Dagens tävling..

Hittade denna tävling om en snygg tröja från acne i strk small som jag såå gärna vill vinna till sommarens strapatser..

Det bästa är ju att den är i small så i den kommer jag ju inte förrän jag kommit till iaf delmål två vilket sporrar än mer att ha snygga kläder som ligger och väntar:-)




Veckans vikt och mått..

Slocknade igår så det bev ju adrig att jag la in mina nya siffror igår..

Har nog hamnat på en stillastående platå denna vecka då det inte hänt så mycke med min vikt så denna vecka som kommer blir det mer och hårdare träning..

Men men lite har det dock hänt.. och jag märker ju på kläderna att det händer saker så jag får väl inte stirra mig blind på vågen heller..

Sen den 19 Januari har detta hänt:

Vikt: - 8.2 kg

Byst: - 9 cm

Midja: - 13 cm

Höft:  - 11 cm

Lår: - 14 cm


Fullt schema..

God morgon på er därute..


Igår däckade jag säkert innan nio, låg och tittade på Walk the line men vaknade upp halv fem imorse med både linser och kläder på mig.. Trött var ordet..

Idag lyser solen ute så ut ska vi, ska först bara hinna iväg till gymmet nu halv tio sen ska Jarkko iväg och sen har han även tagit på sig att städa lägenheten och då har jag gett en grundlig lektion att även bakom tv och data hörnan ska det städas:-)

Vi får se om det verkligen blir han som städar eller tar Leia ut på en långpromenad;-)

Blir även storhandling på maxi ikväll, så vuxet som det kan bli är denna dag eller;-)??

Nä nu lite mer kaffe och se vika tvätt innann gymmet:-)


Vad händer hos er denna soliga lördag då??

Underbara sol.

Mitt humör grundar sig väldigt mycke efter vädret. Och idag då solen gör oss sällskap kan jag inte må bättre:-) sen att det är fredag gör ju oxå sitt. Vad händer hos er idag då?

En till tävling..

Här kan man vinna ett snyggt armband inne hos denna blogg..



 



Tävlingen avslutas imorrn bitti klockan nio så skynda er att va med ni oxå:-)


Tävlingsdags..

Ikväll tänkte jag ta mig i kragen och va med i lite tävlingar, var ett tag sen och jag har hittat så många jag vill va med i så nu kör vi på:-)

Hittade en söt liten tävling inne hos Frida och Pricken. Skulle va fint att ha på väggen inne i Leia´s rum helt enkelt:-)

Ta chansen ni oxå om att få något fint att ha på väggarna..

 Jag tävlar hos Frida och Pricken om ett (1) valfritt namn eller väggord! Bokstäverna som är ca 5 cm höga är handgjorda av Frida själv. Fina att sätta på t ex barnens dörrar, perfekt födelsedags- eller doppresent! Vinnaren väljer själv färger och mönster efter vad som finns att tillgå. Vill du också tävla så gör det HÄR!

Nu håller vi tummarna:-)

Den 26 smäller det?? Not!!

Löningsdag är lika med stora rensa högen dagen, för är det något vi är bra på så är det att samla alla räkningar och skit i samma hög så först är det ett projekt att rensa ur vad som ska betalas och vad som åker direkt till pappershögen..

"Måste ta tag i att köpa mig en pappersamlare i helgen.."





Men då det är gjort så kommer man till det roliga att gå in på kontot och se alla pengar som ploppat in sakta men säkert ploppa ut igen, denna månad suger extra hårt då bara jag har 6 vabdagar vilket är mer än en veckas bortfall på lönen:-(

Jaja väntar ju pengar från försäkringskassan, men dom kan man ju få vänta på ett tag om man nu har otur..

Men men nu är kontot länsat och pappershögen borta så nu är det bara att samla på sig nya räkningar inför nästa månad och förhoppningsvis får man en full lön då:-)

Nu lite hemmaträning..

Stöd dom hemlösa..

Jag stöder inte många insamlingar och dylikt men det finns en sak jag brinner för, det är för dom hemlösas skull..

Varje dag stöter man på dessa människor och oavsett om dom är berusade eller liknande så anser jag att i detta land så har vi alla rätt till humanitär levnadstandard såsom tak över huvudet , en säng och värme omkring sig.. Kanske inte en egen lägenhet till alla, men bygg kollektivboenden där man kan ha korridorliknande boendesätt, inte bara ett utan flera runt om i stan, runt om i Sverige..

Bara för att man är hemlös så behöver man inte vara en missbrukare, jag kan förstå att man efter ett tag av hopp efter stöd, hjälp av vårt sociala skyddsnät tar till något som dämpar den ångest man förmodligen får, men det finns människor på gatan som även hamnat där pga  andra omständigheter.

Jag har ett praktexempel på hur en situation i Sthlm kan se ut för att hamna på gatan..

Jobbade och rörde mig ofta sent ute på stans gator förr och ofta då man tog sig till *donken' så fanns där ett äldre par, som alltid kom bärandes på sina pappkassar.. Jag brukade prata med dom då jag tyckte det var så hemskt att dessa arma människor gick runt med det lilla dom hade kvar i sina kassar. Hela deras story visar på fastighetsägares girighet över attraktiva boenden och att förvandla dessa till guldgruvor på marknaden.. Deras innerstadslägenhet som dom hyrt större delen av sitt liv skulle förvandlas till en bostadsrätt, men paret som levde på sin pension och inget skyddsnät omkring sig såsom barn, släktingar hade inte en chans att få sig ett lån för att köpa upp den. Gick ett tag och vad som nu orsakade deras uppsägning har jag inte i huvudet, men det behövdes inte mycke för att denna ägare såg sin chans att ta över denna attraktiva lägenhet. Sen den dagen bor dom på gatorna och ofta kan jag se dom fortfarande i rulltrappan på centralen bärandes sina kassar och dom blir bara äldre och äldre..

Vad gör igentligen socialen för att hjälpa i såna här situationer?

Är det såhär vi vill att dom gamla ska få avsluta sitt liv??

Oavsett om dom flesta är missbrukare så anser jag verkligen att låt dessa männsikor få sig en frizon att få avsluta dom sista åren på, vem ger oss rätten att dömma igentligen??

Vad är skillnaden på direktör Jonsson supandes i sitt fina boende än Kalle på gatan??

Dom är lika full dagligen, men den ena gömmer sig bakom en fin fasad medans den andra får förnedra sig själv genom att tigga, höra slagord efter sig och alla dessa nedslående blickar mot han.

