sista veckan nu..

Usch idag går vi in på sista semesterveckan sen stundar jobb på heltid igen och visst ska det bli lite skönt med vardag och krypa in på hösten med tända ljus mm, men även jäkligt vemodigt att veta att nu är det över..Inge mer föräldraledigt med småttingar, nu går det bara utför..Barnen blir stor och mammsen äldre ;-)

Det där med ålder är hemskt för mig, jag har en sån otrolig dödsångest och bara tanken på den kan få mig att börja gråta då jag vet att någon gång ska jag somna in...men när och hur vet man inte??...läste om en stackars blivande brud på 33 år som på sin möhippa bara föll ihop och dog..hon var i min ålder och det där är nog värsta tanken att jag inte ska få se mina barn växa upp..Nä nu lämnar vi detta ämne innan jag kryper ur skinnet av obehag...

idag är himlen klarblå och en dag på stranden väntar mig och kidsen, det gäller att ta vara på all tid vi kan spendera där nu så vi boostar oss lagom för en lång höst och vinter...Sen ska jag nog försöka ta mig till gymmet ikväll, kickade igång höstterminens träning igår med zumba och gisses så skönt det var...Blir mjukstart denna vecka då sommarschema gäller än och passen inte är många att välja på dom dagar som är mina träningsdagar, men from fredag då det ska vägas in,( hemska tanke på hur måga kilon upp sen sist det ska vara!!! ) så sätts höstens delmål upp, men det stora slutmålet är ju desamma..55 kg max 58 ska det stå på vågen då jag är nöjd och kan sikta in mig mest på att slimma ihop kroppen med allt sladder som finns kvar...

Oh jag är så pepp inför hösten och jag känner nu att jag är så förbaskat nära nu.. va fasen förra året vid denna tidpunkt då jag bestämde mig för att köra LCHF stenhårt så stod jag och stampade på 95 jävla kilon!!! 
Nu sist låg jag på 61 kg och ja nu kommer den visa plus på det på årsdagen av LCHF livet men fasen 34 jädra kilon har jag gått ner på ett år!! Im proud of my self!!!!

Inget är omöjligt vare sig för mig eller dig, bara man har bestämt sig...

Har nu oxå anmält mig för höstens rivstart och har inte riktigt bestämt mig för hur många kilon jag ska sätta upp som mål denna gång utan inväntar vägningen på fredag..22 augusti drar den igång igen och 8 veckor framåt håller den i...

Nä nu fixa lite för strandhänget!!! Ha en underbar dag!!

Kommentarer
Postat av: JD | sextiofem kilo ska bort

jag tänker hela tiden också så, dödsångest.. tänker på döden varje dag tror jag :O räknar år hit och dit. Vill inte att någon jag känner ska dö.. hemskt det där.



tack vad gullig du är. men min mobil förblir nog tyst :O

Kram!

2011-08-01 @ 10:16:15
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: Anonym

oh grattis t snart 1 år på lchf. skit duktig e du. Och ifa dy kmr gå upp nu efter semestern så vet jag att du har viljan o styrkan o gå ner de. Nu hejjar vi på dina delmål o slutmål .



PUSS

2011-08-01 @ 11:06:06
URL: http://mscharlie.blogg.se/
Postat av: Anonym

aw thanks sweetie vad snällt sagt. sov t halv elva kunde ej med o sova längre hahha.



sitter o meckar nu med bilderna.



PUSS

2011-08-01 @ 11:45:05
URL: http://mscharlie.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Du kanske blir äldre men du blir också sjukt mycket snyggare! Lägg fokuset där istället, tycker jag, och njut av du nu faktiskt (utan avbrott för barnafödslar och annat hihi) kan lägga lite fokus på det som får dig och din kropp att må som bäst!



HELT GRYMT att du klarat alla dessa kilon på bara ett år. Vet att det nu bara är en tidsfråga innan du når ditt mål. Känner det på mig :) Kramar

2011-08-01 @ 17:54:10
URL: http://reasonstobebeautiful.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0