Purple!!!

Igår kom mina hårvårdsprodukter från bangerhead så imorse testade jag ock Leia vår lila färgbomb. Blir till att beställa dom andra färgerna oxå. Roligt sätt att förändra sig lite ;-)


Skit skit skit!!

Nu får det bli vår så alla dessa sjukor förhoppningsvis försvinner.

Hela familjen går fortfarande och snorar och igår var Dylan så dålig i sin andning då gubben hämtade honom så idag får han en hemmadag för att hämta igen sig. Är ju sen här jäkla astman som härjar:-(

Tyvärr så blir det ju inte bättre av all stress detta innebär för oss, vem ska ta vabb osv.

Idag var det tänkt att jag skulle va tvungen då dom ligger efter på hans jobb, men med kort varsel ändrades det så kanske kan jag få jobba en hel vecka ;-)

Träningen får tyvärr vila även denna vecka då snoret inte ger sig ;-(.

Fan beach 2013 närmar sig med stormsteg.

Vägning på fredag och med mens och ingen träning siktar vi på ett plus på ett kort besök:-(

Gårdagens bästa var dock Timrås seger och nu kör vi över Leksand imorgon, eller hur gubbar ??

Nu jobb i snöyran.


I det tysta.

Har vi gjort ngn form av rekord av sjukor på löpande band och nu får jag fasen tycka det är nog !!!

Det har varit magsjuka och hög feber om vartannat och efter en veckas vabb med Dudde så var jag åter på jobbet i en dag innan jag insjuknade natten till fredagen med feberfrias, illamående och dunderförkyld. Nu känner jag mig bättre och barnen är kry så låt oss nu slippa mer skit.

Träningen har lyst med sin frånvaro men nu ska den igång igen och kosten har väl varit lite si och så med. Har iaf hoppat på ännu en rivstart så nu är det köra hårt för tredje gången gillt heter det väl så nu ska målet nås :-)

Nu sova bort dom sista bacillerna!!


RSS 2.0