Dags för Parklek..

Godmorgon därute!!


Här hemma är det snarare förmiddag för oss då vårt lilla troll beslutade sig för att kliva upp fem imorse för att redan då tjata om vår lilla picknick i lekparken som vi utlovade igår kväll:-)

Jarkko jobbar så det blir tjejmys hela dagen idag, det behövs då Leia blivit lite väl pappig på senaste tiden:-)

Nu ska det fixas med disk, packa fikat och sen smörja in oss så vi  verkligen kan njuta av det underbara vädret vi har, får dock se hur länge Leia orkar hålla låda innan hon dammar ihop, men hon har ju överraskat förr som sagt;-)

Kameran åker med så jag ska försöka få in lite bilder ikväll, vet att jag varit dålig på det på sistone;-)

Vad händer hos er idag då??

På bättringsvägar..

Ja som jag skrev i något inlägg tidigare så höll jag ju på bli galen av min smärta i dom nedre regionerna och efter att jag hypokondriker som jag är lusläst Vårdguiden och diagnoserat mig själv till tusen så vart det ju inte bättre..

Hade fått en tid hos en gynekolog nästa vecka, men jag bara kände att jag skulle bli tokig att gå omkring med detta i en vecka och framförallt inte veta vad det var så jag gjorde ett nytt försök att få en tid hos en annan snabbt och jag lyckades:-)

Fick en tid igår och på väg dit jag var jag supernervös..

Tankarna snurrade om cystor i urinblåsan och allt mellan himmel och jord.. Men sanningen skulle bli så mycket enklare:-)

En kvart senare hade läkaren diagnoserat mig till en vanlig svampinfektion och som troligtvis orsakats av att jag i min iver efter mina jeans i källaren dragit på mig för tok på tighta jeans så nu har jag jeansförbud på mig själv ett tag framöver:-)

Kan säga att en tung sten ramlade ur mig och jag har nog aldrig varit så glad att hämta ut medicin på apoteket som igår, trots priset:-) Det är dyrt att bli sjuk som sagt..Tusen spänn har denna åkomma kostat mig med läkarbesök och medicinering, men det är det värt..

Allt känns toppen och snart är det helg, kan det bli bättre??

God morgon.

Sitter på tåget på väg mot jobbet och njuter verkligen av att känna denna värme så här tidigt på morgonen:-) måste inhandla en lättare sommarjacka snart. Tyvärr så sägs det att regn och tråk är på ingång:-( men jag hoppas att regnet som kom igår är det enda vi får se:-) hur står det till hos er då?

R.I.P Buffalo Six..

Idag har mina tankar varit hos min sambo och hans bästa väns familj och speciellt hans lilla dotter..

Idag var dagen då Jarkko´s bäste vän fick sin sista vila och man kan inte annat känna att livet ter sig så orättvist ibland..Hur förklarar man för sitt lilla barn att ens pappa inte kommer hem något mer??

Usch detta är min värsta mardröm då det gäller Leia:-(

Buffalo Six du var en sann vän, en kärleksfull far och en underbar människa och nu är himlen ännu en god ängel rikare..


Bloggdax igen..

Har haft ett kortare uppehåll eftersom helgen var fullbokat av en hel del och tiden att sitta vid datorn fanns helt enkelt..

Men nu så sover skruttis och Jarkko är ute med vänner så då kan jag ta mig tiden i min egen lilla ensamhet..

Veckan som gått så här långt har innefattat en jakt på en gynekolog åt mig då jag i söndagskväll började få känningar i urinblåsan, tänkte inte så mycket mer på det, men igår så eskallerade det till smärtor som inte går att beskriva.. jag kunde knappt ta mig ut från toaletten efter ett besök där så det slutade med att mina kära kolleger skickade mig till kvartersakuten för att kolla om det kunde vara urinvägsinfektion??

Att få träffa läkarn gick snabbt desto värre att få komma in på labbet och lämna proverna, men efter nästan 2 timmar kom domen!!

Ingen urininfektion som dom kunde se så han uppmanade mig att ringa en gynekolog. Detta skulle visa sig inte va det lättaste..

