Inte OK!!!

Haha mitt inlägg från mobilen igår blev lite fel då det inte alls fanns en mening med att ha en bild på mina pannkakor utan det var ju min zumbabiljett jag skulle stoltsera med ;-) Skitsamma!!

Däremot så är det absolut inte OK att min son igen fått dille på att kliva upp E X T R E M T tidigt så som klockan fyra!!! Igår fick jag han att somna om men inte idag, blir en lång dag för honom och mig idag, men vad göra?? Kan ju för fasen inte vabba pga för tidigt uppvaknande ;-) Nä blir en sväng iaf för mig att simma då jag ändå inte fick han att somna om och idag får han styra sin sömn som han vill på förskolan, har ju trappat ner till "bara" 1½ timmes sömn nu, kan ju sova i timmar om han får, men idag får han slagga tills han vaknar... Får ta fighten ikväll och har förmodligen en väldigt trött Dudde imorgon, men bättre det än som nu klockan fyra...

Zumban var underbar igår och jag känner mig redan laddad inför helgens zumba, har ett pass imorrn, men siktar nog på gymmet ändå imorrn...

Nu ska jag rodda lite frulle, väcka dottern och se till att dom får kläder på sig innan avfärd..

Ha en underbar dag!!!

Zumbatime.. Jupp fick en avbokad biljett s...

2012-01-29_11_42 (MMS)

Zumbatime.. Jupp fick en avbokad biljett så nu ska det zumbas innan man styr rodret mot sängen och förhoppningsvis en god natts sömn.. Imorrn simning innan jobbet :-) feels great!!!


Föräldraledig dag..

idag har barnens förskolor planeringsdag så då är man hemma och myser:-)

Har även planerat in en tur till söder då min barnmorska och jag hade så svårt att få ngn tid att passa oss så då vart det ju bra att denna dag fungerade för oss båda ;-)

Funderar även på att ta en sväng förbi ÖF innan vi åker eller så blir vi bara ute i det vackra vädret iaf.. Ett måste idag är iaf att jag ska in på stadium och kolla in om dom fortfarande har skrillor till mig för 250 pix ?? Dock tjejskridskor, men jag får väl lära mig att åka på sådana då priset är grymt och nästa vinter ska ju Dudde skolas in på skrillor och då måste vi alla ha ju.. Roligare så!!

Däckade igår med Dudde så ngn träning kom jag ej iväg på och dagens pass zumba är fortfarnde fullbokad så det får bli en timme i gymmet ikväll.. Tänkte köra igenom alla maskiner jag brukar använda mig av och om tid finns kvar kör jag kondis med roddmaskinen.. Imorgon blir det simning, onsdag zumba och fredag simning alternativ styrke... Blir en bra träningsvecka ändå om allt går vägen vill säga ;-)

Nu blir det äggröra, en dusch och sen iväg från hemmet "lugna" vrå ;-)

American pancakes LCHF vänliga förstås avn...

2012-01-29_11_42 (MMS)

American pancakes LCHF vänliga förstås avnjöt vi idag som lunch efter en underbar förmiddag ute i det underbara vädret :-) nu slaggar Dudde och jag ska nog själv ta en liten vila medans Leia pysslar.. Fruktansvärt trött idag så zumban kanske får bli utbytt mot ett hemmapass istället? ?


Söndag..

                          
                                                                   mina älsklingar <3


och för många är det slutet på helgen, men för mig och kidsen har vi även morgondagen som ledig då förskolan har planeringsdag och jag är iom det föräldraledig ;-)

"Vi ska roa oss med ett besök på söder då mammsen ska träffa barnmorskan för nya piller, ska bli skoj att träffa henne, har ju inte setts sen sommaren/hösten 2010 då jag vägde sisådär 95 pannor så en 30 kg lättare Linda kommer hon få träffa på imorgon ;-)"

Idag blir det att njuta av en förmodad solig vinterdag som det ser ut att bli just nu och sen zumba för mammsen, dock på ett annat gym men samma instruktör dock.. rätt roligt att se hur poppis zumbaklasserna åter igen blivit..Före julen så behövde man i stort sett aldrig boka in sig på söndagens pass, men nu är alla zumbapass fullbokade så det är bara att börja boka 2 veckor framåt nu igen.. Hoppas på att det blir en plats över i morgon annars får jag köra gym eller simning.. träning blir det iaf ;-)

Nu lite frulle och sen börja rodda iordning kidsen så vi kommer ut någon timme innan Dudde måste ha sin vila ;-)

Ha en skön dag!!!

