Semesterbilder..

Det har badats, fiskats, åkt karuseller, småpartats ja allt som hör till en helt underbar semester med barn och vuxentid:-)

I Dalarna plaskades det i plaspoolen..Även sjön fick sig en påhälsning av vår badnymf;-)Dylan fick nöja sig med att se på..Midsommartjejen min:-)Himlabadet i S-vall besöktes och gillades av dotter och far.Dylan´s outfit i värmen;-)Vår lilla gladskit:-)Havet besöktes ofta i S-Vall..Här båthamnen i Söråker för den årliga pinnplockningen:-)Fläsians Havsbad besöktes oxå..Grunna Havsbad i Fagervik besöktes med familjen Holm/Forslund..

Cicci, Danne och Dylan..Karusellåkning på Gatufesten.Så liten pappsen blev från luften:-)Vy över S-vall..Minnesbild från vår egen lilla kväll på gatufesten:-) Nöden kallar;-)Fiske(o)lyckan testas i Sidsjön..
Lite av vår semester som fortfarande pågår och avslutar med en bild på vår lilla kräkolle:-)3 Underbara veckor..

Var vi ifrån denna överbefolkade och ångestladdade stad..Jag är inte längre en storstadsbo helt enkelt..

Men iallafall så har vi spenderat en vecka i Dalarna som sagt och två i min hemstad Sundsvall och så lugn i mig har jag inte varit på ett tag, vet inte om det kan vara att inte en klocka hemma hos pappsen gick rätt så tiden hade vi noll koll på och det är så det ska vara¨på semestern eller om det helt enkelt var att vi var från Sthlm??..

Visst Stockholm är underbart vackert och så men jag har inte så mycket längre här att tillgå än mitt jobb och som jag skrivit förr,, hur mycket är det igentligen värt???

Nu har ju även Jarkko kommit till en insikt om att det kanske är dags att ta vårt pick och pack och flytta från storstan, men jobben finns här och man måste ju ha en inkomst för oavsett vart man bor så kostar det ju att leva, men han såg både på mig och Leia hur mycket bättre vi båda mådde över att vara ifrån denna betongförort för ska sanningen fram så ångrar jag flytten hit till Blackeberg.. Västerhaninge var inte så dåligt ändå och tanken har slagit oss att kanske vi skulle flytta tillbaka till vår lilla tvåa och bo lite trångt till vi hittar vårt riktiga hem??

Men just nu är vi båda överens om att från Blackeberg ska vi och det helst innan Dylan ska in på förskolan och ABSOLUT innan Leia ska gå sitt sista år innan skolan närmar sig för henne..Frågan är bara vart vi ska ta vägen??

Idag har jag en dålig dag så det slutade med att jag skickade iväg Leia och Jarkko till Kärsön för bad medans Dylan sover och jag har städat upp det värsta härhemma så att man iallafall slipper må dåligt för att man låter hemmet förfalla i denna värmebölja;-)

Nu ska jag fixa in ett bildinlägg över vår lilla semestertripp:-)

Sommarsverige..

Ja just nu befinner vi oss på vår lilla road trip genom Sverige och bloggen blir rätt lidande men är det semester så är det:-)

Har nu spenderat två veckor från vår Huvudstad och jag saknar den inte alls, har snarare ångest över att det kommer en dag då vi snart är tillbaka, men nu njuter vi av frånvaron och avlastningen vi får av alla vardagliga sysslor samt av Leia då hon verkligen inte vill umgås lika mycket med oss då vi nu befinner oss hos morfar i Sundsvall..

Var först en vecka i Dalarna och Ludvika över midsommar och det var skönt att bara vara i ett hus ute på landet, att bara kunna strosa omkring med en knut på huvudet och sköna kläder..

Styrde sen oss vidare mot min hemstad Sundsvall och det är där vi är nu och hur länge vi blir här har vi inte planerat, vi tar dagen som den kommer..

Har hunnit med ett besök på omdiskuterade Himlabadet och en underbar heldag med familjen Forslund/Holm, men tyvärr kan inga bilder dokumenteras då jag glömde kamerasladden i storstan.. Men lovar en bildserie över vår semester då vi är på hemmaplan..

Dylan är lugnet själv fortfarande och sover mest igenom vår lilla semster, då han är vaken så är han vår lilla solstråle som bjussar på sina underbara leenden:-) ♥

Ikväll tog sig jag och Jarkko iväg och bastade trots värmen som vi har och det var verkligen skönt, kändes som hela kroppen renades under den stunden och på tisdag har vi planerat ännu en bastukväll..Skönt att kunna göra lite saker på tu man hand trots att Dylan är med i sin vagn, men han gör som sagt inga väsen..

Ett biobesök har vi oxå inplanerat under vår tid här, måste ju se Eclipse då barnvakt finns..Sen har jag ju en liiten önskan att kanske jag och underbara Cicci skulle få oss en liten utekväll nu då gatufesten drar igång, men det är inget planerat än sålänge..

Nu blir det filmkväll och ett försök att somna någorlunda tidigt, har verkligen vänjt av mig i storstan av att ha ljuset dygnet runt och denna värme gör ju också sitt..

Minus på semestern hittills är alla dessa myggbett jag fått i Dalarna samt att Cicci upptäckte en böld i mitt öra så igår pendlade jag mellan dödsdömd och garv:-) Blir att ringa vårdcentralen för en koll iaf..

Jaja ett litet livstecken från oss i norr...


RSS 2.0