Go morron..

Hemma även idag med Leia, hennes hosta vill ju inte ge med sig och någon tid till doktorn fick vi inte igår, fanns inga tider och vi kunde ju försöka igen idag om det inte blivit lite bättre..

Men vi prövar nu med Bisolvon och ventolin samt en massa frisk luft , men hostan låter för hemsk då den sätter igång så jag vete tusan om ett besök på VC är aktuellt ändå bara för att få en hostmedicin som kanske verkar bättre..

Och nog märks det att hon inte får den sömn hon verkligen behöver nu för igår däckade hon efter vår lilla promenad vid tolv och sen sov hon nästan TRE TIMMAR!! Hon får bara sova 30 minuter helst annars, men eftersom sömnen varit en bristvara så lät jag henne sova, medans jag plockade och även vilade själv:-)

Hann busa lite och äta mellis innan pappsen kom hem och han har ju varit slutkörd hela veckan pga för mycke jobb och för lite personal, men jag var bara tvungen att få mig en paus och sticka till gymmet, har inte blitt så mycket denna vecka och jag vet inte om det är för lite sömn eller om jag har något skit i min kropp för det var riktigt tungt att träna igår, får se hur det känns ikväll helt enkelt..

Idag ska vi gå hyra Mamma Mu för nu är jag heligt trött på Pippi:-) Sen ska vi kika efter pärlor i centrum då jag lovat Leia att vi ska göra halsband.

Vad händer hos er då?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0