Skolval..

                         

                      japp så var det nu dags att klicka in skolvalet till min lilla flicka som bara blir större och större <3


Kan inte förstå att när sommarsemestern är över så är det dags för henne att ta ett stort kliv in i ett långt skolliv, tror dock att det kommer bli super med förhoppningsvis en massa nya tjejkompisar att lära känna för min blyga lilla tjej. Bästisen har ju tyvärr lämnat landet och den andra kompisen flyttar nu i vår så i hennes förskoleklass finns det utöver Leia 2 tjejer och bara en i hennes ålder så dags att få nya tjejkompisar helt klart :-)

var skeptiskt till vår nårmaste skola, men efter att ha varit där på besök så känns det bra samt att jag samtalat med en förälder på mitt jobb som jobbar inom skola och henne råd var att ta det närmaste och se.. skulle det var så att vi inte är nöjda så är dte ju bara att byta till den "riktiga" skolan börjar.. Sen vet man ju aldrig om vi blir kvar här i Blackan?? Drömmen är ju att flytta, men inte så lätt i denna stad att hitta nytt..

ser framemot augusti då inskolningen tar start och jag hoppas verkligen att Leia´s blyghet avtar med åldern, kan vara tyst som en mus och sitta fastklistrad i en, men i själva verket så är hon ju en tjej med en massa fart och ideer i.. klok är hon oxå om jag får säga mitt..

Nu blir det till att öva öva ännu mer på siffror, bokstäver mm till skolstarten tar vid och jag hoppas innerligt det blir en trygg tillvaro för henne, för även om det rör sig om små barn så vet man ju att det är så lätt att bli utanför om man inte tar för sig och det är väl det jag är rädd för, att alla andra redan känner varandra och ingen tar notis om min lilla flicka :-(

usch har sån blandning av känslor inför skolstarten.. Längtan blandat med rädsla för att min lilla flicka ska bli en ensamvarg pga henens blyghet..Man vet ju sen man själv var barn hur lätt det var att hamna utanför tjejgängen om man inte passade in och sen dess har det ju bara blivit värre..Sen är det väl ännu mer sånt i en storstad?? 

Men viktigaste är iaf att Leia ser framemot detta och mina känslor ska absolut inte ösas över henne utan nu ska vi tillsammans se framemot detta :-) 

Skolåret hösten 2012 närmar sig men först ska vi njuta av vår och sommar jag och min lilla flicka <3 

Vägning 4 ändring av viktdag..

Kunde inte hålla mig en vecka trots känslan av svullen kropp och mens ;-)

Igår åkte våg och måttband fram och from nu blir det fredagar för mig som det fasta väg och mätdagen, passar mig i slutändan bäst med fredagar då jag oftast inte har så stressiga mornar då ;-)

Veckan har avlöpt bra kost och även träningsmässigt, blev dock ingen simning i tisdags men det var för att jag var tvungen att hoppa in lite tidigare på jobbet och styrkepasset på gymmet uteblev pga total däckning av mammsen i onsdags då jag slaggade in sju med Dudde och sov till halv sex på morgonen ;-) Men 2 pass zumba och ett pass med gummibandet blev det denna vecka..Inte illa pinkat ändå ;-)

Kommande veckans träning blir som det ser ut nu,

Söndag: Zumba

Måndag: Zumba

Tisdag; Morgonsim.

Onsdag: Styrke på gymmet.