Ringde runt till en hel arme igår och var det inte så att dom inte tog in nya patienter så var väntetiden fram till slutet av juli!! Gynakuten finns men att sitta i timmar kändes inte lockande så jag började bälja i mig vatten hemma och ju mer jag drack och kissade desto mindre smärta efter varje besök så idag tog jag nya försök att få en tid hos någon..

Fann en i Haninge som jag nu ska få komma till nästa vecka och var det så att smärtan skulle komma tillbaka sådär olidligt så uppmanade hon mig att åka in till gynakuten ändå..

Under dessa två dagar så har jag lyckats lusläst vårdguiden och alla dessa symtom hos en hel drös sjukdomar det kan vara så här hemma tror jag mig nu har cystor i urinblåsan, men ibland så har jag ändå urininfektion i min fövirrade hypokondrikhjärna..Så nu fortsätter jag och bälja i mig vatten och springer på toaletten med jämna mellanrum:-)



Annars så har jag och Leia idag varit och hälsat på på hennes nya avdelning och allt känns jättebra:-) Bra pedagoger och helt underbara lokaler så det kommer gå finfint att flytta upp henne:-)

Hur står det till med er då??

You drive me crazy!!

Veckan som varit har ju Leia varit hemma från förskolan och det börjar nu sätta sina spår..

Ungen driver mig till vansinne just nu, går fem minuter sen är det gnäll eller så gör hon något som hon absolut inte får och det slutar i stora vredesutbrott då hon får tillsägelser..

Att hon sen har gett sig f*n på att hon inte ska sova längre än sex och då ska även mamma och pappa upp för det ska läsas böcker och även ett och annat bråk ska ske redan vid den tiden numera, jag är såå trött just nu..

Igår då vi var hos Timo var hon lugn som en filbunke och hon fick så mycket beröm för hur snäll hon var.. Hann inte ens köra in bilen i garaget så kom monstret fram igen.. Det skulle lekas i lekparken hela natten om hon fick bestämma, efter en timme och klockan började närma sig sju gav vi upp.. Jarkko tog väskan och jag tog ett skrikande monster och begav oss hem för att ta nästa strid..

Sova ville hon inte göra och inte förrän strax efter nio gav hon upp striden och la sig på kudden och lät mig massera henne  till sömns..

Nä ibland så är det inte långt ifrån att jag rymmer ner till tvättstugan och lägger mig och sover, men det är väl det som är tjusningen med barn.. Alla ljusa underbara stunder som blandas med alla dessa trotstider som verkligen prövar ens tålamod:-)



Men hon är ändå det mest ljuvliga lilla monster som skådats, men visst lyser REA lappen ganska starkt ibland på henne:-)


Långhelg, hur underbart är inte det??

God morgon!

Vad underbart det är med att kliva upp och veta att man har hela 4 dagar att njuta av denna helg, sen är det jobb en månad för att sen gå på 4 underbart härliga veckor semester och sen blir det nya tag med ny barngrupp och jag ser verkligen fram emot att få 14 små småttingar till hösten:-) Nä jag ser ljust på framtiden nu..

Annars så är denna helg helt späckad med kalas, grillning,shopping, mammalyx och även lite hemmafix..

Hade en plan att köra hårt på träningen denna vecka men med min tur så visade det sig i måndags då jag var upp och körde ett pass att dom från och med tisdag och en vecka framåt är stängd för renovering och åka till Skogås är jag alldeles för lat för så det blir hemmaträning och en ny bekantning av min gamle vän *orbin* och vikter i form av fyllda flaskor med vatten samt så ska Jarkko träna upp mig lite med *fällkniven*:-) Vi får se hur det går med den övningen, men det är ett jäkla tjat om den så jag ska banne mig fixa den..

Just nu sover Jarkko, han får sovmorgonen idag. Men sen tror jag planen är att vi ska åka ut till Bromma och Jarkko ska göra ett takjobb och sen blir det grillning om nu vädret tillåter det:-)

Nu ropar en liten tjej att hon ska kissa på toan så bäst att ingripa:-)

Tävlingsdax igen..

