Dags att buzza igen..

2011-11-29_20_08 (MMS)

Dags att buzza igen.. Så var det dags att buzza Locobase hudvårdsprodukter för torr hy, vilket passar mig ypperligt då mina händer och armbågar torkar ut som fasen under höst och vintertid så from idag har jag nu börjat smörja in mig med salvan och ska nu se om det hjälper.. fick även små tuber att buzza ut så det blir till att buzza på jobbet samt till dom närmaste.. alltid lika roligt att buzza och skulle just du vilja bli en buzzador så kan ni klicka iner på länken nedanför och anmäla er som buzzador.. Ta chansen att få vara produktens marknadsföring helt gratis :-) https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=lindatik


Nystart....

Denna höst har absolut inte gått som jag ville i min jakt på kilona, men jag har bara mig själv att skylla på då jag helt varit för snäll i mitt unnande och bara skjutit upp på saker och ting med ursäkten att jag tar igen det mm...

Nu har jag inte vägt mig veckan som varit som jag skulle göra, brist på batterier så nu gör jag helt enkelt såhär inför slutet på detta år och början på ett mer fokuserat 2012..

From idag kör jag igång träningen som varit stillastående i 2 veckor pga en envis förkylning som fortfarande inte är bra, men jag får väl börja lite lätt.. Kosten kommer bli i stort sett bara protein och fett för att rena ur all skit från kroppen fram till julen.. det får bli lite tråkigt nu så jag kommer in i ketos igen och slipper mina sockerfall som tyvärr är tillbaka igen :-( den 21-23 december , beroende på när jag åker till Sundsvall kommer jag väga och mäta mig, bara för att se hur mycket julveckan detta år kommer kosta mig?? förra året gick jag ju endast bara upp 500 gram under 2 veckor jul.. Sen den 2 Januari kör vi igång helhjärtat igen och då sätts vårens delmål/ mål upp.. Men nu är det slut på alla ursäkter som jag använder på mig själv..

jag mår uselt av detta och det är dags att hitta tillbaka på min LCHF väg :-)


Love it... Älskar verkligen kontrasten mel...

2011-11-23_21_10 (MMS)

Love it... Älskar verkligen kontrasten mellan svart grå och den röda färgen han använde nu senast och nu väntar jag med spänning till nästa gång vi ska bygga på vad han tänkt göra. Har gett han fria tyglar för denna skapelse och jag är grymt nöjd. Två sittningar till sen kanske den är klar och nästa kan startas upp :-)


Om en timme är det dags att färgsätta denn...

2011-10-19_21_03 (MMS)

Om en timme är det dags att färgsätta denna skapelse och vi får väl se hur det går att sitta still i några timmar med min envisa hosta? ? Jaja snart dags att bege sig mot sumpan efter en dag med vabb och en massa julpyntning :-)


18 månader...

och 12 kg tung på 86 underbara centimetrar det är min lilla grabb det..

     


varå 18 månaders kollen i veckan och nog fick han MVG i allt även om han inte alls just där och då ville rita och bygga klossar på hög, nä det fanns ju så mycket annat att intressera sig för ;-)

att peka ut kroppsdelar på sig själv gick inte heller så bra utan han skulle minsann visa på sin nyfunna vän teletubbies förespråka var mage, ögon och mm fanns så att gå efter instruktioner är tydligen inte hans starka sida <3

Spruta fick han oxå som han gallskrek av men som snabbt glömdes bort så hela besöket gick smärtfritt och nu får vi inte träffa underbara V föörän han fyller 3 år vilket känns som en evighet då hon varit en stöttepelare till mig framförallt då jag mått dåligt, men som hon sa.. Bara att ringa om jag ville komma förbi och prata om ngt..Känns skönt att veta att jag kan det..

Dylans ordlista består just nu av..

Acka = Jacka

Umpa = Strumpa

Anka = Hans Vortex anka

Eija = Leia

Mamma

Pappa

Icka = Dricka

Facka = Flaska

Gucka = Gurka

Lampa

Hejå = Hej då

Hej

gapa på toalettstolen = Borsta tänderna

Ja det finns säkert mer som han säger men dessa ord är dom mest vardagliga för vår lilleman och gisses vad jag älskar hans utveckling...han sjunger och skrattar sig mest dagarna igenom även om syskonrivaliteten finns om det mest, är det inte Dudde som skriker så är det Leia, men sånt får man ta..

mina barn är fan mitt allt <3

Går inge bra nu..

