Måndag

Ny vecka och denna vecka ska bli bättre än föregående veckor då det kommer till kosten.

I helgen insåg jag att jag är domen missbrukare rakt igenom. Jag hittar på undanflykter för att just där och då få ta den där smörgåsen, godisbiten el vad det nu är som suktar mig då.

Jag skyller på röksuget, som faktiskt inte är så förbaskat jobbigt längre, bara en undanflykt då folk runt omkring mig såklart tycker att godisbiten är bättre än en cigg.

Ska sanningen fram så är jag så sockerberoende just nu, återfallen gör att suget blir starkare och svårare att stå emot. Mitt blodsockerfall gör mig galen , och inget annat.

Därav mina humörsvängningar!!!

Jag har nu bett om överseende hos familjen, försöker verkligen gå åt sidan då dom kommer och andas, men framförallt ha substitut nära till hands.

Vad är så svårt att dela en avokado istället för att bre en jävla macka??

Nu är det slut på alla undanflykter, vill jag väga 95 kg igen så kan jag fortsätta på denna väg, men mitt mål är åt andra hållet och då är det bara att kämpa igen, jag har ju gjort detta galant förut.

Det är bara att glömma och gå vidare.

En bra start på dagen :-)


Tro hopp och kärlek!!

Idag blev det sjöhistoriska och deras utställning om sjömän och deras tatueringar.

Var helt klart sevärt men fy fasen vilka fula gaddningar ;-) tom jag skulle ju kunna varit gaddare på den tiden ;-)

Man inser ju att det inte bara är gaddningarna i sig som ändrat sig under åren utan även tankesättet över tatuerade människor har ju kommit en bit bort från dessa citat jag fann idag ;-)


Botten är nådd !!!!

I dag kom sanningen fram , med en kosthållning som svajat av och an så var det väntat med ett plus, men ett sånt här stort plus trodde jag inte. Har ju trots allt tränat bra.

Inget att göra åt utan det är tid att vakna nu, finns inget mellanting för mig. Ska målet nås så är det ren och skär Lchf och inga avstamp alls som gäller. Nu blir det matplaneringens A&O för mig och inget utöver det.

En riktig väckarklocka var vad jag behövde.


Dagens body pump

Känns gott att ligga framför tv'n och snabba cash 2 efter dagens pass.

Ökade kilona på rygg, ben och bröst idag och siktar på att innan mars öka på 3 kg till på varje moment.

Känner mig grymt pigg nu och blir bara piggare ju längre tid jag är utan nikotin :-) kommer bli en grym träningsvår :-)

Dagens body pump

Uppvärmning 7 kg

Ben. 17 kg

Triceps. 5 kg

Rygg. 12kg

Bröst 7kg

Axlar. 7 kg


Förbannad!!!

Jag är redigt arg och idag tog jag tag i det då källan till min aggression befann sig i hallen på duddes förskola.

Anledningen är kort och gott att dom tagit sig rätten att vår overall i strlk 98 är deras och nu går Dudde gå runt i en 92 medans alla andra kläder är i 98-104 ibland 110 !!

Ja jag har märkt overallen med namnlapp som tyvärr är lätta att ta bort och har skrivit dit deras son namn i den med penna.

Idag kom dom och jag såg bara hur deras som drunknar i den och hur dom rullat upp benen för att ungen överhuvudtaget ska kunna gå i den!!

Till råga på allt så upptäckte jag förra veckan både färgfläckar och en stor fettfläck vid ena fickan så att sälja den vidare kommer en gå.

Idag brann det för mig och just nu funderar jag på att kort och gott ta tbax den för vem fan bestämmer att just deras ord är dom rätta???

Grymt jävla irriterande och jag sa nu till pappan att karma kommer alltid åter och jag hoppas han iaf fattade dom orden !!

Idioter !!!!


Det går bra nu !

Träningen löper på bra nu och jag känner mig piggare i kroppen, nikotinbegäret är hanterbart nu och det känns bra , kostmässigt är jag på gång igen även om smörgåsdemonen knackar mig på axeln lite då och då och tröstar mig ibland med en halv finn crisp med massa bregott ;-)

Igår gjorde jag iaf helt underbara schnitzlar och jag längtar redan efter min lunchlåda ;-) panerade i ägg och mandelmjöl och det blev super. En ny favorit !!

Börjar lite senare idag och unnade mig lite morgonsimning då Leia ändå måste va på skolan till samlingen så det känns gött att träningen är avklarad , lite rockring till kvällen blir det ändå.

På fredag blir det vägning och jag har ställt in mig på att det inte kommer va så trevligt då jag säkert gått upp det jag gick ner första rivstartsvecjan, samt så har jag mens men till nästa fredag så ska det vara positivt på vågen. Bara hålla i detta nu, tiden går snabbare och snart är vår/ sommaren här ;-)

Nu blir det jobb.