Hittade denna trevliga tävling och måste bara vara med då detta skulle passa Leia perfekt:-)



 





"Jag är med & Tävlar hos Sessan&Prinsessan om ett Prinsess Paket med Happy Mais från Ekokul.se"

Ta chansen ni med till detta roliga pysselpaket:-)

Småshopping på nätet..

Medans Leia tar sin vilning så kikade jag in på Ellos för att utnyttja någon trevlig rabatt, behöver ju ett nytt regnställ till Leia och då passar det bra att utnyttja 30% rabatten och därmed tjäna ca 120 spänn:-)

Sagt och gjort ett nytt Kittyställ är nu på väg mot Västerhaninge och Leia kommer att ÄLSKA det:-)


Småroligt på Blocket..

Satt och småkikade lite på Blocket och boende som uthyres, är sååå sugen på att flytta till större så Hemnet och Blocket är något jag ständigt kikar igenom och drömmer mig bort till ett boende med uteplats:-)

Hittade denna annons och nog f*n är jag lite sugen på att åka ut bara för att se vem människan bakom annonsen är*asg*

Småroligt som sagt men min humor är ju ganska låg just nu:-)

Måste hyra ut min underbara kåk några månader i sommar. Affärerna har inte gått som dom ska och tanten tjatar om rolex. Huset är jättefint och man sover ledigt 6 pers. Kåken ligger på Älgö i Saltsjöbaden. Fantastisk sjöutsikt med egen brygga. Ni kan få låna min båt också ifall ni vill. Kåken uthyres Juli och Augusti. Inredningen är riktigt snygg. Tanten gillar att kolla på Dallas så hon har inrett det som South fork.(Ni vet JR´s Ranch). Dessutom finns det flytvästar och foppa tofflor att låna ifall ni ska gå till stranden som ligger ca 2 min promenad från kåken. Priset kan vi snacka om ifall det är nån som verkar trevlig. Har lite strul med kameran just nu men ring så berättar jag mer och så fixar vi bilder. Vill nån åka ut och titta så är ni mer än välkomna. Det är bara knalla in på tomten. Ropa först bara så inte tanten ligger och solar ni vet utan bikini. Då kan det bli ett himmla liv. Ha, Ha.
Hälsningar
Freddan

Befriande regn..

God morgon på er därute..


Här är man hemma ännu en dag med en väldigt hyperaktiv Leia, men hostan finns tyvärr kvar och hon har nu fått virusutslag runt munnen så det blir att hon är hemma även imorrn inför vår långhelg..Vi har ju en hel del på schemat så lika bra att hon får friskna till ordentligt så vi inte får ett större bakslag.

Ute är det grått och regningt för andra dagen och vet ni.. Jag älskar det just nu, luften ute blir så mycket härligare att inandas för mig och man behöver inte känna ångest för att man inte är ute och tar tillvara på solen, utan man kan i lugn och ro sitta hemma och *dega*:-)

Vad ska hända idag då??

* Ja ute i köket så har jag ett projekt som heter hitta diskbänken, vet att jag såg den igår så nog ska jag lyckats med det:-)

* I Leia´s rum finns en hel del tvätt som ska vikas så även där finns ett projekt som ska avklaras idag.

* Skulle även vilja få ordning på alla utväxta kläder om vad som ska sparas, bortskänkas och läggas ut på försäljning.

* Sen skulle golven få en *raid* också och köksluckorna behöver tvättas av.

Ja det är väl dom fyra måsten jag känner att jag vill hinna med idag, men just nu så ska jag läsa sagan om Grisen Knorre som inte ville gå hem! för typ sjuttielfte gången:-)

The boss is calling!!

Sömnlös natt och vabb..

Ja en månad utan att va hemma var i blickfånget, men på sluttampen så kom den igen.. Vabben!!

Började redan igår på förmiddagen då vi åkte iväg till Tullinge och Leia började få sin förkylningshosta hon alltid får då hon är lite småsnorig, hon hostade så mycket så att slutligen forsade det ut en stril ström av slem ur henne och hela hon var indränkt med kräkslem..Tur att det är luktfritt!!

