God morgon därute. Öppning idag efter en s...

1317106363873 (MMS)

God morgon därute. Öppning idag efter en sen föreläsning igår känns, men igår var jag duktig och skippade tv och la mig direkt i sängen och sovit helt ok inatt.. Denna vecka är det ju även kick off med övernattning och det känns sådär. Första gången som jag kommer sova borta från min lilleman, men det kanske är dags för det oxå??? Jaja kost oxh träningsmässigt denna vecka ligger inte på topp så veckans vägning kommer utebli då jag befinner mig borta från vågen och jag vill kunna njuta lite om jag nu vill på kick offen.. Nu lite tankearbete med Wordfeud.. Ha en underbar höstdag..


Minus VS plus..

Igår var det så dags för veckans vägning samt månadens mätning och jag vete fan vad man ska säga angående vågen???

Vägningarna är som en jäkla berg och dalbana med upp ena veckan ner ena veckan och så har det fortsatt under dessa rivstartsveckor och när dessa är över så går jag även över till månadsvägningar, ja jag kommer säkert tjuvkika men inget som kommer rapporteras..Just nu så är det så känsligt för mina vägningar att varje minsta lilla grej verkar påverka så det kommer bli vägningar vid samma tid på månaden för att spegla så rätt resultat som möjligt..

Min vikt ligger nu på +- noll sen jag vägde in mig den 19 augusti. Alltså 62 kg återigen vilket är 300 gram upp denna vecka!!!

Men så fanns det ju minus med i bilden den här gången och det är ju glädjande..

Mina mått har minskat på alla ställen under denna månad så vad jag måste göra nu är att tänka om angående min hets efter 55 kg till nyår..Då jag vägde det för några år sen så levde jag inte hälsossamt om jag säger så, jag svalt ju inte, men jag tränade inte direkt, jobbade dygnet runt och levde på småcheesar från donken och en massa öl på Kelly´s så det var ju inga direkta muskler på min kropp då, även om jag ibland var och tränade så var det inte på samma nivå som nu..

Visst jag är inte där än iom att mina jeans från den tiden fortfarande inte går på mig, men innan året är slut så ska dom sitta på mig :-)

Jag måste ta till mig orden Muskler väger mer än Fett just nu och glädjas över mina minus på måttbanden trots att vågen inte går min väg nu..

Nu har jag en lite jobbig vecka framför mig med föreläsning och kick off,  men ska försöka hålla mig på banan och efter denna så ska jag ha en helt fri månad från att nalla i godis och chipsskålen.Vägning 5 Rivstart..

Vägning 1 - 400 gram 61,6 kg

Vägning 2 +- noll 61,6 kg

Vägning 3 + 600 gram 62,2 kg..

Vägning 4 - 500 gram 61,7 kg

Vägning 5 +300 gram 62 kgMätning 2 den 23 augusti.

Arm V: 28 cm   -1 cm

Arm H: 28 cm   -1 cm

Under bröst: 77 cm - 2 cm

Ovanför naveln: 68 cm - 4 cm

Under naveln: 84 cm -2 cm

Rumpa: 92 cm  - 1 cm

Över lår: 55 cm  - 1 cm

Under lår: 44 cm  - 1cm

Vad vänster: 34 cm  - 1 cm

Vad höger: 34 cm  - 1cm


Summa summarium då???

+- på vågen - 15 cm på måttbandet på en månad...

Jag är spyless på vågen men lycklig över mitt måttband som visar mig sanningen i annat än siffror på en platta :-)


Utfodrar just nu ankorna nere i träsket oc...

2011-09-22_09_22 (MMS)

Utfodrar just nu ankorna nere i träsket och ska snart dra oss vidare på en PW.. Sen lunch och då Dudde slaggar åker klorinet fram och badrummet ska saneras från golv till tak.. Japp jag är en rastlös själ som städar mig till ro..


AntiLice..

För ett tag sen så skrev jag ett litet snabbt inlägg om att jag skulle Buzza om ett lusmedel och nu då lusen verkar hägra runt om oss (2 av sambons vänner har haft dessa kryp på besök) så tänkte jag berätta lite om just AntiLice.. 

