På hemmaplan..

Ja så  var vi åter i stan och sjukstugan fortsätter härhemma nu med en förmodad magsjuka hos Leia:-(

Avslutade ju detta arbetsår med en vabbdag då feber och sen en ögoninflammation tog sig an Leia så visst blir man lite bitter.. Då man äntligen har semester och tid för att göra alla dessa mysiga saker tillsammans så får vi istället sitta inomhus och frodas i varandras baciller ..

Jarkko och jag fick ju aillafall en hel del tid tillsammans i s-vallpappa och Mona tog hand om leia så vi for en hel del svängar till Birsta och även hann vi med ett biobesök och såg underbara New moon:-) Var ca 3 ½ år sen jag var på bio så det kändes som rena lyxen att få sitta där med en popcornskål och läsk i handen och bara njuta av en film:-)

Julen var trots sjukstuga sådär lagom mysig som det ska vara och bilder och en resumé kommer ikväll då jag lagt in bilderna på datorn. Kan dock säga att julmaten inte var sådär god som jag hade drömt om i nära en månad så där blev jag lite besviken, min gravidmage har ju rätt svårt för fet och stekt mat och julmaten kan ju summeras med två ord..

Stekt och fet:-)

Dagens planer består av att göra klar menyn inför imorgon samt inhandla ingredienser och raketer, besök på systemet, städa och tvätta..Ja så där lagom roliga grejer med andra ord;-)

Ha en skön dag sålänge..


Jag Vann...

Så fick jag ännu en julklapp då jag loggade in mig på nätet i form av att jag vann denna tävling så nu ska äntligen mina händer och framförallt mina naglar få sig en total makeover:-)

Blir till att boka in mig så snart jag är färdigingflyttad i Blackeberg.

Stort Tack till Karin som lottade ut mig ännu en gång till vinnare av dessa snygga naglar:-) Ser fram emot att få komma till din underbara salong och få lite egentid igen..Jullov..

Jaha så avslutade man detta år med en vabbdag och jag som var så nöjd med att jag bara hade en vabbdag denna termin får nu utöka den med en till:-) En dag tidigare på Jullovet med andra ord;-)

Man ska inte direkt klaga om jag säger så och det är ju alltid underbart att vara hemma med mitt monster;-)

Fick feber sent igår, men den ser ut att ha sjunkit så nu är det bara en hel del snor som nyses ut och lite hosta annars så är hon relativt pigg.

Funderade ett tag på om vi skulle packa in oss i bilen redan ikväll efter att alla rapporterar om kaos på vägarna, men jag håller mig till min lilla agenda och det är att vi åker tidigt imorrn bitti vid sex, kör lungt och stressar helt enkelt inte.. Undvik taskiga omkörningar och kör efter trafikmängd och väder helt enkelt, inte första gången jag förbereder mig för att köra i mer eller mindre snöstorm, så är det 70 som gäller hela vägen så får det bli det då, för några liv här riskerar jag inte för några minuter tidigare framkomst.

Idag ska jag utnyttja denna vabbdag till att göra lite nytta och sånt som jag skulle få göra sent ikväll istället, så det blir till att packa, städa upp lite och packa lite prylar inför flytten.

Skrev på kontraktet igår så nu är det bara två veckor kvar till flytten blir av:-)

Nä nu ska jag fortsätta med min frulle för att somna om gäller varken för mig eller Leia, är man vaken så är man så lika bra att ta tag iallt redan nu:-)

Ha en skön dag sålänge!!

Klart jag är med i denna tävling.

Hos Karin då jag verkligen älskar deras naglar, slutade ju och gå där då jag insåg att avståndet och tiderna inte gick ihop med mitt liv,men nu då vi flyttar till rätt sida av stan har ju tanken slagit mig både en och två gånger, ja nog närmare 20gånger att jag ska ta och boka in mig igen för att snygga till mina naglar som ser hemsk ut nu då ingen fixar dom;-)

Jag är ju som sagt usel på att måla och fixa på egen hand:-)

Men nu så har hon en tävling och jag kan ju inte motstå den som sagt, så alla ni som älskar naglar och bor i STHLM var med i denna tävling för chansen att få besöka dessa grymma tjejer:-)

Passa på att vinn en julklapp till dig själv...för det är du värd..:)


Naglarna blir som på bilden (du får välja form själv)

Du får valfritt boka upp en tid på salongen under dec/jan månad 2009/2010.
Salongen: KN Nail Products
Huvudstagatan 6 skytteholmsvägen 26 i Solna
Tel:08-277671
http://www.knnailproducts.se/


Hur tävlar jag?
Så här!

