Återigen dags att buzza och denna gång ngt...

2011-08-31_21_37 (MMS)

Återigen dags att buzza och denna gång ngt så välbehövligt som vanish och shit vad medel vi fick. Herregud vad det ska testas i helgen då tvättstugan är bokad och med 2 kids som gärna smutsar ner minst ett ombyte per dag så är detta rena drömmen.. Blir även att vaska fram plagg med omöjliga fläckar för att se om detta löser fläcken? ?? Bra med ett stundande barnkalas där prover absolut kommer gå åt :-)


Time to zumba!!! Trots norgebesök, kalaspl...

2011-08-31_19_50 (MMS)

Time to zumba!!! Trots norgebesök, kalasplanering och stressiga dagar så har jag inte hoppat ngt av passen denna vecks.. Klapp på axeln och nu förväntar vi oss lite större minus på fredag trots lite synd igår i form av sushi och ngn pizzaslice. Fyller man 5 år får man bestämma middag och med en bra träning bakom mig får jag ändå hoppas på bra siffror :-) nu kör vi.. Do the Zumba!!!


I 5 år...Har jag fått tagit del av denna ovillkorlslösa kärlek som ett barn ger en...

5 år fyller min underbara dotter och jag ser verkligen fram emot till kvällen då paket ska öppnas och få se hennes min då hon får paketet som hon pratat om, youtubat om i månader ;-)

Nu ska det käkas frulle, även om hon redan svullat 2 bitar tårta till morgonen men mammsen och Dylan måste få i sig lite energi och sen bär det iväg mot en dag på förskolan för oss alla ;-)

Har en rätt intressant dag på jobbet idag trots stängning :-)


Man få glädjas över det lilla...

Vägning 1 av dom 8 rivstartsvägningarna och ja jag hade ju inga förhoppningar på att det skulle visa några kilon ner efter denna usla träningsvecka, men några gram ned ville jag iaf se..

Och ja det går nedåt och en dag som denna så gläds jag åt mina små 400 gram ned..Ligger nu på 61, 6 kg och att få komma under 60 strecket peppar mig rejält så nu sätter jag upp ett mål för mig själv att jag ska hamna där på rivstartsvägningen nummer 3, gärna redan nästa vecka, men man måste ju oxå va lite realist ;-)

Jaja 400 gram känns inte så mycket då det pekar nedåt, men gisses om det skulle vara uppåt då hade det varit katastrof i min lilla värld så jag får ta fram det lilla Bregottpaketet i min skalle och inse att det är nästan ett sådant som jag under denna vecka tappat utan att ta ut mig vare det gäller sig träning eller kost, så varför gnälla???

Jag måste ju va inställd på att dom här sista kilona kommer jag få kämpa för att tappa, så varje gram ska jag glädjas åt som pekar nedåt...Men nu kör vi på vecka 2...

Nu blir det 3 pass denna vecka, Muskel, Zumba och Zumba och kanske jag försöker mig på en joggingtur runt träsket ngn kväll ?? Hatar ju att springa men så bra träning som är gratis och lätt att göra då kidsen somnat tex...

Tuplermetoden ska oxå få underhålla mig på kvällarna och när tid finns så denna mage försvinner snabbt nu :-)

Ngn som provat den och är nöjd???

Nu lite mer kaffe och steka på ngt ägg, måste verkligen tvinga i mig frulle, men ett ägg och lite kalvsylta slinker nog ner ;-)


Ingen vidare rivstart..

Denna vecka är ju som sagt början på mina 8 veckors rivstart och jag kan då säga att det mer liknar en mjukstart än rivstart tyvärr :-(

Ser inte fram emot morgondagens vägning då jag tror det typ hänt noll på vågen, mätning kommer enbart ske en gång i månaden och nu får man hålla tummarna att det inte pekar uppåt imorrn..

Av 3 träningspass har enbart 1 genomförts och anledningen är kort och gott att denna vecka både på jobb och privat har mentalt tagit musten ur mig..Inga undanflykter ska ju finnas men med en inskolning på vår lilleman som nu är klar samt inskolningar på jobbet så har min skalle jobbat på högvarv av all info som ska delas ut samt intas..Lägg därtill stressen att hinna lämna två barn där ett av dom inte känner sig riktigt hemma än vid att lämnas ifrån och att hinna med tåg för att inte komma försent till jobb så har det inte funnits en lugn stund från vaken minut och fram till läggning..

