Härliga måndag återigen och fasen vad skön...

1330325661952 (MMS)

Härliga måndag återigen och fasen vad skönt det är att det är ljust ute nu då man åker till jobbet :-) livet känns så mycket lättare då vi går mot ljusare tider, man inser inte förrän då hur mycket man suktar efter ljuset och värmen ;-) nu blir det jobb och kvällen spenderas med tvättstugan och gymmet då kidsen somnat. Velar mellan zumba och gymmet idag, körde ett grymt zumbapass igår så gymmet kanske vore ngt idag? ? Imorrn blir det iaf löpbandet istället för simning på morgonen då jag har badförbud.. Kör på nu dom sista dagarna för att iaf komma någorlunda nära mitt rivstartsmål på fredag :-) ha en underbar måndag! !


Nygaddad igen då och nu är det bara att hå...

2012-02-24_20_11 (MMS)

Nygaddad igen då och nu är det bara att hårdträna ännu mer i 2 månader tills färgläggningen ska ske och sen är det jag som kommer bo i korta toppar ;-) lite surt att vänta i 2 månader men det är ju så.. Populärt att gadda sig innan sommaren sen måste man ju hinna spara ihop lite pengar oxå.. Är ju inte direkt gratis ;-) skönt iaf att slippa se bristningarna och sen blir det andra sidan så dom försvinner oxå :-) älskar verkligen den och lite svårt att få med hela men bjussar iaf på denna bild sålänge..


4 av 5 dagar från i lördags har jag nu kör...

1312836065683 (MMS)

4 av 5 dagar från i lördags har jag nu kört träning.. Siktar på hemmaträning ikväll och fredag, lördag vila pga nygaddad rygg :-) igår gjorde jag även ngt som jag undvikit under min tid som jag nu tränat på gym.. Jag ställde mig i 20 minuter på löpbandet och varvade jogging med snabb power walk och gisses så svetten rann under dessa 20 minuter!!! Detta är ngt jag kommer fortsätta med nu och nu ska jag bara få ordning på balansen på löpbandet så kommer jag känna mig betydligt tryggare med att öka takten, men kör som sagt jogg och hård power walk till dess.. Bra träning som kommer köras nästa vecka då jag varken kan simma el lyfta så mycket vikter el röra mig smidigt så då ska jag bli bundis med löpbandet. En vecka kvar nu till stora finalen av Rivstart 3 och jag vete tusan om det hänt så mycket sen senaste vägningen?? Men klart jag hoppas på att mitt mål uppnås och att jag sen kan köra på med målen mot slutmålet. Längtar till jag är i mål på denna resa som varit kämpigast nu på slutet.


Snart så.. Idag är nog första dagen jag kä...

2011-07-19_10_08 (MMS)

Snart så.. Idag är nog första dagen jag känner att våren är på ingång, visst kommer säkert ett bakslag men att få promenera mot tunnelbanan och känna asfalt under skora gör en hoppfull att snart är en underbar vår här med en medföljande förhoppningsvis underbar sommar :-) om några månader står vi åter där på oxvikens strandkant och njuter av hur underbar sommaren i sverige faktiskt är <3


Zumbatime! !! Har varit lite frånvarande h...

2012-02-20_19_37 (MMS)

Zumbatime! !! Har varit lite frånvarande härinne, men först var det en vecka av konstant stress sen förra veckan var jag småhängig så på 2 veckor har det knappt blivit ngn träning vilket medfört att jag mått skit och känner mig så svullen överallt :-( nu är jag ju inne i kvinnoveckan så svullen är jag allt.. Vägning har inte skett på dessa två veckor och jag kommer inte väga mig förrän den 2 mars då det är slutvägning för mig i rivstart.. Tveksamt att jag når mitt mål, men bara fortsätta mot nya mål.. Nu är det iaf träningsdag 3 av 3 och siktar på en grym träningsvecka då nästa blir lite lugnare pga fredagens gaddning :-) nu zumba sen hem och sova inför morgondagens morgonsim :-) ha en skön kväll! !!


Nya tag...

Har som sagt haft en usel vecka av olika anledningar som jag inte vill gå in på här, men som gjort att träningen blivit lidande och varpå jag bara känt mig stressad och slutkörd så igår tog jag beslutet att skippa veckans vägning för att slippa få stress av det oxå.. Blev även en syndardag igår i form av varma mackor och lite chips till kvällen..

Idag är det nya tag igen och åter till LCHF och imorrn kör vi igång med en ny förhoppningsvis bättre träningsvecka :-)

Har dock väldigt mycket som snurrar i skallen fortfarande, men förmodligen så mår jag betydligt bättre om träningen kommer igång och veckan som kommer kan fasen inte bli värre än den som var...

Idag blir det till att testa att baka ostfrallor samt att göra pasta a´la LCHF och kanske hittar jag några nya favoriter där ;-)

Nu väcka lilleman för lunch och sen bär det av ut för att inandas frisk luft, vilket kan behövas en dag som denna :-)

@simskolan.. Njuter av lugnet i simhallen ...

1327738127554 (MMS)

@simskolan.. Njuter av lugnet i simhallen just nu och kommer ikväll blogga om varför jag inte vägt och mätt mig denna vecka.. Har haft en redig skitvecka utan träning då jag varit helt mentalt slut av olika anledningar och just nu snurrar det i skallen på mig ständigt med olika tankar om framtiden?? Kanske blir det förändringar, kanske inte.. Men jag måste hitta glädjen och självförtroendet igen för just nu har jag tappat allt på vägen.. Nu läsa min underbara kriminalare så jag kan släppa tankarna lite för stunden :-)


En jobbig vecka är snart till enda, och tr...

