28 veckor med LCHF..Fina siffror :-)

Efter förra veckans lilla minus så ville jag verkligen se en ökning idag och denna vecka har jag verkligen varit strikt med kosten förutom ett halvt päron under fruktstunden en dag ;-) Samt lite chips i fredags..Hatar denna jäkla fredagsmys som för det mesta innefattar chirre ;-) Godis och andra godsaker skiter jag blankt i men just chips, ostbågar mm är min största last...Älskar salt!!!

Jaja hade en tanke att byta vägningsdag men då riskerar det ju att falera helt och nä måndagar är bra vägningsdagar för mig..Har ju för fasen gått ner dom flesta veckorna av dom här 28 så inte ska jag klaga...

Dagens siffra visade iaf minus hela 1,6 kg så banne mig va glad jag blev...bara 2, 4 kg kvar sen är hela Dylans graviditet borta och det ska jag klara av under marsmånad..Brukar ju sägas att 9 månader upp 9 månader ner, men jag nöjer mig gott och väl med att det tagit 10 månader.. Leia´s graviditet är ju fortfarande kvar och hon blir i år fem så nog har jag kämpat på bra med tanke på att jag gick upp lika i båda..

Men nu lite siffror...

Efter 28 veckor med LCHF har jag då tappat..


-1,6 kg (22,6 kg)

-1cm ( 51 cm mage/buk)

-1cm( 37 cm stuss)

-0cm ( 29 cm lår )


Min åttonde vägningsvecka i mina utmaningar ligger jag nu på - 7,8 kg sen vägningen måndagen den 3 januari..

Utmaning ett.. Gå ner 6 kg till den 28 februari.. -7,8 kg I MÅL!!! 

Utmaning två..Gå ner 20 kg till midsommar..-7,8 kg





Söndag..

Ännu en helg har nu avverkats och nu går vi in i sista arbetsmånaden för mig sen blir det vår/sommarmys med mina underbara barn innan höstterminen drar igång på allvar både för mig, dlan som ska inskolas och Leia som äntligen ska få börja gå *långa* dagar igen :-)

Trivs sjukt bra med mitt jobb just nu och förhoppningsvis får jag återkomma till dom efter sommaren, men inget är ju stucket i sten och framtiden får som sagt utvisa vart man blir av..Först underbart mys med Dudde och vårpromenader varje dag..

Har även en hel del måsten som ska göras såsom en ordentlig vårstädning och uttömning av skåp och garderober..Sen ska det som går att säljas iväg på tradera och blocket för att med dom pengarna som kommer in inhandlas nya vårgarderober..har en del skit i källaren oxå som ska iväg..

Kommer även använda denna tid till att ta tag i rummen och får väl börja med ett rum i taget, är fan skandal att efter ett år inte kommit längre med detta hem och nu ska det bli ombonat så att jag kan känna ett lugn och trivsamhet för vi blir kvar här ett tag..Finns ingen anledning just nu att flytta utan jag får satsa på att göra hemmet till just ett hem, även om vi inte har pengar till att inhandla allt som man vill ha så får man satsa på en sak i taget lite då och då..

Jag har en plan på hur jag vill ha det och även fast detta är en hyresrätt så vill jag även lägga nya golv i framtiden..Spyr på äckliga plastmattor;-)

Ja ja detta är framtida planer nu åter till dagens planer..

Zumba för mammsen...trots mensvärk och huvudvärk ska jag dit;-)

Aktiviteter för Leijsing, kanske biomys¨??

Tvättstuga...

Då alla dagens och kvällens bestyr är över ska jag krypa upp i soffan och invänta min nya serie att följa Walking dead :-)

Ha en skön dag!!!


Sömn...

Har varit rätt tyst härinne denna vecka, men så fort vi fått barnen i säng så har jag själv lagt mig bara för att hinna få somna in kanske en timme innan nattens helvete börjar..

Efter förra veckan hade jag hopp...Dylan var efter alla sjukor som florerat härhemma återigen tillbaka i sova hela nätter och vaknade upp runt sex för att snabbt somna om med en flarra, men denna vecka har helvetet brakat löst igen...

Från midnatt och framåt vaknar han upp var och varannan timme. Mellan klockan 4 och 5 vill han gärna komma upp från sin säng för då är det morgon för honom...Har några dagar denna vecka fått han att somna om en stund, men det krävs en hel del tålamod..Lillkillen har ju annars haft en tendens att sova till 8-9 så nu lever man i ett vakuum från klockan 6 vilket inte är ok..För näää klockan 5 är inte ok på en lördagsmorgon!!!

