Så var denna helg slut då..

Usch vad tiden rusar iväg så fort man råkar va ledig från jobbet, längtar redan till 21 maj då det är långhelg igen:-)

Helgen har varit bra och idag fick jag även tummen ur och tog tag i förrådet så nu ska jag bara gå igenom en hel del kassar med kläder som står därnere, mycke som kan skänkas bort och något kan säkert läggas ut på Tradera, men sen kan jag fylla på med saker som ligger och samlar damm uppe i lägenheten, men hur som haver så kan jag numera GÅ IN utan att behöva klättra på saker och ting*duktiga jag*...

Har även tränat idag men det blev inte Body Pump då passet var fullbokat redan på morgonen så en timmes kondition och styrketräning, vilket innebar 650 förlorade kalorier bidde det istället.. Skönt som tusan var det iallafall..

Nu ska jag ta och kolla igenom filmhyllan och se vad man kan tänkas se?? Har ju sett dom flesta ett ex antal gånger men tv-tablån suger verkligen ikväll..

Blev dock lite kär igår...

Såg filmen Twilight och redan då jag såg The Lost Boys i mellanstadiet så har jag haft en förkärlek till vampyrfilmer och den här var ju så där obotligt romantiskt, så man blev ju nästan tonåring igen:-)



Nä nu ska det läsas böcker av Stephenie Myer för jag är banne mig fast:-)




Kommentarer
Postat av: Anonym

ja man målar ju oftast upp bilder i huvet när man läser saker :) men nej, ingen skog här inte, alldeles lagomt nära till grannarna, man har sitt eget även om man ser folk lite då och då liksom :)



ja vi får se om detoxen tar nåt, lär ju inte märka förrän om några dagar känns det som men :)



2009-05-04 @ 00:54:56
Postat av: Heyli

och den anonyma va från mig då :p

2009-05-04 @ 00:55:20
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: ELin

Som sagt, det tycker jag absolut!

2009-05-04 @ 15:29:38
URL: http://elinarnehed.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0