Vare sig det gäller träning eller kost och om en vecka är det tänkt att jag ska mäta/väga in mig för slutspurten av detta år, tror dock på katastrofala siffror och jag måste nu hitta tillbaka till den där strikta och fokuserdae Linda som fanns innan sommaren, sen dess så har det varit lite si och så faktiskt, duktig vissa dagar men så slinker det in något onyttigt och jag får sådan ångest av det så nu måste jag skärpa till mig..

Mitt mål på 55 - 58 kg till nyår kan vi glömma, kommer se var vågen hamnar på nästa vecka och sen sätter jag upp nya delmål och slutmål.. Men till sommaren 2012 kommer jag iaf vara i mål ;-)

Denna vecka har det inte blivit ett enda träningspass, varken hemma el på gymmet då jag drabbats av en tokförkylning, men ska försöka mig på ett hemmapass ikväll då jag mest bara är snorig nu...

Imorrn blir det nog simning och på söndag ska jag nog vara helt återställd och då kör vi igång med zumba igen..

Nä det är bara att ändra strategi nu och återfå fokusen igen så ska detta gå vägen ganska snabbt ändå, har jag kommit hit på resan så tänker jag inte falla ihop och ge upp nu.. Mitt mål är mitt mål oavsett vad folk omkring mig säger ;-)

Nu blir det till att fixa sig inför en dag på jobbet :-) Ha en skön dag... 


11/11/11!!!

Ett magiskt datum, men likväl världens bästa dag att fylla år på för gissa vem som förgylls med ett år till idag??? ;-)

MOI!!!

Även fast jag slutade fylla år redan vid 20 års ålder och firar därmed inte mina dagar på så känns det lite speciellt att få fylla år just denna dag idag, hade jag inte haft 2 kids hade jag nog försökt pricka in denna dag som BF ;-)

Men ngt firande blir det inte utan denna dag förgylls med vab av lilleman och hans jäkla astma som kommer vid minsta förkylning och detta kommer stå oss dyrt i inkomster om det ska hålla på så här hela vintern vid minsta förkylning så nu skärpning till att se minsta tecken på förkylning så vi kan sätta in bägge inhalatorerna i tid till honom och kanske kan vi bespara oss denna skit då.. Var ingen bra dag för hans andning igår, idag är det bättre och mest bara en jäkla massa snor och hosta..Feber har vi sluppit oxå så igentligen är det ju mest bara en förkylning som alla kids springer runt i just nu, men för honom får den större konsekvenser..

Ska även ta tag i hemmet med mitt älskade medel javex, ngt klorinliknande medel som ska vara skonsammare, men nu jäklar ska jag gå en match för dessa baciller och sjukor som bor i våra väggar, sambon har ju varit dålig i början av veckan och nu ska jag göra allt för att vi slipper mer sjukdagar och vabdagar till nästa år..

ikväll blir det fredagsmys med Idol (trots tråkigt tema) en köttbit med hemmagjord bea och såklart ett glas rött el två för att fortsätta på min friska väg.. Har ju det som min veckomedicin och än sålänge har jag sluppit några större sjukor i min kropp ;-)

En Svenssondag helt enkelt trots det magiska datumet ;-)

Nu en kopp kaffe till för att sen sparka igång denna dag...


Nu jäklar kör vi... Köpte i helgen ett gum...

2011-10-30_13_24 (MMS)

Nu jäklar kör vi... Köpte i helgen ett gummiband som jag nu kommer köra med framförallt dom kvällar jag inte kör pass, och igår körde jag igenom övningarna som kommer med i 2 vänder och träningstiden hamnade på ca 30 minuter så målet är 4 vänder och en timmes träning.. Har lite känningar idag och har precis kört 30 minuters simning som var grymt skönt för min stela kropp.. Kör nog lite gummiband ikväll oxå, ska nu köra stenhårt fram till vägningen och sen ännu hårdare fram till jul ;-) inga fler undanflykter nu.. Its me and my gummiband nu ;-)


Kom till Västerort..Please!!!