Tävlingsregler:
Lägg till oss på bloggkoll (dvs prenumenera på bloggen).
Länka till bloggen från din blogg/hemsida i din länklista.
Lägg även upp tävlingen i din blogg/hemsida. (Använd gärna bilden ovan)

Frågan är... Hur ofta läser du vår blogg?

Tävlingen avslutas den 24/12-2009 på självaste Julafton

Tävlanden har själv ansvar vid vinst att boka tid.


Nu ska dom sista klapparna in..

Japp idag blir det till att shoppa in dom sista klapparna och sen kan detta år gå till historien där Linda inte sprang runt den 23 för att panikinhandla klappar:-)

Ja det är f*n otroligt att jag är ute i så god tid i år:-)

Blir även att shoppa in lite mer flyttkartonger då dom vi köpte snabbt föbrukades på några skåptömningar. Nu är det inte långt kvar tills vi får nycklarna och äntligen får se lägenheten, hoppas bara jag får se den innan vi ska bestämma tapeter dock:-)

På måndag skriver jag på kontraktet och ikväll skickar jag iväg kontraktet till min blivande hyresgäst här. Blev ett ungt par från Kramfors som ska hyra den och bara att dom åkte hela vägen hit gjorde att är dom bara bra så får dom den. Är en lång resa för att bara åka och kika på en lägenhet och att sen dessutom inte få den skulle ju bara kännas surt.

Nu ska jag ta en snabbdusch och fixa till mig för att ta mig in i klungan av stressade människor i gallerian, men det får vi ta:-)

Nu är det inte många dagar kvar till vi åker på vår lilla resa och en välbehövlig vila stundar.

Oh, längtar så!!!

Ska även försöka få in lite pulkaåkning idag annars får vi ta en heldag imorrn istället och göra klart alla andra bestyr idag. Men underbart är det med all snö vi fått i storstan..
Ni får ha en skön lördag..

Vecka 22.

Ja så var man nu i v 22(21+0) och ja nu har jag ju iallafall passerat halvvägs, men det känns som en väldigt lång väg kvar.

Var på mitt andra BM besök i veckan och mitt järnvärde hade sjunkit markant, från 137 till 109 så det bidde till att påbörja intaget av järntabletter snarast. Har dock inte gett med sig än utan min trötthet blir bara värre och värre..

Tror dock att den beror mer på all stress just nu med julen, flytten och sen jobba på det, så det blir en välbehövlig semester som kommer nästa vecka.

Annars var allt bra med mina värden och visst kom min viktökning upp, men som jag sa till henne så kan jag inte göra så mycket mer, jag äter inga större mängder av onyttigheter och mat måste jag inta, får helt enkelt inse att min kropp reagerar så här på en graviditet, var ju lika med Leia.

Avslutade hela mötet med att lyssna på krabats hjärtljud och dom låg på hela 150 underbara slag och det var så underbart att få höra den lilles hjärta slå♥

Fick även moderskapsintyget som ska skickas in och sen blir det till att ansöka om havandeskap en månad innan BF, men några större förhoppningar har jag inte där tyvärr.

Men underbart att jag nu *bara* har sisådär 18 veckor kvar till BF;-)

Vecka 22

Kroppen:
I takt med att du blir tyngre kan du också få fler graviditetskrämpor, som till exempel vadkramper, främst på nätterna. Benen kan svullna under dagarna. Svullnaden kan minska om du använder stödstrumpor som bland annat finns på apoteket. De sista veckorna har brösten kanske börjat förändras, mjölkkörtlar har mognat och blodkärlen i huden på brösten har blivit tydligare. Det kan också komma lite vätska från brösten, särskilt om du är omföderska.

Barnet:
Från och med vecka 22 kallas det lilla livet barn istället för foster, även om den medicinska termen fortfarande är foster. Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser. Mängden fostervatten är ungefär 600 milliliter.

 
                                 

Samma visa varje år..

Har nu bott i denna stad i ungefär 8 år och varje år vid denna tidpunkt så har vi fått besök av snön, vissa gånger har det kommit mer andra mindre, men gemensamt är att det vid dessa tillfällen uppstår ständiga trafikkaos!!

