Belöningar och delmål i jakten på vikten..

Häromdagen fick jag en kommentar om att jag inte har något delmål mellan utmaning ett och utmaning två och att det borde kännas typ som en lång väg att gå däremellan..

Försökte gå in på den som kommenterats blogg men den var borttagen så jag tänkte väl ta upp det här också kanske du läser härinne igen??;-)

Med dessa två utmaningar som jag nu är med i gick jag helt enkelt med i för att få lite pepp samt att få en massa andra att följa på deras viktresa och jag har funnit en hel del bloggar som jag följer nu tack vare det..

Dessa är inte mina delmål som jag satt från början utan jag håller mig kvar till mina delmål som jag haft från starten så nu är nästa delmål som jag satt upp att få bort dom sista gravkilona från Dylan till min sista arbetsdag den sista mars..Dvs 4,1 kg ska bort till dess..

Sen kommer nästa delmål som innefattar dom där sabla 10 kilona från Leia´s graviditet som ska bort till midsommar och semestern börjar..I år ska jag inte bada i vassen ;-)

Det sista delmålet är långt, men iaf det blir att kämpa med dom sista 5 kg som jag gärna ser att dom går bort och det har jag satt till nyår 2011/2012 och sen är jag nere där jag för 6 år sen befann mig..Dvs 55 kg..

Belöningar då??

Ja visst belönar jag mig ibland men det blir ju inga kläder precis som inhandlas utan lite smågrejer som jag kanske inte lagt pengar på på ett tag..Sen sparar jag nu undan pengar som jag tänker lägga på ny garderob då jag känner mig tillfreds till att gå in i ett omklädningsrum igen samt till att fixa till mina gaddningar samt ev göra en ny efter sommaren och detta får ses som belöningar som jag trånar efter..

Den största belöningen får jag hur som haver varje vecka då vågen och måttbandet visar minus samt att min hälsa mår bättre av en bra kost för mig och en jäkla massa rolig träning :-)

Hur belönar ni er???

Kommentarer
Postat av: Linda - En vimsig Mamma

ha tack =) japp jag var och är lycklig men som jag alltid sagt att när man blir lycklig över något så ska det komma bakslag och det gjorde det! kram

2011-02-17 @ 19:37:41
URL: http://holen666.blogg.se/
Postat av: Anonym

naw vad söt du e ! haha ah jo snart har man gått ner lika mkt som man vill väga hehe. när jag väger 62 har jag gått ner 50 procent helt sjukt!

2011-02-17 @ 20:28:35
URL: http://mscharlie.blogg.se/
Postat av: JD | 60 kg ska bort!

neej absolut ingen vass för oss i sommar inte :D

fan vad jag vill ha en bra sommar nu, inte haft det alls. inte helt bra iaf :)

2011-02-17 @ 22:20:03
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: L I J N A

allt bra?:)

2011-02-19 @ 18:01:17
URL: http://angelijnas.blogg.se/
Postat av: emma

jag tipsar om bloggar på min blogg skulle du vilja bli tipsad? kommentera då detta inlägg:http://emmahbark.blogg.se/2011/february/tips-om-bloggar.html

2011-02-19 @ 23:14:56
URL: http://emmahbark.blogg.se/
Postat av: charlie

ah jo verkligen!ah okej då har vi samma mål ;) m 55 kgibland får man unna sig , kom ihåg att bara börja igen direkt efter så löser allt sig.kram

2011-02-20 @ 09:50:35
URL: http://mscharlie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0