Torsdag: Hemmaträning med gummibandet:

Fredag och lördag vilodagar :-)

Ser bra ut.. nu ska bara kostveckan planeras oxå och idag åker jag och fyller upp kyl, frys och skafferiet så vi klarar veckan ut.. Skönt att slippa stressen med vad man ska äta under veckorna ;-)

Så nu till vikt och måtten då.. Blev minus både på vågen och några mått inga större siffror, men minus är alltid bättre än plus och nu har jag totalt gått ner 1 kg på dessa veckor, inge vidare med tanke på att jag har 3 kg kvar att tappa för att lyckats med mitt mål under rivstart, men inte helt omöjligt att klara om jag kör på med både träning och kosten ;-)

Nu siffrorna...

Så vägning och mätning fyra den 27 januari..

Vikt 66,9 kg  -500 gram ( -1 kg sen start)

Ov. navel 69 cm -1 cm (-3 cm sen start)

Un. navel 76 cm -2 cm ( - 7 cm sen start)

Rumpa 90 cm -+o cm (-2 cm sen start)

Öv. lår 56 cm -1 cm ( - 2 cm sen start)

Un. lår 46 cm -1 cm ( - 3 cm sen start)

Vad vänster 34 cm -+0 cm ( - 1 cm sen start)

Vad höger 34 cm -+0 cm ( - 1 cm sen start)

Under bröst 75 cm -1 ( - 2 cm sen start)

Arm vänster 30 cm +-0 cm ( +- 0 sen start)

Arm höger 30 cm +-0 cm ( +- 0 sen start)


Tycker dock att det snart borde släppa lite både på armarna och låren, känns som det går segt där :-/

Nä nu ska det fixas med äggröra och sen bär det iväg mot vällingby och simskola för Leia..Resten av dagen är rätt planlös och det gillar vi, tar dagen som det kommer är skönt ibland ;-)

Ha en underbar lördag!!!
Pausar denna veckans vikt och mått då jag ...

1326437360644 (MMS)

Pausar denna veckans vikt och mått då jag denna onsdagmorgon kände mig så satans svullen alldeles säkert för mensen men ville ändå inte utmana ödet och få tråkiga siffror som stressar upp mig så nästa onsdag ska kroppen vara i sin ordning och förhoppningsvis kommer ett minus då.. From idag ska jag iaf fram till nästa onsdag lägga in allt jag äter i matdagboken pga att jag vill se så procenterna ligger som dom ska, händer inget på vågen på onsdag kommer jag även lägga in en vecka med nästintill kolhydratfri kost för att på det sättet få igång kroppen.. Blir fett och proteiner enbart och inga mejerier då.. Tror kroppen behöver en chock snart för att fatta vad den ska göra :-) nu jobb!!


Go morron. Idag börjar man lite senare och...

2012-01-24_07_24 (MMS)

Go morron. Idag börjar man lite senare och då har man lite mer tid att lägga på frullen, så det bidde äggröra med kaffe såklart :-) gårdagens zumba gick kanon och nu är jag så peppad på att släppa ifrån mig dessa kilona för sista gången, blir 2 pass zumba, 1 styrkepass och simning på tisdagmornar som jag ska försöka hålla mig till nu per vecka. Blir väl en sväng med gummibandet hemma iaf en gång per vecka men fredagar är iaf min helt träningsfria dag.. Hoppas inte på några magiska siffror imorrn då mensen är på besök, men nästa vecka ska det banne mig va minus:-) nu blir det jobb och besök på museum.. Ha en underbar dag..


Dagens frukost blev kaffe med en makrillbu...

2012-01-23_17_10 (MMS)

Dagens frukost blev kaffe med en makrillburk, dagens lunch gårdagens rester i form av kött och hemmagjord beasås och slutligen middagen i form av fläskkotlety med skysås och blomkålsmos. En bra kostdag och hela helgen har löpt på bra och nu är jag inne på andra helgen utan större synder än ngt glas vin ;-) klockan åtta ikväll ska jag åter bevittna min rumpa och lår på ett zumbapass och det känns som en kanonavslutning på denna röriga måndag som varit ;-)


Bläää!! Som ni ser så kom jag så äntligen ...