Idag skulle dock gubben ta honom, men efter att ha legat och lyssnat en sisådär 30 minuter så var det bara att ge upp och låta han som kan sova trots oljud från världens alla hörn få sova då så en av oss är pigg..Jag ligger ju bara och lyssnar då lyan inte är speciellt ljudisolerad..

Får söka energin i träningen och kaffet idag och lär väl slumra in lagom till melodifestivalen;-)

Nä jag vete sjutton vad vi ska hitta på till denna lilleman för jag hade kunnat ta att kliva upp runt 6 om det nu var så att han som förra veckan sov hela natten från sju, men att vakna var och varannan timme och trots det kliva upp i ottan gör ju mig bara sååå trött på allt...

Jaja vi får hoppas att det vänder tillbaka till hela nätter snart igen så mammsen inte kollapsar helt för jag är fasen svimfärdig då jag vandrar nattetid för att ploppa i napp och gud vet vad??? ;-)

Nä en helg för mig själv skulle va en dröm och det är just vad jag gör just nu..Drömmer mig bort i min egna lilla värld, där bara jag, en säng, ett kylskå och en tv hägrar;-)

Nu lite mer java och utfodring av barn...

ha en skön lördag!!!


27 veckor med LCHF..synden straffar sig..

Ja innan jag ställde mig på vågen så vissta jag ju att det avbsolut kunde gå åt skogen och med det menar jag att vågen likaväl kunde pekat uppåt istället, så med mina ynka 100 gram nedåt får jag väl se som ngt bra ändå..

Som jag skrev igår så har det ju blivit en massa synder denna vecka och jag har ju hoppat ur ketos så det skriker om det så nu blir det strikt och kissa på stickor titt som tätt för att se var jag befinner mig..

Det är skärpning på hög nivå nu om jag ska lyckats få bort dessa 4 kilona innan sista mars då jag går på ledigt sen blir det långa power walks varje dag under ledigheten för att få igång förbränningen ordentligt..

Måste ta tag i styrketräningen oxå som ett komplement till zumban, styrke är bra för att hålla igång förbränningen så tillsammans med zumban utgör det en bra grund..

Jag S K A för första gången på länge njuta av denna sommar utan att dölja mig bakom stora skynken på stranden mm..Jag S K A känna mig bekväm i sommar och njuta av varje solstråle som strålar..(lär väl bli århundratets regnigaste sommar, men det skiter jag i jag kommer springa runt i mina jeansshorts och klänningar ändå ;-) )

Nu kör vi strikt as hell!!!!;-)

Lite siffror...om än tråkiga såna...



Efter 27 veckor med LCHF har jag då tappat..


-100 gram (21 kg)

-0cm ( 50 cm mage/buk)

-0cm( 36 cm stuss)

-0cm ( 29 cm lår )


Min sjunde vägningsvecka i mina utmaningar ligger jag nu på - 6,2 kg sen vägningen måndagen den 3 januari..

Utmaning ett.. Gå ner 6 kg till den 28 februari.. -6,2 kg I MÅL!!!

Utmaning två..Gå ner 20 kg till midsommar..-6,2 kg




Energilös..

Har haft en riktigt usel vecka då det kommer till kost och träning, men förhoppningsvis tar jag mig iväg på ett pass zumba senare idag så då har jag iaf avverkat 2 pass denna vecka men kosten..Ojojoj!!!

I måndags blev det synd i form av restaurangbesök på Indiern och det blev lite ris och nanbröd...Mums... 

I torsdags var vi ute i skogen med jobbet och jag var så lat efter träningen på onsdagen så ingen matsäck med då vi skulle käka i skogen så det blev till att äta soppan som erbjöds, god var den men potatis och maizena kunde jag ju varit utan...

I fredags blev det mys med Leijsing och jag brukar inte bli sugen på vare sig godiskålen eller chipsskålen annars, men nu blev det både chips och ostbågar som hamnade i min mage..

3 synder som alldeles säkert kommer påverka min vägning imorrn, men det får jag ta helt enkelt och kicka igång med nya tag..

Jag har varit så jäkla energilös pga att kylan kom tillbaka..är spyless på vintern nu och vill ha vår och kunna gå i mina converse utan att mina fötter domnar bort..Är även massa annat som spökar omkring mig oxå och tar onödig energi ifrån mig men from nu är det fokus på mig, min kost och min träning igen har för fasen bara några månader kvar nu innan bikinisäsongen drar igång och med ofokuserad blick kommer man ingenstans...