Visst har många av dom skitit i sina skyldigheter att betala sina räkningar och på så sätt hamnat där dom hamnat men det finns så många historier bakom alla dessa människor så att dömma alla efter en bakgrund kan vi inte ta oss rätten till att göra..

Nä ett bra sätt att stödja många av dessa människor är att köpa deras tidning och jag har en farbror som alltid står på Centralen jag handlar av, han står där då jag kommer sju på morgonen och han står där då jag ibland åker hem sju på kvällen så ser ni en säljare när ni stressar på väg till jobbet.

Stanna upp och köp en tidning!!

Ni kan följa några hemlösa på deras blogg.

Avslutar med en låt med Kenta från en av mina favoritfilmer triologin om Dom Kallar Oss Mods..




Duktiga jag..

Ikväll var det träning på schemat, men hela familjen däckade i samband med Leia´s nattning. Vaknade upp tio i åtta och gymmet stänger ju nio så sömndrucken som jag var så kom tanken på att skippa kvällens pass, men se när jag satt på toan så vaknade träningsdjävuln i mig..

Banne mig att jag ska iväg, hinner ju faktiskt köra nästan en timme om jag skyndar mig, så fort på med kläder ut i garaget och 5 minuter senare så infann jag mig på gymmet:-)

Var ju konditon på programmet idag så 30 minuter crosstrainer på lägsta nivån och sen la jag till magövningar tills dom stängde blev iaf 360 förbrukade kalorier och nu sitter jag här och mår bra till tusen..

Träningen ger mig så mycket mer än viktminskningen och jag kommer nu aldrig ge upp den igen..


Stressfri morron.

Var inte igår vi hade en sån här lugn svårt på dagen. Leia lämnades i lugn o ro, jag sitter på ett halvfullt tåg men en kopp kaffe i handen. En harmonisk början på dagen o låt det gärna fortsätta så:-) ha en skön dag!

En natts sömn..

Inatt sov Leia en hel natt utan krusiduller om blöjbyten, massage och dylikt:-)

Nu ska vi inte hurra så högt än, har ju hänt förut att hon lyckats sova igenom en natt men då har hon oftast somnat rätt sent oxå.. Inatt sov hon från sju till sju och det är nog rekordet just nu under hennes levnadstid..

Har ju ända sen födseln väntat på att få denna rytm att hon sover igenom nätterna och jag hoppas verkligen att det börjar vända nu, nästa projekt blir att sova hela nätter i sin egen lilla säng..

Jag orkar ju inte att springa upp på nätterna helt enkelt och därför är det lättast för oss alla tre att hon sover med oss, eller oss.. Pappsen är oftast parkerad i soffan då Leia verkligen tar plats i sängen:-)

Annars har väl dagen löpt på som det brukar på tisdagar, dvs jobb och kvällsmöte..

Körde nyss ett litet kortare pass på orbin och imorrn ska jag banne mig hinna upp till gymmet, hatar verkligen denna arbetsvecka då man är hemma sent varje dag..

Nä nu blir det Hannibal och sen sussa..



Underbar vinterdag.

Go morron! Idag blir det en skön dag att spendera ute med huliganerna o åka pulka:-) solen lyser det är lagom kallt, ja vad kan bli bättre? Ja förutom att våren gärna får höra oss besök, men ska det va vinter så är detta optimalt:-) ha en skön dag.

Tävling..

Hittade denna tävling som skulle va perfekt att vinna till vår lilla krabat som älskar att va ute dagarna långa:-)




 

" Jag är med och tävlar om superfina ullunderkläder av märket Troll. Alla kan vara med och tävla vare sig man har blogg eller ej. Tävlingen hittar ni hos En Mölnbobos Liv och sponsor är Kidsbutik. Tävlingen avslutas 28 februari vid midnatt "


Nu håller vi tummarna..


Elvis the king!!

Elvis är den som får mig att le på tåget varje morron igenkännande om hur livet kan te sig men idag tog han priset..

Detta är ju Jag och Jarkko i ett nötskal:-)


Förutom att Jarkko numera svär mest på finska och det låter inte vackert då Leia i ett härmande försök upprepar *immalaouta* hur det stavas är en gåta likaså betydelsen för mig, men inget som jag vill att Leia ska gå runt och upprepa som en liten papegoja.

Skärpning nu!!!








09

Hört talas om plogbil?

Ja det kan man ju fråga kommunen i v-h. Sitter på tåget nu med blöta byxor halvvägs till knäna. Ska ju va glad att vi tog pulkan i morse, för ngn vagn hade inte tagit sig fram i snön. Ska det va så svårt att ploga en uppfart till kommunala förskolor?

Framtidens Kat Von D??

Leia är ju och har alltid varit fascinerad av tatueringar, inte konstigt då pappsen är full av dom och även mamma har ju några:-)

Tatto var bland dom första orden hon lärde sig och jämt då hon ritar/målar så är det tatto enligt henne..

Hennes farfar är ju gammal i yrket, var ju han som gjorde min gaddning på Leia och kanske går hon i hans fotspår då hon blir stor? Något inom konst tror jag faktiskt hon kommer arbeta med.. Är galen i att rita/måla och hennes rum är fyllt av teckningar som vi fått bara genom förskolan:-)

Idag då vädret höll oss inne så var det ju ingen överraskning att vi skulle sysselsätta oss med detta under större delen av dagen, och efter ett tag påbörjade hon även utsmycka sig själv med en bläckpenna..

Stolt visade hon upp den och påpekade att detta var en draktatto så " Watch Out Kat Von D, Leia är på framfart";-)



Dagens träning.

Idag blev det mest styrka på dagens program, 10 minuter kondition före och efter passet dock..

Känns bra att börja komma in i träningsrutiner och nog blev jag sugen på att slinka in på body pumpen idag, men har känningar i min vänstra vad idag, vad som orsakat det vet jag inte..

Imorrn får jag se om jag hinner med gymmet, Jarkko ska iväg och påbörja sin ryggtavla så vi får se när han är klar med första sittningen..

Blev dock 360 förbrukade kalorier på dagen 60 minuters pass och det är jag nöjd med, skulle dock vilja ha en bra stegräknare så jag kan ha koll på vardagsförbrukningen oxå..Den jag inhandlade för hela 40 kronor var ju rena skiten så jag får nog lägga några kronor extra nästa gång. *snål eller vad?*

Det är ju som sagt att det som kommer in ska ju även ut och då är det bra att ha koll på kalorier in och ut:-)

Bilder på Leia..

