På väg mot sista gången innan det stora el...

2012-04-28_08_01 (MMS)

På väg mot sista gången innan det stora eldprovet nästa vecka för min stora tjej <3 ska hon klara Baddaren för att få gå vidare mot Pingvinsteget till hösten? ? Denna simtermin har hon iaf blivit kanon på att doppa huvudet så några framsteg sen förra terminen har det blivitv:-) För övrigt är det en helt underbar dag idag och klockan är bsra åtta med hela 10 underbara plusgrader och sol så efter sim, shopping på coop, sh bam för mammsen och lunch så blir det en dag ute till middagen ska styras upp :-) bäst att njuta nu av denna underbara värme vi har och boosta solenergi.. Ha en helt underbar dag!!


Men kom nu då....

Förra veckan då jag vabbade så plågade jag min lilla son med ett besök ute i barkarby för att beställa hem balkongmöbler och fasen vad jag nu längtar efter dom nu då värmen på allvar idag gjorde sitt intrång...

Har gått hela dagen och kikat på telefonen om ett sms kommit där det står att dom är hämtbara, meen nope inga balkonmöbler ser ut att komma i helgen och förmodligen inte till Valborg heller :-(

Vill fixa till det nu med mina nya möbler och turkosa filtar och solcellslampor och sist men inte minst blomkrukor i samma material som möblerna...

Den som väntar på ngt gott säger dom va?? Men jag hatar att vänta ;-)                                                       

Känns som jag nu är tillbaka och jag har m...

2012-04-27_08_41 (MMS)

Känns som jag nu är tillbaka och jag har massor att blogga om. Viktstress, LCHF kosten, träning, shopping, tester, tatueringar, familjeliv, resor. Ja allt som innefattar mitt liv just nu. Ibland behöver alla inblandade få sig en tankeställare för att uppskatta det man har och nu hoppas jag att vi hittat lugnet. Nu vill jag leva, träna och njuta av min älskade familj och jag ser verkligen fram emot en underbar vår och sommar :-) nu ska jag njuta av resan in till jobbet i ett vårigt sthlm :-)


Nu slänger vi in vintern på allvar och säg...

2012-04-24_07_35 (MMS)

Nu slänger vi in vintern på allvar och säger hej till våren el? ?? Vi gör då det för nu är overaller och fleecefodrade galoniser nedpackade och ska ner i källaren och vårskor och vårställ fram. Mitt humör hamnade på topp då solen välkomnade min morgon och nu ser jag fram emot ett sms som säger att mina fina balkongmöbler kommit så jag får fixa till och välkomna våren med ett glas rose snart ;-) Ha en underbar dag!!


Har just blivit frälst av Sh'bam och nu bl...

2012-04-21_11_13 (MMS)

Har just blivit frälst av Sh'bam och nu blir det till att boka fler såna pass. Passar en småbarnsmorsa perfekt som sällan har tiden att ränna på krogen och dansa. Bara drinken som fattas;-)


Lycklig kille.. Klart man är såhär glad tr...

2012-04-19_13_48 (MMS)

Lycklig kille.. Klart man är såhär glad trots snorig näsa och ögon och en rosslande hals när man tjuvat till sig en glass från frysen ;-) mammsen kompenserar för trippen ut till barkarby tidigare idag då jag beställt balkongmöbler och inhandlat lite smått och gott ut dit ;-) kommer bli turkost och grymt mysigt för varma sommarkvällar och ett glas rose:-) längtar! !! Nu en kaffe sen en tur till bibblan och hämtning av Leia. Ikväll blir det en joggingtur och föräldramöte :-)


Myser med min sjukling och har insett att ...

fxcam_1334755606 (MMS)

Myser med min sjukling och har insett att jobb imorgon funkar inte. Ignorerar kaoset och tar hand om mitt barn istället <3


Vabbar idag då lilleman hostat hela natten...