Kommande träningsvecka

Så har vi avslutat en helt ok träningsvecka, var bara gårdagens träning som inte blev av, men drog runt kidsen i pulka ngn timme så tar det som lite träning iaf ;-)

Det är ju för synd att jag strulat så mycket med kosten istället. Men en ny vecka tar nu fart och kostmässigt ska denna vecka bli helt Lchf :-)

Träningsmässigt veckan som kommer siktar vi på att köra :

Måndag. Zumba

Tisdag. Simning plus rockring

Onsdag. Gymmet 30 min crosstraining 30 min styrke

Torsdag. Body pump

Fredag el lördag. Vilodag samt 30 min simning plus rockring

Söndag. Body attack.

Nu siktar vi på ett minus på fredag trots massa kolhydrater och att mensen gör mig sällskap denna vecka :-/


Gårdagens body pump

Var ett tag sen jag körde pump så igår började vi lite lättare och nu ska jag köra på dessa vikter några gånger och sen är ju målet såklart att öka varje månad :-)

Kändes grymt bra igår iaf, benen skakade dock mer än vanligt så visst fasen har jag tappat mycket av det jag tränat upp innan jul, men bara att köra på nu.

Idag blir det simning och rockring och imorgon får vi se vad kroppen utökar med, lär ha grym träningsvärk imorgon då benen redan nu känns :-) härlig och saknad känsla iaf ;-)

Gårdagens pump !!

Uppvärmning 7 kg

Ben. 15 kg

Triceps. 5 kg

Rygg. 10 kg

Bröst 5 kg

Axlar. 7 kg


Det går uselt.

Första veckan på nya jobbet. Superskoj!!


Första veckan utan nikotinplåster som hjälp. Mindre skoj!!

I två dagar har jag haft ett sånt sug efter cigg och det har slutat med att jag stoppat i mig smörgåsar och kakor istället. Bättre?? Ja för hälsan, men jag har ju samlat på mig all vätska igen så morgondagens vägning hoppar jag.

Blir bara mer stressad i mitt röksug av att se vågen då det säkert är plus minus noll sen start så lika bra att vänta till nästa vecka och köra hårt denna vecka med träning och förhoppningsvis ger röksuget efter snart.

Nu blir det tandläkaren innan jobb och ikväll står det och väger mellan body pump och attacken ??

Ha en skön dag!!


Veckans träning!!

Igår satte jag upp plan för hur denna vecka ska förhoppningsvis se ut träningsmässigt, blir att hoppa på pass igen efter ett längre uppehåll.

Måndag. 30 min simning.
30 min rockring.

Tisdag. 30 minuter simning.
30 minuter rockring.

Onsdag. Body pump alternativ 1 timmes gym.

Torsdag. Body attack.

Fredag. 30 minuters simning.
30 minuter rockring.

Lördag. 30 minuter simning.
30 minuter rockring.

Söndag. Body attack.

Blir mycket simning denna vecka då min rygg krånglar och målet är att det ska bli träning varje dag, sen kanske själva träningsformen ändras. Huvudsaken träningen blir av ;-)


Mot nya mål

Just nu sitter jag på tvärbanan med en spännande känsla i kroppen ;-)

Idag är första dagen på mitt nya jobb och det känns så rätt att äntligen ha tagit det där klivet att lämna för något nytt.

Några lugna veckor väntas nu innan inskolningar tar fart , men kommer bli skoj att jobba med småttingar igen och framförallt att få vara med från start i en helt nybyggd förskola :-)

En spännande tid väntar nu !!!


Nytta med nöje.

Idag trots den underbara sol som strålar blir det en dag på badhuset.

Kidsen får leka av sig och vi vuxna varvar med några längder i stora bassängen ;-)

Nytta med nöje helt enkelt ;-)


Vägning 2..11 januari.

Igår var det fredag och vägningsdag och jag får vara grymt nöjd över resultatet med tanke på att jag inte riktigt kom igång med Lchf förrän i söndags så igentligen är det sedan dess som mitt vikt pekat nedåt.

Med andra ord. 1,3 kg ned på fem dar utan nå vidare hård träning :-)

Denna vecka blir det mer träning så jag siktar på ytterligare ett kg ned under denna vecka. Blir ju även mätning då så ska bli intressant att se vad måttbandet visar ??


Så jäkla skönt.

Idag kom jag så äntligen iväg till gymmet för första gången detta år och nu är jag taggad.

Hade tänkt köra body pump men då internetbokningen krånglar så fanns det tyvärr inga platser kvar då jag kom så det blev en timme i gymmet och det lär nog bli mycket gym och simning tills bokningar funkar att göra igen.

Kommer anteckna ner mina resultat varje gång för att kunna sätta upp egna mål med min träning men idag blev det crosstraining och styrka på överkropp.

Imorgon siktar vi återigen göra ett besök och på fredag är det vägning.

Sockeravvänjningen går bra nu, mår prima igen och det är bara så klart att det är såhär jag ska leva nu, visst kommer jag unna mig i framtiden ngn gång ibland, men ett liv med kolhydrater 24/7 i veckan funkar inte på mig.

