Nu börjas det..

Om ca 2 minuter är det äntligen dags för nedsläpp i årets upplaga av slutspelet och som man har längtat..

Kvällens match mellan TIK- Hv går tyvärr inte på kanal nio, så jag får hålla tillgodo med Brynäs- Färjestad och uppdateringar på nätet, men på lördag smäller dte hemma i tv soffan,, kanske man ska lyxa till med en pilsner då??

Jaja kvällens match är viktig för Timrå att ta hem och jag hoppas och tror verkligen vi kan skrälla mot HV..

Lite gissningstips om hur kvällens matcher slutar då, men observera att jag och tips suger ganska hårt:-)

Timrå- Hv 71  3-2 till Timrå..

Brynäs- Färjestad 1-2

Luleå- Frölunda 2-4

Skellefteå - Linköping 2-1

Nu kör vi!!!!!

Kommentarer
Postat av: Karin

Kuul..du fortsätter hos oss...oo så roligt..Då lär vi ses förr eller senare...ler... Imorrn kommer försäkringsbolaget...uuh

2009-03-05 @ 20:32:00
URL: http://lightelegance.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja vet, visst är det sjukt???! ja trodde kanske att de tog en avgift, men 2000 kr var överdrivet! förstår inte hur de kan ta det ens. då vi hyrde en hel gård till vårt bröllop så tog de 150:- ??!! jäkla skillnad.



vi kör på minifom hela tiden här hemma. men ja kan anta att det var pga sprutan å alvedonen som han inte bajsa igår. enda anledningen som ja kan komma på. men han har varit konstigt gnällig hela dan. så vi får väl se om han är sådär glad som han brukar vara imorrn.. hoppas.. å han fiser hela tiden.. så han får ut gaserna..



å så skönt för dig då hon sover en hel natt. gud så skönt! det längtar ja faktiskt lite till. även om han sover väldans bra redan nu.. önskar att han sov lite längre på mornarna bara. för ja e en nattsuddare.. =)



kan tänka mej att man glömmer bort en massa. va för nån dag sen som ja kolla igenom då jag var gravid å ja minns knappt magen som ja hade för 3 mån sen. så läskigt ju! minnet är bra men kort..



ska ni hitta på någe skoj i helgen?

2009-03-05 @ 21:23:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0