vi har somnat tidigt varpå vi utan krussiduler även kommit upp tidigt, vilket medför att vi får faktiskt saker och ting gjorda:-)

Vi är ju annars familjen *vi gör det sen*, men igår så tog jag på mig att städa ändå och Jarkko och Leia gick ut.. Tre timmar senare var hela lägenheten förutom Leia´s rum då, skinande rent, badrummet blev knäskrubbat så nu är det behagligt att va hemma, ska bara ta och vika tvätten som jag lagt i hallen, men det hinner jag med nu på morronen..

Jarkko ska iväg och träna en sväng nu på morronen, jag kör ikväll så efter det ska vi göra oss ett försök att besöka ett lekland..

Blir Lekslottet i Tullinge..
 
Får väl se hur länge vi klarar att va där innan jag får hybris, beror ju helt på hur stor folkmängd det är, men såna ställen kan driva mig till vansinne, men Leia gillar det kanske..

Vi måste ju prova lite olika saker, Junibacken blev en favvis, men alldeles för mycke folk på helger tyvärr..

Nu lite mer kaffe..



 

RSS 2.0