Var pigg i övrigt inte helt på topp, men inte heller helt sänkt..Tog febern då vi kom hem men ingen feber så vi siktade på förskolan idag, men under hela natten har jag fått legat och vakat över att hon inte ska börja kräkas av hostan, det har varit hämtning av vatten, få i henne lite mer ventolin, byte av blöja osv osv under hela natten.. När klockan var fyra och jag kanske hade allt som allt fått blunda 30 minuter insåg jag att varken jag eller Leia skulle orka en dag på förskolan och med största sannolikhet så skulle hon blivit hemskickad vid frukosten.

Nu har vi avverkat bokhögen, bolibompa med doktor snuggles i spetsen:-) en skön men alldeles för kort vilning och Leia har faktiskt städat upp i sitt rum efter morgonens *raid*  så nu ska det plockas i vardagsrummet och en väldigt sen lunch ska inätas. Delikata rätten blodpudding till Leia och skinkomelett till mig:-)

Hur mås det med er då??


Så rätt Europa!!!

Det var många år sen jag verkligen kunde säga att folket utanför Sveriges gränser visar att dom kan rösta då det gäller schlager:-)

Topp trion var absolut dom bästa, och som jag sa i tidigare inlägget, Sverige tog verkligen topp tio underifrån och det rätt klart..

Innan igår så hade jag inte hört Norge´s bidrag, men så fort han kom på scen och började fila på sin fiol så var jag kär i låten:-) Vem vill inte ha sin egen lilla Fairytail??

Island´s låt gillade jag också och Azerbaijan var även den helt OK. Undrar dock varför vi inte kan ta vara på artisterna på hemmaplan och låta dom tävla för Sverige istället??Är ju inte första gången någon tävlar för ett annat land från Sverige och det är ju uppenbart att det oftast gått betydligt bättre för det landet än för Sverige..

Är det kanske helt enkelt landet Sverige övriga Europa har något emot??

Nä jag tror på vår övertro att vara banbrytande och skicka något som vi tror kan sopa banan är orsaken..Man kunde ju se en liten hint redan då vi hade internationella juryn i vår egen final vad som skulle kunna plocka poäng i övriga länder...

Men ärligt så lät det hemskt igår för Malena på vissa partier, sen kan man alltid skylla på ljudet, javisst men hon lät ju väldigt anfådd också, nästan darrig på dom mer sjungande partierna.. Var ju bara operapartierna som lät bra och man kan ju inte vinna med något som låter halvbra eller??

Nä idag är vi norsk tillsammans med Farfar Fred och Farmor Gro och Vi Elsker dette land!


Inte på topp..

Igentligen ska man inte klaga över sitt liv och dess bekymmer, har så många runt omkring mig som har det betydligt värre, men efter denna vecka så måste jag få klaga..

Min näsa är täppt som f*n, kinderna hettar, halsen känns som att jag har ett helt lager med sandpapper i(kanske inte så konstigt då jag jobbar i en sandbunker;-)), lungorna tynger och ögonen kliar som sjutton.. Jag hatar verkligen denna allergi som kommit till mig på senare år och imorrn ska jag gå till apoteket och inhandla tabletter, nässpray och ögondroppar och hjälper inte det då får det bli ett besök hos doktorn..Jag orkar inge mer!!!

Annars har väl veckan varit helt Ok, Förskolans dag var väl höjdpunkten på veckan både på jobbet och hos Leia´s förskola.. Var ju där igår och hade familjepicknick samt jobbkväll för oss föräldrar.Blev en hel del roliga stationer ute på gården nu för dom små liven:-) Jag inspekterade väl mest att Jarkko gjorde sitt jobb och tog hand om grillningen:-)

I helgen blir det en hel del vårstädning, det ska putsas fönster, byta gardiner, fixas ute i blomlådan på balkongen, ja en hel del hemmapyssel med andra ord och så blir det schlager såklart..

Kan ju inte missa då vi förmodligen vinner skiten eller så kommer vi topp 10 underifrån.. Antingen Älskar man låten eller så Hatar man den..Jag personligen avskyr den men man är väl patriot:-)

Vad tycker ni om Malena´s låt??

