Time to rock tonight.. Sitter just nu och ...

2012-05-25_17_47 (MMS)

Time to rock tonight.. Sitter just nu och inväntar käk med en redbull vodka vid min sida och ja idag kör vi kolisar. Snart bär det iväg mot stadion och gammelräven Ozzy.. Time to rock...


Underbara sommarvärmen gör oss nu sällskap...

2012-05-24_07_07 (MMS)

Underbara sommarvärmen gör oss nu sällskap och hur underbart är det inte att klockan sju på morgonen kunna springa runt i shorts, linne och tunn kofta? ? Var ju inte längesen man frös i fleece och jacka ;-) idag fyller alla underbara förskolor år så när jag är framme på jobbet bär det iväg till obsan med vårt underbara träd för att barnen ska få visa upp sina projekt och fira dagen med sång och fest.. Kvällen spenderas med schlager, tvättstugan och ett glas rött för att imorrn njuta av en föräldraledig dag och grym konsert på kvällen :-) livet är bra underbart just nu <3


Det som just nu tar all min energi förutom...

2012-05-20_18_37 (MMS)

Det som just nu tar all min energi förutom min underbara barn är vårt hemprojekt och tyvärr har ju träningen hamnat åt sidan men nu är det klart med dom större sakerna då vi i helgen fick klart med vår nya arbetshörna/barbord i köket så nu är det mest småfix kvar, typ fixa till fotoväggarna:-) Efter sommaren drar vi igång med projekt sovrum till oss alla och barnens ska få sig en rejäl omgång inne hos sig då. Börjar iaf känna mig som hemma och nöjd med mitt hem. Har bara tagit 2, 5 år men bättre sent än aldrig. Vi siktar ju på att flytta inom några år men fram till dess vill man ju iaf känna sig som hemma och inte olust då man kommer hem :-) nu ska jag njuta av sommarvärmen och ni får ha en underbar dag..


Sista rycket nu.. Tre veckors träningsuppe...

2012-05-21_19_45 (MMS)

Sista rycket nu.. Tre veckors träningsuppehåll är nu över och from idag är det hard core vare sig det är kost el träning. Har inte vägt mig på närmare två månader och tror inte det är ngn rolig syn efter tre usla veckor med kost ich träning så jag kör nu på och väger mig i slutet av juni innan semestern, sen får vi se hur det ser ut inför resan den 15 juli så några extra veckor har jag på mig iaf. Nu är det sluttramsat för gott.. Lets zumba! !!


Det börjar ta sig nu här hemma :-) matplat...

2012-05-13_21_20 (MMS)

Det börjar ta sig nu här hemma :-) matplatsen är nu klar och soffhörnan har bara lite finfix kvar sen är vardagsrummet klart :-) visst en ommålning skulle va på plats men det får vänta iaf ett år. Nu ska jag sova gott och imorrn är det äntligen träningsdax efter att fogarna började strula. Zumba for life ;-)


Homestyling pågår just nu här hemma och ig...

2012-05-13_09_54 (MMS)

Homestyling pågår just nu här hemma och igår inhandlades nya köksmöbler som dock känns lite för stora för vårt pyttekök så nu ska vi helt enkelt flytta in matplatsen till vardagsrummet och göra en arbetsbänk längs köksväggen istället så man får mer arbetsyta :-) i vardagsrummet åker den stationära datorn samt en divandel till soffan så att vi skapar ngn plats och sen är det bara sätra igång;-) massa projekt på gång nu härhemma och idag ska vi måla fondvägg i sovrummet :-)


In heaven.. Dudde blev igår 2 år och vi bo...

2012-05-10_18_28 (MMS)

In heaven.. Dudde blev igår 2 år och vi boostade hans Cars begär med en del attiraljer ;-) fick inte en enda bild där han ville visa upp sig utan det var Mqqueen och bärgarn som hade huvudrollen hemma hos oss igår och typ fem imorse var det dags igen :-/ blev en fryspåse full med bilar som sällskap imorse som dock fick gömmas i vagnen då förskolan har gett Carsförbud pga stora konflikter bland kidsen;-) tror mest det gäller Dudde och hans polare dock;-) tycker iaf det är en bra regel då han behöver utforska andra saker oxå :-) nu jobb! !!


Mqqueen<3 ! Dudde har verkligen hittat sin...

2012-05-08_07_55 (MMS)

Mqqueen<3 ! Dudde har verkligen hittat sin första kärlek och nu är Leia's cykelhjälm en favvis. Mammas nyinköpta solhatt får dissenbig time och bara ses sig om efter en Cars solhatt om den ska bli buren. På torsdag blir mammas älskling två och vad gör vi?? Boostar såklart hans kärlek med ännu mer Carsattiraljer ;-) Thats love not genus ;-)


Underbara sol <3 Finns fasen inge bättre ä...