AntiLice:

Kliniska studier visar att AntilLice är den enda engångsbehandlingen som dödar huvudlössen och deras ägg till 100 %. Alla andra lusmedel som säljs på den svenska marknaden kräver minst 2 behandlingar med 7-10 dagars mellanrum.

Så här använder du AntiLice i 4 enkla steg.


                                                       

Applicera direkt i torrt hår.

Massera in lösningen under 5 minuter och låt verka under 8 timmar.

Efter 8 timmar sköljs lösningen ut med vanligt schampo sen dras håret igenom med den medföljande luskammen.

Luskamma återigen efter 3-4 dagar så att du helt får bort dom döda lössen och äggen.

AntiLice finns att tillgå på dom flesta apotek.

Idag fick jag dessutom chansen att ge bort lusmedel till en familj som fått löss och förhoppningsvis försvinner dom med detta medel,, själv hoppas jag innerligt att vi ska slippa lägga i detta hemma hos oss :-)


Är du också sugen på att bli en Buzzador som får testa och dela ut gratisprodukter av olika varor?? Klicka in er i länken här nedanför och registrera dig så blir även du en Buzzador..

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=lindatik

Min lilla sjukling myser i soffan med mig ...

1316535569088 (MMS)

Min lilla sjukling myser i soffan med mig nu. Kan säga att det varit mycket tårar och skrik då lilleman inte fått som han vill idag. Varför måste det glada humöret försvinna i samband med sjukdom?? Har iaf pratat med AL och skulle det inte bli bättre så var det bara att höra av sig igen. Ska iaf boka in oss på en uppföljning igen tyckte hon. Nu middag innan Dudde slaggar in helt..


Besatt av ord har jag blivit i form av wor...

1316520640073_co (MMS)

Besatt av ord har jag blivit i form av wordfeud och betapen. ..roligt tidsfördriv på tåget, lunchen och som nu då jag vabbar och Dudde slaggar :-)


Vabb...

Japp nu börjas det..

Förra veckan Leia och nu är det Dudde´s tur att få ta del av vabbträsket..Har haft en helvetesnatt då hans förkylningsastma återkom, vilket är nästan lite komiskt då jag pratade med en kollega igår om de och att vi trodde den vuxit bort då det var ett tag sen vi hade den på besök, men icke..Tung andning hägrar min lillemans lilla kropp och tack o lov ingen feber just nu, men ska iaf ringa in till Bromma där vi har haft kontakt ang, astman då jag inte tycker medicinen hjälper nämnvärt och om det kanske vore på sin plats med en hostmedicin oxå??

Jaja tänkte trots min trötthet pga sömnbrist ta oss ut på en promenad och en tur till vällingby då pappsen i familjen fyller år och jag är nog den mest tråkiga med noll fantasi då det kommer till sånt..Känns ju som att jag bara ger han ngt för våra gemensamma pengar så då kan han gott gå och handla ngt själv som han vill ha ;-)

Vi har ju oxå sagt att tatueringarna får bli våra presenter oxå då dom kostar en del...

Ngt litet ska jag väl hitta till han iaf och kanske något till mig själv ;-)

Nu lite fix och don härhemma innan vi styr utåt...

Nygaddad blev jag i helgen då suget blev f...

2011-09-17_20_26 (MMS)

Nygaddad blev jag i helgen då suget blev för stort i väntan på min tid i oktober.. Finns ju lite charm i hemmagaddningar och den är ju inte klockren, men planen är att bygga in den i mitt kommande projekt så då blir den inte lika utmärkande.. Skönt var det dock och jag längtar att få ligga under nålen i 3 underbara timmar om precis en månad.. Nu blir det jobb och ikväll zumba.. Haft en underbar helg så jag känner mig utvilad för en gångs skull :-)


Dagens middag är nu under produktion och d...

2011-09-17_16_27 (MMS)

Dagens middag är nu under produktion och det blir ngt nytt vi testar. Philadelphiafyllda lövbiffar med dijonsenap och färsk timjan puttrande i grädde. Till detta serveras aurbegine ich halloumi. Låter iaf grymt gott och hoppas på det oxå ;-)


Kanske ngt man ska våga prova sig på för a...

2011-09-17_09_55 (MMS)

Kanske ngt man ska våga prova sig på för att få en klar sanning on hur det står till i kroppen? ??;-) ngn som gjort detta????