Händer det något skoj hos er i helgen??


Utslagen.

God morgon! Att döma av min dataaktivitet så finns det bara ett ord som sammanfattar hur jag mår just nu. Utslagen! Jag är trött konstant:( vet inte om det är endast Pollen som spökar eller om en segdragen förkylning flyttat in, men jäkligt jobbigt är det. Ha en skön dag.

invägning..

Nu kör vi på igen med en ny omgång av att mäta och väga, käkar nu för det *mesta* strikt kolhydratfattig kost, men visst slinker dte in en och annan kolhydrat ibland:-)

Funderar dock på att köra en 2 veckors kur CK igen för att tappa dom där sista kilona till mitt delmål två och sen köra på dom sista 5 kilona med en massa träning och strikt kost, vi får se.. Jarkko är också på att köra en kur så då går det ju lättare:-)

Men iaf min invägning idag den 11 maj 2009..

+ 10.7 kilon till mitt slutgiltiga mål..

Kommer även fortsätta mäta mig så varje förändring där kommer även skrivas in...

Har iaf varit duktig och kört ett pass idag..

Så nu kör vi på igen mot Beach 2009:-)


Back to the computer..

Helgen var fullspäckad med utgång sen mor och dotter dag på lördagen som avsutades med familjemys på söndagen.

Annars så är det väl som det är med jobb och att få vardagen att rulla på utan att man ska stressa sönder sig:-) Denna vecka ska vi även ha en familjeträff på Leia´s förskola på torsdag och nu hoppas vi bara vädret blir lyckat så vi kan bygga och grilla en massa:-)

Blev ingen klippning heller då brorsans sambo inte mår så bra efter andra cellgiftsbehandlingen och även det ligger i bakhuvudet och gnager, vet väl inte riktigt hur jag ska hantera det då prognosen är dyster och det enda som behandlingen förmodligen kommer att göra är att stoppa upp den för ett tag:-( Ja jag vet inte riktigt hur man ska kunna vara där för brorsan, han tar det inte så bra just nu och det är väl förståeligt..

Inväntar  just nu Ballar av stål sen blir det sängen..

Ni får ha en trevlig kväll helt enkelt..

Utgång ikväll.

God morgon. Ikväll är det utgång med tjejerna från jobbet, vilket ska bli riktigt skoj:-) om vädret håller i sig så blir det väl parkhäng, men ska även försöka övertala dom att sätta sig på ngt hak runt åtta, man vill ju inte missa semin mot lönnlöven:-) ha en skön dag.

Ännu en vecka har nu snart passerat..

Ja så var det återigen snart fredag och en vecka närmare en lång skön semester är man nu:-)

Jag är faktiskt sååå trött nu på att jobba så semestern är välbehövlig för att samla på sig nya krafter, och efter denna gråa vecka märks det ännu tydligare..

Veckan har annars avlöpt relativt smärtfritt, jag har *avverkat* lite utvecklingssamtal på jobbet och Leia har nu påbörjat sin överinskolning till storbarn, vilket man får höra härhemma;-) *stolt liten tjej*

Vi har även tagit tag i att skriva på alla papper som ska skickas in för att bilda föreningens så till veckan ska vi ringa och kolla så det finns lokaler lediga till hösten dom dagar det ska va träning. Sen ska det fixas med en hemsida till klubben:-)

Ikväll spenderar jag kvällen med att titta på hockey och ta mig en folköl för att ladda inför utgången imorrn med jobbet:-) Ska bli skoj och vi hoppas på strålande sol så att vi kan sitta i någon park och dricka rosévin:-)

Annars blir helgen lugn, ska träffa broder och Ivonne samt så även få en klippning hemma hos dom om hon fortfarande är pigg, kan ju ändras från dag till dag det där:-(

Vad har ni haft för er då?? Roliga planer för helgen??

Nä nu ska jag återigen bänka mig framför tv´n så tjingeling..


God morgon.

Tisdag och det innebär lång dag på jobbet som alltid. Ute är iaf solen på besök, trots lovandet av regn:-) skönt! Nu ska jag njuta av resan med min kaffe så ni får ha en skön dag därute:-)

Snart blir det gymmet..

