Earth hour 2012 pågår ljust nu och jag sla...

2012-03-31_20_30 (MMS)

Earth hour 2012 pågår ljust nu och jag slappar med levande ljus och ett glas rött efter en redig skitdag med förluster både för TIK och Giffarna, att sen toppa den med egoistiska människor som bara vill såra en gjorde denna lördag till veckans sämsta dag. Men jag ser fram emot en mysdag imorrn med kidsen i förhoppningsvis strålande väder :-)


30 minuter av egentid i ett förhållandevis...

30 minuter av egentid i ett förhållandevis lugnt badhus är en bra start på dagen. Medans Leia simmar njuter jag av min bok som snart tyvärr är slut och väntan till del tre känns oändlig. Annars idag blir det att hålla oss inomhus, riktigt tråkigt väder i form av snöblandat så det blir till att pyssla, städa,fota kläder till försäljning samt bara mysa med kidsen <3 träning ska jag oxå hinna med såklart ;-) ha en skön dag trots vädret..


Underbart med fredag och helg för att jobb...

1333088835796 (MMS)

Underbart med fredag och helg för att jobba kortvecka och sen dra norrut och fira påsk några dagar. Underbart att mitt kära TIK ser ut att ha säkrat resan tillbaka till elitserien iom gårdagens suddenseger mot Rögle <3 Underbart att få ställa sig på vågen och se helt ok siffror utan att ha tränat nämnvärt. Ja just nu en kort liten stund känns det mesta underbart och ikväll kommer månadens vikt och mått :-) nu jobb och parkhäng för att froda min pollenallergi ännu mer :-/ påminner mig själv att medicin måste inhandlas i helgen. Ha en underbar fredag <3


Mot nya mål. På fredag är det vägning och ...

2012-03-28_06_31 (MMS)

Mot nya mål. På fredag är det vägning och mätning och jag hoppas innerligt det visar minus så jag kan sätta nya mål en månad framåt. Känns verkligen som jag gått ner då jag känner mig slankare, men har ju haft denna känsla förut och det har stått still eller tom gått upp på vågen? ? Månadens träning har varit usel pga stress och sjukdomar och nu börjas det tyvärr om igen?? Tränade i söndags och sen dess har näsan snorat och halsen värkt, så nu är det träningsvila igen.. Tur kosten fungerar bra iaf, men känns surt att inte kunna fullfölja mitt träningsschema.. Blir iaf ett besök på apoteket för inköp av pollenmedicindå ryktet säger att den är förjävlig i år och kanske piggnar jag till av det? ?? Nu blir det iaf jobb och om två dagar vet vi.. Blir det nya mål eller står jag och stampar på samma ännu en månad.. 63 kg skulle va idealt för att nå mina slutmål inom min tidsperiod, men 3 kg är nog lite för mycket att hoppas på ;-) ha en skön dag! !!


Sommartiden är ju underbar på sitt sätt me...

1332744556599 (MMS)

Sommartiden är ju underbar på sitt sätt men just nu då man har mindre kids så ställer det till en del i sömnen. Inte nog med att en annan håller på att bryta. Ihop då klockan ringer fem, vilket fortfarande är fyra för mig. Idag var det ingen lek att få upp dom. Inte ens Dudde ville upp utan la sig om och om igen, bådar gott att man kanske numera får lite sovmorgon av unge herren ;-) 15 minuter innan jag verkligen måste gå klev dom upp, var bara till att klä på sig och borsta hår och tänder för att snabbt ta sig till förskolan och nu sitter jag på ett relativt tomt tåg en kvart senare än normalt, men lär nog hinna i tid då tåget rullar snabbt denna morgon :-) ha en skön dag!!!


Nu kör vi...

Bloggen har väl mest legat still nu ett tag beroende på att jag koncentrerat mig på annat och inte har det varit träning heller, men idag kickar vi igång igen med både blogg och träningen ;-)

Våren är här och nu är det dags att börja njuta av livet igen, varit inne i en deppperiod och har väl inte riktigt kommit ur den men på god väg.. Bara mindre skavanker kvar att lösa sen är jag redo att njuta igen...

idag blir det mitt gamla zumbapass som numera heter aerobic salsa men med samma instruktör så jag ska gå dit och kika om det är liknande steg elller helt bananas ;-) Träning blir det iaf och sen lär väl dagen mest spenderas utomhus med kidsen...