Här kommer lite bilder från vår dag igår, blev inte så mycket skogen då vi hamnade i lekparken och efter det ville hon in till hockeyladan och se hockey, tyvärr var det bara fri åkning för allmänheten så något större nöje var det inte att stå där och frysa:-)

Hade ju planer att dra till scaniarinken, men eftersom det var lördagsmatch och sent dessutom kändes det inte som något alternativ, blev dessutom en tråkig match så lika bra det:-)






Mina naglar..

Här kommer bilder på naglarna som gjordes i fredags, är dock rätt usla bilder. Skyller på kameran och inte den bakom;-)

Är som sagt mina egna naglar med förstärkning av gele eftersom jag inte ville ha dom så långa, ingen dekoration denna gång, men nästa gång ska dom få leka lite..

Är supernöjd då jag tycker det ser mer naturligt ut nu än då jag hade akryl..




God morgon..

Idag blir det en dag med inneaktiviteter då vädret ute är rent ut sagt skit.

Det var ju tur att gårdagen bjöd på en massa sol så att man iaf kan hålla humöret uppe, är så beroende av solljus för mitt humör  och att sitta inne en hel helg går ju bort..Både jag och Leia älskar att va ute och promenera vare sig det är skogen eller bara runt alla lekparker som finns i vårt bostadsområde..

Blir ju även gymmet ikväll och det ska bli skönt at få komma bort för sig själv en stund, egentid är guld värd som mamma:-)

Vad underhåller ni med idag då??


Underbar dag..

Solen lyser och snön har lagt ett vitt täcke över gatorna utanför så idag blir det pulkan som får dra Leia till skogen:-)

Har fördrivit morronen med tvättstuga och hur skoj är det en lördagmorron att klockan ringer sju utan att man ska till jobbet, men tvätta behövs och det är ju endast helger som funkar då man inte har en egen maskin..

I mitt nästa boende är disk och tvättmaskin ett måste.

Av all tvätt var mer än hälften Leia´s och då är både Jarkko och jag inräknad, hon har en konsumtion på två byxor och tröjor per dag den där lilla smutsfian, men hon har ju skoj oxå:-)

Det är tur att hennes garderob oxå innefattar mer kläder än mammsen och pappsen så att vi iaf går runt på veckorna.

Nä nu blir det lite mer kaffe i med linser och sen påbylsning av en massa kläder och ut i solen..

nyheter-01s18-solen_125521w.jpg


Senare idag kommer bilder från en solig dag i V-H och även mina nya naglar..

Ha en skön dag!

Veckans vikt och måttminskning.

Idag var det väg och mätdag och trots mitt lilla fusk med en burgare och cola samt inte så mycke träning så har jag iaf fått ner 0,8 kg denna vecka.. Inte så mycke kan tyckas men jag är nöjd, har ju även haft roliga veckan som lägger på en del vätska så nästa vecka får vi se om det händer lite mer..

Måste bara få in iaf ett pass till nästa vecka,kanske rent av ett Body pump pass:-)

Sen den 19 Januari har detta hänt:

Vikt: - 7,6 kg

Byst: - 9 cm

Midja: - 12 cm

Höft:  - 9 cm

Lår: - 11 cm


Vaddå Dumstrut??

Ja jag har ju gått och fixat mina naglar hos några thailändare som varken kan svenska eller engelska så våra samtal har inbegripit tecken och jag som jobbar med tecken inom mitt jobb har ju inga problem med det, han pekar och jag nickar förstående typ:-)

Då jag ringde första gången och beställde min tid så beställde jag Gele då jag haft akryl förut och mina naglar blev väldigt förstörda då jag plockade bort dom..

Jaja jag gick dit och fick tippar och så påbörjades det. Jag har ju ingen aning vad som igentligen skiljer själva proceduren åt så jag satt snällt och nickade och log..

Tyckte väl att det var väldigt likt hur man får akryl, den enda skillnaden var väl att här var allt genomskinligt och förut har jag ju haft rosa & vit akryl så att det skulle se franskt ut.. men men jag är som sagt en lekman i detta, kan ej måla mina naglar typ så jag låter proffsen ordna sånt..

Gick hem med snygga naglar, men tyckte väl inte det var särskilt likt andras gelenaglar jag sett så jag var väl lite missnöjd över detta, men men jag gav dom några chanser till,,

Idag då jag skulle fixa mina på Karins nagelhörna och när dom börjar fila så inser ju kvinnan att detta är ju Akryl och inte gele..

Ja vad säger man på det utan att få dumstruten på sig??

Var bara att sätta sig i aceton och efter en massa filandes och enormt tålamod hos tjejerna så har jag nu gelenaglar som jag är grymt nöjd med, nästa gång ska dom få styla till dom..Riktigt trevlig salong..

Nästa gång jag är i Handen ska jag dock göra ett besök hos min förra och tala om att dom kanske ska bli bättre på att lyssna på vad kunden ska ha:-)

Nu vet jag iaf skillnaden på gele och akrylproceduren och den är väsentligt STOR..

Men idag är jag nog en riktigt BLOND BRUD MED DUMSTRUT:-)

Sköna fredag.

Kort dag på jobbet är lika med en underbar början på helgen:-) att sen få nya snygga naglar gör ju dagen ännu bättre. En skön fredag helt enkelt:-) ha en skön dag ni med.

Nu kan man sova gott:-)

Efter decablet mot djurgårn så tog grabbarna igen det med råge ikväll då dom slog Skellefteå med hela 8-0:-)

Känns bra att dom tagit ännu ett steg upåt, men nog f*n är det jämt därnere om dom sista platserna..

Blir nervpirrande matcher såhär inpå slutet och nu funtar jag allt på att ta med Leia på en utfärd till Scaniarinken på lördag, bara det att den stora frågan är ju om hon tycker hockey är så skoj att se en hel match på plats??

Vill ju inte gärna åka efter sisådär en period och läget är spänt..

Jaja får funta vidare helt enkelt eller så kanske man ska ta familjemiddag på Olearys i Haninge lagom i tid med matchen:-)

Nu suger det rejält i hockeytarmen då denna säsong varit i närmast svältfödd på hockey för min del..

Men sova gott det kan man iaf efter denna ljuvliga seger:-)

Full av energi..

Så kom man iväg på gymmet idag efter jobbet, och trots att jag var helt slut av stress på jobbet och en lång dag framförallt så är jag som en ny människa nu.

Jag får så mycket energi i kroppen efter ett gympass och nu då jag har nyckeln där en instruktör lagt in ett träningspass efter mina behov så känns det så kul att få komma dit och se vad som väntar än, är ju inte samma pass varje gång..