Tänkte bara ta och vila mig lite framför datorn en stund inför min avfärd mot gymmet, blir kondition och överkropp idag som gäller. Imorrn är det tisdag och därmed vilodag då vi har kvällsmöte som vanligt, men vila behövs också..

Ska bli skönt att komma bort och skingra lite tankar då det är rätt mycket som snurrar i min lilla skalle, känns som att vi aldrig kan få ett ända år utan att något tragiskt händer:-( *skriver kanske om det senare om jag orkar*..

Nä nu ska jag kika runt lite och dra på mig gym-outfiten så jag skriver väl kanske lite ikväll innan sängen hägrar, har bara sovit 4 timmar inatt och efter "Ballar av stål" är det banne mig god natt för Linda idag:-) 

Hur har er dag varit då??


Så var denna helg slut då..

Usch vad tiden rusar iväg så fort man råkar va ledig från jobbet, längtar redan till 21 maj då det är långhelg igen:-)

Helgen har varit bra och idag fick jag även tummen ur och tog tag i förrådet så nu ska jag bara gå igenom en hel del kassar med kläder som står därnere, mycke som kan skänkas bort och något kan säkert läggas ut på Tradera, men sen kan jag fylla på med saker som ligger och samlar damm uppe i lägenheten, men hur som haver så kan jag numera GÅ IN utan att behöva klättra på saker och ting*duktiga jag*...

Har även tränat idag men det blev inte Body Pump då passet var fullbokat redan på morgonen så en timmes kondition och styrketräning, vilket innebar 650 förlorade kalorier bidde det istället.. Skönt som tusan var det iallafall..

Nu ska jag ta och kolla igenom filmhyllan och se vad man kan tänkas se?? Har ju sett dom flesta ett ex antal gånger men tv-tablån suger verkligen ikväll..

Blev dock lite kär igår...

Såg filmen Twilight och redan då jag såg The Lost Boys i mellanstadiet så har jag haft en förkärlek till vampyrfilmer och den här var ju så där obotligt romantiskt, så man blev ju nästan tonåring igen:-)



Nä nu ska det läsas böcker av Stephenie Myer för jag är banne mig fast:-)




Bilder från igår..

Här kommer lite bilder från igår då vi var på Leia´s blivande förskolegård efter sommaren:-)


Stor och härlig gård att slösa av sig sin energi på..

    

Balansgångsträning..




Min lilla klätterapa..



Klätterapan nummer 2..



Mor och dotter..


Nya naglar..

Blev glitter även denna gång då jag verkligen gillar det:-) Tog dock vitt glitter denna gång, men nästa gång ska jag banne mig se till så jag kan boka in mig på en längre tid så dom får fixa något riktigt läckert:-) 

Något rockigt tror jag..

Kanske till vår eventuella utgång med jobbet, skulle passa bra med rockiga naglar till vår kväll på Hard rock:-)

Men nöjd som alltid är jag och fick även denna gång söta och duktiga Magda:-)



Naglarna är gjorda hos Karins Nagelhörna som alltid:-)



Dags att deklarera..

God morgon därute..


Som alltid så är jag ute i sista stund med denna pappersblankett och tur är väl att man nu iallafall kan klicka in allt på datorn:-) Vet inte hur många år innan jag liksom många andra trängts längs gatan runt skatteskrapan för att lämna in den i allra sist stund..

Men nu så ska det klickas in lite nya siffror och förhoppningsvis så blir det runt tio tusen extrakronor till semesterkassa som plingar in på kontot lagom till man går på semester:-) *inte illa*...

Idag blir det mest familjemys ochså ska jag äntligen komma iväg till Body pumpen ikväll:-) Spännande att se hur min kropp tar det, har ju inte kört pump sen innan jul, och har även känningar i min vänster tumme sen en tidigare skada men det är inte kännbart vid lyft så det ska nog funka.. Skönt ska det iallafall bli att komma igång med ett pass body pump i veckan som ett komplement till mina andra träningsprogram.. Nu ska kilona bort innan semestern:-)

Nä nu ska det deklareras lite..