2012-01-22_13_29 (MMS)

Bläää!! Som ni ser så kom jag så äntligen idag iväg på årets första zumbapass och konditionen var bättre än förväntat efter ett rätt långt uppehåll.. Desto värre var det att se sig själv i spegeln efter att ha dragit på sig dessa skitkilona igen.. Hade ju faktiskt kommit rätt nära mitt mål och börjat känna mig någorlunda bekväm på gymmet, men idag såg jag bara en gigantisk rumpa med tillhörande lår!!! Vart i helsike tappade jag fokuset så pass att jag tillät detta hända?? Dags att åter få igen självkänslan och imorrn siktar vi in oss på ännu ett zumbapass för nu ska fettet väck för sista gången...


Underbar förmiddag :-) snön kom så äntlige...

2012-01-22_10_11 (MMS)

Underbar förmiddag :-) snön kom så äntligen till storstan och såklart vi måste utnyttja tiden den är här så imorse drog vi ut direkt efter frullen.. Äntligen fick vi användning av julklapparna och blir en sväng ut sen efter mammsens träning, men nu blir det lunch. Tonfiskomelett står på menyn idag sen bär det iväg mot zumban :-)


Dagens lunch blev kycklingklubba med fetao...

2012-01-21_12_02 (MMS)

Dagens lunch blev kycklingklubba med fetaostsallad.. Till middag blir det biff vindaloo och blomkål och till kvällsnacks brie med lite vin ;-) imorrn laddar vi för zumbastarten 2012:-)


Gomorron lördag.. Sitter just nu i välling...

Gomorron lördag.. Sitter just nu i vällingby simhall då Leia's simskola åter drar igång :-) sen blir det coop för påfyllning i kylen och besök på loppis och ev, ngn skridskobana :-) en bra dag ser det ut att bli. ..


Kvällslektyr.. Köper sällan kvällstidninge...

2012-01-20_18_22 (MMS)

Kvällslektyr.. Köper sällan kvällstidningen, men då denna bilaga idag kom med vart jag tvungen.. Ikväll ska det läsas och ska även kolla upp på tv play om gårdagens debatt om LCHF finns att tillgå då jag missade det igår.. Någon av er lchf'are som sett den?? Och vad tyckte ni? ? Nu taco :-)


Go morron.. Härliga fredag med allt vad de...

1327044635156 (MMS)

Go morron.. Härliga fredag med allt vad det innebär.. För mig blir det tacomys med tvättstugan och the Voice;-) dagens frulle blev en kopp kaffe med grädde och jag ska försöka hinna slänga i mig några laxskivor då jag kommer till jobbet..lunch blir gårdagens rester.. Nu Wordfeud och lite tankeverksamhet för att vakna till :-) ha en skön dag..


Kvällens middag blev kyckling i ugn mef gr...

2012-01-19_18_33 (MMS)

Kvällens middag blev kyckling i ugn mef grädde och dragon.. Till detta serverades kokt broccoli. Enkelt och gott:-) lunchen bestod av gravad lax och avocado, en bra kostdag med andra ord :-)


Frulledags.. Lite smetana ( 2,5gram kolisa...

2012-01-18_07_11 (MMS)

Frulledags.. Lite smetana ( 2,5gram kolisar) och en kopp kaffe får joina mig.. Gårdagens middag blev sen för mig och bestod av räkor och ett glas vitt.. Vardagslyx och kanske inte det bästa just nu men ikväll blir det hemmaträning och kyckling som kompensation ;-)


Dagens lunch blev att äta ute då vi idag h...

Dagens lunch blev att äta ute då vi idag hade planeringsdag så det blev det mest kolhydratfattiga dom hade i form av järpar och plock från salladsbuffen.. Har även fått den ev förklaringen på veckans viktupogång beror på. Mensen är på besök några dagar tidig denna månad? ? Säkert stressrelaterat men surt som fasen :-(


Dagens frulle.. Tänkte testa med att vid v...

