32 veckor med LCHF..snart passerar vi...

 
                       Moi mars 2011..


Känns jäkligt bra att få skriva det jag nu ska skriva...

100 jädra gram ifrån att spräcka 40 kg´s gränsen sen förlossningsdagen, 100 gram från att spräcka 25 kg med LCHF,, 100 ynka gram sen kan jag titulera mig under 70 kg´s strecket..Ett streck jag inte varit sen augusti 2009 då jag plussade med Dudde..

Så jäkla bra börjar det kännas och för varje milstolpe jag passerar desto enklare känns det att jag kommer lyckats till sommaren..Finns fasen inget som ska få stoppa mig från att väga 60 kg till midsommar..

Nä ni ska få se..Midsommar 2011 väger jag 60 kg och har då sen maj 2010 gått ner hela 50 kg..nästan en hel mig som jag då kommer väga..Amazing hur big jag varit!!!!


Efter 32 veckor med LCHF har jag då tappat..


-1,2 kg (24,9 kg)

-1cm ( 56 cm mage/buk)

-1cm( 40 cm stuss)

-1cm ( 31 cm lår )


Min tolfte vägningsvecka i mina utmaningar ligger jag nu på - 10,1 kg sen vägningen måndagen den 3 januari..

Utmaning ett.. Gå ner 6 kg till den 28 februari.. -7,8 kg I MÅL!!! 

Utmaning två..Gå ner 20 kg till midsommar..-10,1 kg
Sommartider hej hej!!                                                         Morronbild på den vakna delen av familjen:-)

Så var vi nu inne i sommartider
och för första gången så känns det skönt att ställa fram klockan fast detta innebär en timmes mindre sömn om man räknar så..

För mig innebär det dock att jag i morse inte behövde kliva upp i en alltför okristlig tid för en söndag och kanske innebär sommartid att Dylan hamnar i ngn fas där han kan sträcka ut sin sömn till klockan är runt sju iaf???

Skulle va innerligt skönt iaf för oss övriga i familjen och igår blev vi tvungen att plocka upp dörr nummer 2 till Leia´s rum som vi tog bort då flyttade in för att hon var som i ett drömland bland dörrar och gjorde inget annat än sprang runt i sitt rum och i köket och smällde i dörrarna så köksdörrarna samt en dörr från leia´s rum rykte ner till källaren omedelbart då :-) Nu ska vi dock låsa igen den och sätta en bokhylla in där för avlastning av allt plock som samlas på trots att jag tycker att jag rensar rätt bra varje gång jag plockar därinne så verkar det öka i mängd av småprylar?? Förstår fan inte hur det går ihop???

Ja ja iaf så åkte dörren upp då Dylan gärna vill in dit och väcka henne och sen så är det inte alltid säkert för han att vara där då alla dessa barbieskor och småpryttlar ligger framme och man vill ju kunna sitta på arslet lite oxå fast han utforskar vårt boende så nu kan vi bara stänga in röran och han får röra sig fritt..Frid för oss alla ;-)

Idag kommer det inte hända mycket härhemma mer än träning och städ sen ska vi ta ut Leia´s cykel för att påbörja operation cykla utan stödhjul innan sommaren är slut...Minns ju själv när man klarade det och jag var nog i Leia´s ålder så det borde gå galant;-) Hon skulle behöva en större cykel, men hon får ha denna tills hon kan cykla på egen hand..Känns ju rätt onödigt att inhandla ngt nytt innan hon är där som sagt...

Nä nu tror jag att jag helt enkelt ska ta och sätta igång med skrubbning av badrummet så har jag iaf ett rum klart innan övriga familjen vaknar...

Ha en skön söndag sålänge...

LCHF fri dag...

Idag har jag kapitulerat från LCHf, ja inte direkt än om jag inte räknar dom små godisbitarna jag snattat ur Leijsings påse, men alldeles strax beger vi oss mot india och då blir det lite ris och nanbröd för mig och jag behöver det verkligen..