Nu ska mitt mål nås och till dess blir det bara Lchf vänliga saker som går avnjutas ;-)

Är förövrigt grymt imponerad på alla resultat som kom in på rivstarts första inlämning, jag lämnar på fredag, men grymma tjejer som är med ;-)

Dagens träning:

Cross 30 minuter
distans 1,92 284 kalorier

Torso. 15 kg 3 x 15 per sida

Skuldror 25 kg 3x 15

Bröst 13,5 kg 3x15

Axlar 13,5 kg 3x15


Dag två av sockeravvänjningen.

Igår var en skitdag rent ut sagt. Sjukan hade satt sina spår och första dagen på strikt Lchf var rent förjävlig, lusten att bara skita i allt var grymt stor men vetskapen om hur bra jag kommer må inom några dagar tog över kolhydratsdjävulen.

Dag 2 idag och första jobbdagen på 2 veckor och enbart 3 timmars sömn kunde lika gärna den ha varit skit, men trots grym trötthet mår jag bra idag :-) PF fram till tolv då första målet intogs i form av gårdagens tacopaj och sen middag med fläskkotlett och blomkålsmos och en jädra massa vatten , orken tog mig dock inte till gymmet men har iaf rockat framför tv,n i 30 minuter och imorrn siktar vi på gymmet ;-)

Nu liggläge och förhoppningsvis mer sömn ;-). Natti natti!!


Orkeslös

Början på detta år kunde ju ha börjat bättre men förhoppningsvis tar det nu en vändning.

Insjuknade ju i onsdagsnatt och därav uteblev träningen och konstmässigt har det gått knas. Idag är första dagen då jag inte ätit ngt utöver Lchf och gisses Amalia vilken antändning på sockret jag haft!! Humöret är uselt, kroppen svag och min vilja att fortsätta är just nu i botten :-(

Imorgon hoppas jag verkligen må bättre och även att jag kan ta mig till gymmet en stund, men ångesten att veta att klockan ringer fem är stor och nattning av kids pågår just nu och snart av mig själv. Sista veckan på jobbet nu och ser fram emot att få påbörja det nya med mer energi i kroppen än vad jag just nu har.

Men nu blir det filmmys en stund.


Sjuk igen då.

Klockan sex imorse ringde klockan och redan då jag slog upp ögonen kände jag av halsen. Väckte dock upp kidsen och Leia gnällde även hon om halsen så fram med tempen och visst både hon och jag låg på 39 så hemma och sjukstuga så här dom första dagarna på det nya året, inte det bästa med tanke på träningen men får hålla mig strikt i kosten.

Har nyss klivit upp då mannen tog ut vabb och känner mig fasen bakis !!

Nu massa kaffe så man kanske iaf orkar plocka bort julen.


Nytt år nya tag..vägning och mätning 1..

Bloggen har stått rätt still denna december månad men det kan jag inte påstå vågen gjort ;-)
 
Skitsamma, jag spårade ut rejält denna månad och med ingen träning alls så ska jag nog vara glad att vågen stannade på under 5 kg..mycket vätska och hälften rinner säkerligen av mig snabbt..
 
Idag kör vi igång lugnt med 45 minuter rockring, imorgon ska jag försöka ge mig på body attacken om plats finns, bokningsystemet är trasigt så nu får man åka dit och chansa på att få en plats, surt!!!
 
Kostmässigt så drar jag igång med periodisk fasta igen imorgon då jag ska jobba och sen blir det PF och strikt LCHF ett tag framöver..siktar på att vara framme vid målet den 30 april och kommer köra vägning varje fredag och mätning varannan vecka...
 
Vårens stora mål blir ju att komma ner till 58 kg så jag sen kan försöka mig på att få bort dom sista 3 kg under resten av året utan stress, men framförallt vill jag få en fast och tränad kropp..
 
Kommer köra body attack. body pump, zumba , gym, simning och rockring som vårens träningsformer iaf..
 
Idag mätte jag mig även och nu har jag nog inte riktigt mätt mig lika som förra omgången då jag lagt in mer ställen, har markerat ut midja, största putningen på magen, höft och rumpa då jag tycker det är rätt svårt att få till mätningen riktigt..Även bild kommer tas idag men den får ni inte se förrän om en månad då jag har en förhoppningsvis roligare bild att visa upp oxå ;-)
 
Nä nu kör vi helt enkelt!!!
 
Vikt och mått vägning 2013-01-02

Mage under naveln..   91 cm

Midja..                         72 cm
 
Bröst..                         78 cm
 
Höft..                           94 cm
 
Rumpa..                      97 cm

Undre lår V...              47 cm
 
Övre lår V...                60 cm
 
Övre lår H..                 60 cm

Undre lår H..               47 cm

Arm v....                      30 cm

Arm h....                      30 cm

Vad v..                        36 cm

Vad h..                        36 cm

Vikt....                          68,5 kg

RSS 2.0