Idag vart det 30 min på crosstrainern på den lättaste nivån för att få ut maximal fart och förbränning sen gjorde jag lite magövningar..

Allt som allt så förbrukade jag under 60 minuter 470 kalorier och det är jag nöjd med då jag inte tog ut mig helt idag:-)

Nä nu vblir det vila till söndag om jag inte ställer mig på gamla orbin i helgen, men jag föredrar nog lite skogspromenader med leia istället, sen städ och tvättdag tar ju en del kalorier:-)

Nu måste jag snart flytta bilen då trötter härhemma inte alls verkar komam iväg på gymmet utan sussar gott bredvid krabat..

Imorrn är det väg och mätdag och jag har inga större förhoppningar på att det hänt så mycket med lite fusk och bara två pass på gymmet, men vi får se..

Hur har er dag varit då?? 

Vilodag..

Idag har både bloggen och jag en paus, då jag fortfarande inte är människa trots en lite längre sovmorron idag:-)

Imorrn blir det gymmet direkt efter jobbet så förhoppningsvis får det igång kroppen igen, för denna vecka har varit seg..

Så på återseende vänner och okända!!


Försovit oss.

Att sova över då man har barn har jag alltid tyckt varit en konst, men nu är jag där själv:-) hade det inte varit för att Leia vaknade till, ja då hade vi nog sovit än. Nu lämnar jag iaf v-h o jobbet börjar om en kvart. Lite sen eller? :-)

Rätt val!

Idag var det finfrämmande på Hovet och tankarna att gå dit har ju hägrat några dagar, men eftersom jag jobbade sent och träningen blivit lidande så avstod jag några timmar på Hovet och intog gymmet istället..

Kan ju säga att jag gjorde rätt val för hur skoj är det att ha en lång resa hem i denna kyla efter en sån här svidande förlust??

Nä nu får vi verkligen hoppas att gubbarna plockar poäng i dom återstående matcherna samt att lagen under tappar så vi inte förlorar vår slutspelsplats, för jag vill ha en vår med slutspelshockey med mitt käre TIK..


Hur segt kan det va?

Jag har aldrig förstått storheten med facebook, men som alla andra så har jag iaf  konto där och idag så ville jag in för att få bort lite förfrågningar samt spana in vad som hänt hos vänner, men efter 7 försök så ger jag upp..

Så fort jag loggat in så låser sig allt och jag får stänga ner datorn, nu har jag inte världens bästa dator då, men in på sidor måste man väl ändå kunna komma??

Är det bara jag som har dessa problem med facebook??

Se hela bilden

Jäkla PMS!!

Igår var jag soffliggandes den större delen av dagen, så någon träning blev det ju inte tal om, dessutom fick jag inte i mig någon shake så vid sex då Jarkko kom hem igen så var jag hungrig som sjutton, men ingen ork att stå och laga mat så det vart lite syndarens dag igår..

Åt en bacon burgare och om sanningen ska fram så smakade den inte alls så gott som man skulle kunna tro efter en månad utan vare sig skrpmat, cola och dylikt..

Kalorimässigt så gick det väl jämt upp med mitt annars dagliga intag, men visst smög ångesten på till kvällen.

Idag har jag ätit som jag ska och var verkligen peppad att ta mig och träna, men lagom till jag åkte hem så smög sig denna jäkla migränliknande huvudvärk på mig igen så det blev värktabletter och soffan idag med..

Kan man få slippa alla dessa jäkla PMS besvär någon gång???


Ny design.

Satt i lördags och fnulade lite bland alla html koder och lekte lite i photoshop.. Är dock ingen hejare på att få så där snygga designer som dom grymt duktiga är, men lite färggladare vart det iaf:-) Får väl duga tills jag får den där tiden att räcka till att lära mig lite mer i photoshop..

Go morron!

Ja igår var det inte mycke aktivitet härinne, låg i soffan mest hela dagen pga djävulska menssmärtor o migrän. Idag är jag pigg o ska nu på teater med halva huligangruppen:-) ha en bra dag.

Dålig flickvän??

Ja så lyckades jag sitta här som en idiot även i år igen, pratade ju om detta redan förra helgen och det skulle inte inhandlas något till varandra denna dag, vi har ju årsdag nästa vecka och det tycker jag är en dag man kan piffa till lite mer..

Men så låg jag i sängen oh drog mig och Leia kommer med något som jag tror är skräp, visar sig va en liten fin presentpåse och i fanns små delfinörhängen i silver, jag älskar ju verkligen delfiner och Jarkko har ju även lärt sig sen morsdag att guld inte är min grej:-)

Men hur gullig känner man sig då man ligger där och man har inget alls att ge tbax i det läget.. Nä nu vet jag bättre till nästa år minsann..

Får gå och köpa en fin blomma med ett kort och sen slå till med en pangmiddag och nästa helg ja då ska jag ha inhandlat något riktigt bra helt enkelt..

Men hur det än är så tycker jag inte om denna dag, tycker inte det ska behövas en dag för att visa sin kärlek till sin närhet, sen ger det ju bara en ångest vad man ska köpa eler ångest för att man inte alls har någon att köpa till..



Men som sagt nu vet jag bättre då det gäller min gubbe helt enkelt:-)

Hur firar ni denna dag??

Veckans vikt och mått..

Så var man inne på vecka fyra av min diet och visst ger det resultat..Har nu kört 2 veckor ren kur och två veckor kombinerad och jag fortsätter köra såhär någon vecka till innan jag slutar med CK helt.. Känns bra att kunna hålla bra koll på hur mycket kalorier jag får i mig och hur mycket jag gör av med på gymmet så det är bara pus just nu med min diet:-)

Denna vecka försvann 1,4 kg från mig och det trots roliga veckan som kom lagom till vägningen:-)

Sen den 19 Januari har detta hänt:

Vikt: - 6,8 kg

Byst: - 8 cm

Midja: - 10 cm

Höft:  - 7 cm

Lår: - 9 cm

Jobbat..

Igår vart det inte mycke bloggat trots jag var hemma med krabat, var sånt strul med att komma in på blogg.se så jag underhöll mig med annat helt enkelt..

Idag var det tbax till jobbet då Jarkko var hemma med Leia så inte har det hänt så mycket under min dag precis, en kaotisk promenad är väl det mest spännande jag varit med om denna fredagen den 13:-)

Nu bär det iväg till maxi för fredagsunderhållning, Leia i bokhörnan och jag blir väl den som får roa mig med att trängas med kundvagnen:-)

Hur har er dag sett ut då?? Otur eller en helt vanlig dag??