Att Dudde sen sovit helknasigt i 2 dygn gör ju oxå sitt så helgens intåg kommer väldigt lägligt ;-)

Kostmässigt har det dock gått bra så där är det ju positivt iaf :-)

Men men imorrn ska jag iaf ställa mig på vågen och det får gå som det går..Bara att riva igång järnet den kommande veckan och mina 3 träningsdagar ska genomföras oavsett om jag ser dubbelt då ag kommer hem ;-) Det enda som kan stoppa mig är sjukdom vilket jag innerligt hoppas på att vi får vänta på några veckor till innan alla baciller från förskolorna droppar in :-)

Nä vecka 2 ska banne mig bli veckan där jag kickar igång på allvar..

Hur går det för er andra då???

Inskolad och klar men nu kommer reaktioner...

1314258332688 (MMS)

Inskolad och klar men nu kommer reaktionerna under nattetid, vilket medför att han nu i 2 nätter vaknat i panik varje timme typ och gallskriker efter mig :-( inget lugnar han heller utan han skriker rätt ut i ngn minut sen går det att lägga han igen och så fortsätter det hela natten.. Annars så löper det på bra med honom på förskolan och även om jag fick ett mindre utbrott på deras bemötande/planering i måndags då han skulle lämnas för första gången så är jag supetnöjd över det lilla vi än har sett. Gillar extra att dom har en kille i arbetslaget som verkar supet.. Nu blir det jobb och dagen känns oändligt lång.. Ha en skön dag..


Dagens frulle blev knäckebröd a'la LCHF so...

2011-08-23_07_45 (MMS)

Dagens frulle blev knäckebröd a'la LCHF som jag bakade ordning igår, länkar in receptet ikväll då jag är hemma. Förväntningarna var höga då många gett detta bröd bra omdöme, men bara inse att jag nog aldrig komma hitta ett LCHF bröd som gör mig helnöjd. Men med en massa bregott och pålägg funkar det som ett substitut för mina finn crisp som jag nu ska avstå helt ifrån i en månad.. Saknar redan smaken ;-) Har ni tips på ett gott LCHF bröd som inte smakar ägg, ost el, frön/nötter.. Tipsa mig tack!!!!


För er LCHF'are som gillar kalvsylta och i...

2011-08-22_08_07 (MMS)

För er LCHF'are som gillar kalvsylta och inte är superstrikt då det kommer till charkuterier så kan jag tipsa om denna kalvsylta som innehåller 0 gram kolisar. Inte för att kalvsylta brukar innehålla så mycket ändå, men noll kolhydrater känns grymt bra för en kalvsyltaälskare som mig.. Bra frukostalternativ för såna som mig som sällan har tid el hunger för mer avancerande frukostar :-)


Nu kör vi!!!!!

Även fast jag vägde in mig redan i fredags så är det idag som är den officiella starten för alla oss rivstartare och nu ska det peppas, stöttas, svettas och dietas ihop under 8 veckor och förhoppningsvis når vi alla våra mål, men icke ska det förglömmas att hur det än går så är vi alla kämpar som iaf vill förändra vår egen livshälsa med att utöka vår träning och att förändra vår dagliga kost till något bättre.. bara det är en vinst i sig...

Igår blev det zumba och idag lutar det åt att jag ska köra 45 minuter i simbassängen, måste dock kolla upp så att dom öppnat upp simhallen först annars blir det en runda inne i gymmet då mannen ska in och thai boxas idag istället och då hinner jag inte in till dom få pass som finns idag..Längtar verkligen till nästa vecka då det börjar köra igång på höstschemat igen :-)

Kostmässigt måste jag rycka upp mig lite på, är lite för mycket kvällsfika nu, dock så tar jag typ en finn crisp med massa pålägg, men vill inte få in denna vana igen så jag måste få upp fetthalten lite under dagtid så jag står mig även på kvällen..Äter ju inga större mängder mat annars, men kvällsfika är min största bov och innan man vet ordet av sitter jag där med en rostis som blir ett halvt paket innan man hinner blinka ;-)

Nä nu en kopp kaffe till sen blir det till att steka några ägg till frulle, måste få i mig lite energi då lunchen lär spenderas på Dudde´s förskola om jag inte får vara borta över den som jag helst ser att jag får..Tycker det daltats lite väl mycket under denna sk  3 dagarsinskolning, men alla gör vi olika ;-)

Nu kör vi alla Rivstartare och är du inte det än, men vill bli?? Klicka in er här och anmäl er genast för att få en kick av att ta steget mot att förändra ditt liv...128 stycken är vi som ska kämpa nu under 8 veckor :-)

Ha en skön dag trots det grymt dassiga vädret ;-)

Den bittra sanningen..

