Vikt och mått 30/11

Förra veckan gick jag upp 100 gram till 64,9 kg och berodde nog mest på att mensen drog igång. Hade inga större förhoppningar idag trots att jag känner mig smalare men har fortfarande mens och veckan har sällskap av en kraftig förkylning, börjar tro att jag har lunginflammation, så träningen har bestått av endast ett pass attack och lite rockring hemma.

Trots en skitvecka som sagt så var vågen vän med mig idag och visade 1,1 kg ned så nu är jag under 64 kg. Närmare bestämt 63,8 kg landade jag på och nu siktar vi på under 63 kg nästa fredag.

Måtten går det dock trögt med trots att jag känner mig slankare och kläderna sitter bättre så minskar det inte på vissa ställen och knappt på andra??

Men skitsamma vågen börjar bli min vän igen och vi fortsätter köra periodisk fasta och hoppas på att jag kryar på mig snabbt så jag får träna igen.

Veckans siffror då!!

Vikt och mått vägning 2012-11-30

Mage ... 66.....-1 cm.. totalt - 20 cm

Stuss......88cm...-1cm totalt -7 cm

Övre lår V...52cm....-1cm totalt -6 cm

Undre lår V...43cm...- 1cm totalt -4 cm

Övre lår H..53 cm....-0cm totalt - 6 cm

Undre lår H..43cm.. -1cm totalt - 4 cm

Arm v.... 28 cm...-0cm totalt - 2 cm

Arm h....28cm...- 0 cmtotalt - 2 cm

Vad v..33 cm...-0cm totalt - 4 cm

Vad h.. 33 cm...-0cm totalt - 4 cm

Vikt.... 63,8 kg -1,1 kg totalt - 5,2 kg


Pyssel

Nedräkningen till då julgranen för första gången ska göra entré hemma hos oss har nu startat och på söndag är det tänkt att den ska få pryda vårat hem så denna vecka blir det en massa pyssel innan sovdags så vi har ngt att hänga i granen ;-)

Kommer även bli en massa bak, både Lchf och klassiskt och jag känner verkligen att julkänslan är här nu.

Nu vill vi ha massa snö oxå så pulkorna får tas fram och snögubbarna formas :-)

Jag har verkligen blivit ett fan av julen på äldre dar :-)


Halvt trasig.

Trots en skadad fot ( gick in i sambons skivstång igår ) och förkylning med en täppt näsa tog jag mig iväg imorse för söndagsattacken :-)

Kan villigt erkänna att tankarna på att skippa fanns, men körde igenom passet i ett lugnare tempo dock.

Känns som en bra början på denna träningsvecka och imorgon siktar vi på zumba. Var ett tag sen jag körde det så ska bli skoj.

Just nu sitter jag och ser min grymma dotter på hennes simskola och sen bär det hemåt för middag och kvällsmys.

Imorgon ringer klockan återigen fem och en ny vecka ska avhandlas.

Grymma jag ;-)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/294670/images/2012/pic_50b248a6ddf2b31b580029c1.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/294670/images/2012/pic_50b248a6ddf2b31b580029c1.jpg" class="image">


Utvilad.

Go morgon!!

Efter tre dagar med uppstigning kl fem!! Så kändes det rätt gott att få sova till kvart i sex imorse.. Att dessutom först somnat med kidsen mellan sex och nio och sen igen vid elva till morgonen gör att det jag igår/inatt fått sova är lika många timmar sömn som jag fått under två dagar denna vecka. Gött.

Barnen har oxå varit utsliten av dessa dagar och inatt blev det nära 13 timmars sömn på bägge. Välbehövligt för dom bägge som hostar och snorar natten igenom.

Nu väntas jobb och snart är det åter helg. Massa planer för helgen så jag hoppas vi slipper sjukstuga hemma hos oss :-)

Ha en skön grå regnig dag ;-)


Förnyelse.

Förnyelse är alltid bra oavsett vad det gäller, och idag efter 3 år tillsammans ska vi äntligen få nya golv i kök och hall.

