sommarlov...

Japp... Nu är det sommarlov för hela familjen, pappsen har gått på föräldraledigt, jag på semester och dottern på ett helt underbart 5 veckorslov.. Dylan han hänger bara med i dessa tider , men förhoppningsvis blir dessa veckor underbara..

Tråkigt nog tappar min underbara dotter sin favvopedagog som drar sig vidare och jag trodde väl att hon iallafall skulle bli en kollega till mig, men icke:-( Tråkigt för mig men desto mer för min enhet som tappade en oerhört duktig pedagog där..Men hon vet väl vad som passar henne bäst..

Dock gav hon mig så underbara lovvord att hon tyckt det varit så roligt att ha oss som föräldrar och sånt värmer i hjärtat.. Kommer sakna henne och hennes kompetens oerhördt..

Annars så har vi just nu en överlycklig tjej och för den delen en mamma som vet att på måndag lämnar vi stan för en 5 veckors lång semester och jag tror att vi alla behöver komma bort från stan.

Vi ska njuta av att inte ha några större destinationer men roligt kommer det bli och med sannolikhert så kommer det bloggas mer då  jag får ännu mer tid vid datorn...

Vad hittas på hoss er då????

5 Veckor..

I måndags så blev Dylan 5 veckor och det firades med en sista väg och mätdag hos sin favvo bvc-V:-)

Kommer ju vara borta hela juli eventuellt så det är ett tag till nästa träff och då är det tvåmånaderskollen som blir lite senare för oss iom semestern, men det gör ju inget - är inte så orolig att något ska vara fel på vår lillkrabat...

Har ju iallafall tagit ett beslut att endast delamma då jag inte verkar ha så det räcker för Dylan eller så är det helt enkelt att han inte greppar det här med att amma för oftast är det bråk och misströstan för hans del och eftersom jag redan har en ångest över allt annat och även ångest som dyker upp vid just amningen och har så gjort sen början så har nu både bvc-V och psykologen jag börjat träffa pga min förlossningsdepression rått mig till att göra det som känns bäst i just denna situation för både mig och Dylan..

Dylan är mer nöjd då han får ersättning och går dessutom upp bra i vikt då- jag mår bättre av att veta att jag kan ge han ersättning om han bråkar vid bröstet så nu kör vi först lite amning sen ersättning för att göra han mätt och belåten sen får han om han vill avsluta med lite amning för mysets skull..Nattetid ammas han oftast endast och det beror väl mest på min trötthet, men märker jag att han har svårt att komma till ro så blir det ersättning även då.. Sen får vi se hur länge jag har mjölk, men jag är nöjd över mitt val och trots att jag fortfarande får dessa ångestkänslor vid amningen så känns det betydligt lättare då jag vet att jag har flaskan som en räddare i nöden..

Ångesten kan vara en del av min långa amning med Leia trodde psykologen..Ammade ju henne i nästan 16 månader för att jag inte hade tron på mig själv som mamma och jag kan känna att mycket som gjordes med Leia kommer ej att ske med Dylan..Vilket känns bara skönt att veta...Sen är ju han en helt annan person och betydligt lugnare och lättare att ha med att göra hitills än Leia;-) Leia vägrade ju totalt att sova om hon inte fick ligga och amma alternativ ligga på mig så hon satt ju fast vid mig dygnet runt om jag säger så..

Men men 5 veckor och Dylan fortsatte för andra veckan i rad att stiga upp mer än 300 gram, men så växer han på längden oxå:-)Startvikt: 4040 g längd: 53 cm

4 dagar: 3510 gram 53 cm

1 vecka: 3830 gram 53 cm

2 veckor: 3965 gram 55 cm

3 veckor: 4095 gram 56 cm

4 veckor: 4410 gram 57 cm

5 veckor: 4760 gram 58,5 cm

Så jäkla typiskt:-(

Idag för första gången på länge har jag planerat en tur för mig själv för att shoppa lite kläder, presenter till pedagogerna på Leia´s förskola mm och vad är det då man vaknar upp till???

En J_-_- massa REGN!!!!!Och på allt detta så ska/skulle Leia ha sin första heldagsutflykt med egen matsäck till 4 H gården i Ängby och det ÄR stort i hennes lilla värld..Tycker så synd om henne då hon verkligen sett framemot detta så jag hoppas att dom har en helt underbar plan B alternativt åker i en jäkla massa regnkläder;-)

Får vberkligen hoppas att allt regn dimper ner idag för imorgon ska ju jag och Jarkko banne mig på KIZZ och då vill jag f*n ha SOL:-)


En månad...

Så har nu Dylan blivit en hel månad och nog har tiden susat iväg,, känns inte som att jag hinner med alls hur dagarna bara springer iväg från mig??