Om 1½ vecka åker vi mot sundsvall och som jag längtar, bort från storstan och ångesten ett tag och träffa mina älskade vänner och familj <3 Men mest ska det bli skönt att få vara lite ledig från jobbet, även om jag hade två vabbdagar denna vecka med båda kidsen så har jag inte varit borta från jobbet så mycket, tror jag har 8 vabbdagar sen jag började jobba i augusti 2011 och noll sjukdagar så lite ledigt ska nog sitta fint för mig :-)

Nä nu ska jag väl ta och fixa lite frulle och rodda med kidsen så vi kommer ut en stund innan mat och sovklockan tickar för Dudde och mammsens träning drar igång ;-)

Inte världens intressantaste inlägg, men det bjuder jag på ;-)

Ni får ha en underbar vårdag <3


Förkylt läge...

Såklart att då man har hela helgen att träna sig på sågår man och blir tokförkyld istället :-( blir så trött på att inte få komma iväg, men hoppas på att kunna plocka in ngt pass i veckan istället.. Inga kvällsmöten som står i vägen;-) blir nog lång a promenader som får förgylla mig denna helg så jag får lite motion i kroppen. Nästa vägning blir den 4 april tror jag detär?? Dagen innan skärtorsdagen blir det iaf. Hoppas på ngt kilo ner då :-) nu kaffe så man piggnar på sig lite.. I

Söndag..

Jorå jag lever efter denna vecka, men har rätt mycket som tar min tid nu både från att sitta och slappa vid datorn samt tyvärr även från gymmet..

Inte ett träningspass har avlöpts denna vecka då jag 2 kvällar jobbade sent och sen ville jag spendera övriga kvällarna med kidsen, men ikväll ska jag köra gummibandet samt kanske lite zumba via youtube.. Kommer bli så att jag får satsa på att gymma hemma en del framöver och få ta mina gymbesök som bonusar.. 2 besök i veckan kanske jag iaf kan lyckats få till:-)

Annars har vi haft en lugn helg med mellomys såklart ;-) Thorsten is the king!!! Tycker absolut vi röstade fram rätt låt, men synd om Danny och vi ska nog ta det lite lugnt med att hojta om seger redan då det oftast brukar bli så att vi sitter där och gapar efter röstningarna i övriga Europa.. Grannlandsröstning väger ganska tungt i dessa sammanhang ;-)

Idag lyser solen så vi ska väl ta oss ut till parkleken, ska bara packa ihop lite traderapaket som ska skickas iväg, känns gott att kammat in 700 riksdaler på ngt som bara ligger i lådorna och skräpar och har en hel Ikeasäck som även den ska fotas och läggas ut...

Nä nu en dusch och sen ut och boosta sol!!!


Skitmorgon.. Dudde höll låda mellan 23 och...

1330930843999 (MMS)

Skitmorgon.. Dudde höll låda mellan 23 och fram till närmare 3 inatt. Klockan ringer 5 upp och boosta kaffe. Bråka upp en trött Leia på med kläder ut i kylan. Stressa mot tåget, ladda på kortet from idag den 5 gå igenom spärrarna.. Piiip! släpps ej igenom. Kärringen säger att kortet gäller fromden 12!! Bara köpa en remsa för 200 spänn så jag släpps igenom. Att jag dessutom jobbar 12 timmar till sju ikväll med denna start gör mig tröstlös.. Hade gärna varit den som vabbade Dudde idag med denna starten:-/


Njutningsfull dag är det. Först gym sen sm...

2012-03-04_14_31 (MMS)

Njutningsfull dag är det. Först gym sen smarrig lunch och nu hänger jag i Blackans parklek och njuter av solen :-)


God morgon söndag och snart är helvetesvec...

1330847779988 (MMS)

God morgon söndag och snart är helvetesveckan på jobbet här. Kommer kännas som jag knappt är hemma så tyvärr blir ju gymmet inte så välbesökt, men får köra hemma istället. Det är föreläsningar, apt och underbara stängninsfredag som ska förgylla denna vecka och hoppas verkligen att inte allt ska krocka på en och samma vecka igen. Skitsamma!! Igår njöt vi på söder av våren, idag ser det inte lika underbart ute så idag kanske vi tar en shoppingsväng efter mammsen gymmat. Hinner ju spricka upp och lite parkhäng måste vi ju roa oss med oxå idag annars går mina barn bananas innanför väggarna ikväll ;-) nu lite kaffemys med Dudde <3


Så jävla besviken på mig själv!!!!