Igår fick jag för mig att testa 2 par av mina sk smaljeans som jag bodde i då jag vägde kring 55 kg för sisådär 6 år sen!! och där och då insåg jag att jag har en bra bit kvar även om jag kommit långt..

Gisses ena byxorna kom ju knappt över knäna och det andra paret fick jag iaf över rumpan men där tog det stopp..Gick absolut inte att knäppa och det är bara att inse hur mycket 7 kg faktiskt är i kroppsvolym så nu är jag än mer taggad att få bort dom...

62 kg kanske inte låter speciellt mycket men då kilona ligger på fel ställe så känner man sig makalöst stor oavsett vikt..

Herregud jag har vägt 110 kg!!! som mest maj 2010, dock var jag höggravid då men va fan är igentligen 62 kg att gnälla över då??

Men sån är jag, trivs jag inte med mig själv så blir jag halvdepp men jag blir även fast besluten att klara av detta oxå..För min hälsa, mitt välmående och för mina barn som får en mamma som trivs med sig själv, även om det finns annat som jag inte kommer va nöjd med då jag är i mål, men sånt får jag ta då..efter 2 barn och amning är inte brösten som dom ska och vi får se hur dom ser ut vid 55 kg??

Idag startar träningsvecka två och 3 pass ska försökas hinna med även denna vecka med ett pass zumba idag som start...Känns skönt att veta att man ska göra lite nytta idag iaf..blir ju ett långt träningsuppehåll från onsdagen men så ser det ut då man ska ha varsin träningsdag och fredagar har vi satt träningsförbud på för barnens skull..Räcker med att vi kör alla andra dagar...

Nä nu ska jag ta mina smaljeans och lägga dom längst in i garderoben och fram kommer dom inte förrän vid sisådär 58 kg ;-)


Invägning för höstens viktresa..

Japp nu var det så dags för att starta av Rivstart´s åtta veckor och dagens vägning gick över förväntan :-)

- 2,3 kg sen senaste vägningen den 5 aug så nu återstår ca 1 kg av semesterkilona innan man är där man var innan semestern men att väga in sig på 62 kg prick känns gott ändå..Fasen bara 7 kg kvar till 55 kg´s målet :-)

Kommer gå ut med ett mål under dessa veckor att tappa 6 kg, vet att det kan bli grymt svårt men man måste sätta höga mål för att komma ngn vart och om jag nu skulle klara det så är det ynka 1 kg!!! kvar som jag kan arbeta bort under hela hösten :-)

Hur går det för er alla Rivstartare?? Har ni redan börjat?? Väger ni in er på måndag el, ngn annan dag??

Nu min vikt och mått sen blir det en kaffe till innan vi styr mot jobb..

Vägning/mätning ett 19 augusti.

Vikt: 62 kg

Arm V: 29 cm

Arm H: 29 cm

Under bröst: 79 cm

Ovanför naveln: 72 cm

Under naveln: 86 cm

Rumpa: 93 cm

Över lår: 56 cm

Under lår: 45 cm

Vad vänster: 35 cm

Vad höger: 35 cm


Bara att bita ihop just nu trots grym trän...

2011-08-17_19_47 (MMS)

Bara att bita ihop just nu trots grym träningsvärk efter måndagens muskelpass för nu ska det zumbas:-) tre pass av tre denna vecka är gjord och nu ser vi fram emot fredagens invägning.. Hoppas det står sig med minuset även då ;-) ha en skön kväll


Det är nu dags att möta verkligheten för D...

2011-08-02_16_23 (MMS)

Det är nu dags att möta verkligheten för Dylan idag.. Min lilla bebis har blivit en individ där förskolan nu kommer va en stor del av hans liv.. Han kommer nu att utvecklas i en rasande takt och det ska bli helt underbart att få följa i hans spår... Mammas älskade lilla bebis tar nu sina första kliv ut i verkligheten och bebislivet är nu förbi:-)


Träningsvärk och en liiiiiten tjuvtitt på vågen :-)...