Det är bilar utan vinterdäck, det är bilar vars förare tror dom är oövervinnlig vilket gör att dom oftast hamnar i diket, det är bussar som inte tar sig varken framåt eller bakåt, pendeltågen fryser och ja jag som kommer en bit norrifrån kan inget annat göra än skratta hur lite snö lamslår en hel stad:-)Leia´s luciafirande.

I måndags var det då dags för Leia´s första luciatåg och som hon hade övat inför det. Det har sjungits allt från staffan var en stalledräng till midnatt råder härhemma så visst var förhoppningen stor att Leia skulle medverka i detta trots vår närvaro:-)

Men se det gick inte riktigt så tyvärr, utan efter ha kommit halvvägs så styrde hon sina små tomtefötter till oss och att få henne tillbaka i ledet det gick inte så vi traskade in på avdelningen för att se allt fint hon gjort istället för att stå ute och frysa inför väntan på luciafikat.

Men på det stora hela så var det väldigt fint ordnat med tåget ute och marschaller brann och dom hade tom plockat ut en orgel som någon spelade på så all kredit till personalen på Parks förskola. Kommer att sakna er så grymt mycket:-(

Men trots allt så var Leia den sötaste tomtenissen utan att jag är något som helst partisk;-)

                                                    Nybadad sötnos testar utstyrseln dagen innan.Upprymd inför sitt första Luciatåg:-)Men som vanligt så trivs hon bäst hos pappsen;-)Leia med sin alldeles egna Pettson.Over and out från denna luciapremiär.Skumt..

Nu på kvällen då vi kom hem så kom det en tjej och kille i kanske 25-30 årsåldern nerför trapporna i trappuppgången..

Dom frågade glatt om vi bodde i trappen och vart??

Leia som i detta tillfälle var hysterisk av trötthet skrek så det ekade in till varje granne så min enda tanke var att få in henne i lägenheten så jag svarade lite stressat och pekade mot våran dörr..

Först trodde jag det var någon av dom alla som har skickat in på min annons om att hyra lägenhet, men så började snubben fråga oss om städningen och städmedel!!

Jag fattade inte riktigt vad han menade om det var städningen i  trappan eller mitt hem??

Men det visade sig att han menade på vårt hem och vilka medel vi använde?? Var vi nöjd av resultatet och hade ingen av oss fått någon reaktion på dessa medel vi använde??

Nu använder ju vi bara såpa i stort sett så jag svarade återigen stressat att vi använder såpa som funkar bra och inga reaktioner..

Nu skulle man ju kunna tro att dom ville sälja mig något, men icke dom sa bara " Jaha vad bra" och gick.

Jag gick in till en skrikande Leia och inte förrän då greppade jag om hur skumt detta igentligen var?? Blev ännu mer skumt då Jarkko sa att dom luktade sprit och att snubben hade visat upp något legliknande som mest såg ploj ut..

Jaja nu blir det säkerhetslåset på framöver, helt klart..

Skumt..

Nu på kvällen då vi kom hem så kom det en tjej och kille i kanske 25-30 årsåldern nerför trapporna i trappuppgången..

Dom frågade glatt om vi bodde i trappen och vart??

Leia som i detta tillfälle var hysterisk av trötthet skrek så det ekade in till varje granne så min enda tanke var att få in henne i lägenheten så jag svarade lite stressat och pekade mot våran dörr..

Först trodde jag det var någon av dom alla som har skickat in på min annons om att hyra lägenhet, men så började snubben fråga oss om städningen och städmedel!!

Jag fattade inte riktigt vad han menade om det var städningen i  trappan eller mitt hem??

Men det visade sig att han menade på vårt hem och vilka medel vi använde?? Var vi nöjd av resultatet och hade ingen av oss fått någon reaktion på dessa medel vi använde??

Nu använder ju vi bara såpa i stort sett så jag svarade återigen stressat att vi använder såpa som funkar bra och inga reaktioner..

Nu skulle man ju kunna tro att dom ville sälja mig något, men icke dom sa bara " Jaha vad bra" och gick.

Jag gick in till en skrikande Leia och inte förrän då greppade jag om hur skumt detta igentligen var?? Blev ännu mer skumt då Jarkko sa att dom luktade sprit och att snubben hade visat upp något legliknande som mest såg ploj ut..

Jaja nu blir det säkerhetslåset på framöver, helt klart..

Vagn inhandlat..

Ja så är nu den inhandlad, vagnen som ska få ta mig med på ett antal lattepromenader i vår och det blev en Bugaboo med mörkgrå bas samt svart canvas top..

