Man få glädjas över det lilla...

Vägning 1 av dom 8 rivstartsvägningarna och ja jag hade ju inga förhoppningar på att det skulle visa några kilon ner efter denna usla träningsvecka, men några gram ned ville jag iaf se..

Och ja det går nedåt och en dag som denna så gläds jag åt mina små 400 gram ned..Ligger nu på 61, 6 kg och att få komma under 60 strecket peppar mig rejält så nu sätter jag upp ett mål för mig själv att jag ska hamna där på rivstartsvägningen nummer 3, gärna redan nästa vecka, men man måste ju oxå va lite realist ;-)

Jaja 400 gram känns inte så mycket då det pekar nedåt, men gisses om det skulle vara uppåt då hade det varit katastrof i min lilla värld så jag får ta fram det lilla Bregottpaketet i min skalle och inse att det är nästan ett sådant som jag under denna vecka tappat utan att ta ut mig vare det gäller sig träning eller kost, så varför gnälla???

Jag måste ju va inställd på att dom här sista kilona kommer jag få kämpa för att tappa, så varje gram ska jag glädjas åt som pekar nedåt...Men nu kör vi på vecka 2...

Nu blir det 3 pass denna vecka, Muskel, Zumba och Zumba och kanske jag försöker mig på en joggingtur runt träsket ngn kväll ?? Hatar ju att springa men så bra träning som är gratis och lätt att göra då kidsen somnat tex...

Tuplermetoden ska oxå få underhålla mig på kvällarna och när tid finns så denna mage försvinner snabbt nu :-)

Ngn som provat den och är nöjd???

Nu lite mer kaffe och steka på ngt ägg, måste verkligen tvinga i mig frulle, men ett ägg och lite kalvsylta slinker nog ner ;-)


Kommentarer
Postat av: Gitsan

Det var väl en bra minskning! Jag tror att viktminskningar på runt 5 hg i veckan är de bästa för att vara av med dem framåt i tiden också.

2011-08-26 @ 10:00:58
URL: http://www.123minsida.se/Gitsan
Postat av: Pernilla

Tycker du ska vara stolt över din viktminskning. Man kan ju inte påverka hur barnen sover och vad som händer i vardagen menar jag. Smart att jämföra med konkreta ting, som smörpaket osv, också. Det ska jag komma ihåg! :)

2011-08-26 @ 10:14:18
URL: http://reasonstobebeautiful.wordpress.com
Postat av: Anonym

kolla bloggen:D

2011-08-27 @ 14:55:31
URL: http://vafanheterjag.blogg.se/
Postat av: sanna och wilma

Vilka fina barn du har!

och självklart en fin blogg!

Kram

2011-08-29 @ 08:10:15
URL: http://tobelieve.blogg.se/
Postat av: Cornelia Tonéri

Bra jobbat! Resultatet är noterat. Kram och pepp

2011-08-29 @ 20:35:16
URL: http://www.corneliatoneri.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0