Igår fick jag för mig att testa ngt nytt på gymmet då jag inte alls var så peppad att gå runt själv inne och styrketräna så jag gick in på ett pass muskel ovetandes om vad som skulle komma ;-)

Herregud säger jag!!! Efter en kvart började jag kolla på klockan och fundera på om jag skulle ge upp??? ;-) Halvt otränandes efter sommaren och kondis usel efter alltför många cigaretter under semestern fick mig att nästan ge upp..men bara nästan ;-)

Det började med min uslaste gren:: upp och stå på step up plankan, men jag försökte och fick till sist in snitsen något sånär..Sen blev det ett grymt jobbigt benpass så att min lilla träningsvärk jag har just nu enbart kommer bli värre vet jag ;-) Bara invänta och smörja med thaisalva då det blir som värst ..

Sen blev det rygg, triceps, biceps, axlar, kondition och slutligen magen så detta pass gav verkligen allt för dom muskeldelar jag vill träna..Att vi sen fick typ göra 10 upphopp lite här och där under passet vilket resulterade i närmare 100 upphopp gjorde ju oxå sitt :-)

Detta pass kommer jag genomföra igen ska bara kolla om dom finns under mina träningsdagar..imorrn blir det zumba sen några vilodagar alternativ jag kör lite stång härhemma..Känns bra iaf att ha gjort 2 pass och det tredje på ingång nu för denna vecka :-)

Imorse kunde jag inte stå emot längre heller så med vånda ställde jag mig på vågen och gisses så skönt då den visade nedåt sen förra vägningen den 5 augusti. 1,8 kg ner så det bådar gott inför fredagens invägning till rivstart :-)

Idag blir det en lång dag på jobbet med kvällsmöte på agendan och imorrn börjar inskolningen för min lilleman <3 mammahjärtat blöder lite av att veta att föräldraledigheten nu är slut på allvar, nu börjar vabbning istället ;-)

Nä en kopp kaffe till så jag piggnar på mig, börjar inte förrän halv nio men det skiter ju Dudde i som tyckte halv sex var en bra tid att vakna och ja jag får ju lite egentid med honom då,, vet ju inte om han är vaken när jag kommer hem ikväll och man vill ju gärna se sina barn lite på en dag <3

Ha en skön dag käre läsare...

Efter gårdagens zumba var jag rätt mör om ...

2011-08-14_15_55 (MMS)

Efter gårdagens zumba var jag rätt mör om jag säger så ;-) att dessutom svetten rann av mig är ytterligare ett bevis på att jag verkligen gick in för det trots min svacka.. Nu börjar en ny jobbvecka och barnen börjar sakta men säkert droppa in där, samt så ska ju min lilleman skolas in from onsdag så denna vecka händer det grejer i Dudde's lilla liv <3 Ha en skön dag!!!


Nu kör vi... Japp nu börjar starten inför ...

2011-08-14_14_03 (MMS)

Nu kör vi... Japp nu börjar starten inför höstens viktresa och nu är det slut på bortförklaringar a'la trött efter jobbet.. Kommer jag inte iväg till gymmet så är det bara till att lyfta skrot hemma.. Har ju för faden både stång med vikter och hantlar så nu kör vi mot en smalare och framförallt fastare kropp :-) Lets zumba!!!!!


Peppad..

Söndag och en ny arbetsvecka är snart på intåg och dessutom är detta veckan då träningen ska ta fart för mig och min vikresa igen..

På fredag ska jag även väga/mäta in mig för Rivstarts åtta veckors utmaning och jag hoppas det minskat lite på vågen sen senaste vägningen som då var för 2 veckor sen..Motionmässigt har väl inte denna vecka varit något att skryta med, men veckan som kommer blir iaf enligt mina träningsmål med start idag..

It´s time for zumba today!!!!

Oh det ska bli så jäkla nice att zumba idag och imorgon tänkte jag ev, testa ett pass muskel el, så kör jag inne på gymmet, fortfarande sommartider så passen är inte många att välja ibland..Onsdag blir det Zumba och söndag likaså...

Kostmässigt så går det oxå helt ok, men kan bli lite bättre men håller mig inom ramarna iaf då jag nu återigen börjat räkna mina intag..har bara inte klurat ut vilket kostverktyg jag gillar bäst av dom tre jag nu testar ;-) Lutar dock åt matdagboken på datan och shape up på luren ..ni kanske har ngt tips där????

