Utgång ikväll.

God morgon. Ikväll är det utgång med tjejerna från jobbet, vilket ska bli riktigt skoj:-) om vädret håller i sig så blir det väl parkhäng, men ska även försöka övertala dom att sätta sig på ngt hak runt åtta, man vill ju inte missa semin mot lönnlöven:-) ha en skön dag.

Kommentarer
Postat av: Nina

va roligt med utgång. hoppas att du får en härlig kväll då med en massa skojs!



klart man måste unna sig. ja går hos en bra å billoig frissa. däremot så kan hon inte göra några avancerade frisyrer. men då får man väl ta en dyr en i stan helt enkelt.. vet inte va ja ska ta mig till med mitt hår. funderar på å klippa det. har iaf köpt hårfärg men nu har ja fått ryck å vill ha färgen som charlotte perelli har.. vet du vilken ja menar? ljus brun.. men d måste ja gå till nån frisör å då kan ja räkna med 1500 kr åt helskotta å d känner ja inte för..



Theo mår bättre idag å igår med för den delen. så nu e han på banan igen! ha så skoj ikväll! krams

2009-05-08 @ 14:45:32
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Heyli

haha okej de va ju tur att den kom fram då, skulle aldrig våga :p blir nog inte att jag beställer bikinin heller, känns lite osäkert..



jaa det är ju det som är problemet, att man bor i världens minsta stad och att man dessutom jobbar på den populäraste affärn där gör det ju inte bättre direkt.. fattar inte att så många härifrån orkar läsa om mig ens, jag orkar inte läsa deras bloggar liksom, tycker det är rätt tråkigt att bara läsa nån blogg utan att prata med personen. antar att jag inte är så nyfiken av mig kanske :) men tack för din fina kommentar, den värmde :) lär nog fortsätta blogga ändå, kan inte hålla mig!



hoppas du hade en bra kväll ute igår! :)

2009-05-09 @ 17:42:56
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: cicci

Hoppas du hade det trevligt?

jag skulle också behöva komma ut och ta en sväng om kan jag lova!!

Kram

2009-05-09 @ 21:41:00
URL: http://stellaelliot.blogg.se/?c=1187807906

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0