Fan har haft menshelvetet i snart 2 veckor pga att jag min senila glömde ta pillrena några dagar då det var som mest sjukor härhemma så ja nu är jag inne på den riktiga veckan så bara räkna ner dagarna till slutet,,, så ja idag är jag värd lite synderi..Det får kosta lite på måndagens vägning men till veckan slutar jag även och jobbar och då går jag tbax till LCHF hard core med räkning av kolisar mm.. Samt en jädra massa träning..Köpte nytt årskort idag så nu ska det bokas in en massa härliga pass :-) 1100 spänn för ett helt år är grymt bra pris :-)

Nä nu ska jag klicka mig vidare för att boka in mig på pass och förhoppningsvis finns det ngn avbokning på morgondagens zumba...

ha det gott sålänge...

Hell yeah! Fredag med löning och dessutom ...

2011-03-25_07_33 (MMS)

Hell yeah! Fredag med löning och dessutom min sista arbetsfredag på fyra månader.. Klart Leia tycker det rockar fett ;-) ha det gott i solen!!!!


31 veckor med LCHF..

Veckans siffror kommer ngn dag försenad även denna vecka, men som vanligt så väger jag mig på måndagara och inget annat...

veckan som varit innebar ju minimal träning och denna vecka ser fasen inte bättre ut...mitt träningskort går ut idag så det måste fixas ett nytt omedelbart så jag kan boka in mig på passen jag vill gå på då dom är så populär och fullbokad 2 veckor framåt...

Jaja lite siffror som sagt och minus är ju bra siffror oavsett om jag fått träna el ej ;-)

Efter 31 veckor med LCHF har jag då tappat..


-0.5 kg (23,7 kg)

-2cm ( 55 cm mage/buk)

-1cm( 39 cm stuss)

-0cm ( 30 cm lår )


Min elfte vägningsvecka i mina utmaningar ligger jag nu på - 8,9 kg sen vägningen måndagen den 3 januari..

Utmaning ett.. Gå ner 6 kg till den 28 februari.. -7,8 kg I MÅL!!! 

Utmaning två..Gå ner 20 kg till midsommar..-8,9 kg
Mitt första projekt under min stundade mam...

2011-03-22_06_01 (MMS)

Mitt första projekt under min stundade mammaledighet blir att omvända dylans förbannade sömn el rättare sagt brist på sömn. Från att ha sovit klockrent fram till nio ibland så är det nu ständiga uppvak nattetid och upp fem som gäller numera..visst spelar alla sjukor och separationsfaser in, men det verkar inte ta slut heller så nu blir det att ommöblera alla rutiner omkring sömnen dagtid oxå så ska vi nog få ordning på det. Kräver ju bara sömn hela natten utan uppvak och gärna fram till sju:-) ok kan sträcka mig till sex då.. Ja det är ju tur han är söt oavsett tid på dygnet <3


Livstecken...                                                                        ♥ Älskade barn  ♥


Just nu är det väldigt mycket i mitt liv
som gör att jag som sagt inte orkar sitta vid datorn då barnen somnat in för kvällen..Försöker verkligen utnyttja tiden att försöka somna in så fort dom somnat, men jag har alltid haft svårt för att somna in på beställning och detta medför en stress inom mig och sen slutar det med att jag ligger och vänder och vrider och somnar in lagom till Dylan gör sitt första uppvak på natten pga sin jäkla hosta...Och så fortsätter det natten igenom...

Det har varit och är väl fortfarande sjukor..Dylan har nu fasen varit förkyld i en månad och verkar ju aldrig bli kvitt den, detta medför usla nätter av sömn och dessutom så behagar lilleman inte utnyttja ordet sovmorgon alltför ofta nuförtiden heller..upp innan sex är mer regel än undantag så jag känner mig sliten nu, för tro inte karln vaknar innan mig av glädjetjuten Dylan utbrister varje morgon för att göra sig hörd,,nej nej han skulle kunna sova sig igenom en atombomb om det så vore...

Så för att inte väcka Leia så supertidigt på helgerna så är det bara att tassa upp, nog för att även hon vaknar tidigt numera..

På detta har även jag som sagt varit sjuk och träningen har blivit lidande nu i stort sett hela mars så nu ska det dras igång igen på allvar..Två veckor kvar innan jag går in i mammabubblan igen och jag ska verkligen njuta av vårens intåg med underbara morgonpromenader med Dudde även om det känns lite tråkigt att sluta jobba så ska det bli skönt att få mysa med Dudde <3

Idag blir det en massa måsten som ska göras och ska först försöka hinna med ett pass zumba för att sen städa ur bilen och sen blir det väl lite parkhäng med barnen om nu det går att hänga i parkerna nu?? Är ju mest is och vatten på dessa platser och det känns ju mindre lockande att vistas i..Men ute ska vi iaf vara då solen är så underbar och energigivande...