Innan jag gick in i LCHF världen så använde vi oss av Linas matkasse varannan vecka och det var en befrielse att varannan vecka slippa fundera ihop en veckomeny, med jobb ch hämtningar på förskolan så är tiden ganska knapp för middagslagning så då var det super att redan innan ha koll på vad man skulle göra och framförallt få det hemlevererat till dörren så allt fanns hemma då middagen skulle tillagas..

men så blev det ju LCHF här och även om jag nu inte levt strikt under hösten så finns ju tanken att åter komma in i det igen såpass bra som i våras och vad vore då bättre än att få lite mer inspiration till nya recept samt maten hem till dörren???

Och nu verkar det som några söta själar ska försöka sig på denna ide och jag hoppas innerligt att intresset runt västerort blir så stort så detta kommer igång efter jul..Jag kommer garanterat vara deras kund under våren då..

Äntligen är den här!


Kassen med 5 LCHF-middagar!


Anmäl ditt intresse om du vill prenumerera på LCHFmiddag.se!

Matkassen innehåller ingredienser och recept till 5 middagar levererade hem till din dörr!

Vi planerar första leveransen efter jul, lagom till det nya året!


Vill du ha kassen varje eller varannan vecka?

Vill du ha en laktosfri kasse?

Vill du ha till 4 eller 6 personer? Glöm inte att räkna in ev.lunchlådor!

 

I dagsläget planerar vi att starta upp i norra Stor-Stockholm så

var bland dem första och anmäl ditt intresse!

Om du bor någon annanstans får du givetvis också skicka intresseanmälan!


Välkomna!

Cecilia och EmelieSå kom igen nu alla LCHFáre runt västerort som vill ha lite hjälp i vardagen..Anmäl ert intresse på denna sida så vi blir så många att detta går igenom efter jul/nyår..

Jag vill ha min LCHF kasse till dörren!!!


Morgongymmat. Check!!!! En dålig vecka får...

1320396351983 (MMS)

Morgongymmat. Check!!!! En dålig vecka får avslutas med en morgontimme på gymmet och på söndag kör vi igång igen med träningen och stenhård kost... Nu blir det jobb till stängning sen fredagsmys med familjen <3


Work work work.... Men snart är det helg o...

1320304897034 (MMS)

Work work work.... Men snart är det helg och Leias första spökfest ska checkas av och en skogsutflykt är planerad. Sen en massa träning för mammsen då veckan innehållit för lite träning och för mycke kolisar då jag med jobbet var och käkade på en urmysig italiensk restaurang och pasta måste man ju bara äta då, sen blev det en jäkla massa kakor igår på jobbet då vi hade spökfest med spökkaka ;-) men nu är det slutfestat. Har jag inte nått 58 kg till jul så får jag ingen dopp i gryta ;-) nu fokus på jobb till halv fem.. Have a nice day!!!!


20 år...

Det är vad jag igentligen väntat på att få samtalet som igår kom, men som nu känns som ett slag i magen även fast detta är något jag alltid väntat på...

är det för att jag inser att även jag åldras då dom runt omkring nu börjar sakta tyna bort, eller är det helt enkelt mitt samvete att inte finnas till hands dagligen som nu gör sig påmind och får mig att må så förbaskat dåligt??

Jag vill bara sätta mig med barnen i bilen och åka hem, men jobbet kallar idag och min tanke med att jag igentligen skulle åkt upp i helgen gör sig ständigt påmind.. Varför åkte jag inte???

då jag tror på det andliga så tror jag att detta samtal är ett tecken på att jag just inte åkte,, ett tecken på att saker och ting kanske hinner försvinna från mig innan jag åter är på besök däruppe och en resa är nu inbokad så snart det funkar med jobb mm..

Sköterskan som ringde sa dock att det inte var någon panik än att komma upp, men ville göra mig på det klara med hur situationen såg ut nu och att ett samtal kan komma dygnet runt om att min älskade mamma läggs in på sjukhus..

Min älskade mamma som jag i 25 år sett sakta men säkert tyna bort och nu kan snart slutet vara här :-( Det är detta vi alla väntat på under dessa år men det känns förjävligt att veta att du mår så förbaskat dåligt just nu och jag finns inte där hos dig :-(

Men snart kommer jag till dig <3

                                   

RSS 2.0