2012-04-29_16_47 (MMS)

Underbara sol <3 Finns fasen inge bättre än sol och värme och igår var en skön dag vid Kananbadet. Idag strålar solen oxå och ikväll blir det zumba för mig då abstinensen gör mig grymt rastlös. Fogarna känns bättre om än inte riktigt bra, men det är mest då jag går i trappor och sitter i skräddaren. Får ta det lugnt helt enkelt :-) Annars ska jag njuta av denna måndag utomhus med jobbet och är ju min tidiga dag så veckan kan ju inte börja bättre.. Ha en skön dag!!!


Söndag....

Ingen träning idag som mina söndagar brukar bestå av så får ta energin till att städa upp härhemma sen medans Dudde sover, spelar ingen roll hur mycket jag plockar, han drar fram allt igen och en liten stund vill jag iaf kunna njuta av ett städat hem ;-)

tror det blir en tur till Björklunds hage sen för att rasta kidsen en stund och få lite luft, även om vädret inte är helt klockrent så är det någorlunda varmt..

Annars ska jag bara softa denna söndag,känns som vi var på språng hela dagen igår och helgen svisschar verkligen bara förbi och iom att fredagen försvann från familjen så känns det inte riktigt som vi hunnit umgås..

Såg ju knappt barnen i fredags förutom på morgonen..

Nä en kopp kaffe och sen sätta igång med måstena så vi får komma iväg..

No more jogging :-(

I tisdags tog jag ju min jungfrutur runt träsket joggandes i tre varv och var stolt som en tupp av att ha genomfört detta och hade ju tänkt att fortsätta med detta och sätta upp lite mål över vad jag ville klara efter en tid, men i torsdags hade jag så förbaskat ont i ljumskarna och tänkte väl mest att det var biverkningar över att ha legat i tre timmar i onsdags hos tatueraren i en ganska stel position, men igår då jag skulle gå till jobbet så knäppte det bara till och värken blev värre..

Idag var det än värre och det var inte förrän vi var på väg mot simskolan som jag insåg var denna smärta är.. fogarna såklart!!

Har ju inte haft några problem alls efter graviditeten men nu är den här igen och jag går mest runt som en svankade gravid kossa utan gravidmage just nu och morgondagens zumba är bara att glömma, förhoppningsvis kan jag kanske genomföra ett pass på måndag annars bryter jag fasen ihop om detta ska joina mig nu ett tag :-(

Fasen vill ju träna och det är ju bara att inse att joggingen gjorde detta då jag inte tränat något annat denna vecka och det känns tråkigt att inte kunna genomföra nå mer jogging, men bara inse jag får hålla mig till dans och styrke och får väl sikta på att börja power walka istället..

Jogging är inte min grej med två hemska foglossningar i bagaget..Thats it!!!

Leia är nu stolt ägare av Baddaren och jag...

2012-05-05_18_44 (MMS)

Leia är nu stolt ägare av Baddaren och jag var en grymt stolt mamma om än en fruktansvärt trött sådan imorse efter gårdagens personalfest med liiite för mycket vin och öl innanför kroppen ;-) nackdelen med LCHF är att min inte klarar mängder man förr gjorde eller så är det helt enkelt så att avsaknaden av krogliv gjort sitt ;-) jaja 2 gånger per år typ få man väl ta lite smällar av denna sort blir ju inte så ofta man krogar runt och jag är nog mer en hemmadrickare med ett glasvin framför datan eller så men skoj var det iaf och tack o lov att jag är behagad med förmågan art sällan bli bakis :-) . Leia var iaf super idag <3 hon flöt som en delfin och doppade huvudet utan problem så kriterierna för Baddaren klarade hon galant och nu siktar vi på sköldpaddan:-) blev sen en tur in till stan för lunch på donken och nu har vi lördagsmys tjejer emellan då Dudde slaggar och pappsen är ute på mälaren mot söders höjder i stormen och så snart Leijsing somnat in blir det seriemaraton för mammsen.


Dags att färgsätta denna skapelse nu och f...

2012-02-24_20_11 (MMS)

Dags att färgsätta denna skapelse nu och förhoppningsvis hinner vi med mycket :-) bilder kommer senare..


Fullrulle är det just nu och tiden framför...

1335943620121 (MMS)

Fullrulle är det just nu och tiden framför datan är minimal som ni märker. Solen har kommit på allvar och då är det utehäng som gäller den mesta tiden. Igår tog jag mig min första joggingtur sen jag vet inte när?? Tre varv runt råcksta träsk och ja jag gick en del av varven då min kondis suger och nu är målsättningen att ta mig igenom ett varv joggandes hela inom denna månad, får inteha för höga krav ;-) grymt stolt är jag och värken i varje kroppsdel påminner mig om hur jävla bra jag är :-) Nu ska det drickas kaffe i ett trångt tåg så ha em underbar vårdag :-)


RSS 2.0