2012-01-18_07_11 (MMS)

Dagens frulle.. Tänkte testa med att vid varje måltid/mellanmål lägga in ett inlägg för att på så sätt föra en liten matdagbok.. Äggröra med gravad lax och en kopp kaffe med grädde blev dagens frulle och ja jag vet att kallrökt är bättre men nu var det bra pris på gravad med ett innehåll på 0-1 gram kolhydrater så jag slog till :-) Lax är ju sååå gott oavsett hur den är tillagad ;-)


Vägning 2.. Depp!!!

Ok jag har inte tränat som jag skall, endast ett pass hemma med gummibandet och gårdagens simtur..Men kostmässigt har jag fasen skött mig, ja ok inte den där förbaskade kakan jag stoppade i mig i fredags, men nä fan jag blir galen på att jag låtit mig gå upp 5-6 kg innan årets slut och nu går det så förbaskat trögt så jag ger snart upp :-/

Kommer ej hända men just nu är det tungt med motivationen och när sånt här händer blir det fan inte bättre...

Minus på måttbandet men plus på vågen!!! Är det den kommande veckans mens som spökar redan?? Träningsvärken som binder lite mer vätska?? Kakan från i fredags??den psykiska stressen som faktiskt finns inom mig just nu?? Ja man kan leta ihjäl sig på orsaker och jag får nöja mig med mina minus på måttbandet iaf och att jag faktiskt sköter mig kostmässigt på det stora hela..träningen kommer snart löpa på den med och då blir mycket bättre automatiskt...

Nu lite mått!!!

Så vägning och mätning tre den 18 januari..

Vikt 67,4 kg + 200 gram  (-500gram sen start)

Ov. navel 70 cm -1 cm (-2 cm sen start)

Un. navel 78 cm -2 cm ( - 5 cm sen start)
 
Rumpa 90 cm -1 cm (-2 cm sen start)

Öv. lår 57 cm  -1 cm ( - 1 cm sen start)

Un. lår 47 cm -1 cm ( - 2 cm sen start)

Vad vänster 34 cm -1 cm ( - 1 cm sen start)

Vad höger 34 cm -1 cm ( - 1 cm sen start)

Under bröst 76 cm +-0 ( - 1 cm sen start)

Arm vänster 30 cm +-0 cm ( +- 0 sen start)

Arm höger 30 cm +-0 cm ( +- 0 sen start)


8 cm minus denna vecka och 200 gram upp.. Totalt 15 cm minus och - 500 gram sen starten... Får kämpa på om mina 4 kg ska uppnås under denna rivstart...

Nu frulle och sen lång dag på jobbet...

Mot simhallen.. Tror det ska funka nu med ...

1326437213517 (MMS)

Mot simhallen.. Tror det ska funka nu med att blogga via luren?? Är nog Leia som lyckats komma åt ngt ;-) har ju gått rätt trögt med att ta mig till gymmet, men nu blir det 45 minuter i simhallen :-) kan även skryta med att min hemmaträning med gummibandet resulterar i en härlig träningsverk så lite duktig har jag varit :-) kostmässigt går det super ;-)


Veckan som kommer...

Har nu passerat 2 veckor sen jag gjorde mina menyer och denna vecka blir det inte lika avancerat upplägg.. Inser att frukostarna blir som dom blir, är ingen frukostmänniska men försöker få i mig något så jag står mig till lunchen.. Lunch blir ju oftast rester från dagen innan så denna vecka from idag fram till fredag blir middagen denna meny...

söndag: Biff stroganoff med blomkålsmos.

måndag: Fiskgryta med aioli.

tisdag: Tonfiskomelett.

onsdag: Ngn form av kycklingrätt.

torsdag: Köttfärssås med strimlad vitkål.

fredag: En smarrig köttbit med hemmagjord beasås och sparris.

Var precis iväg och inhandlade veckans varor så det behöver jag inte tänka på, nu är det träningen som ska komma igång ocg from imorrn så har jag bokat in pass iaf.. Blir zumba imorrn och idag blir det hemmaträning med gummibandet.. Måste få in hemmaträningen så jag känner att det ger något då det tyvärr ser tight ut vissa dagar att komma till gymmet av olika anledningar så just nu ska jag va glad dom dagar jag får chansen att komma iväg..

