Vabb igen..

Var ju och gästspelade på jobbet lite igår iom att jag hade en föreläsning att spendera hela förmiddagen på och sen hade jag teckenkurs på eftermiddagen så allt som allt så var jag i barngrupp sisådär 2 timmar:-)

Kändes lite tråkigt, men vi hade ju inte så mycke barn heller, inte bara Leia som är sjukling och jag misstänker att det är jag som plockat hem bacillerna till min lilla krabat..

Själv led jag av mensvärken *from hell* precis hela dagen, från att jag vaknade till jag gick och la mig, men idag är den tack och lov mildare, har inte haft såna här besvär sen gymnasiet och det är ju ett tag sen;-)

Leia har dock haft ännu en jobbig natt med sin hosta och det hela slutade med en nerspydd Leia då hon hostade så pass mycket att hon kräktes inatt:-( Var bara att kliva upp och bädda nytt så idag blir det tvättdag..

Annars är hon väl rätt pigg och hon tjatar om *dagis* så ja, ev, blir det väl att hon får gå imorrn..Hon har ju varit feberfri just nu sen igår kväll och hostan är ju mest ett problem på natten..Bestämmer mig efter lunch om det helt enkelt.

Nu blir det lite plock sen ut i den härliga solen ett tag, frisk luft dödar ju inte som sagt utan är bara bra för bacillerna:-)

Vad gör ni idag då??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0