Efter gårdagens zumba var jag rätt mör om ...

2011-08-14_15_55 (MMS)

Efter gårdagens zumba var jag rätt mör om jag säger så ;-) att dessutom svetten rann av mig är ytterligare ett bevis på att jag verkligen gick in för det trots min svacka.. Nu börjar en ny jobbvecka och barnen börjar sakta men säkert droppa in där, samt så ska ju min lilleman skolas in from onsdag så denna vecka händer det grejer i Dudde's lilla liv <3 Ha en skön dag!!!


Kommentarer
Postat av: Helan

Härligt med zumba! Hoppas att du får en riktigt bra vecka med inskolning och allt. Min femåring gör sin första dag på förskolan efter sommarlovet idag, det känns lite läskigt att det nu är sista året innan han flyttar över till förskoleklass och fritids!

2011-08-15 @ 08:04:36
URL: http://optimaladagar.blogg.se/
Postat av: Katta

Jaaa dom är fantastiska!! På onsdag ska jag börja uppdatera som vanligt och då kommer massor med bilder kan jag lova!! Kraaaam!

2011-08-15 @ 13:38:12
URL: http://kattasfett.se
Postat av: Linda

Zumba är riktigt bra träning! kolla in min blogg om du vill ha kost och träningsinspiration! :)

2011-08-15 @ 16:13:57
URL: http://www.lindajernberg.devote.se
Postat av: Pernilla

Grymmaste känslan det där! Längtar så jag går sönder efter detsamma ;) Går säkert kanon för grabben på inskolningen. Han verkar ju vara ett riktigt litet charmtroll :DSv: Bortsett att en kvinna ligger o föder barn sjukt högljutt i rummet intill (och jag på ngt absurt sett är väldigt avundsjuk) så känns der verkligen som att der är på väg att vända nu. Igangsattning låter inte längre som en omöjlighet o smärtan försvann i princip (ta i trä) efter dagens operation. Sa hoppas få komma hem med glada nyheter imorn.Du får förresten inte missa min så kallade tavling i bloggen. Blir ju roligare ju fler som deltar ;D Kram kram

2011-08-16 @ 00:55:48
URL: http://reasonstobebeautiful.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0