På hemmaplan..

Ja så  var vi åter i stan och sjukstugan fortsätter härhemma nu med en förmodad magsjuka hos Leia:-(

Avslutade ju detta arbetsår med en vabbdag då feber och sen en ögoninflammation tog sig an Leia så visst blir man lite bitter.. Då man äntligen har semester och tid för att göra alla dessa mysiga saker tillsammans så får vi istället sitta inomhus och frodas i varandras baciller ..

Jarkko och jag fick ju aillafall en hel del tid tillsammans i s-vallpappa och Mona tog hand om leia så vi for en hel del svängar till Birsta och även hann vi med ett biobesök och såg underbara New moon:-) Var ca 3 ½ år sen jag var på bio så det kändes som rena lyxen att få sitta där med en popcornskål och läsk i handen och bara njuta av en film:-)

Julen var trots sjukstuga sådär lagom mysig som det ska vara och bilder och en resumé kommer ikväll då jag lagt in bilderna på datorn. Kan dock säga att julmaten inte var sådär god som jag hade drömt om i nära en månad så där blev jag lite besviken, min gravidmage har ju rätt svårt för fet och stekt mat och julmaten kan ju summeras med två ord..

Stekt och fet:-)

Dagens planer består av att göra klar menyn inför imorgon samt inhandla ingredienser och raketer, besök på systemet, städa och tvätta..Ja så där lagom roliga grejer med andra ord;-)

Ha en skön dag sålänge..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0