Får även ett top tyg i fleece gratis men vilken färg blir en överaskning:-)

Har haft en hel del fördomar mot denna vagn då priset är hutlöst mycket, men efter att ha kollat igenom dom flesta vagnar och dess priser så vinner denna på smidigheten samt att den har ett grymt bra andrahandsvärde jämtemot andra vagnar..

Att vi dessutom kommer flytta till ett hus utan hiss och vi kommer att bo längst upp gör det hela enklare i valet då liggdelen är oerhört lätt att klicka loss och bära med sig:-)

Så jag är supernöjd med mitt val helt enkelt.. Underbara Unge:-)

Sitter och surfar runt lite då vi hamnar på en sida där ett vinterrikt landskap hägrar och Leia brister ut..

- Mamma jag ÄLSKAR SNÖ!!

- Ja gumman jag vet..

- Mamma jag väntar på att min snö ska komma..

Ja du gumman du är inte ensam om att vänta på den:-)

                                                  Hur underbart  är det inte med snö???


Råförkyld och fullspäckat schema..

Ja så har förkylningen eskalerat från ont i halsen och täppt näsa till en fullspäckad snorig näsa som behöver snytas gång på gång, halsen fortsätter värker och den ständiga ret/slemhostan har gästat mig hela natten:-(

Man ska väl vara glad för att febern ännu inte våldgästat min kropp:-)

Dagen innebär ett fullspäckat schema och just nu vet jag inte alls vart jag ska ta och börja efter jag stoppat i mig någon frulle??

* Måste gå igenom alla mail jag fått på annonsen om vår lägenhet samt sålla bort och kontakta dom som är intressanta för en visning till nästa helg.

* Försöka få hem lite flyttkartonger så att jag kan börja tömma skåpen iallafall.

* Har tvättstuga ikväll.

* Måste städas härhemma också.

* Gå igenom vad som ska med från källaren, dvs bebissaker.

* Göra adressändring och flytta bredband och tv.

Har igentligen några julklappar till som måste inhandlas men dom får vänta till en annan dag helt enkelt, vill få det mesta inför flytten klart till nästa helg eftersom vi åker till Sundsvall den 23 och sen tar vi kanske en avstickare till Dalarna för att fira nyår så det blir inte så många dagar att göra så mycket på härhemma efter det då jobbet väntas återigen den 5 januari och vi börjar väl småflytta småsaker redan den 4 men tar möblerna den 8 januari..

Nä nu måste jag se till att få i mig frulle då resten av familjen redan käkat och min kropp börjar skrika efter MAT:-)

Ha en skön Lördag..


fy fan!...

0aa893f4c82392c1412e90fd9ba4b997.png

Kolla varifrån!

fy fan! Var in på pressbyrån för att inhandla mig något av dricka för min långa tågfärd in mot jobbet, tog mig en ramlösa skogshallon och betalade och gick till tåget. Tog mig en klunk och tyckte det smakade en fruktansvärd bismak som gamla hallon kan ge. Tog en till klunk och samma smak kom upp, kollade då på flaskan och ser datumet! 26 11 2009! Så nu sitter jag här törstig till tusen och en lång resa kvar:-( jäkla pressbyrån att lura sina kunder.


Nu blir det flytt...

Yes.. Vi fick lägenheten i Blackeberg så nu stressar jag mest runt på nätet för att hitta alternativa förskoleplatser till Leia då det verkar kört att få genom den kommunala kön, men tyvärr så blir jag inte klokare av det..

Kommer att flytta in första veckan i januari och Stockholm stad kan erbjuda mig från den 1 mars då garantin börjar gälla, vilket inte alls funkar för oss med andra ord, att pendla ut till Västerhaninge för att låta henne gå kvar den tid man får går ju bara inte, då får vi ju börja kliva upp klockan fyra och det säger ju sig självt:-)

Nä får väl anlita en barnflicka i värsta fall några månader då:-)

Men skönt som tusan att få ett alldeles eget ( ja nästan eget då) sovrum igen, vi vet ju inte hur lägenheten ser ut heller så det blir ju en överaskning i sig då vi kommer dit med allt vårt bohag:-) Dock får vi dom flesta rummen nytapetserade, är bara köket och ett av sovrummen dom inte gör något åt, men det kan vi fixa själva:-)

Är så jäkla glad att jag äntligen får mig ett hyreskontrakt i denna stad så att jag kan få chansen att byta upp mig när den tiden är kommen och då vi sen sålt denna lägenhet ska jakten efter vår alldeles egna sommarstuga ta form:-)

Nä fy fan idag är en bra dag trots halsont och feberkänningar i kroppen:-)

Gravidkossa..