2012-04-18_10_38 (MMS)

Vabbar idag då lilleman hostat hela natten och förskolan poängterade detta redan igår så vi tog oss en dag hemma för att få iaf en dag att kurera sig lite efter en jobbig natt. Förhoppningsvis blir han bättre efter idag då vi går hårt på att inhalera ankan :-) just nu slaggar han och jag ska ta tag i denna hög ned kläder för att få ut till försäljning;-) behöver uppgradera vår och sommargarderoberna och då välkomnas alla bidrag dit ;-) bara bita ihop och sätta igång och fota nu. Har lite kvar i källaren som ska ut oxå :-)


Inställt... Ja så tog man mod till sig att...

2012-04-17_20_02 (MMS)

Inställt... Ja så tog man mod till sig att ta sig till ett nytt pass, nämligen sh'bam och då är det inställt oxh utbytt mot Latino så får väl köra på det då. Har inget sug att hänga inne i gymmet idag så bättre att ge mig in i ett pass och få lite träning och bygga på mitt endorfinförråd ;-) imorrn och torsdag blir det hemmaträning, sen får vi se om jag avslutar denna veckoyräning med ett pass på fredag.. Men känns som en bra träningsvecka iaf trots att bara halva har gått...se you!!!


Sol och två grymma zumbapass..

fick mig på bra humör men vad vaknar man upp till idag???

Grått och små små vita flingor som dalar ned då och då från himmelen...

Vill ha VÅR nu!!!

Men 2 dagar med zumba har iaf ökat på mitt endorfinförråd och ikväll ska jag ge mig på ngt nytt.. Sh`bam ska testas ikväll och hoppas det är lika grymt som zumba så har man ett danspass till man kan varva med zumba..

Har bestämt mig att byta ut söndagens zumbapass mot body attack då zumban är så sent på dagen och hela söndagen försvinner från familjen.. Tror det blir bra att köra ett pass body attack i veckan även om jag kommer halvdö dom första gångerna ;-) Men 700 kalorier kan man tydligen tappa på dessa pass enligt deras uträkningar så det vore ju grymt :-)

Idag blir det en halvlång dag på jobbet, men skönt med lite sovmorgon, även om Dudde inte riktigt hajat detta med sovmorgon, men nice att inte stressa iväg.. Ska bara ta och fixa upp Leia ur sängen sen blir det äggröra och en kopp kaffe till..

Ni får ha en helt underbar grå dag ;-)

En redig dipp :-(

Bara inse att jag har hamnat i en vårdepp eller bara en depp pga en massa orsaker som påverkar en och resan upp till sundsvall fick mig att inse hur trött jag är.. Jag har sen jag kom hem därifrån i måndags sovit mer än vad jag gjort under en veckas tid på 7 år.. Ja sen jag fick barn har min sömn kapitulerat ännu mer än då jag varvade dagjobb med nattjobb ;-)

Det sätter sina spår, att jag sen är en kontrollmänniska som ska ha koll på tvätt, städ, räkningar mm mm hemma kör ju slut på vem som helst.. så denna vecka har jag inte lyft många tum, mer än tvättstugan igår ;-)

Jag har ju inte tränat nämnvärt heller på sisådär 2 veckor men idag kör jag igång med ett zumbapass för att ta ett pass imorrn oxå och ett styrkepass på onsdag samt så avslutar jag veckans träning på fredag med antingen simning eller styrkepass.. Måste även bli bättre på att köra plankan varje dag för att få bort putmagen..

Tror jag kommer må bra av att få släppa lös lite och ladda upp mig med endorfiner i kroppen igen :-) Vädret gör ju inte speciellt mycket för att få en på bra humör :-(

Nä jag hatar verkligen att må så här,ingen ork, ingen lust att göra något.. Känner bara en tomhet inför allt och all min energi lägger jag på att orka med dagarna på jobbet som tyvärr oxå rör till det i mitt inre.. För mycket förändringar är aldrig bra och jag hoppas bara att lösningarna blir bra så man kan få lugn och ro där iaf...