Leia hos doktorn...

Igår var det ju doktorbesök och som han sa så går dom flesta öroninflammationer över inom första dygnet och det är väl den typen Leia åkt på, frågar man henne vart hon har ont så pekar hon givetsvis mot öronen, men det ska man nog ta med en nypa salt just nu då hon gärna vill gå till doktorn för att få sig ännu en reflex:-)

Besöket gick väl bättre än väntat, om sisådär 2-3 år så kanske hon klarar av att se den vita rocken oxå:-) Blev helt hysterisk så fort doktorn ropade upp oss i väntrummet, men han var smart och insåg att det mer var rocken som var skrämmande än hans yttre så vi gick in och satte oss..

Leia var dock hysterisk medans han lyssnade på lungorna, men det är ju bra för då hör han ju iaf rosslet då hon skriker, när vi kom till att kika in i öronen så blev det faktiskt bättre, trodde jag aldrig han skulle lyckas med och även doktorn var skeptisk, men men Leia var lite röd i öronen och skulle hon börja få hög feber och fortsätta visa tendens till ont i öronen så skulle vi göra ett återbesök under helgen för medicin, men enligt mig så är hon igentligen kry för att gå på förskolan, men eftersom deras regler säger att dom går efter allmäntillståndet och skulle hon visa sig lite småtrött eller lite hängig så skickar dom ju ändå hem henne så vi bestämde oss för att låta hon få vila upp sig ännu mer efter alla sjukor..


Iaf så tyckte doktorn Leia var så duktig som lät han kolla öronen så han berömde henne så fint och när vi kom ut i väntrummet så fick alla gamla tanter och farbröder minsann veta av Leia att hon var duktig som lät doktorn titta i öronen eller som Leia sa:

- Leia duktig, doktorn tittar i öronen, Leia få reflex..

Här snappas det minsann upp allt som sägs och hon glömmer inget heller:-)



Mor & Dotter samtalar..

Idag när vi var på väg att gå till Farbror doktorn och satt i hallen för att klä på oss så pratar jag och Leia på som vanligt, hon är ju en riktig pratkvarn då hon är på rätt humör och med rätt folk:-)

Mitt i påklädningen tar vi an oss ett riktigt kramkalas som vanligt och sen gick hon vidare för att hämta sin mössa..

- Pippitofsarna mamma kan du knyta pippitofsarna.. Säger hon och menar flätorna som sitter i mössan..

- Javisst gumman..Knyter tofsarna och vi är nu klar med henne, bara jag kvar alltså.

-Leia söt.. Säger hon och menar att hon är söt då mössan är knuten..

- Klart du är söt gumman, du är ju alltid söt, svarar jag tillbaks..

- Mamma du är oxå söt, får jag då snabbt och gulligt tbax..

Man kan ju inte göra annat än smälta av alla underbara konversationer man numera får av hjärtat mitt:-)


Tack för den liksom...

Var ju några månader sen jag skrev om denna händelse och idag kom ett brev från polisen i S-vall..

Ärendet är nedlagt då det är en civilrättslig händelse och nu är det väl upp till mig om jag vill på den vägen gå vidare..

Just nu känner jag inte för det då jag varken har tid, ork eller för den delen tror att det ska hjälpa mig att få tbax soffan eller iaf lite av mina pengar som jag lagt ut på den..

Känns verkligen dystert då jag som ville va snäll inte får den respekt jag anser mig va värd, vet dock inte vem jag är mest förbannad på i nuläget??

Annette den häxan som uppenbarligen sålt min soffa utan att ens försöka ta kontakt med mig eller min bror eller min egen bror som inte ger någon tillstymmelse till någon form av dåligt samvete för att jag blir drabbad av deras konflikter..

Det har kostat mig en urskön soffa eller i rena  pengar 12 tusen spänn.. Tack för den liksom!!

Detta var det enda jag hade kvar från mitt egna lilla hem sen min singeltid och mina första boenden, känns så jäkla tråkigt och ja nu vet jag bättre..

Var helt klart sista gången jag ställer upp på min bror framförallt för att detta är inte det enda han har ställt till med i mitt liv, och nu får han ta och klara sitt liv på egen hand, man kan inte förlita sig på andra hela tiden, man måste ta ansvar för sitt eget liv och inte sitta och beklaga sig för en dålig uppväxt mm..

Mitt liv har inte varit lätt men jag har kämpat för att komma till mina egna mål, sen att jag inte lever ett liv i lyx, men det var inte heller mitt mål i livet utan att få ha en egen liten familj och kunna försörja den räcker gott och väl i mitt underbara liv..

Men nu är det slut på snällheten för min del!!



Så vad fanns därunder då??

Ja nu har ju denna Utmaning om att kika under mapp sex kort sex kommit till mig hela två gånger, först från Cicci sen från Angelika så nu då jag  är hemma och vabbar så är det lika bra att kika vad som finns därunder:-)



Inser att det är dags att tömma kort till skivor nu då jag kikade in bland dom första mapparna:-)
Kortet är på en Bedårande Underbart Vacker Leia i sin mysdress då hon var hela 1 månad och fem dagar..
Hon sover stillsamt på mammas och pappas säng..
Kan man göra annat än Älska såna här vackra varelser??

Lugn natt..

Natten har varit lugn och klockan fem imorse ville leia upp och mysa med Pippi igen..

Trött som jag var så satte jag på Pippi och vi vinkade av pappsen vid sextiden, sen ringa förskolan och sjukanmäla. Tror vi somnade om på fem röda sen klev vi upp nu halv tio, tröttare än någonsin, blir ju lätt så då man vaknar tidigt och somnar om, ja då kan jag nog sova bort hela dagen om jag fick..

Pratade iaf nyss med VC och vi fick en tid klockan tre, Leia vill så gärna gå dit nu då hon på något konstigt vis fått för sig att hon ska få sig en ny reflex;-) ( man lurar i dom små allt för att få dom nöjda ibland) Klistermärket får vi inte heller glömma..

Leia i övrigt verkar må bra, ingen feber och sitter just nu och bygger med duplot med en gurka i ena handen, hennes grönsakskonsumtion är enorm:-) Det enda vi får i henne utan några som helst problem..

Skönt iaf att hennes öron verkar må lite bättre idag, men som VC sa lika bra att kolla så vi får bukt med alla sjukor härhemma nu..