Nu utfodring ....


Belöningar och delmål i jakten på vikten..

Häromdagen fick jag en kommentar om att jag inte har något delmål mellan utmaning ett och utmaning två och att det borde kännas typ som en lång väg att gå däremellan..

Försökte gå in på den som kommenterats blogg men den var borttagen så jag tänkte väl ta upp det här också kanske du läser härinne igen??;-)

Med dessa två utmaningar som jag nu är med i gick jag helt enkelt med i för att få lite pepp samt att få en massa andra att följa på deras viktresa och jag har funnit en hel del bloggar som jag följer nu tack vare det..

Dessa är inte mina delmål som jag satt från början utan jag håller mig kvar till mina delmål som jag haft från starten så nu är nästa delmål som jag satt upp att få bort dom sista gravkilona från Dylan till min sista arbetsdag den sista mars..Dvs 4,1 kg ska bort till dess..

Sen kommer nästa delmål som innefattar dom där sabla 10 kilona från Leia´s graviditet som ska bort till midsommar och semestern börjar..I år ska jag inte bada i vassen ;-)

Det sista delmålet är långt, men iaf det blir att kämpa med dom sista 5 kg som jag gärna ser att dom går bort och det har jag satt till nyår 2011/2012 och sen är jag nere där jag för 6 år sen befann mig..Dvs 55 kg..

Belöningar då??

Ja visst belönar jag mig ibland men det blir ju inga kläder precis som inhandlas utan lite smågrejer som jag kanske inte lagt pengar på på ett tag..Sen sparar jag nu undan pengar som jag tänker lägga på ny garderob då jag känner mig tillfreds till att gå in i ett omklädningsrum igen samt till att fixa till mina gaddningar samt ev göra en ny efter sommaren och detta får ses som belöningar som jag trånar efter..

Den största belöningen får jag hur som haver varje vecka då vågen och måttbandet visar minus samt att min hälsa mår bättre av en bra kost för mig och en jäkla massa rolig träning :-)

Hur belönar ni er???

26 veckor med LCHF. Utmaning ett avklarad:-)

Med två veckor kvar av utmaning ett är jag så i mål och jag trodde nog inte att jag helt skulle klara detta mål, men nog fasen gjorde jag det och det med marginal:-)

Jag vet inte men ända sedan min 2 veckors kolhydratsfrossa över jul så har mina vägningar gått över förväntan??

Måste ju snitta nu på 1 kg i veckan??

Grymt nöjd är jag iallafall och jag har ju faktiskt haft en usel vecka träningsmässigt återigen,, måste skärpa till mig nu.. Men from denna vecka så har jag bokat in mig på zumba onsdagar och söndagar sen ska jag ha in ett till pass gym eller ngt??

Om en månad går jag ju in i mammabubblan igen och då blir det mina underbara morgonpromenixer oxå:-) Ska bli skönt som fasen då våren gör sitt intåg och fåglarna kvittrar..

Nu lite siffror -)


Efter 26 veckor med LCHF har jag då tappat..


-1 kg (20,9 kg)

-1cm ( 50 cm mage/buk)

-1cm( 36 cm stuss)

-1cm ( 29 cm lår )


Min sjätte vägningsvecka i mina utmaningar ligger jag nu på - 6,1 kg sen vägningen måndagen den 3 januari..

Utmaning ett.. Gå ner 6 kg till den 28 februari.. -6,1 kg I MÅL!!!

Utmaning två..Gå ner 20 kg till midsommar..-6,1 kg



Leia´s agenda..



Idag är det fullbokat
för vår lilla tjej med dans nu på morgonen sen hem och slå in paket, ta ett bad och sen traska bort till sin bästis och barnkalas:-)

Skoj för henne att få komma hem till henne äntligen och även om det var en jäkla massa gap och skrik härhemma igår angående presenten som hon ska ge bort, var helt plötsligt inge skoj med kalas och hon ville minsann oxå ha sig ett sånt paket:-)

Visste ju redan då jag stod där och valde att oavsett vad jag skulle köpa på mig så skulle det bli gap och skrik om att hon ville ha och visst hade jag kunnat gömma undan det, men tycker hon ska lära sig oxå att man inte kan få allt här i livet och då man går på kalas ger man bort presenter man får inga om man nu inte fyller år ;-)

Jaja lär väl bli lite sura miner då paketet ska slås in, men livet kan va tufft ibland och lika bra att lära sig det tidigt..Glöms ju bort då hon är framme hos sin kompis ändå..