Men det känns bra, helgen har avlöpt utan större katastroofer, lite vin och cola zero, men varit grymt duktig på kosten samt undvikit chipsskålen hela helgen ;-)

Klapp på axeln till mig själv ;-)

" har även bloggat en del från mobilen, men som ni ser så har inget kommit fram :-/ Måste kolla upp varför det inte gjort det då det är så smidigt ibland att blogga via den :-)"

Nu lite kaffe sen åker nog bandet fram ;-)


Frestelsens pris är hård ...

Idag på jobbet så kom vår underbara vikarie med en hemmagjord kladdkaka till personalen <3

Tackade och förklarade att hade jag inte gått på min LCHF så hade jag gärna smakat, men så kom den där förbannande rasten :-)

På bordet i personalrummet låg dom där och suktades att få bli uppäten och med kopp kaffe i handen så kunde jag inte låta bli..Är absolut inget kakmonster annars men då hon varit så gullig och bakat detta till oss så kunde jag inte bara låta dom ligga där så en bit hamnade automatiskt i min hand och gisses så gott..dock då den var uppäten så insåg jag hur mycket chocklad och socker den faktiskt innehöll och det blev en för mastig känsla för mig och sen satte det igång..

Magen var i uppror i 100!!!

trodde fasen inte jag skulle kunna hämta barnen utan att behöva springa hem till toan för som ni alla LCHFáre vet så blir ju magen helt sagolik utan gaser mm på LCHF och stoppar man i sig en sån här kolhydratbomb så blir det ju katastrof för magen :-)
'
Nu har jag iaf boostat till den med en hel del vatten och nu vet jag ännu mer hur rätt LCHF är oavsett hur gott allt ser ut och nästa gång det bjuds på smarriga bakverk så står jag emot men tackar för omtanken :-)

Det är ju tur detta inte är något återkommande på vårt jobb ;-)

Vecka 1 med LCHF 2012..

Nöjd?? Absolut inte!!! Men vad ska jag begära igentligen då jag inte tränat en endaste gång denna vecka pga olika saker som skett och gett mig noll motivation att ta tag i det...

From ikväll finns det inga fler ursäkter till att inte få mig själv i balans och må bra igen och då är träningen A & O för mig.. Utan träning deppar jag ihop i slutlängden, vilket får mig att tappa fokus på kosten så nu.. Shape up!!!!

Ikväll kör vi hemma, imorrn blir det gymmet, vare sig det blir body pump el, ej.. Fredag hemmaträning el, gymmet.. Lördag och söndag får det bli hemmaträning då sambon ska bort och from måndag ska 3 pass vara inbokat varje vecka.. Nu måste jag satsa 100!!!!

Men hur har det gått då?? Minus fick jag både på vågen och måttbandet, men inga supersiffror direkt...vet inte riktigt vart det gått fel, kan vara vinet i fredags som spelar in då jag inte hamnat i Ketos än heller el, så måste jag dra ner rejält på mejeriprodukterna ytterligare.. Har dock inte överkonsumerat det men kommer iaf denna vecka köra räkning på matdagboken för att hålla lite koll så jag ligger under 20 på kolhydrater iaf..

Nu lite siffror....

Så vägning och mätning två den 11 januari..

Vikt 67,2 kg  - 700 gram

Ov. navel 71 cm   -1 cm

Un. navel 80 cm   -3 cm

Rumpa 91 cm       -1 cm

Öv. lår 58 cm        +- 0

Un. lår 48 cm        -1 cm

Vad vänster 35 cm  +-0

Vad höger 35 cm     +-0

Under bröst 76 cm   -1 cm

Arm vänster 30 cm   +-0 cm

Arm höger 30 cm       +-0 cm 


Hur går det för alla andra därute?? Plus minus????


Ur balans men nu jädrar drar träningen igång...

Har ju haft en helt OK vecka med kosten, men väntat med träningen då jag varit lätt småyrslig och seg efter jobbet...Har dock inte följt mina 2 veckors schema på kosten slaviskt utan mixtrat om lite, men absolut inte fuskat något...Känner mig nöjd där iaf..