8 veckor är nu till enda, 2 månader har nu i stort sett gått sen jag efter nästan 2 månaders katastrofala intag av kolhydrater insåg att det kostat mig 5 kg upp och trodde väl det skulle bli en enkel match att gå ner dessa igen för att ta tag i dom sista kilona, men vad händer????

Allt står fasen still i slutändan!!! Ena veckan ner, andra veckan upp och igår då jag vägde in mig blev jag totaldepp..På 8 veckor var slutresultatet - 1,2 kilo!!!!!!! Jag låg ju för fasen minus -1,7 kg på sista rapporterade vägningen, men nu var allt gone, blowe away!!! Känns som jag med mitt unnande innan nyår kastat bort flera månader av mitt liv just nu och jag är fan nära att pulvra en månad för att släppa av mig dessa kilon som verkar spela mig ett spratt just nu...

Det mest tragiska i det hela är ju att jag verkligen trodde på att jag lyckats med att gå ner nästan hela mitt mål, då jag faktiskt känner mig mindre igen och kläderna sitter bättre, men ngt står inte rätt till?? Igår vägde jag 67,1 oavsett hur många gånger jag flyttade vågen hit och dit.. Idag vägde jag 66,7 kg vilket är 400 gram lättare sen igår morse, så frågan är vad som uppenbarligen samlat på mig vätska??? Kan mensen som tog slut i måndags fortfarande spöka så?? Kostmässigt så ligger jag rätt bra till, men ska nu verkligen försöka skära ned på mejeriprodukter  och nu är det absolut NO NO NO att nalla en karra av Leia´s godispåse mm..

Inget mer unnande förrän jag är nere på 60 kg nu!!! Och glassmaskinen jag hade tänkt inhandla i helgen för att göra min egna LCHF glass får jag köpa då jag tappat 3 kilo från dagens vikt..

Nu finns inga fler ursäkter, nu är det strikt och tråkigt som gäller ett tag så kroppen börja komma in i att släppa ifrån sig kilon igen.. Jag kommer inte ge upp utan ska nå mitt mål.. Augusti 2012, 2 år efter att jag påbörjade min viktresa med LCHF ska jag stå där.. 40 kilo lättare än den där dagen jag vägde in mig.. Thats it!!!Så vägning och mätning 8 den 3 mars..


Vikt 66,7 kg  gram ( -1,2 kg sen start)

Ov. navel 68 cm -+0 cm (-4 cm sen start)

Un. navel 73 cm -1 cm ( - 10 cm sen start)

Rumpa 89 cm -+0 cm (-3 cm sen start)

Öv. lår 56 cm -+0 cm ( - 3 cm sen start)

Un. lår 46 cm -1 cm ( - 4 cm sen start)

Vad vänster 33 cm -+0 cm ( - 2 cm sen start)

Vad höger 33 cm -+0 cm ( - 2 cm sen start)

Under bröst 75 cm -+0 ( - 2 cm sen start)

Arm vänster 29 cm -+0 cm ( -1 cm sen start)

Arm höger 29 cm -+0 cm ( -1 cm sen start)


Slutsumman av denna Rivstart är - 1,2 kg och minus 32 cm så ja lite har ju iaf hänt även om jag personligen känner det som ett totafiasko.. Jag var ju fasen nere under 62 kilo i november och nu står jag och stampar över 65 kilo igen :-(

Nu bita ihop för att ta tag i detta.. Med depp kommer jag ju ingenstans iaf!!!

Hur gick det för er andra???

Lycklig tjej som äntligen ska få följa med...

1330587101692 (MMS)

Lycklig tjej som äntligen ska få följa med mammsens jobb ;-) har det otroligt lugnt på jobbet denna vecka iom sportlov så då passar vi på då hon tjatat ett tag på att få följa med :-) blir en soft dag med förhoppningsvis lite träning ikväll, inte den bästa träningsveckan då jag har grymt ont i ena ljumsken sen zumban i söndags. Blev 30 min power walk på löpbandet plus lite maskiner igår men annars har det inte blivit mer denna vecka så ett tredje pass på gymmet hoppas jag att jag ska orka ikväll.. Ha en skön dag..


RSS 2.0