Nä nu lite java plocka upp lilleman och sen packa ihop oss för dans i vällingby..

Skönt iaf att snöeländet slutade igår och förhoppningsvis smälter detta bort inom en snar framtid ;-) Vill ju ha vår och barmark nu!!!

Ni får alla ha en skön lördag <3

9 månader har denna underbara varelse förg...

dsc00291 (MMS)

9 månader har denna underbara varelse förgyllt vårt liv och jag har älskat varje sekund han funnits vid vår sida. Familjens lilla charmtroll är vad han är och hans utveckling rasar framåt och snart sitter han där. 15 år och kaxig:-D Men nu njuter vi av hans enorma glädje och charm.


Sanering avslutad..

Imorse precis innan jag skulle behaga mig att knyta på mig mina skor så såg jag i min ögonvrå hur min käre sambo klev upp som en vålnad och in på toa..

Inte varje dag som han är vaken innan jag går så det är något onaturligt härhemma, speciellt då jag hade öppningsdag ;-)

Jaja..Tog inte lång stund innan jag hör enorma kräkningar och ett jäkla massa splashar ner i toan:-( Verkade aldrig ta slut och efter sisådär 5-10 minuter kommer han ut mer som ett lik än en vålnad nu..Disskuterade om hur han mådde och han trodde väl det var pastan han stoppade i sig igår kväll som orsakade detta så jag for iväg och öppnade upp mitt jobb..

En timme senare ringer telefonen och jag blir hemkallad av en gnällig och kräksjuk gubbe så idag vabbar jag och har fram till nu sanerat hemmet med klorin och ajax och tvättkorgen har tvättats upp, fönstrena står öppna i alla rum för att vädra ut skiten som härjar härhemma....

Nyss vaknade Dudde upp så med lite lunch i magen ska vi ta med matsäck och plocka upp Leijsing och vandra mot parken en stund för lite bus i det underbara vädret..

Gubben sover fortfarande och har än sålänge varit kräk och skitfri så med tur så var det ett snabbt besök av kräksjukan vi fick och jag kan återgå till jobb imorrn..

Men nu mys med Dudde..


                                                               Best friend of today!!!


25 Veckor med LCHF..

Ynka 100 gram är jag nu ifrån att spräcka 35 kg´s gränsen sen förlossningen i maj samt - 20 kg´s gränsen det jag gått ner med hjälp av LCHF och träning sen augusti.. Så nära men ändå inte riktigt där;-)

Veckan har gått bra både på kost och träningssidan, blev dock bara 2 pass denna vecka och ska nu försöka få in 2 pass gruppträning(helst zumban, men svårt att få plats på varje pass) och sen antingen gymmet eller om jag törs visa mig i baddräkt?? Simning:-)

-1,2 kg och minus på samtliga mätställen får ses som en grym vecka och nu har jag två veckor i rad legat på 1 kg som jag tappat och det bästa av allt är att jag med allra största sannolikhet kommer nå mitt mål i utmaningen till den 28 februari utan större stress ;-)

Mina nya siffror då...


Efter 25 veckor med LCHF har jag då tappat..


-1,2 kg (19,9 kg)

-1cm ( 49 cm mage/buk)

-2cm( 35 cm stuss)

-1cm ( 28 cm lår )


Min femte vägningsvecka i mina utmaningar ligger jag nu på - 5,1 kg sen vägningen måndagen den 3 januari..

Utmaning ett.. Gå ner 6 kg till den 28 februari.. -5,1 kg

Utmaning två..Gå ner 20 kg till midsommar..-5,1 kg

Hoppas ni andra har en grym vägningsvecka oxå:-)





Ikväll roar jag mig med..

Min nya mobil som jag idag unnade mig efter ett snabbt besök inne på Phone house :-)

                              

Har ju en simpel nokia som lägger av då den känner för det samt att jag måste ha laddaren med för att efter ett samtal ladda upp den på nytt så det ska bli skönt att ha en fungerande mobil, även om jag inte ringer så sabla mycket under dagarna :-)

Har ju även sneglat lite på en Iphone men efter lite snack med försäljaren, som förövrigt hade kunnat lura på mig vad som helst då jag suger på teknik så kom vi överens om att en Samsung Galaxy S var något för mig..Han hade en själv och visade upp lite från sin egen mobil om vad jag kunde ha den till och ja han fick mig fast efter 5 minuters snack..