Nä nu bir det till att sätta igång familjehjulet härhemma med frulle, påklädning och plock sen får vi se vad vi hittar på tills mammsen ska dra iväg och röra på fläsket ;-)

Känns som jag gått in i vägen bokstavligt ...

2011-07-30_17_7_ (MMS)

Känns som jag gått in i vägen bokstavligt talat.. Huvudet värker värre än värst och blir fasen bara värre och värre.. Att jag ens orkat med den här dagen med 2 vilda kids ska jag ha en eloge för men nu blir det enbart film på agendan för mig och min trasiga skalle.. Let me in blir det och förväntningarna är höga :-)


Älskar dig...Herregud vad denna underbara ...

2011-08-12_07_27 (MMS)

Älskar dig...Herregud vad denna underbara varelse både kan driva mig till vansinne samtidigt som hon fyller hela min kropp med så mycket kärlek <3


Segt..

Läste igår tror jag det var om att första veckan efter semestern så drababs man av någon obeskrivlig trötthet då man åter är tbax till jobbet efter sina 4/5 veckor ledigt..förstå då hur chockad min kropp är efter nästan 1 ½ år hemma!!!, ja jag var ju inne och gästspelade 3 månader i vintras men utöver det så har jag varit hemma med min lilla goding och myst, slappat framför såpor och bara varit..

Min kropp och framförallt min hjärna är helt på tomgång denna vecka..träning har bara varit att glömma utan den kommer att startas upp på söndag på allvar och det är ett som är säkert..Nu måste kroppen komma igång om jag ska komma dit jag vill..

Kan inte påstå att jag jobbat ihjäl mig och det är skitskoj att vara tbax, men visst stressen inför Duddes kommande inskolning nästa vecka står och knackar mig på nacken, hoppas den löper på lika bra som med Leia´s inskolning, vilken det aldrig var några problem med.. Nu blir det ju mannen som tar dom 3 första inskolningsdagarna och jag tar den fjärde efter helgen för att få vara med lite under dagen samt lämna han men ändå finnas till hands om det helt skulle barka åt skogen, vilket jag hoppas det inte gör..tanken är ju att han ska vara redo på tisdagen att erövra sin nya värld på egen hand och jag tror nog att det ska gå bra, han är ju en social liten kille som älskar att få vara ute och utforska nya saker och barn älskar han ju oxå så han kommer ju befinna sig i himmelriket med andra ord :-)

Nä nu stundar snart fredagen och första *riktiga* helgen tar vid, vilket ska bli skönt..Blir en lugn helg utan större planering mer än träning och det passar mig bra för att ta tag i en ny vecka med förhoppningsvis mer energi i kroppen ;-)

ha en skön kväll därute...Time to work...inne på tredje dagen nu och...

2011-08-10_07_38 (MMS)

Time to work...inne på tredje dagen nu och det börjar piggna på sig i min kropp efter både onställning av jobb och kost.. Ska kolla upp i slutet av veckan hur jag ligger till på ketos??? Men har ju lite klassiska biverkningar så det går absolut åt rätt håll..Nu är det bara träningen som ska orkas med och ikväll siktar jag på zumban.. Nu ska jag njuta av morronrock och metro så ha en underbar dag därute...


100 dagar..

Jag har som många andra ute i bloggvärlden gått med i Räkans 100 dagars utmaning där man ska sätta upp sina mål för dessa 100 dagar och detta passar mig utmärkt att ha lite att sträva efter..Förutom rivstart som snart drar igång i åtta veckor så får jag ännu en sporre att nå mina mål denna höst..

Så vad vill jag uppnå under dessa 100 dagar då??

- Att tappa mina 9 kg och komma ner till 55 kg.

- Att dessutom förutom viktmässigt även få en fastare kropp utan massa sladder som det nu är..

- Att må bättre psykiskt och fysiskt med en sundare kost( lCHF) och träning.

Hur ska jag då gå till väga??

- Äta en strikt LCHF kost med början nu att ligga under 20 gram kolisar per dag så jag åter kommer in i ketos.

- Träna minst 3 pass per vecka ( zumba och body pump är givna och ev, simning )


Känner mig otroligt laddad att komma igång med träningen på allvar även om denna vecka kommer vara rätt seg då jag ännu inte kommit in i jobbrutiner, men siktar på ett pass zumba imorrn..

Hösten 2011 är tiden då jag ska hitta tbax till mig själv både psykist och fysiskt..