Solen strålar och det är en underbar dag att va ute i så lite avis är jag på mina arbetspolare som stått på gården en sisådär 2 timmar nu;-)

Bruten nagel..

Ja som om det inte vore nog med Leia och hennes öroninflammation så lyckades jag under mitt träningspass stöta till ena tumnageln så illa så att nageln gick åt skogen, så nu ser det illa ut:-)

Har ju tid om 1½ vecka hos Sofie på Karins Nagelhörna efter min lyckosamma vinst:-) Så orka fixa till den nu, nä jag får väl gå och gömma tummen tills dess..

Träningen gick riktigt bra idag och idag blev fokuseringen på mage, rygg och ben så imorrn blir det armar för hela slanten:-)

Nu slappa i soffan då jag är värd det och lika bra att ta tillfället i akt medans lillskrutten sover..

Öroninflammation..

Ja så var det dags att vabba återigen, får se hur många dar det blir denna gången då..

Leia verkar som sagt ha fått öroninflammatin för första gången i sitt korta liv och nu har verkligen sjukorna avlöst varandra under en månads tid.-( Sitter själv med världens ågren då jag efter att ha hämtat hem Leia från förskolan och Leia visade sig på sitt usla griniga humör och jag trodde det var trötthet så jag tvingade henne att vara uppe til halv sju, ville inte ha henne sovandes redan klockan fem oh lite mat vill man ju få i dom innan natten..

När hon sussat in drog jag som vanigt upp till gymmet och då jag var på väg hem så kom en av dom som jobbade där och då hade Jarkko slagit på den stora trumman och ringt dit för att söka mig, Leia hade vaknat grnades och pekat mot bägge öronen lillgumman..

Skyndade mig hem och Jarkko ringde närakuten för att få lite rådgivning, ska avakta natten och kontakta VC imorrn så får vi helt enket se hur hon mår imorrn, feber har hon inte i nuläget iaf.. 

Blev en piggelin som tröst och efter den så vart det sängen med Pippi på tv´n och nu sover hon gott iaf, får hoppas hon har en någorlunda natt iaf..

Usch hur kunde jag inte se skillnad på trötthet och en sjuk liten Leia?? Får så dåligt samvete som tvingade henne att vara uppe då hon uppenbarligen hade ont..

Nä känner mig usel just nu som mamma:-(

Shopping.. Me&I..

Skickade ju iväg en beställning i helgen på Me&I, gillar verkligen deras kvalite, men var faktiskt inte så mycket som jag gillade.. Hade en del beslutsångest över klänningarna/tunikorna, men bestämde mig för iaf två av dom sen får vi se hur jag gillar dom IRL.. Är dock fortfarande sugen på en av klänningarna men det får helt enkelt bli i en annan beställning om den finns kvar vill säga..

Så nu väntar vi på paket och det kliar verkligen i fingrarna att få se dom IRL..

Detta blev det iaf..

Gick tyvärr inte att få in större bilder..



      
     discoapa  medaljongklänning frottétunika med kaninfrottébyxa kaniner

En lång dag är äntligen över..

Usch idag har det varit en riktigt seg dag på jobbet, planeringsdag från halv nio till halv fem..

Avskyr verkligen att sitta inne en hel dag och just nu känns huvudet så tomt efter att ha lyssnat och försökt ta in information halva dagen, för att sen sätta sig ner och planera verksamheten för denna termin..

Blir lätt att man tappar fokus efter ett tag men jag och ena kollegan avbröt med lite urstädning i skåpen för att låta hjärnan vila lite, den får ju inte bli överhettad:-)

HAde tänkt att ta mig till gymmet ikväll, men orkar verkligen inte det, får helt enkelt försöka hinna dit imorrn då Jarkko kommit hem även om det blir sent..

Jarkko och Leia har haft en mysdag då även Leia´s förskola hade planeringsdag idag så dom var till banken och tömde hennes spargris, fick dock inte veta hur mycket den hade i sig utan dom skulle räkna och sätta in det ikväll och ett kvitto kommer hem.. Den var verkligen överfull så en liten summa borde det allt vara då det mest är guldpengar som hamnat där i...

Nä nu kika in på lite bloggar sen mysa en stund med familjen.

Har ni haft en bra dag då??

Bilder från Junibacken..

Ja dagen var lyckad på Junibacken, även om det var lite för mycke folk för att jag ska trivas, men Leia njöt av varje sekund förutom då vi bestämde oss för att åka hemåt då;-)

Sagotåget hoppade vi dock då kön var lite för lång för att vi hade någon ro att stå i den samtidigt som Leia mest ville va I Elsa Beskow landet..

Lite bilder från dagen som blev lyckad och vi besöker nog det snart igen..













 

Seg träning..

HAr ju haft vila i tre dagar och jag har verkligen längtat.. Blev dock en väldigt seg träning där jag inte hade samma ork idag som tidigare, kan dock ha varit att jag var relativt nyvaken efter min power nap..



Blev iaf ett pass med 20 minuter på cross trainern samt en hel del repetioner på maskinerna som tränar rygg, axlar och magen, men är ju fortfarande inte riktigt hemma med dom nya maskinerna så det ska bli skönt att få en genomgång på onsdag samt nyckeln så jag får koll på min kaloriförbrukning..

Ja allt som allt så blev det iaf 1½ timmes träning och imorrn hoppas jag att träningen känns lättare helt enkelt..

Junibacken..

Go morron till ännu en grå och tråkig dag i storstan..

Idag har vi planer på att ganska snart sätta oss i bilen med styrriktning Djurgården och ett besök hemma hos Pippi med flera:-)



Blir även träning för min del idag, har faktiskt längtat hela helgen att få komma iväg, dom stänger ju så sabla tidigt på lördagar och eftersom Jarkko har sin thaiträning på lördagar så krockar det..

Men ikväll ska jag köra ett hårt pass med inriktning på överkroppen.. Vill inte köra samma övningar på maskinerna varje dag då ger det liksom inte något, bättre att köra varannan gång..

På onsdag får jag även min Wellness nyckel så då kommer jag även ha bättre koll på vikter, repetioner & kaloriförbrukningen.. Blir skitbra då:-)

Nä nu ska jag kika in i lite bloggar sen en dusch så vi kommer iväg någon gång, Jarkko ligger ju fortfarande så det är nog dags för han att ta sig upp om vi ska komma någon vart:-)

Ha en skön söndag..

Skicka Alcazar till Moskva..

Har sett första upplagan av Melodifestivalen ikväll och förutom detta idiotiska röstningssystem så var det helt Ok på låtfronten, fanns väl en del som var ljusår bakom vissa men inga nämnda..

