I love kyckling.. Japp kyckling till lunch...

2012-06-17_18_38 (MMS)

I love kyckling.. Japp kyckling till lunch och middag idag och morgondagens lunchlåda får bli dagens middag.. Kycklingklubba, halloumi och en klick beasås.. Fett och proteinrikt som det ska vara..


Lunchtime.. Kycklingfile med sallad, gröns...

2012-06-17_10_22 (MMS)

Lunchtime.. Kycklingfile med sallad, grönsakspett och tzatziki bidde det i vällingby.. Gott och mättande :-)


Go morron måndag.. Slutsummering av gårdag...

2012-06-17_20_43 (MMS)

Go morron måndag.. Slutsummering av gårdagen är att jag skötte mig bra då jag utöver dessa tre mål mat som jag stoppade i mig enbart intog 3 koppar kaffe med en skvätt grädde i, desto mer vatten drack jag och det var ett evigt springande igår på toan. Dels har jag ju vätska i mig för kolhydraterna men även för veckans mens som passerat. Känner mig fasen ett kg lättare redan :-) Avslutade kvällen med 50 minuter med stången och ikväll ska jag försöka komma in på zumban, är ju spärrad för att boka då jag missat en del pass.. Annars kör vi gymmet och en jäkla massa crosstraining :-) Frullen idag bestod av 2 kokta ägg och 2 koppar kaffe. Lunchen blir gårdagens middag. Kommer bli en bra dag detta med ;-) ha en skön dag!!!


Den bittra sanningen om kolhydraters existens i min kropp..

I takt med att bloggen varit lite åt sidan med mitt liv så har även kosten hamnat knasigt, det har blivit en potatis där, en pizza här, ja ni vet, man unnar sig och tror att det inte ska märkas...

Det gör det kanske inte i början, men nu kan jag tyvärr säga att sen mars då jag skrev mitt sista inlägg så har jag gått upp 5 kg!!!! Galet!!!!

Sen juni 2010 har jag gått upp och ner och nu slutligen så är det upp 9 kg så nu är det bara så att unnandets tid är över.. det blir stenhårt nu fram till resan den 18 juli för att iaf komma ner 5 kg.. tror verkligen jag kan klara det men då måste jag sluta falla för frestelserna..samt köra stenhårt med träningen..

Kommer bli mycket kondition på crosstraining och dom dagar det inte blir gym så kör ja ett eget komponerat pass med zumba och body pump..

Nu jäklar är det slut på att vara slav under kolhydraterna, för det är det jag är.. Det är som en drog för mig och jag kan inte unna mig var och varannan helg för då smyger det in mer och mer utan att jag märker det...

Blir inge färskpotatis och sill på min midsommar utan jag ska nu hitta mig ett gott alternativ till midsommarlunchen..

Nu jäklar kör vi!! Till årsdagen i augusti ska jag fasen vara nere på 58 kg, 10 kg ca dit men det kan gå med full fokus bort från kolhydraterna :-)

Ett år till spillo, men en stor väckarklocka för mig om kolhydraterna existens i min kropp...

Falskt alarm...

Inlägget innan var det ju vattkoppor på besök och ja vi trodde ju på det då det härjar på båda barnens förskola, men iom att dom inte tog sig riktigt efter ngn dag så gick vi till läkaren i onsdags för att kolla upp det och få ett intyg..

Läkaren kommer ut och mumlar hit och dit, ställer mer frågor till mig än vad jag gör till henne, men i slutändan så skriver hon ett intyg med diagnos Vattkoppor..

Dagen efter på torsdagen så var prickarna än mer annorlunda än alla bilder på vattkoppor som ja googlat fram,  så jag ringde återigen till VC och bad om att få en annan läkare..

Sagt och gjort.. en ny läkare kom ut, mumlade att det kunde vara vattkoppor eller ngn allergi..Ifrågasatte om vi kanske ska ta något prov så vi får svar på vad det är, men varför då??? frågade idioten mig.. Ja kanske för att vi inte ska sitta hemma och tro på vattkoppor och så är det något annat som kanske behöver behandlas!!!

Nope inget prov skulle tas enligt han, utan vi skulle gå hem och tro att det kunde va vattkoppor!!!

Jag var galen, den ena läkare ger mig ett intyg på vattkoppor den andra kunde varken säga bu eller bä, men att ta reda på vad det var det ville han inte...Bad han bara gå in igen och tog upp luren och slog nummret till brommaakuten..

Talade om vad det gällde och fick en tid på kvällen..

Kom in och träffade för denna vecka läkare nummer tre som genast då han såg prickarna att detta inte var Vattkoppor..Berättade som jag gjort för dom 2 andra läkarna att det enda som ändras i vårat likv innan prickarna uppstod var att vi fått besök av farfars hund men att vi har ju beblandat oss tidigare med djur utan besvär..

Genast sa han att detta är Ringorm och för säkerhets skull fick vi ta ett halsprov för att utesluta infektion i kroppen.. Visade sig negativt och han googlade upp bilder på ringorm och nog ´fasen var det såna prickar som Leia hade.. Salva skrevs ut och nu börjar det ta sig på hennes kropp..

Förstår fan inte hur läkarna kan vara så inkompetenta på Blackebergs vårdcentral, för detta är inte första gången vi blir knasigt bemött så nu har jag bytt till Brommaakutens vårdcentral där man kan få tider fram till tio på kvällen och med snabba svar på diagnoser...

Imorgon blir det iaf jobb och väntan på dom sabla vattkopporna fortsätter, ska det komma så får det komma nu.. den 18 juli åker vi till Rhodos och den vill jag gärna inte avboka...


Vattkopporna har nu kommit på besök härhem...

2012-06-12_13_43 (MMS)

Vattkopporna har nu kommit på besök härhemma och idag var min första vabdag på denna resa som säkerligen blir lång. Hoppas på att det poppar upp på lilleman snarast så vi sparar in några dagar iaf och tack för att tiderna ändras och dom kommer på smarta skum som hjälper ett försvarslöst barn då dom dumma kopporna klias som mest.. Lider med mitt hjärta <3


Tatto kitchen is opening. Svärfar är nu på...

2012-06-08_18_32 (MMS)

Tatto kitchen is opening. Svärfar är nu på besök från norge och klart det ska gaddas då. Själv dricker jag vin och ignorerar att jag igentligen borde satsa kvällen på träning.. 5 veckor kvar till Rhodos och det är fan dags för skärpning för fröken Lundqvist :-)


RSS 2.0