är ni oxå sugen på att joina så klicka in er hos Räkan och anmäl er :-)

jag suger..

men efter första arbetspasset idag så finns det absolut ingen energi till att dra till gymmet, trots att det är min träningsdag...

Vet ju att då jag väl är där så piggnar jag på mig, men då det inte finns några pass idag så känns det lite lamnt att köra styrke på egen hand då kroppen är energilös..Har dock haft en bra matdag och lär ligga under 20 gram kolisar innan kvällen är slut så det känns gott iaf :-)

Matlådan får nu följa med mig på jobbet och fruktstunderna skippar jag, mellis blir pålägg med en kopp kaffe så det är inga problem där heller..Mellisstunderna är ju annars rena paradiset för en smörgåstorsk som mig ;-)

Nä idag blir det inte mycket knop härhemma, ska ta min sista energi till att diska upp efter middagen och sen blir det soffhäng till ögonen slår igen :-)

Ses imorrn, lite piggare och kanske några gram smalare ;-)


1 år och - 30 kg i bilder..

Har ju inte dokumenterat så vidare bra då det kommer till kroppsbilder i början av min resa, känner fortfarande inte mig bekväm med helkroppsbilder, men har iaf knåpat ihop lite bilder som jag hittat nu på datan sen starten på 95 kg..

So here you have 30 kg´s resa bort i bilder ;-)
1 år med LCHF...- 30 kg...

Hipp hipp hurra idag är ingen vanlig dag..Idag är det 1 år sen jag beslutade för att ta tag i graviditetskilon och extrakilon och nu sitter jag här 30 kg lättare!!!..Det hade lika gärna kunnat vara 35 kg men som jag redan hade räknat ut så ställde mina synder under semestern till det med några kilon upp så nu jädrar är det slut med allt unnande tills målgången är i mål..

Morgonens vägning visade på HELA 3,2 kg upp sen senaste vägning och ska sanningen fram så ballade jag ur totalt i onsdags och igår så jag har alldeles säkert samlat på mig all vätska igen då jag känner mig rätt svullen nu..Men långa dagar på stranden och värmen gör mig så grymt sugen på salt och snabba rätter och då slank det ner skitmat såsom pizza och pasta carbonara så dessa två dagar har nog ställt till det lite oxå..

Men nu kör vi..idag blir det nyttigt på stranden i form av en tonfisksallad och ikväll blir det lax med varm spenat och fetaostsallad..

Summa summarium över detta år då?? 5 veckor av 52 har jag levt i synd men utöver det hållit en rätt strikt LCHF diet och - 30 kg ska jag vara grymt nöjd över ( visst hägrar - 35 kg över mig som var så nära men inget att gråta över nu utan bara att ta tag i det..)

Nu kommer jag återigen föra dagbok för att hålla koll på kolisar mm och jobbet drar ju igång på måndag så det är ju matlåda som gäller då så lättare att planera lunchen än nu då jag är hemma med kidsen och spenderar dagarna på stranden utan ngn riktig mat med mig till mig själv :-)

Träningen drar även den igång på allvar from måndag så det lär oxå spela in på mina viktresultat framöver..ska bli så jädra skönt att komma in i vardagen även om det känns vemodigt just nu...

Mina mål nu då???

Kommer inte väga mig förrän den 19 augusti nu då jag väger in mig för rivstart och ska sätta upp mina mål för rivstartsveckorna.. Men mitt mål är att jag fram till den 19 har tappat 2 kg dvs ligger då på 62, 3 kg och har då 7, 3 kg kvar till mina magiska 55 kg och 5 av dessa ska jag plocka bort under rivstartsveckorna som löper över 8 veckor. Resterande 2, 3 kg ska sen jobbas bort under veckorna i oktober och den 19 oktober då jag ska påbörja min tatuering vill/ska jag vara nere på 55 kg..

Känner att det är möjligt att under nästan 3 månader kunna tappa 9 kg om man sköter sig.Visst det blir svårare ju närmre man kommer sin normalvikt, men jag ger inte upp...

Det är nu kampen återigen börjar och för dagen väger jag 64, 3 kg..Orkade inte ens ta till måttbandet då hela jag är svullen som en ko av kolisar och en stundande mensvecka så väg och mätning sker den 19 augusti och då ska det visa nedåt på vågen..