Att komma till insikt..

Mina mål under dessa 8 veckor med rivstart sattejag högt, det vet jag men trodde nog det skulle gå iaf att lyckats få bort 4 av dom..Men nu är det dags att komma till insikt om att ju närmare du är målet så tar det dubbel så lång tid att få bort några gram..

Visst fick jag ett minus denna vecka och det glädjer mig, men med min uppgång förra veckan pga synderi och mens, vad vet jag så ligger jag nu allt som allt hela minus 300 gram sen starten den 20 augusti!!! Inte OK!!!

Veckans minus blev som sagt 500 gram och jag får nu ta och räkna med att mina minus kommer ligga och pendla mellan allt från 0 - 500 gram och inte kilon.. Jag är ju klassad som normalviktig nu och alla vet att med LCHF så stannar man upp då kroppen anser att man har rätt vikt och det kanske jag har??

Tyvärr förstör allt häng efter min stora nedgång mycket med min nöjdhet så jag får fokusera där nu, mätning sker nästa vecka och kanske har jag minskat där, oavsett vad så har jag ju tränat varje vecka även om vågen inte visar nedåt så mycket så kanske måttbandet är min bättre vän nu ;-)

Men inte att förglömma, mitt slutmål är oavsett att väga nere på 55 - 58 kg då jag är klar, men får nog sätta upp målsiktet på nyår igen för att vara realist :-)

En månad till med 2 pass zumba och ett pass bodypump samt lite småträning hemma kör vi på..änder inte så mycket under denna månad, ja då får jag nog ta en liten ändring på min träning oxå..Kostmässigt måste jag innerst inne bli bättre oxå, går bra i veckorna sen under fredagen då chipsskålen kommer fram till myset så är mina fingrar där och igår syndade jag så nu är det STOPP!! Inge mer synd fram till fredagen..

Ikväll blir det nötter och loka för mammsen om jag tvunget måste ha ngt ;-)

Vägning 4 Rivstart..

Vägning 1 - 400 gram 61,6 kg

Vägning 2 +- noll 61,6 kg

Vägning 3 + 600 gram 62,2 kg..

Vägning 4  - 500 gram 61,7 kgHöstmys i underbara koftor är nog det bäst...

2011-09-16_06_18 (MMS)

Höstmys i underbara koftor är nog det bästa med denna årstid.. Att njuta av tända ljus och en kopp the kommer inte så långt efter.. Älskar denna kofta som är några år gammal, men som hängt i garderoben sen jag typ blev gravid med Leia!! Nu är den iaf återigen framme och jag njuter av höstens intåg:-)


The substitute.. Idag efter morgonens vägn...

2011-09-16_05_49 (MMS)

The substitute.. Idag efter morgonens vägning som jag förövrigt bloggar om ikväll. Har kommit till en insikt där.. Så var det dags att testa mina bröd från carb zone och im in heaven!!! Jag kommer numera kunna njuta av rostat bröd på mina helgfrukostar, vardagar blir det tyvärr mest bara kaffe och ngn skinkbit. Men helger är ju frukostmys och nu har man ju ngt att slänga ett stekt ägg på.. Nä är ni som mig sugen på ngt som kan ses som bröd men inte hittat ngt bra LCHF bröd som dessutom är gott så rekommenderar jag absolut detta. Det ljusa brödet innehåller 3,4 gram kolisar per skiva och det bruna 2,7 gram så man ska ju inte direkt frossa i det om man som jag vill ligga på max 20 gram kolisar per dag. Men helt klart ngt man kan njuta av ngn dag i veckan..


Home delivery.. Idag så kom äntligen paket...

