Nyklippt blev man idag och här hemma har d...

2011-07-30_17_40 (MMS)

Nyklippt blev man idag och här hemma har det inte hänt så mycket mer än att vi promenerad till vällingby och tbax. Tummen upp iaf för mig att spenderat 4 timmar där utan att shoppa ngt med mig hem, mindre bra kanske sushitallriken och några tjuvningar ur Leias snaskpåse var men en vecka kvar till vägning och imorrn drar träningen igång på allvar med ett zumbapass sen blir det 3 pass i veckan samt några pw's hela hösten. Nu softish i soffan med ett glas bubbelvatten.


Sundsvall i bilder del 1..

Sundsvall, gatufest, norra berget, drakborgen, fläsian ja det var väl där vi hängde under dom 2 veckorna vi spenderade inne i stan och gisses vad jag saknar min hemstad..Give me a job and i move!!!


Spontanbesök på grönan blev det för mig o ...

2011-07-28_14_12 (MMS)

Spontanbesök på grönan blev det för mig o kidsen idag. Leia visste inte alls vart vi var på väg och blev helt överlycklig då hon såg grönan från färjan. Inte helt lätt att spendera dagen på egen hand då Leia är lite skeptisk till att åka själv men några karuseller blev det för oss alla innan Dudde slaggade in och vi prövade lyckan på olika hjul, där vi kammade noll som vanligt. En underbar dag har vi haft i värmen och nu har vi badat av oss svetten för att krypa ner i soffan. Det är ju en del mab går så vi är alla rätt möra.


Strandhäng..

Idag lyser äntligen solen med sina strålar så nog ska vi försöka komma iväg till ngn strand för att hänga idag..är nu bara 1½ vecka kvar innan jobbet tar vid..ångest ångest!!!!

Jag vet att jag kommer tycka det är skoj, men just nu vill jag först ha Dylan klar för sin förskola och återigen så kommer jag inte vara den som tar inskolningen, har dock sökt en ledig dag för att få ta sista dagen, man vill ju skapa sig en bild om vart han ska spendera sina långa dagar på..För lång blir dom :-(

Har inte riktigt kommit in i bloggvärlden efter semestern men ska iaf försöka få till en bildorgie över våra semesterveckor i s-vall samt weekenden på Åland ikväll, ska även njuta av mitt första pass på gymmet ikväll..Body pump står på schemat och det ska bli sååå skönt..Magen känns fortfarande rätt svullen efter 3 dagar på strikt LCHF så det behövs verkligen tränas här...Hur snabbt man kommer in i sina gamla synder är otroligt och hur dåligt man mår av dom både psykiskt och fysiskt är bra att få en reminder om...LCHF is my shit!!!!!

Nu frulle med ägg, ost och gurka :-)


Tbax till LCHF..

Dessa 3 semesterveckor har absolut varit allt annat än LCHF och ja det har nog kostat på mig några kilon men det tar jag..man måste få släppa loss lite då och då ;-)

Nya krafter, nya tag och nya kilon som ska försvinna är melodin för hösten 2011..

Idag börjar jag återigen med strikt LCHF och det kommer bli en jobbig vecka, men när den väl är över så kommer jag må bra igen och mitt mål är att att väga mig återigen den 5 augusti, på årsdagen av LCHF livet och se hur mycket dessa veckor kostat mig..har jag tur så har det mesta runnit av mig under dessa två kommande veckor, men ja jag kommer inte ställa mig på vågen förrän då och efter det så kommer jag sätta upp mina delmål för hösten och dess viktresa...55 kg here we come!!!!

Så dagen till ära blir ett besök på coop för att fylla upp kyl och frys med en massa smarriga saker som är LCHF vänliga :-)

Sen ska jag oxå ta tag i att lusläsa era bloggar för att uppdatera mig,, 3 veckor utan data är en lång tid att uppdatera sig om;-)

nä nu en kopp kaffe för att fylla på lite energi för denna gråa dag :-)

Ett minne blott är detta underbara havsbad...

2011-07-19_10_08 (MMS)

Ett minne blott är detta underbara havsbad intill stugan nu då vi nu återigen befinner oss i sthlm. Det är med blandade känslor jag lämnat min hemstad som alltid men denna gång känns det mer i hjärtat hur långt hemifrån jag igentligen är. Pappa med en nyligen hjärtinfarkt och mamma som blir sämre och sämre tär på samvetet att jag inte finns där till hands om så skulle behövas även om jag igentligen inget kan göra.. 3 veckor är till enda och nu stundar 2 veckor på hemmaplan innan jobb tar vid och verkligheten återigen är kapp oss..Vi har iaf haft det underbart både i s- vall och i stugan :-)


Nu har vi lämnat stadslivet inne i sundsva...

2011-07-16_17_59 (MMS)

Nu har vi lämnat stadslivet inne i sundsvall och begett oss ut till stugan vid havet. Nu hoppas vi på en massa sol imorrn nu då himlen börjar klarna upp :-) lifes good!!!!


Nu har vi lämnat stadslivet inne i sundsva...

2011-07-16_17_59 (MMS)

Nu har vi lämnat stadslivet inne i sundsvall och begett oss ut till stugan vid havet. Nu hoppas vi på en massa sol imorrn nu då himlen börjar klarna upp :-) lifes good!!!!


Svettigt värre att zumba i gassande sol i ...

2011-07-07_11_04 (MMS)

Svettigt värre att zumba i gassande sol i en timme på torget i s- vall. Nu ska jag njuta av en älgkebab innan vi intar stranden..ingen gatufest utan älgkebab;-)


Semestertider råder just nu både vad det g...

Semestertider råder just nu både vad det gäller blogg, strikt LCHF o vägning. Träning existerar fortfarande för att undvika större katastrof på vägningen som sker om 3 veckor men nu njuts det fullt ut uppe i s- vall :-)


RSS 2.0