Min Favorit Nina gick varken vidare till Globen eller andra chansen, men redan då jag hörde Alcazar så kände jag att denna KAN tom funka utanför Svea Rike..

Alcazar på SATS invigning..



Låten har en refräng som fastnar på två röda, dom har bra scennärvaro, bra röster & färgglatt till tusen..

Visst F'n borde detta funka eller??

Nu har jag ingen direkt koll på artisterna i dom andra deltävlingarna, men jag tycker detta är bidraget vi ska skicka iväg för att ha en chans, skippa ballader åtminstone, det går inte hem ännu en gång..

Emilia då?? Ja lika mycket som jag gillade henne med plågan Big big World, lika mycket gillar jag henne nu.. DVS Zero!!

Hade hellre sett Caroline gått vidare direkt då hon verkligen sjunger med själen..

Men jag är ju ingen schlagervetare heller men skippa allt skit och sänd iväg Alcazar i år..Please...

Jag ska banne mig rösta i globen bara för att:-)

Shopping åt Leia..

Var häromdagen och shoppade lite nytt till Leia då byxor verkligen har varit en bristvara, hennes ben växer uppenbarligen fortare än resten av kroppen:-)

Känns skönt och veta att hon kan ha turen att få snygga långa ben och inte som mor och far sin kort som Lilla Fridolf & Selma:-)

Lindex är en ständig favvis, dels för bra priser och snygga kläder som är passande för både hem och förskolan sen ligger det ju nära till hands där jag jobbar..

Blev iaf tre par byxor och en tunika från Fem myror kollektionen.. 




Nu ska jag skicka iväg en beställning på Me&I´s nya kollektion..

Middagstips.. Chicken Tikka Masala..

Har hittat en sån sjukt bra matblogg med en massa smarriga lågkolhydrat recept & idag testade vi på ett av recepten..

Vi båda härhemma var grymt sugen på Indiskt & vad passade då bättre än detta underbart goda recept på Chicken Tikka Masala??

Blev verkligen en hit & jag får inte lika smarriga bilder som matbloggen men vill inte använda andras bilder utan lov heller så här kommer mitt mål mat idag..



Tycker verkligen ni ska göra ett besök där om ni jagar kolhydratfattiga smarrig recept..

In i dimman!

Go morron därute..

Här i Västerhaninge ligger dimman tät och jag och Leia ska bege oss ut i slasket snart, mammsen måste bara få i sig sin dagliga dos av morgonkaffe för att orka ta tag i dagen:-)



Jarkko sticker som vanligt på lördagar iväg och tränar thai men då han kommer hem så ska jag även ta tag i städningen härhemma, ser verkligen hemskt ut härhemma nu då jag haft fullt upp hela veckan med jobbet och igår hade jag tvättstuga så nu ligger det en rejäl hög med Ikea säckar igen som väntas på att bli vikta och upphängda..

Påbörjar idag även min stegräkning så det ska bli spännande att se hur mycke jag igentligen går en dag, tror dock att jag går betydligt mer på jobbet då jag inte gör annat än springer efter illbattningarna som busar runt med oss hela dagarna:-)

Ikväll blir det schlager och någon god middag, måste bara hitta något smarrigt att äta som passar hela familjen, blev ju pepparbiff med tomat & mozzarellasallad igår så idag kanske vi slår på kyckling eller fisk..

Vad ska ni underhålla er med idag då??

Veckans viktminskning!

Som sagt så började ju jag att köra kombinerat denna vecka med ett mål mat per dag, har äevn blivit att jag ibland gnagt på någon grönsak eller ostbit på jobbet, men så länge det är kolhydratfattigt så får jag inte dåligt samvete:-)

Hade ju iallafall räknat med att jag skulle ha gått upp denna vecka då vattnet kommer tbax men se jag fick ett rätt glädjande besked imorse...

Nämligen minus 1½ kg:-)

Sen den 19 Januari har detta hänt:

Vikt: - 5. 2 kg

Byst: - 5 cm

Midja: - 8 cm

Höft: - - 5 cm

Lår: - 7 cm

Nu är det bara 15 kg kvar :-)


Jag vann, helt otroligt:-)

Kikade bara in av en händelse nu på Nagelbloggen & vad ser jag??

Min länk över vinnarna av dessa underbart snygga naglar:-)



Är så jäkla glad att det inte går att beskriva & så skoj att få testa en ny salong, då dom verkligen verkar göra ett bra jobb med grymma resultat:-)

Nä vilken lycka & vilket avslut på denna långa kväll...

Äntligen hemma..

Kom hem för ca en timme sen & jag är helt sut, blir sängen & filmen bröder som får roa mig resten av kvällen..

Har ju öppningen imorrn så man hinner inte somna förrän klockan ringer men sista dagen för denna vecka & sen är det helg, såå skönt..

Föreläsningen var riktigt bra och den gav oss många skratt, kanske blev det lite mer pga att vi var lite trött efter en dags jobb, men det gav en lite att tänka på hur man kan jobba lite mer med barnens språkutveckling..

Veli Tuomela - Språkkonsult..




På vägen hem hände en liten läskig grej på pendeln..

Hör hur något kvider bakom mig & tänker först att det är en hund, konstigt jag vet, men iaf så hör jag strax efter det en rejäl duns & ser hur kvinnan bakom mig rasar ner i golvet..

Fattade inte vad som hände & fick nog en liten chock, trodde hon fått en hjärtattack eller något & höll på att dö framför oss. Tack och lov så kvicknade hon til snabbt och föklarade att hon hade epelepsi och slumrat till, men gisses vad tankar kan snurra på så kort tid i ens lilla huvud..

Nä usch var riktigt läskigt..

Lång dag!

Go morron! Idag blir det en lång o härlig dag på jobbet, ska på föreläsning som slutar åtta så 14 timmar har jag att se fram emot. Vad händer hos er då?

Min lilla papegoja..

Jag är en person som verkligen har ett uselt ordförråd, jag har dock blivit bättre med åren & sen jag blev mamma, men visst slinker det in en liten svordom här & där.. Jag kan inte styra över det ibland dom bara sitter där i meningen innan jag tänkt till:-)

Iaf nu ikväll så skulle jag fixa min shake efter träningen & då jag skakade till den så hade inte locket låst på så utan att tänka, kom ordet *satan* ur munnen!!!

Jag som trodde Leia var inne i vardagsrummet böev ganska pass när en söt liten Leia kommer gåendes i hallen & utbryter..