Har verkligen avskytt dessa mattor sen första dagen och förhoppningsvis är allt klart idag då vi kommer hem. Hoppas innerligt mitt golv är svart då jag kommer hem ;-)

Tre kvällar har vi stått och målat, det tar sin tid då man måste natta ungar först lister, köksskåp mm och jag kan säga att dessutom haft tre öppningar, vilket innebär att kliva upp fem känns i kropp och knopp just nu men thats life!!

Nu jobb och sen hem och se om dessa hemska golv är borta ;-)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/294670/images/2012/pic_50ac6c719606ee7067b70c7d.jpg" class="image">


Kanske lite tidig.

Men va fan. Jag längtar efter julen och det nya året så grymt så idag tog vi upp stjärnorna och stakarna. Är ju faktiskt bara 2 veckor kvar till första advent och den dagen ska vi för första gången gå på julmarknad samt klä en julgran så då är det bra att beta av i tid ;-)

Julgardinerna får oxå vänta till dess och julbaket tar nog vid nästa helg om tid finns.

Ska bli underbart med julledigt och dom flesta klapparna ligger i källaren och ska slås in, det kommer bli lugna dagar innan jul och det är det jag vill

Ingen stress bara att njuta!!!


Äntligen.

Har ju inte varit på gymmet sen nästan 2 veckor tbax så nog sjutton ska det bli skönt att svettas lite nu på morgonen.

Är inne på dag fyra av min periodiska fasta och det går bra, kommer köra fram till jul med det och förhoppningsvis lyckats jag nå 60 kg till dess med hjälp av det. Sen kickar rivstart igång igen efter nyår och då tar vi dom sista 2-3 kg och sen är det bara att fortsätta att tighta upp kroppen. Känns grymt att veta att 2013 kommer jag vara där ;-)

Nu hinka celsius sen in och köra attack :-)

Ha en skön dag så länge.


Vägning och periodisk fasta

Denna vecka har det inte blivit någon träning alls då jag efter förra helgen känt mig rätt låg. Hoppas på att denna helg får mig att känna mig pepp för gym mm.

Igår började jag iaf med periodisk fasta, vilket innebär att jag fastar mellan åtta på kvällen och fram till lunch tolv på dagen. Under denna tid är det enbart vatten och svart kaffe som gäller. Ska köra en vecka och se om det börjar hända lite mer på vågen.

Men dagens vägning gjorde mig iaf på jäkligt bra humör, hade väntat mig smått katastrofala siffror då jag efter förra helgens magsjuka vräkt i mig kolhydrater i form av chips, pizza, hamburgare och rostade mackor för att stabilisera mig efter en dags svält ;-)

700 gram minus sen förra fredagens 65,5 kg så nu är jag åter under 65 kg ;-) sista racet nu fram till jul och 2013 är året då jag når min målvikt :-)


Vikt och mått vägning 2012-11-16

Mage ... 67cm.....-0 cm.. totalt - 19 cm

Stuss......89 cm...-0cm totalt -6 cm

Övre lår V...53 vm....-0cm totalt -6 cm

Undre lår V...44cm...- 0 cm totalt -3 cm

Övre lår H..53 cm....-0cm totalt - 6 cm

Undre lår H..44 cm.. -0 cm totalt - 3 cm

Arm v.... 28 cm...-0cm totalt - 2 cm

Arm h....28cm...- 0 cmtotalt - 2 cm

Vad v..33 cm...-0cm totalt - 4 cm

Vad h.. 33 cm...-0cm totalt - 4 cm

Vikt.... 64,8 kg -700 gram totalt - 4,2 kg

Mäter mig ju bara en gång i månaden så den 30 november blir det både och ..

Känns iaf grymt att vara under 65 kg igen :-)
Back to reality!!

Så var det måndag och dags att kliva ur sjukbubblan och kliva in i verkligheten igen.

Summa sumarium av magsjukan. Dudde och pappsen fick den rejält i form av kaskadspyor, jag hade en dålig natt till fredag med frossa och illamående under hela fredagen och mat som bara gick igenom mig vilket resulterade i ingen mat och en matt kropp, Leia verkar ha klarat sig eller så kommer skiten igen!!