Vad hittar ni på då??

Kusinligan är nu utökad..

Japp så kom den lilla grabben Noah till världen och Leia´s kusinliga fick ännu en medlem:-)




Så stort Grattis till dom nyblivna föräldrarna och Välkommen till Världen Noah...

God morgon..

Är så underbart väder ute idag med, och det bästa är väl ändå att det *bara* är lördag:-) Så underbart med lite långhelg och snart är det ju dags igen att va lite långledig*längtar redan*.

Så vad händer idag då??

Ja först nu så ska jag bege mig mot Solna och fixa mina naglar , blir dock en jobbig resa då pendeln är avstängd mellan södra och centralen så redan där får jag göra ett byte för att sen byta igen på centralen.. Orkar dock inte ta bilen idag då vi inte ÄN bytt däck och med min tur så stoppar väl polisen mig just då* har inte under mina år i STHLM blivit stoppad* och böter vill jag inte dra på mig..

Sen blir det hem och fixa ordning lite matsäck och ta med Leia och ev, pappsen om han inte skulle gadda grannen klart idag till plaskdammen och leka av oss lite där..Ut ska vi iallafall..

Nu ska jag hämta mig en ny kopp kaffe för att stärka mig lite inför en tråkig resa, men ack så värd den:-)

Vad hittar ni på då??

Grillpicknick..

Idag har det varit helt underbart väder så efter Leia´s vila så lockade inte lekparken igen så vi packade ner lite marinerat kött, potatissallad och mozzarellaost och köpte med oss en engångsgrill och for ut till Östnora..

Visade sig va knökfullt på parkeringarna då alla verkade ha åkt ut idag för att fixa sina båtar innan sjösättningen..

Men men vår grillplats var ledig och Jarkko *the grillmaster* satte igånt grillningen medans Leia och jag tog oss ner till havet.. Leia ville dock klä av sig och bada, och faktiskt så fanns det några som va ute och vadade fötterna, men där satte jag stopp på hennes stolligheter för denna dag:-)

En grymt skön dag hade vi iallafall och den avslutades med en städ och tvättardag så nu är det rent och fint härhemma igen:-) Så skönt...

Nu ska jag kika lite på film och imorrn är det äntligen dags för nya naglar:-)

Bilder från idag..

Havet!!



Som stolleungen skulle i..



Ok, jag ger mig för idag:-)



The grillmaster..



Solnjutaren *moi*:-)




Hårfager!!

Idag tog Leia priset i sina hyss som hon ibland hittar på härhemma..

Morgonen började som vanligt då vi råkar vara lediga, Leia pigg som en lärka tidigt, tidigt på morgonen (annars får man ju dra upp henne ur sängen;-)). Men vi brukar kunna ligga och lata oss vidare medans hon kikar på barnprogram och ritar eller bygger med duplot, så även imorse körde jag en sån variant..Har aldrig hänt några större katastrofer så...

Råkade dock slumra till ordentligt imorse så när jag vaknade upp av ett ryck ser jag Leia med sin sax klippandes i håret sitt!!! Jag for upp som en raket och tog saxen ur näven hennes, med for även tussar av håret hon lyckats klippa bort, det var inte lite om jag säger så, men jag är fruktansvärt glad för att jag vaknade just där och inte senare, herregud hon hade ju kunnat klippa bort allt hår..





Ja man hade ju hoppats att hennes morgonhyss hade slutat där men icke..

Jarkko hade köpt hem miniglassar till Leia i veckan och detta hade ju Leia koll på så visst hade hon tagit tillfället i akt att även roffa åt sig lite glass som frulle och som hon även kladdade ner hela vår vardagsrumsmatta med..Tankarna som for i mitt huvud var absolut inte rumsrena, men slutsumman av detta är att våra ligga och lata oss mornar är slut, finns inte en chans att Leia får sitta uppe själv på ett tag:-)


Bilder på Leia´s lite synthiga frisyr som hon förövrigt är väldigt stolt över att ha fixat..Trollungen min:-)




RSS 2.0