Denna helg går annars i försäljartecknen.. Har lagt ut lite på tradera och facebook och ska väl även lägga ut på blocket så att jag blir av med allt som vi inte använder längre, samlar ju på sig en massa skrot som sagt.. Dagens största projekt blir dock att fota en Ikeasäck med kläder som ska ut idag på tradera :-( Rätt jobbigt men då det är klart så kommer det kännas bra :-)

Nu lite mer kaffe sen lite plock innan det bär iväg mot Vällingby och zumban :-)


Grattis Timrå Ik som igår tillsammans med ...

1324756187934 (MMS)

Grattis Timrå Ik som igår tillsammans med Rögle blev klara för fortsatt spel i elitserien och ni grabbar har verkligen genomfört denna ångestserie med bravur <3. Igår var känslan nästan i närheten av då vi gick upp och det tårades i ögonen av att se er alla fira därhemma i Eon igår. Saknaden av att få vara en i gänget igen är stor, men TIK kommer alltid finnas i mitt hjärta <3


Månadens vägning..

Fredagen var ju min vägdag denna månad och jag blev nöjd med tanke på att träningen inte alls varit på den nivå den brukar, desto bättre har jag hållit mig borta från att unna mig mm denna månad och ja det verkar ju ge resultat och nu ÄNTLIGEN snittar jag det jag räknat med fram till slutmålet innan semestern :-)

Håller det i sig så är jag nere på 58 kg innan jag går av sista arbetspasset och ut på en 5 veckor lång semester..

Jag kan inte nog påpeka min irritation att jag sen augusti 2011 gått upp och väger nu mer än då och ja det finns inga ord för hur jag faktiskt känner för detta.. jag hade kunnat vara nere på mina 55- 58 kg och kunnat fokusera på att enbart trimma kroppen, men nä kolhydraterna tog återigen över mitt liv, men nu är det slut med det i långa loppet.. en dag i veckan kanske max jag kan få unna mig en pasta el dylikt om jag nu känner för det då jag är framme vid målet, men aldrig allt på samma gång och absolut inte flera dagar på rad.. Visst julen kommer även 2012, men denna jul tänker jag inte börja synda redan i november som 2011 ;-)

Gjort är gjort och nu siktar vi framåt, det tar lite längre än tänkt men jag har fått en väckarklocka iaf efter detta ...

Månadens vägning blev iaf minus 2,1 kg och jag är nöjd över det.. Nu snittar jag på 500 gram i veckan vilket jag behöver för att komma ner till 58 kg till juli så nu ska detta sitta fram till dess.. Om ett kilo får jag min glassmaskin oxå ;-) 

Så vägning och mätning den 30 mars..

Vikt 64,6 kg gram ( -3,3 kg sen 3 januari)

Ov. navel 67 cm -1 cm (-5 cm sen 3 januari)

Un. navel 71 cm -2 cm ( - 12 cm sen 3 januari)

Rumpa 89 cm -1 cm (-4 cm sen 3 januari)

Öv. lår 54 cm -1 cm ( - 4 cm sen 3 januari)

Un. lår 45 cm -+0 cm ( - 4 cm sen 3 januari)

Vad vänster 33 cm -+0 cm ( - 2 cm sen 3 januari)

Vad höger 33 cm -+0 cm ( - 2 cm sen 3 januari)

Under bröst 75 cm -+0 ( - 2 cm sen 3 januari)

Arm vänster 28 cm -1 cm ( -2 cm sen 3 januari)

Arm höger 28 cm -1 cm ( -2 cm sen 3 januari)


Mål för vägning 30 april.. 62,6 kg

Mål för vägning 31 maj..60,6 kg

Mål för vägning 29 juni...58,6 kg (helst 58 prick om inte mindre ;-) )

RSS 2.0