Yes thats me!!

                                                 Trött, sliten gravid småbarnsmorsa:-)


Vecka 20 är passerat och vågen visar 13,2 kg upp och vad gör man?? ½ kg upp per vecka är vad som numera sker med min kropp oavsett vad jag äter och hur mycket jag rör mig, bara att gilla läget och tänka positiva tankar att detta är sista gången jag ger mig själv tillåtelse att bli såhär pass tjock så lika bra att njuta av tillfället:-)

                                     

                                                                      Vecka 20.

                      


Annars har denna vecka varit rena hormontrippen för hur mitt humör pendlat från irriterad till jäkligt IRRITERAD!!


Jag har tom vaknat irriterad så illa är det i dagsläget, har dock haft en någorlunda dag idag så kanske det vänder nu??

Foglossningen har blivit värre, men endast på kvällstid då jag kommit hem och inser hur trött jag igentligen är och dessutom så har jag hjärtklappning med jämna mellarum, riktigt obehagligt är det..

Nästa vecka ska jag äntligen få träffa min BM igen och få prata av mig lite, samt ta alla tester och se att alla värden är som det ska, misstänker dock att jag åker på att käka järntabletter nu, men håller tummarna för att jags ka slippa, blir så jäkla hård i magen ju:-)

Att det är 20 veckor till jag ska gå omkring med krabat i magen, det vill jag inte tänka på, för hur snuttigt och gulligt det ska vara att va gravid så tycker jag just nu det bara är jobbight, inte i närheten av hur det var med Leia då jag endast hade mig själv igentligen att ta hand om och kunde ligga och lata mig hur mycket jag ville, nu ska det jobbas, hämtas och lämnas, fixa middag, städa, mysa med Leia, mysa med Jarkko ja tiden räcker banne mig inte till och min ork ska vi inte prata om, men nog gnällt nu..

Nu blir det husfruar och ni får ha en skön kväll alla därute..

 


Tävlingsdags..

Ligger och slötittar på hockeyn och surfar runt lite efter roliga tävlingar att vara med i nu då vi väntar tillökning:-)

Hittade denna inne hos Pokerfrugan och såklart så måste jag ju vara med, älskar filtar av alla dess slag coh denna är ju så fin:-)

Kika in ni med och var med i tävlingen:-)


Utslängd..

Nu har jag slängt ut familjen och ska ta tag i städningen härhemma, tack och lov så är det inte så mycket att ta tag i:-)

                                  
Men först njuter jag lite av lugnet, var ett tag sen jag var helt solo hemma och det är verkligen något jag uppskattar i mitt liv, skulle ibland önska att Jarkko tog med sig Leia för en helgs äventyr på bortaplan så att jag verkligen bara fick vara för mig själv..

Det är lyx i vardagslivet för mig helt enkelt:-)


Fortsatt usel dag..

Ja dagen har fortsatt som den började och enligt horoskopet så kommer morgondagen gå i samma tecken så frågan är om jag ska ta mig själv till en avlägsen plats såsom bio imorrn för att stilla mitt sinne..

Känner mig usel just nu i humöret och inte gjorde saken den bättre att Leia höll på att driva mig till vansinne med jämna mellanrum i gallerian, sprang iväg titt som tätt och jag som knappt kan gå i snabb takt hade problem att hinna ifatt och när jag väl gjorde det så kände jag bara hur smärtan från fogarna och hur sammandragningar kom och gick..

Blev en kortare shoppingdag än vad jag hade tänkt mig, men lite mys hade vi oxå och två julklappar kom vi hem med iallafall:-)

Nu ska jag bädda ner mig och bara njuta av lugnet och en massa tända ljus och invänta kvällens robinson, lär väl bli lite surfing oxå:-)

                                                             ♥Min underbara bråkstake♥


Hormoner hormoner..

Ja det kan bara vara det som gör mig så jäkla lättirriterad just nu,och att jag FAKTISKT har anledning att vara irriterad på alla människor runt omkring mig som tror att saker och ting löser sig av sig själv..

Jobb ska tydligen trilla ner från himmlen, likaså pengar och boende, men att försöka ha sig en plan på hur saker och ting kanske ska te sig eller för den delen en plan på vad man ska göra fram tills jobbet, pengarna och boendet trillar ner vore ju ett jäkligt bra alternativ enligt mig..

