mot rätt håll..

2 veckor och minus 5,5 kg. Kan det bli härligare just nu? ? Från 69,9 till 64,4 under dessa veckor och nu är jag ännu mer pepp att klara att komma under 60 lagom till två årsdagen av min lchf resa.. Jag ska kämpa på med både kost och träning även nu under semestern och förhoppningsvis så är det 1 kg till som åkt vid nästa vägning som jag tar innan resan till rhodos.. Vill inte väga mig för ofta och skapa stress utan två veckor emellan är en bra tidsram.. Nu ska det njutas av sol i underbara sundsvall..

Surt...

Här har jag bloggat en massa i veckan från luren och nu inser jag att inget kommit in!!! Tydligen så håller dom på att ändra blogg.se just nu så det är väl därför.. Jaja har iaf under veckan tränat, gaddat mig, behandlat fötterna med footner( ngn som provat detta??) och slutligen gått på semester för 5 sköna veckor :-)

Imorgon bär det av mor sundsvall för mig och barnen och jag får blogga via sidan på mobilen´, men så tråkigt då jag inte lyckats få med bilder i inläggen, men får uppdatera med bilder senare annars..

Nu ska det packas innan vi drar ut och njuter av solen och ikväll blir det träning inför morgondagens vägning, ska bli intressant och se vad som hänt under dessa veckor sen sist då midsommar även spökat emellan där, även om jag skötte mig hyfsat ;-)

Nä dricka upp kaffet och sätta igång var det va ??

Njut nu av solen idag då den joinar oss...

RSS 2.0