1328438471017 (MMS)

En jobbig vecka är snart till enda, och träningsmässigt har det gått knas. Ingen zumba alls utan veckans träning består just nu av ett simpass!!! Ska verkligen samla på mig all energi idag för att ta mig ett pass på gymmet ikväll. Är helt död då jag kommer hem och känner bara en längtan efter att krypa ner under täcket och stänga dom blå.. Ser fram emot en ny förhoppningsvis bättre vecka just nu :-/


Gårdagens vägning...

Vägning fem igår sen jag vägde in mig för rivstart och satte 4 kg som mål och nu är jag nästan halvvägs och kanske kommer det gå vägen ändå fast det enligt mig gått rätt segt dessa veckor, upp ena veckan och knappt några minus alls andra veckan.. Men likväl minus 1,7 kg nu och står sig denna takten så är jag i mål som beräknat runt slutet av maj och det är ju det STORA målet :-)

Känns annars bra med kosten, har dock varit lite segt att ta sig till träningen denna vecka beroende på att Dudde väckt mig okristligt tidigt alla dagar av fem så där ska jag bli bättre, men lättar väl upp då det blir varmare och ljusare oxå på kvällarna :-)

Men nu kör vi på..2,3 kg ska helst försvinna till sista rivstartsveckan vägning så nu inga undanflykter på vare sig kost el, träning :-)

Veckans avvikande från LCHF: Ett halvt wienerbröd och en halv banan.

Veckans träning: Ett pass zumba och 2 simpass.


Så vägning och mätning fem den 3 februari..


Vikt 66,2 kg -700 gram ( -1,7 kg sen start)

Ov. navel 68 cm -1 cm (-4 cm sen start)

Un. navel 74 cm -2 cm ( - 9 cm sen start)

Rumpa 89 cm -1 cm (-3 cm sen start)

Öv. lår 56 cm -+0 cm ( - 2 cm sen start)

Un. lår 46 cm -+0 cm ( - 3 cm sen start)

Vad vänster 33 cm -1 cm ( - 2 cm sen start)

Vad höger 33 cm -1 cm ( - 2 cm sen start)

Under bröst 75 cm -+0 ( - 2 cm sen start)

Arm vänster 29 cm -1 cm ( -1 cm sen start)

Arm höger 29 cm   -1 cm ( -1 cm sen start)


Fredag och starten på denna dag kunde ju v...

1328258915726 (MMS)

Fredag och starten på denna dag kunde ju vart bättre.. Trots en timmes längre sömn och bra siffror på dagens vikt och mått.. ( kommer ikväll då jag har lite mer tid ). Så har morgonen varit skit.. Halva matlådan for i golvet.. Dylan som skrek över att han inte fick chokladsås till frulle ;-) Leia som man får dra upp ur sängen, ja vaddå morgonkaos hemma hos familjen L:-/ men nu är harmonin åter efter ett skönt pass i bassängen med levande ljus och klassisk musik.. Tack Åkeshovs simhall för att ha räddat denna dag från total misär.. Nu ser jag framemot en dag på jobbet för att sen åka hem och fredagsmysa med familjen, tacos och The Voice :-)


Brrr!!!!!! Idag är det kyligt värre ute oc...

1328167313529 (MMS)

Brrr!!!!!! Idag är det kyligt värre ute och understället åkte på redan igår.. Blir en parkdag förmodligen på jobbet så varma kläder behövs då.. Annars är kvällen fullspäckad med tvättstuga och ett gymbesök då gårdagens somnades ifrån.. 4 dagar nu som herr Dylan behagat väcka mig innan fem så det börjar sätta sina spår :-) nu softa på tunnelbanan! !!


onsdag...


                                                                
                                                                 Min mänskliga väckarklocka <3


Igår var det fyra som gällde idag bjussade han på lite sovmorgon,"tack dudde" kvart i fem vaknade jag av att han röjde runt i vardagsrummet och nu myser vi i soffan framför Bilar och ska till att väcka syster och sen mixa smoothies :-)

Halva veckan har passerat och träningsmässigt går det kanon, skippar dock zumban ikväll och tar en timme i gymmet istället, sen får jag se om jag tar mig en simtur på fredag innan jobbet som en skön avslutning på denna träningsvecka :-)

4 pass är Väl Godkänt för mig så fredag och lördag blir vilodagar med uteaktiviteter såsom skridskor mm som den enda motionen:-) om nu inte kylan från ryssland ställer till det helt ;-)

Kostmässigt går det oxå galant, har hållit mig inom ramarna, dock ska det erkännas att gårdagen slank ett halvt wienerbröd och en halv banan in :-/ Min käre kollega slutade igår så hon bjöd på bullar och jag är fasen usel på att stå emot då dom bjuder sådär :-) Men annars går det kanon med kosten :-)

Hoppas verkligen på ett bra minus denna fredag och magen känns absolut smalare än förra veckan då jag hade mens men ibland känns det så bra och så har det typ inte hänt ett skit ändå...Men fortsätter jag såhär med kost och träningen nu så kommer det inom sinom tid att börja hända grejer..

En tråkig sak är att jag testade ett par jeans som jag använde i höstas och som nu inte fungerar,så tack mina extra 5 kilon som uppenbarligen har satts sig på min rumpa och lår...Som att jag inte har ngt att arbeta med ljust på dessa partier ;-) Ännu en påminnelse om hur lätt man blundar för då extrakilona kryper på en :-/

Nu smoothies och påklädning av kids sen jobb för att avsluta dagen med ett skönt träningspass :-)

Hur går det för alla er rivstartare därute?? är usel på att hitta tiden för att kika in på alla bloggar, men ska bli bättre där så man håller sig uppdaterad hur det går mer än på FB..

Ha en skön dag!!

RSS 2.0