- Satan!! Leendes & bärande på mina nycklar..

Jag fick snabbt ur mig något idiotisk föklaring att så får man inte säga & jag hoppas hon tappar bort ordet lika fort som det kom in i hennes mun, så hon inte går & upprepar sig på förskolan imorrn..*hemska tanke*

Nä usch, jag måste verkligen tänka till att säga något annat då det inte riktigt går som det ska för den här lilla papegojan har större öron än en elefant just nu:-)


Snart träning..

Har precis ätit en god bit lax med spenat & fetaostsallad & vilar nu lite på maten..

Ska iväg & köra ett träningspass om en timme & jag får ta & köra lite hårdare idag då morgondagen blir sen hemgång från jobbet..Ska på föreläsning på Vasa Real så kanske vid halv tio är man hemma imorrn, en lång dag med andra ord..

Leia´s heldag på Berga var lyckad, nu latar hon sig i sängen efter middagen lill skruttan:-) Hon är en helt annan tjej nu då hon fått vara hemma och vilat upp sig efter alla sjukor så det var verkligen värt att ta någon extradag härhemma förra veckan..

2 dagar kvar till vägning & mätning & visst är jag grymt nyfiken på vad som skett denna vecka sen jag börjat äta igen, har verkligen varit duktig som inte tjuvägt mig alls:-)


Kanske det är såhär jag ska ligga vid nästa vägning:-)



Nu läsa lite bloggar sen på med gymkläderna..

Hur har er dag varit då??

Inget speciellt..

Nä idag har det varit en helt vanlig & förhållandesvis lugn dag & kväll..

Har precis fixat Leia´s matsäck med pannkakor & morotsstavar eftersom dom ska imorrn iväg på en heldagsutflykt till Berga lantbruksgymnasium.. Kommer bli populärt hos henne & hon lär nog va rätt uppspelt 6 trött då hon hämtas imorrn, min lilla krabat..

Jag har idag en träningsfri dag då Jarkko tatuerar broder sin så idag har jag faktiskt bara hållt mig till CB 6 ett ägg:-) Känner ändå ingen direkt hunger så då kan jag lika gärna skippa att fixa någon mat åt mig, dom andra åt chinamat vilket blev poppis..

Imorrn slutar man tidigt & förhoppningsvis kommer jag iväg på träningen, annars får jag väl ta gamla orbin till hjälp..

Nu ska jag kolla klart top model, sen kika in på lite bloggar..

Ha en skön kväll..

Helt färdig..

Sitter nu & softar framför datorn innan jag ska ta tag i diskhögen som växer på något konstigt sätt så fort man lämnar köket, det här med att hålla sig till ett glas mm existerar inte här & man ska vä va glad att glas är en bristvara i detta hus:)

Leia sover efter en lång dag på förskolan & Jarkko tränar, själv var jag upp & körde i 1½ timma sen var det hem & avbyta, hade kunnat köra ett bra tag till så peppad är jag nu med träningen..

Tror att det är för att  jag verkligen har bestämt mig den här gången för att hitta tbax till sig själv & att jag tar mig tiden att få egentid numera, har ju i 2 års tid igentligen bara låtit mig förfalla, men nu är det ändring som sagt..

Att köra kombinerad funkar oxå galant & det ska bli spännande att se var vågen landar på nästa gång, har dock ställt in mig på att jag kan ha gått upp något, men då får jag se på måtten istället..Där tror jag att det hänt lite iaf..

Mora träsk blev ju inställt, men vi tog oss till Blåkulas ridskola för att inspektera hästarna & dte blecv en succe, dock fegade Leia utr då hon skulle få klappa söta shettisen William:-) Blev väl lite väl mycke hästar på bägge sidorna..

Blir till att göra fler besök där så hon får vänja sig lite med hästar, kanske testa en ponnyridning någon gång..

Nä nu måste disken tas innan jag beslutar mig för att krypa ner i sängen istället..

En rätt alldaglig dag med andra ord:-)


God morgon!

Status på Leia's prickar är att dom nästan är borta nu så vattkoppor är det inte:-) Leia är lämnad o jag sitter på tåget för att ta mig an ännu en arbetsvecka. Ni får ha en skön dag!

Vattkoppor???

Ja Mora träsk är inställt då det uppkommit mystiska prickar på Leia´s insida av låren..



Nu har hon ju haft misstänkt vattkoppor förut som visade sig bara vara virusprickar, men det har tillkommit mer under tiden jag var i Handen så nu har jag räknat dom så får vi se hur det ser ut ikväll & imorrnbitti..

Känns lite surt om det nu är Vattkoppor, då Leia´s förskola ska iväg på heldagsutflyjt på onsdag till Berga lantbruksskola & jag vet ju att Leia skulle älska det..

Sen att vabba ännu en vecka känns väl inte heller sådär jättekul, mest för ekonomin´s skull men thats life!!

Leia har iaf önskat att åka iväg & kolla på hästarna istället, ska sanningen fram så har hon väl inte visat någon större entauism*stavas??* till att åka iväg idag så det kanske hade slutat i kaos helt enkelt:-)

Tråkigt tycker jag iaf att det är då jag hade sett fram emot att rocka loss till träsket, men det kommer väl fler gånger..

Vill inte ta några risker att beblanda mig i folkmängder då jag inte är säker på vad det är helt enkelt..

Fullspäckat schema..

God morgon därute!!



Här hemma har vi hunnit ta tvätten så nu ska den bara torkas & jag njuter nu av dagens första kaffe, har även precis hällt i mig en shake så nu står jag mig ett tag iaf, men visst hade äggröra slagit större.

Idag har vi massor som ska hinnas med då Leia ska få gå på sin första konsert idag, Mora Träsk Here We Come!!
ska bli skoj & hoppas hon inte blir lite skeptisk till det hela & börjar tjura, kan lätt bli så då det blir mycke främmande människor runt henne.

Men vi siktar på att va kvar hela konserten iaf:-)

Klockan tolv ska jag vara i Handen då mina naglar ska fixas till, enda jobbiga med att ha snygga naglar är att springa var 3 vecka minst för att det ska se snyggt ut, men det är det värt:-)

Träning ska jag även hinna med ikväll då vi kommit hem från Träsket, sen lär jag väl däcka direkt i säng.

Kameran åker iaf med då jag varit dålig med att fota & lägga in bilder på sistone och förhoppningsvis blir det några bra bilder på det hela.

Vad underhåller ni er med denna söndag?


RSS 2.0