Ni får ha en skön söndag...


30 veckor med LCHF.. Minus iaf :-)

I måndags var det ju åter vägningsdags härhemma och denna vecka visade iaf både våg och måttband minus men ska villigt erkänna att - 600 gram på 2 veckor känns inte OK med mina mål..

Men men träningen hamnar på halvkant då jag hela förra veckan var förkyld och nu efter söndagens träning återigen blev dålig så denna vecka suger oxå på träningssidan:-( Kvällens pass ska avbokas och det tar emot ska jag säga...

Nu får vi hoppas på att jag slipper denna förkyning nästa vecka och kan köra alla mina pass varje vecka fram till semestern börjar i midsommar..Har ju 11.5 kg kvar som ska ner till midsommar för att jag ska vara nöjd för sommaren och känna mig bekväm i bikini så nu måste det peka minus varje vecka oavsett träning eller ej..

Promenaderna drar ju igång i april igen och när jag gått ner 5 kg till tänkte jag börja jogga några kvällar i veckan, hatar igentligen att jogga, men vem vet?? Jag kanske vuxit på mig på den biten och börjar gilla det :-)

Nu lite siffror...

Efter 30 veckor med LCHF har jag då tappat..


-0.6 kg (23,2 kg)

-2cm ( 53 cm mage/buk)

-1cm( 38 cm stuss)

-1cm ( 30 cm lår )Min tionde vägningsvecka i mina utmaningar ligger jag nu på - 8,4 kg sen vägningen måndagen den 3 januari..

Utmaning ett.. Gå ner 6 kg till den 28 februari.. -7,8 kg I MÅL!!! 

Utmaning två..Gå ner 20 kg till midsommar..-8,4 kg


Dagens middag består idag av en smarrig la...

2011-03-15_16_27 (MMS)

Dagens middag består idag av en smarrig lax o skaldjursgryta med saffran. Perfekt för min onda hals och rätt så lchf om man nu inte är superstrikt och vägrar morötter o purjo..simpelt o gott är min melodi :-)


Lets zumba:-) Efter en veckas träningsuppe...

2011-03-13_12_09 (MMS)

Lets zumba:-) Efter en veckas träningsuppehåll pga förkylning ska det bli jäkligt skönt att få skaka på fläsket och rensa skallen.. Förhoppningsvis dansar jag bort några gram inför morgondagens vägning..


SOL...

Klockan sju imorse behagade vi oss upp ur sängen och det är fasen sovmorgon för oss då Dudde på senaste tiden behagat hålla låda allt från fem till sju en längre tid, så här är vi utvilad idag ;-)

Men det bästa är nog att vakna upp av att solen strålar lite lätt in genom rullgardinen och känna att vi nu går mot ljusare tider..Jag älskar vår och sommar..Gillar vackra vinterdagar oxå men det kommer inte i närheten av sommar och vår och denna sommar ska jag njuta av en jäkla massa bad..Låg ju mest i skuggan och gömde mig i ngt tältliknande på kroppen förra sommare, men i år blir det bad för hela familjen..

Oh jag längtar nu så efter sommaren..Blir ju den sista där vi får långledigt sen börjar allvaret på riktigt med enbart 5 veckors semester per år så vi måste verkligen njuta av denna sommar..

Idag blir det dans för Leia och sen var ju tanken att vi skulle hänga i parken hela dagen för att avsluta med melodifestivalmys för mig och Leia, gubben skulle agera chaffis på 40 årsskiva och dudde sover ju från sju, men nu är dagen ändrad lite och istället för parkhäng blir det en road trip till Katrineholm..

Jaja alltid skoj att se nya platser även om själva orsaken till besöket till staden har lite tråkigare karaktär av ett besök på sjukhuset..

Nä nu blir det lite mer kaffe och sen en dusch och plock innan vi beger oss mot våra äventyr..

Ha en underbar dag och njut av solen om ni nu har den på besök ;-)

29 veckor med LCHF..Nollad..

