Nu ska dom sista klapparna in..

Japp idag blir det till att shoppa in dom sista klapparna och sen kan detta år gå till historien där Linda inte sprang runt den 23 för att panikinhandla klappar:-)

Ja det är f*n otroligt att jag är ute i så god tid i år:-)

Blir även att shoppa in lite mer flyttkartonger då dom vi köpte snabbt föbrukades på några skåptömningar. Nu är det inte långt kvar tills vi får nycklarna och äntligen får se lägenheten, hoppas bara jag får se den innan vi ska bestämma tapeter dock:-)

På måndag skriver jag på kontraktet och ikväll skickar jag iväg kontraktet till min blivande hyresgäst här. Blev ett ungt par från Kramfors som ska hyra den och bara att dom åkte hela vägen hit gjorde att är dom bara bra så får dom den. Är en lång resa för att bara åka och kika på en lägenhet och att sen dessutom inte få den skulle ju bara kännas surt.

Nu ska jag ta en snabbdusch och fixa till mig för att ta mig in i klungan av stressade människor i gallerian, men det får vi ta:-)

Nu är det inte många dagar kvar till vi åker på vår lilla resa och en välbehövlig vila stundar.

Oh, längtar så!!!

Ska även försöka få in lite pulkaåkning idag annars får vi ta en heldag imorrn istället och göra klart alla andra bestyr idag. Men underbart är det med all snö vi fått i storstan..
Ni får ha en skön lördag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0