Något gott kom iaf av detta och det är att vi fick Dudde att sluta med vällingen nu så det är ett stort plus :-)

Träning och kost har det gått åt skogen med, kolhydrater in och noll kalorier ut så idag blir det en massa vatten, strikt kost och träning och nu kör vi hårt sista racet fram till jul.

Nu blir det jobb och ja jag längtar redan till en roligare helg än denna då planerna var många i form av barnkalas, farsdagfirande, fira mig som blev ett år äldre ;-) hälsomässa. Ja en massa skoj och det blev bara en urtråkig helg med en trött mamma och pappa och 2 uttråkade barn :-)

Moi 35 år ung :-)


Magsjuka :-(

I tisdags var jag hemma med Dudde för astman i onsdags blev jag Hemringd för att lillstackaren kräktes :-(

Spydde några gånger till under kvällen och har sedan dess varit tipp topp. Värre är det nu för mig som inatt vaknade av konstant illamående och frossa :-( går just nu runt och vill bara kräkas men inget händer. Mat går inte ens och tänka på men ska väl försöka få i mig ngn rostad macka och blåbärssoppa till lunch. Inte LCHF men det enda som går i någorlunda i mig då jag mår så här.

Träningen har ju blivit lidande denna vecka pga av allt detta, men ställde mig iaf på vågen imorse och minus 100 gram får jag nöja mig med. Blir hårdträning den kommande veckan.

Nä nu lite mer vatten och gona ner mig under täcket med Dudde. Tur han gillar och mysa då jag vabbar medans jag själv är krasslig :-)

Dudde i onsdags efter kaskadspyorna :-(


Veckans vikt och mått..

Igår var det väg och mätdag och trots att jag verkligen tycker magen och midjan blivit smalare efter mina kvällar med rockringen så minskar måttbandet knappt nå??
 
Känns som att just måtten nu stannat av så nu blir det mätning en gång i månaden, men fortsatt viktkoll varje fredag..Måste ha vägning varje vecka för att veta att jag inte svänger av vägen en stund ;-)
 
Hursomhelst så är jag fortsatt på nedgång och det känns gott..
 
Idag blir det en prommis och rocka, imorgon body attack- en härlig träningshelg som alltid :-)
 
Mina siffror då !!
 
Vikt och mått vägning 2012-11-02

Mage ... 67 cm.....-1 cm.. totalt - 19 cm

Stuss......89 cm...-0 cm   totalt -6 cm

Övre lår V...53 vm....-0 cm totalt -6 cm

Undre lår V...44cm...- 0cm totalt -3 cm

Övre lår H..53 cm....-0 cm totalt - 6 cm

Undre lår H..44 cm.. -0 cm totalt - 3 cm

Arm v.... 28 cm...-0cm totalt - 2 cm

Arm h....28cm...- 0 cmtotalt - 2 cm

Vad v..33 cm...-0cm totalt - 4 cm

Vad h.. 33 cm...-0 cm totalt - 4 cm

Vikt.... 65,6kg.. -400  gram  totalt - 3,4 kg
 
Totalt denna vecka - 400 gram och 1 cm - "små vägar kommer man ju oxå fram på ;-)"
 
 

Älskade fredag

Ännu en vecka har gått och ännu en älskade helg är på ingång.

När man har jobbiga veckor som det varit på sistone så uppskattar man helgerna ännu mer ;-)

Helgens planer innefattar hallowenmys med Leia och hennes kompis som kommer imorgon så idag efter jobbet blir det till att rusa hem och städa, storhandla hämta kids och sen tvättstuga med tillhörande fredagsmys :-)

Imorgon gymmet , hämta kompis och sen hallowenmys.

Söndag blir det body attack sen ska Leia och pappsen iväg på lekdejt och jag funderar på att roa Dudde med ett besök på Ikea ;-)

En skön helg med familjen som det ska vara <3


RSS 2.0