Detta inlägg skulle ha kommit redan i måndags, men har verkligen inte suttit vid datan så mycket denna vecka, har mest legat i soffan då jag kommit hem för att kurera mig i min förkylning som inte vill bryta ut eller försvinna helt..

Ingen träning på en vecka har det blitt och jag har kli i kroppen efter att få komma iväg så förhoppningsvis kan jag ta mig iväg på söndagens pass och sen vill jag vara frisk i kroppen ett bra tag framåt så jag inte får fler avbräck..

Tillbaka till kosten som går Ok inte sådär jättestrikt som när jag går hemma och trampar fötterna, men det ska bli ändring nu..Har inte räknat kolhydrater sen jag började jobba men nu blir det så igen from måndag nästa vecka..

Denna vecka nollade jag mig igenom alla resultaten och på dessa 29 veckor har jag inte haft många såna platåer så det är bara att trampa vidare och hoppas på lite minus nästa vecka..

Mina mål är ju att då mars är slut vara under 70 vilket innebär att alla graviditetskilona från Dylan är borta:-) Sen har jag 10 kilo som ska bort till midsommar som innebär då dom är borta så har även Leia´s graviditet försvunnit..( efter snart fem år ;-))

Sen dom sista 5 myskilona kommer jag arbeta bort under hösten och målet är långsiktigt där..

Nyår 2011/2012 ska jag förhoppningsvis vara nere på 55 Kg igen :-)

Lite siffror nu som är likasinnade som förra veckan , men ändå..

Efter 29 veckor med LCHF har jag då tappat..


-0 kg (22,6 kg)

-0cm ( 51 cm mage/buk)

-0cm( 37 cm stuss)

-0cm ( 29 cm lår )


Min nionde vägningsvecka i mina utmaningar ligger jag nu på - 7,8 kg sen vägningen måndagen den 3 januari..

Utmaning ett.. Gå ner 6 kg till den 28 februari.. -7,8 kg I MÅL!!! 

Utmaning två..Gå ner 20 kg till midsommar..-7,8 kg


Datakrasch....

Min frånvaro har numera inte bara berott på lathet att sitta vid datorn utan min älskade lilla laptop har kraschat återigen och denna gången är det nog för gott :-(

Ska kolla upp om det finns någon möjlighet att rädda den eller om det nu blir billigare att köpa en ny..Älskar ju verkligen fördelarna med en laptop så inom sin tid ska det köpas en ny..

Det är tur att jag den tekniska lyckades fixa min stationära för några månader sen så nu sitter jag vid den, men har ju absolut inga program eller länkar inlagda i den så det blir en uppgift denna vecka att lägga in allt som jag använder i den internetala världen.. En ny skärm ska ju oxå inhandlas då den vi nu har är från stenåldern, men usch mitt hjärta sörjer verkligen min laptop och den stationära kommer aldrig kunna ta laptopens plats ;-)

Blir bara så sur då garantin gick ut i november då den blev ett år, men ska iaf åka och kolla på inköpsstället om dom kan ge mig något hopp iaf..Misstänker att det är fläkten som har gått...

Jaja nu ska jag studsa i mina converse och dra mig mot förskolan med Leijsing sen ska jag studsa vidare i det underbara vädret mot jobbet där en lång dag väntar, men snart så har jag dagarna för mig och dudde igen och då blir det underbara vårprommisar igen :-)

Ha en skön dag...

En underbar dag har jag haft ute i skogen ...

2011-03-03_14_03 (MMS)

En underbar dag har jag haft ute i skogen och man känner verkligen av all friskluft man nu fått i sig. Hade det inte varit för att jag endast har tio minuter kvar på min rast så hade jag slaggat in en stund:-) nu blir det jobb till halv fem sen hem och hinna med ett pass på gymmet innan ödesmatchen drar igång.. Go Timrå IK ikväll är det blod svett o tårar som gäller. Nu jobb!!!!!!


När man inte får sova så får man utnyttja ...

2011-03-01_07_07 (MMS)

När man inte får sova så får man utnyttja tiden då man börjar sent, och vad är då bättre än att starta dagen med ett besök på gymmet? Blev rodd och överkropp som fick sig en genomgång och nu njuter jag av morgonrock på rockklassiker on my way to work:-) en skön morgon trots den fortsatta sömnbristen. Have a nice day!


RSS 2.0