2011-09-14_17_31 (MMS)

Home delivery.. Idag så kom äntligen paketet från carb zone där jag beställt både ljust och mörkt formbröd samt 2 chokladkakor om jag skulle bli gottasugen ;-) det mörka brödet ska enbart innehålla 2,7 gram kolisar per skiva och det ljusa ligger på 3,4 gram kolisar. Visst säkert bättre att baka sitt eget bröd men alla jag testat har varit goda i typ tre tuggor och sen sitter man mest bara och tuggar sig igenom en massa nötter och frön.. Jag vill kunna njuta ngn dag i veckan av en hederlig rostis med en massa gott på. Just face the fact!! Jag kommer aldrig bli av med mitt behov av att få ta en smörgås ibkand och finn crisp funkar ju för mig att ta ngn gång utan större katastrofer så då borde ju dessa som har mindre kolisar oxå göra det?? Har inte testat dom än men så snart det är gjort så kommer en bedömning om det kan bli mitt substitut till rostisar. Ngn som testat?? Nu ska det iaf zumbas.. Sista planerade träningspasset för veckan och tjuvtitten på vågen lovade gott iaf:-)


Home delivery.. Idag så kom äntligen paket...

2011-09-14_17_31 (MMS)

Home delivery.. Idag så kom äntligen paketet från carb zone där jag beställt både ljust och mörkt formbröd samt 2 chokladkakor om jag skulle bli gottasugen ;-) det mörka brödet ska enbart innehålla 2,7 gram kolisar per skiva och det ljusa ligger på 3,4 gram kolisar. Visst säkert bättre att baka sitt eget bröd men alla jag testat har varit goda i typ tre tuggor och sen sitter man mest bara och tuggar sig igenom en massa nötter och frön.. Jag vill kunna njuta ngn dag i veckan av en hederlig rostis med en massa gott på. Just face the fact!! Jag kommer aldrig bli av med mitt behov av att få ta en smörgås ibkand och finn crisp funkar ju för mig att ta ngn gång utan större katastrofer så då borde ju dessa som har mindre kolisar oxå göra det?? Har inte testat dom än men så snart det är gjort så kommer en bedömning om det kan bli mitt substitut till rostisar. Ngn som testat?? Nu ska det iaf zumbas.. Sista planerade träningspasset för veckan och tjuvtitten på vågen lovade gott iaf:-)


Dags att buzza igen och denna gång handlar...

2011-09-13_19_14 (MMS)

Dags att buzza igen och denna gång handlar det om lusmedlet AntiLice som kan användas från 6 månader. Mer om själva produkten får ni i ett inlägg ikväll. Nu ska det buzzas på jobbet och barnens förskolor.. Kliar bara jag tänker på dom små krypen :-/ Hate It!!!!!!


Måndag och ny vecka påbörjas. Denna vecka ...

1315810374171 (MMS)

Måndag och ny vecka påbörjas. Denna vecka ska bli vändningen för min usla viktresa, minus är det enda som gäller nu.. Har inte bestämt mig vad jag ska köra idag?? Muskel el zumba?? Blir ju lite enformigt att köra tre pass zumba denna vecka även om jag älskar det men alltid bra att variera sin träning.. Idag är även dagen då första vabbningen startar oxå, förhoppningvis kan Leia gå redan imorrn då hon inte har ngb feber el, så men klagar ibland på att hon har ont i örat?? Ibland hittar hon ju på så lite svårt och veta då hon inte reagerar då jag nyper i örat. Men hemma med pappsen idag så får vi se om jag måste ta över imorrn?? Nu är jag snart vid jobbet så ha en underbar dag..


Svetten lackar efter ett pass zumba med vå...

2011-09-11_13_31 (MMS)

Svetten lackar efter ett pass zumba med vår nya instruktör Oscar. Han kör fasen slut på en and i like it!!! Ger oss inte ens tid att dricka vatten mellan låtarn utan vrålar ut håll och då är det fan bara att stå still och invänta nästa låt ;-) imorrn blir det ev, muskel men har ett zumbapass inbokat. Får se hur kvällen lider?? Onsdag blir det zumba och däremellan ska jag bli bättre på att köra stången och plankan hemma. På fredag ska det bli minus ta me fan ;-)


Frihet..När man är lite över 1 år och fruktansvärt less på vagnen så kan man inte må mycket bättre när morsan släpper loss en på fri mark :-)

Dylan älskar verkligen att få traska omkring, tyvärr gillar han ju inte så värst att hålla handen, vilket vi tränar på dagligen..Det ska gärna traskas åt motsatt håll mot dit vi ska och gärna upp och nerför trappor..Att ungen inte vet med sig om sina begränsningar bekommer honom inte..