Hade en plan att zumba skulle få inviga träningsåret 2012
, men den drog igång redan 11 idag så antingen kör jag body pump vid fyra eller helt kort och gått en timmes träning härhemma med mitt gummiband..imorrn siktar jag iaf på zumba och tisdag morgonsim innan jobbet sen body pump på torsdag.. Skulle vilja få in ett pass till ev, på fredag då min träning på söndag kommer utebli iaf på gymmet...

Känner mig dock lite ur balans, men det handlar om den mentala biten och inte kroppsligt.. Har bara lite myckert runt mig nu och lägg därtill 2 små snoriga kids som jag hoppas kryar på sig makalöst snabbt då vab inte känns optimalt just nu...

Känns inte som en sån där superstart på detta år just nu, men det kan ju som sagt bara bli bättre...

Nu roa kidsen innan lunch och vila...

Hockeydeluxe kan man allt kalla denna kväl...

1324756187934 (MMS)

Hockeydeluxe kan man allt kalla denna kväll.. Först förhoppningsvis tre poäng mot Modo för mitt käre TIK <3 sen seger för finnarna mot Kanada för att avsluta natten med en förhoppningsvis underbar seger för Sverige mot ryssarna.. Vart man hittar mig ikväll?? I soffan med ett gott glas rött och musslor såklart :-)


Vägning ett 2012..

Ja så tänkte jag nu dela med mig av mina katastrofala siffror sen jag helt tappade fokus och gav upp för 2011 efter senaste rivstarten, och som ni ser så är det plus på det mesta :-/

surt som fasen, men bara att börja om på ny kula och jag vet ju att jag klarar detta om jag bara fokuserar igen..

Rivstart nummer 3 är nu officiellt igång för mig och målet med dessa 8 veckor lägger jag på att tappa 4 kg, ja gärna mer såklart och jag kommer försöka med det men 4 kg får stå som mål denna gång och resterande 6 kg som ska bort hr jag fokus på att tappa fram till den 24 maj...

Nu jädrar ska jag lyckats och nu kan jag faktiskt inte säga att det är några gravkilon kvar utan helt kort och gott massa unnandetskilon som lagrats på... Men nu är det strikt LCHF och jag är inne på 3 dagen och det känns finfint.. Lite yrslig mm men vet ju så väl att detta går över om några dagar..

När sommaren 2012 är här ska jag glatt kunna säga att LCHF byggde denna kropp :-) Träningen kickar igång på allvar nästa vecka då omställningen gör mig rätt seg och trött efter jullov mm..

Så vägning och mätning ett den 4 januari..

Vikt 67,9 kg

Ov. navel  72 cm

Un. navel  83 cm

Rumpa  92 cm

Öv. lår  58 cm

Un. lår  49 cm

Vad vänster 35 cm

Vad höger  35 cm

Under bröst  77 cm

Arm vänster  30 cm

Arm höger 30 cm 
Nystarten är igång och idag kickar vi igån...

1325660060114 (MMS)

Nystarten är igång och idag kickar vi igång på allvar med den tredje rivstarten för mig och förhoppningsvis grymma resultat.. Morgonens invägning och mätning gav en massa plus som väntat så denna vår blir det att jobba bort 10 kg igen för att komma till målet, känns såklart surt då jag innan sommaren knappt hade 5 kg kvar!! Men en helt klart överlägsen väckarklocka för mig att inse vad ett liv med kolhydrater gör för min kropp.. Har alltid varit känslig, men ju äldre jag blir desto känslugare sen är det ju en drog för mig som bara gör mig hungrigare och hungrigare ju mer jag stoppar i mig.. Jag måste va hård mot mig själv nu men visst kommer jag synda ngn gång denna termin, men just nu blir det strikt och sen då jag väl unnar mig så måste jag bryta mönstret att stoppa i mig allt jag kommer åt och börja prioritera vad jag stoppar i mig men visst kommer jag försöka att helt leva ett liv med LCHF fram till målet är nått.. Ikväll får ni se dom magiska siffrorna som pekar uppåt, nu jobb!!!


RSS 2.0