Måndag

Ny vecka och denna vecka ska bli bättre än föregående veckor då det kommer till kosten.

I helgen insåg jag att jag är domen missbrukare rakt igenom. Jag hittar på undanflykter för att just där och då få ta den där smörgåsen, godisbiten el vad det nu är som suktar mig då.

Jag skyller på röksuget, som faktiskt inte är så förbaskat jobbigt längre, bara en undanflykt då folk runt omkring mig såklart tycker att godisbiten är bättre än en cigg.

Ska sanningen fram så är jag så sockerberoende just nu, återfallen gör att suget blir starkare och svårare att stå emot. Mitt blodsockerfall gör mig galen , och inget annat.

Därav mina humörsvängningar!!!

Jag har nu bett om överseende hos familjen, försöker verkligen gå åt sidan då dom kommer och andas, men framförallt ha substitut nära till hands.

Vad är så svårt att dela en avokado istället för att bre en jävla macka??

Nu är det slut på alla undanflykter, vill jag väga 95 kg igen så kan jag fortsätta på denna väg, men mitt mål är åt andra hållet och då är det bara att kämpa igen, jag har ju gjort detta galant förut.

Det är bara att glömma och gå vidare.

En bra start på dagen :-)


Kommentarer
Postat av: charlie

tack!

haha jag förstår dig men när man gör bukplastik så är man illa tvungen o flytta om naveln då annars skulle den vara i typ underlivet haha. Som tur är fick jag "Behålla" min riktiga navel. Va rädd att de skulle göra en ny. skulle kännas äckligt av ngn anledning ahhaha.

puss

2013-01-28 @ 16:59:16
URL: http://mscharlie.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0