Nyss var det  april och dagarna räknades ner till BF och nu är det Juni och dagarna räknas nu upp istället;-)

Jaja en hel underbar månad har gått och Dylan fortsätter att överraska oss med sitt lugn..

Bjussar på några bilder på tiden som gått med vår guldklimp...♥

Ofrivillligt väckt!!

Hade precis fått Dylan att slagga in efter tidiga morgonmålet då det var dags för nästa unge att hålla låda kl:5.00 med en ljudnivå som inte ens med stängda dörrar går att undvika att höra..

Vi har ju just nu delat upp oss så att jag och Dylan sover i ett rum och Leia med Jarkko slaggar i hennes rum, enbart för att dom två inte ska bli väckt under nattmål och blöjbyten..Skötbordet är som sagt inte populärt;-)

Låg kvar i sängen enbart för att irritera mig på hur Jarkko smäller i skåp och bland disk(tror inte ens han försöker vara liite tyst då det kommer till det???)..

Gav iaf upp till slut och tog med mig Dylan till soffan och nu sitter jag här med en sovandes Dylan i knä, Jarkko har slaggat in igen och Leia sitter tyst som en mus framför Dora,, ja lugnet är återställt, men jag kan tyvärr inte somna in igen då Leia ska lämnas till förskolan och jag ska roa mig med tvättstugan idag så min dagsvila går oxå bort tyvärr..

Det positiva är väl att jag kanske för en gång skull är så trött ikväll så jag somnar in med lillkillen ikväll så jag får lite sömn innan nattmålet drar igång:-)

Nu blir det kaffefyllning i en trött kropp..♥ Mina Älsklingar ♥Buzzadorer sökes..

Jag är själv en Buzzador och just nu söker dom speciellt Buzzadorer i åldern 15-16 år, men självklart kan även ni i andra åldrar anmäla ert intresse för att bli en Buzzador..

Så vad gör man då??

Man blir helt enkelt inbjuden till speciella kampanjer som kan vara allt från kaffe till tandkräm och där det går ut på att pröva varan för att sen göra ditt utlåtande om produkten.. Du ska även försöka sprida intresse för produkten i form av smakprover till folk i din omgivning.. Du får sen poäng för varje kampanj du är med i och på den vägen är det..

Tycker verkligen om ni nu inte redan är en Buzzador att ni absolut ska ta chansen..Jag har fått provat en hel del under min tid som Buzzador och just nu är jag med i en kampanj om Lovefilm..

Så om ni är intresserade så klicka in er på länken nedan och registrera er..

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=lindatik

Så hur mår jag då???Ja idag är en bra dag i mitt lilla liv och jag vet inte om det har med att mitt hem är relativt städat idag om man nu bortser från miserablet i Leia´s rum som jag tänkte ta och sanera totalt imorrn eller om det bara är en bra dag??..

Hon har ju fått en ny säng som är 120 cm bred så lekytan minskade kraftigt vilket en rensning av allt skit hon samlat på sig behövs och detta kan enbart ske då hon är på förskolan och idag har alla krafter gått åt till Dylan som verkar ha lite magknip samt städa dom andra rummen.. Har även slösat en hel del energi på att leta min lilla bankdosa som ännu en gång försvunnit spårlöst och om jag ska skylla på min amningshjärna eller busfröet till dotter som *koxar* i stort sett allt som tillhör oss då hon får chansen för att sen gömma dom på dom mest konstiga ställena det är frågan?? 

Men kanske gör jag två flugor i en smäll imorrn då sanering ska ske i hennes rum??

Så hur var det annars med mig då??

Jag lever som sagt och fortfarande mår jag inte sådär tipp topp och idag ringde jag faktiskt någon psykvård som jag fick nummret till av min underbara VBVC så nu ska det kollas igenom och sen blir jag ev, kallad till att sätta mig i stolen för att rensa alla mina tankar hos någon som får betalt för skitgörat och jag tror att det kan bli bra i slutändan att få komma och prata av mig..

Är ju inte så att Dylan kommer i kläm utan mer att jag inte orkar ta för mig så mycket samt att Leia och Jarkko blir drabbade av att jag inte orkar med dom, samt känner mig allmänt irriterad på dom:-(

Men men det kommer bli bra det här, får bara ge det lite tid samt ta mig jäv lite i kragen för att göra saker som får mig att må bra..T ex, ta mig till gymmet, promenera i solen ta hand om mig själv helt enkelt:-)

Nu ska jag ta mig en dusch och sen bär det iväg ut en sväng inna la familja kommer hem och stökar ner mina städade rum:-) Har fått njuta iaf fyra timmar av mitt rena hem;-)

Ha det gott så länge..

RSS 2.0