Jag har alltid ställt upp för människor runt omkring mig som har varit i stort sett hemlös, pengalös mm men någon gång får man nog och just nu har jag fått det.. Jag bor i en liten tvåa med barn och det sista jag vill ha är ännu en att trängas med oavsett vem det är..

Min bror har jag alltid ställt upp för, men även där har jag satt STOPP, ja det har gått så långt att jag slutat bry mig var han är just nu, han har inte en aning om att jag väntar barn igen och kanske tar jag tag i att leta upp han innan jul, bara för att. Men det är dags även för han att växa upp och sluta tycka synd om sig själv oavsett uppväxt, omständigheter i sitt liv  mm..

Det finns bara en som kan förändra ens levnadshistoria och det är en själv..

Jag gjorde valet tidigt i mitt liv att jag ALDRIG skulle bli beroende av någon annan människa igen och det har jag inte blivit heller trots några felkliv på vägen, men jag har lyckats ta mig upp igen och det på grund av min ambition att aldrig beklaga mig över min barndom, min livstil just då oavsett om jag varit arbetslös, man finner sig alltid någon lösning på problemet om man söker..

Jag har bott i fosterhem och behandlingshem och hade jag inte själv bett om den där hjälpen då jag var 13-14 år så hade det kanske sett annorlunda ut?? Jag vart inte perfekt på en dag, det tog mig över ett år på hemmet innan jag fick det uppvaknandet över hur jag ville att mitt liv skulle se ut och min plan var glasklar..

Eget boende och en avslutad gymnasieutbildning som därefter skulle leda till jobb, vilket skulle leda till att jag skulle komma ur systemet med dom sociala myndigheterna helt enkelt.

Jag fick mitt boende visserligen i porten bredvid pappa och jag fick mig en stödfamilj som jag träffade varje vecka, dom tjatade in mig på gymnasiet och jag klarade mig igenom dom tre åren och fick mina betyg fullständiga:-)

Jobbbristen var redan då påtaglig i lilla Timrå, men jag har alltid lyckats hitta något att göra för att sysselsätta mig och få några självintjänande kronor och detta inlägg kanske låter som ett enda stort skryt från min sida, men det jag vill få sagt är att ingen kan förändra ditt liv hur det sett ut, hur du vill att det ska se ut mer än du själv och dina tankar om livet du fick..

Jag ser min barndom som något som format och gjort mig till den jag är idag oavsett om den fick mig att må dåligt och fortfarande kan få mig att deppa ihop idag, så har jag fått mig en stor lärdom om livets baksida och jag kommer ALDRIG låta mina barn få denna upplevelse men dock kommer jag ge dom verktyg i livet att handskas med motgångar för oavsett bakgrund så kommer alltid en motgång i livet..

Nu ska jag sluta detta inlägg och sluta irritera mig och ta med mig Leia till Handen för en liten shoppingrunda och ett besök på taco bar för lite mamma-dottermys:-)

Ha en skön lördag...

Dagens Ultraljud.

Idag var det den STORA dagen med ultraljud på listan och idag kände jag att på allvar så börjar dagen närma sig då jag blir tvåbarnsmamma:-)

Visst det är 20 veckor till kvar, men ändå 20 veckor har nu snart passerats och det har faktiskt gått rätt snabbt, med jullov och en ny termin på gång så kommer dessa veckor att rusa iväg även dom och nu börjar jag faktiskt känna suget att börja shoppa till krabaten:-)

Allt gick iallafall bra på UL och det var en barnmorskeaspirant som tog det, dock ville krabat hellre ligga och be till någon högre makt än att visa sin bästa sida så bilderna blev väl inte riktigt hundra, tog även en dvd så nu har jag en hel del filmsnuttar jag kan ligga och titta på i datorn:-)

Leia tyckte dock inte alls det var någon bebis på filmen utan blev mest förbannad på att hon inte såg någon på skärmen:-) Kan förstå henne då jag själv kan tycka mig bara se en mörk massa som far omkring:-)

Beräknad födsel blev iallafall den 29 april så jag blev tillbakaflyttad en dag från den 28 så det var ju bra, hade inte alls hurrat särskilt mycket om dom kastat tillbaka mig en vecka eller så:-)

Bjussar på lite bilder och filmsnuttar på vår lille krabat:-)

                                    Vår lilla groda vände sig en liten stund efter lite bökande:-)Spaceman..
RSS 2.0