En bula här och där är vardag för Dudde men gisses vad han njuter av att få promenera och utforska den stora världen utanför vagnen ;-)

Mitt älskade hjärta har blivit så stor och är redo att ta världen i sin famn <3


I Love It!!!Som Buzzador får man ibland buzza
underbara grejer som en småbarnsfamilj verkligen är i behov av och just denna produkt är ju helt underbar för mig och mina kladdiga barn ;-)

Förut då det varit så att någon i familjen smutsat ner soffan i form av allt möjligt så har det bara varit att plocka loss hela klädseln men nu har jag denna underbara spray som Vanish nu kommit ut med..

Vanish matt och möbelspray är namnet och det fungerar verkligen..Lite spray och sen gnugga försiktigt med en trasa och fläcken är väck ;-)

Ja herregud denna produkt kommer alltid att finnas inom dessa väggar, det är ett som är säkert..

Inge mer släp till tvättstugan med klädseln nu är det bara plocka fram min vän Vanish och spraya bort den :-)

Im in heaven!!!

Är ni inte buzzador men sugen?? Klicka in er på länken nedanför och anmäl er redan idag...

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=lindatik

Planlös lördag..

Morrn morrn..

Sitter med min andra kopp kaffe från min underbara tassimomaskin och njuter av att för första gången på länge inte ha ett skit inplanerat under helgen..Imorrn är det ju min träningsdag och Leia´s simskola men idag har vi absolut inget som måste göras, ja städning då men den kan göras närsom under dag/kvällen..

Nästa helg drar även Leia´s dansskola igång på lördagar så då är vi uppbokade några veckor framåt med både dans och simning även om det inte är hela dagarna så måste det ju anpassas efter deras tider vad man kan göra, men skoj för henne iaf att få börja på dans igen, hoppas den är bättre än gruppen hon gick förra terminen...

Är underbart väder ute och funderar på att kolla upp om det finns något roligt man kan göra utomhus som inte kostar alltför mycket..Hänga i lekparkerna i blackan känns som vilken dag som helst..Mulle meck parken kanske vore ngt idag?? Hm, fnular vidare på den iden ...

Nä klunka i sig kaffet och göra sig redo för dagen.. Är ju en del som ska styras upp innan man är färdig för avfärd ut...


Bara bita ihop nu...

Fredag och vägning och som jag skrev igår så trodde jag på uppgång och japp där var den...

Plus 600 gram och ja det är ju alldeles säkert bara vätska med anledning av mens och småfusket i helgen, men det känns fördjävligt att ha 2 vägningar som gått åt skogen..

Vägning 1 - 400 gram 61,6 kg

Vägning 2 +- noll 61,6 kg

Vägning 3 + 600 gram 62,2 kg..

Ingen vacker syn för mig som faktiskt varit bortskämd med bra vägningar i ett år trots småsynd här och där, men bara inse ju mindre du har att förlora desto striktare och hårdare måste du va i både kost och träning..

Så nu inge smånallande i fredagsmys skålen el dotterns lördagsgodisskål..Nu ska ett minus upp nästa vecka och gärna i kilogram :-)

Är ju även dags för mätning nästa vecka, men kanske hoppar jag det ännu en vecka, även fast jag tror att lite av hänget har försvunnit?? Känner mig fastare trots uppgång, ja förutom på magen där bullen svullat upp denna vecka..

Måste ta tag i att köra plankan varje kväll samt ge Tuplermetoden en chans, men hade lite svårt att förstå hur jag ska göra den, men ikväll blir det att läsa på...

Måste få bort denna putmage som stör mig otroligt mycket då jag älskar att ha linne och jeans ;-)

Skitsamma..Mina mål är densamma trots denna katastrofala början..Lär inte lyckats gå ned 6 kg som mitt rivstartsmål är på dom återstående 5 veckorna, men den 19 oktober då min tatuering ska börja ta form ska jag ligga på max 58 kg..sådeså!!!

Hur går det för er andra???

Hm...

jag vete tusan vart alla timmar på dygnet försvinner och det känns som jag inte hinner med mig själv och mitt liv just nu..