Nu ska jag ladda, leka och peka hela kvällen medans jag kikar på melodifestivalen, men just nu roar jag med hockeyn på tv där det efter 2 perioder se ut att gå vägen för mitt käre TIK, men man ska aldrig slappna av då TIK suger på att leda med några mål, så först hockey innan jag tar fram min lilla leksak :-)


I väntan på systeryster:-) Leia var lilla ...

bild195 (MMS)

I väntan på systeryster:-) Leia var lilla lila gräddbakelse är nu inne på dansen och vi är bannlysta från att närvara då hela terminen ska avslutas med en show så inga sneek peaks här inte;-) sen blir det en tur till frissan för Leia och en runda i vällingby innan det ska hem och städas och tvätta. En totalsanering med andra ord och detta blir min träning idag då jag har träningsverk samt nackspärr och imorrn måste man va i topp för zumban:-) ha en skön dag.


Morgongymmat? Check! Fördelen med att ha s...

bild192 (MMS)

Morgongymmat? Check! Fördelen med att ha stängning är att man kan utnyttja tiden innan jobbet till att köra sig ett pass så man vaknar till och fy fasen så skönt det är:-) nu har ribban satts för resten av helgens träning och imorrn blir det överkroppen som ska pinas för att på söndag äntligen då dansa zumba:-) ha en underbar fredag vänner.


Det är mycke nu..

Just nu är jag inne i en period där jag efter att barn har nattas däckar i soffan på några röda och därav har jag inte uppdaterat så mycket härinne vare sig det gäller vikt, träning, barn el bara en massa skit..

Men det blir snart ändring på det..

Lägenheten är såld vilket är skönt, men dessvärre visade det sig att det varit inbrott i källarförrådet därute så nu ska jag väl ta tag i att fixa med försäkringsbolaget om det ens är lönt att anmäla in det, en polisanmälan har gjorts men iom att jag min klant råkade säga att tältet som jag hade där var pappsens så går det ev, på hans självrisk vilket inte är så lönt för han..Men jag ska ta tag i att ringa och snacka med dom om jag kan få det på min självrisk istället var ju en massa annat som försvann oxå..

Sen är jag i valet och kvalet angående bostad.. Vi har ju haft ett område som vi vill flytta till men som sällan finns ute för försäljning och nu i måndags dagen innan vår lägenhetsaffär gjordes upp dök det upp ett objekt som är precis det vi vill ha, inget alls som man behöver fixa till om man inte vill i huset, fräscha badrum med en dusch och ett bubbelbadkar..Har redan drömt mig i det där jäkla badkaret med ett glas vin åtskiliga gånger och sen en helt perfekt uteplats både på fram och baksidan:-) Jag tror ju på öden och kan detta va ett sånt??

Oh, jag vill bo där!!!!

Månadskostnaden skulle bli några tusen till och vi kliver åter tillbaka i pendlingsvärlden, och det är dom två frågorna som inte fått dom där 100 % svaren av oss än..

Att bara öppna dörren och slänga ut barnen medans man städar skulle vara en dröm för mig, att bara slänga in en tvätt utan en massa trappor, tider som ska bokas vore en dröm, att bara tända grillen sitta i solstolen och drömma sig bort medans barnen leker på gården är ju den STORA drömmen för mig och jag vill.. samtidigt som jag velar..

Äh, jag har just nu inga andra tankar i min skalle och ett antal gånger per dag besöker jag radhusets sida och nästa vecka drar visningarna igång så till dess måste vi ha ett svar på hur vi vill göra helt enkelt..

Nu borsta nötterna och sen dra mot tunnelbanan och jobb..

Tjingeling!!!

On my way to work. Halva veckan har snart ...

bild181 (MMS)

On my way to work. Halva veckan har snart passerat och på jobbet avlöser sjukorna sig bland barn och personal. Förhoppningsvis klarar jag mig med enbart lite förkylning då min kropp är för stressad av att ligga hemma och va sjuk just nu:-) onsdag innebär öppning och en tidig dag hem vilket ska förnöjas med tvättstugan och en snabb shoppingrunda med Leia då hon ska få sig en ballerinaklänning till dansen. Måste ju smälta in i ringen med gräddbakelsarna;-) nu ska jag luta mig bakåt med min metro och ni får ha en skön dag.


RSS 2.0