Inga bortförklaringar och unnande längre nu är det LCHF som gäller från morgon till kväll vecka efter vecka...

^^ ska försöka knåpa ihop ett collage till kvällen men har så dåligt med kroppsbilder på mig då jag vägde som mest ;-)^^

Nu ska det stekas pannkisar till kidsen och en sallad till mig sen blir det strandhäng som alla andra dagar :-)


Ni förstår vad vi gör även idag ;-) vi nju...

2011-08-03_10_59 (MMS)

Ni förstår vad vi gör även idag ;-) vi njuter fullt ut av sommaren och livet är härligt :-) ha en underbar dag..


Boostar sol..

Just nu händer inte så mycket mer härhemma än att vi verkligen tar vara på den sista semesterveckan och dess solstrålar den skänker oss och det genom att befinna oss på stranden större delen av dagen och jag njuter verkligen av detta väder och känner inte alls för att börja jobba nästa vecka om det ska vara sånt här underbart väder då ;-)

Ok nu har jag ju ett jobb där vi är ute större delen av dagen oxå, men inte just vid en strand och det är det jag kommer att sakna och att låta Leia häcka på förskolan känns inte skoj även om hon längtar ihjäl sig att vara där efter 6 veckor hemma..men vi får väl ta tillvara på kvällar och helger om vädret skulle hålla i sig ett tag...

Vägningen kryper sig närmare oxå och det känns sådär, men bara att ta tag i det och from nästa vecka är det träning 3 dagar i veckan minst som gäller så hur det än är så kommer det gå framåt på vågen då jag väl kickar igång det..Känns ju inte så farligt att veta att man kanske max har 10 kg att jobba med denna gång, vid samma tidpunkt för ett år sen så var det ju hela 45 kg!! till mitt slutgiltiga mål så då kändes det tungt och en jävligt lång väg att vandra..But i did it!!!

Nu blir det slösurf på nätet ett tag :-)

sista veckan nu..

Usch idag går vi in på sista semesterveckan sen stundar jobb på heltid igen och visst ska det bli lite skönt med vardag och krypa in på hösten med tända ljus mm, men även jäkligt vemodigt att veta att nu är det över..Inge mer föräldraledigt med småttingar, nu går det bara utför..Barnen blir stor och mammsen äldre ;-)

Det där med ålder är hemskt för mig, jag har en sån otrolig dödsångest och bara tanken på den kan få mig att börja gråta då jag vet att någon gång ska jag somna in...men när och hur vet man inte??...läste om en stackars blivande brud på 33 år som på sin möhippa bara föll ihop och dog..hon var i min ålder och det där är nog värsta tanken att jag inte ska få se mina barn växa upp..Nä nu lämnar vi detta ämne innan jag kryper ur skinnet av obehag...

idag är himlen klarblå och en dag på stranden väntar mig och kidsen, det gäller att ta vara på all tid vi kan spendera där nu så vi boostar oss lagom för en lång höst och vinter...Sen ska jag nog försöka ta mig till gymmet ikväll, kickade igång höstterminens träning igår med zumba och gisses så skönt det var...Blir mjukstart denna vecka då sommarschema gäller än och passen inte är många att välja på dom dagar som är mina träningsdagar, men from fredag då det ska vägas in,( hemska tanke på hur måga kilon upp sen sist det ska vara!!! ) så sätts höstens delmål upp, men det stora slutmålet är ju desamma..55 kg max 58 ska det stå på vågen då jag är nöjd och kan sikta in mig mest på att slimma ihop kroppen med allt sladder som finns kvar...

Oh jag är så pepp inför hösten och jag känner nu att jag är så förbaskat nära nu.. va fasen förra året vid denna tidpunkt då jag bestämde mig för att köra LCHF stenhårt så stod jag och stampade på 95 jävla kilon!!! 
Nu sist låg jag på 61 kg och ja nu kommer den visa plus på det på årsdagen av LCHF livet men fasen 34 jädra kilon har jag gått ner på ett år!! Im proud of my self!!!!

Inget är omöjligt vare sig för mig eller dig, bara man har bestämt sig...

Har nu oxå anmält mig för höstens rivstart och har inte riktigt bestämt mig för hur många kilon jag ska sätta upp som mål denna gång utan inväntar vägningen på fredag..22 augusti drar den igång igen och 8 veckor framåt håller den i...

Nä nu fixa lite för strandhänget!!! Ha en underbar dag!!

RSS 2.0