Lämning, jobb, hem, middag, bad, nattning, träning, sova består mina dagar i numera och numera härjar en förkylning i mig så orken att ens sitta upp på kvällarna existerar inte så bloggen blir lidande nu ett tag men ska försöka ta mig tid i helgen att blogga om kalas, buzzning, träning, vikt om mitt liv helt enkelt som det ser ut nu :-)

Morgondagens vägning ser inte ljus ut med förkylning mens och en sjujädrans synderi i helgen då det var kalas..har jag betalt 600 spänn för en tårta så ska den ätas upp någorlunda och överskattningen över hur mycket barn igentligen äter var stor..1/4 del av Hello kitty åts upp på kalaset så det var bara att frossa tårta i helgen ;-) Usch usch men nu har jag förätit mig på det så inge mer tårta detta år ;-)

Annars har jag skött mig helt ok resten av veckan, men går som sagt upp pga mensen så ett plus är att vänta imorgon..

Men veckan därpå ska det fan i mig vara ett minus på vågen om jag så ska leva på ägg hela veckan..

Nu Pam´s underbara LCHF pizza sen sons of anarchy :-)


Phu!!!! Dessa måndagar då jag har öppning ...

2011-09-05_06_53 (MMS)

Phu!!!! Dessa måndagar då jag har öppning är en riktigt stressmoment, men som tur är så sitter gamla krogstressen kvar i mig och det här med att arbeta under stress passar mig som sagt ;-) lämningen av Dudde gick super idag förutom att han lägligt bajsade så det var bara att ställa sig och byta mitt i lämningen, men utan gråt gick lämningen. Skönt för mammahjärtat <3 Leia är ju inga problem att lämna mer än att hon kan sega med kläderna. Det bästa med denna dag??? Dudde sov sig igenom natten från sju:-) inga nappinstoppningar, inga nattskrik.. Bara en lugn skön natt som mammsen sov sig igenom. Im happy!!!


Nya erfarenheter ska nu intas i form av en...

2011-09-04_12_14 (MMS)

Nya erfarenheter ska nu intas i form av en ny instruktör och kille dessutom.. Hur ser hans koreograf ut?? Och framförallt kör han hårdare än dom andra 2?? Mina två andra pass skiljer ju sig såpass att den ena koncentrerar sig på styrka och hållning medans den andra kör mer på känsla för musiken.. Dvs man kan flänga runt som bambi utan att man gör fel ;-) hoppas verkligen han har ett bra oass då mina favoriter från våren tyvärr har slutat.. Soon i know!!!


+- noll...

Efter en fruktansvärt stressig vecka med jobb, kalasplanering och däremellan försöka träna känns det så jäkla skönt att söndagen är här och planerna idag är enbart zumba för mammsen och simskola med Leia..Ja jag har nog nästan längtat efter att helgen skulle va över ;-)

Jag blir aldrig en kalasmamma och detta var Leia´s första riktiga kalas med inbjudningar till förskolekompisarna  :-) Men gisses så slut jag var igår då allt var över, även om vi inte gjorde någon större grej så är det fan mycket man ska komma ihåg att fixa, smådyrt blev det ju oxå och man kan ju minsann säga att vi överskattade barnens ätande :-) Har en halv Hello kitty i kylen och japp jag har varit där och käkat :-/

Jag ska vara ärlig och säga attt jag har haft en kolhydratsfrossarhelg då jag med all stress, pms mm bara känt att i helgen skiter jag i detta..

Men nu åter tbax till en strikt LCHF och nu jädrar ska jag ligga under 60 kg innan september är över sen till den 19 oktober ska jag BARA ligga på 58 kg el, mindre ;-) Time to get tatto that day!!!

Vägning nummer två på rivstart blev stillastående, +- noll och ja jag har mens och svullar upp och detta var innan jag klev in och svullade kolhydrater så vägning 3 kan bli katastrof men tänkte verkligen försöka vara så strikt så jag nästan bara lever på ägg och rena, naturliga fett och protein produkter denna vecka och då ska jag nog hinna tömma kroppen på allt skit till fredagen :-)

Nu frulle och sen parkhäng innan Zumban tar start och idag blir det en ny instruktör som kör, en kille dessutom och det ska bli spännande att testa :-) Kommer han köra slut på oss helt el???

Nä nu måste jag styra familjen :-)


RSS 2.0