Går inge bra nu..

Vare sig det gäller träning eller kost och om en vecka är det tänkt att jag ska mäta/väga in mig för slutspurten av detta år, tror dock på katastrofala siffror och jag måste nu hitta tillbaka till den där strikta och fokuserdae Linda som fanns innan sommaren, sen dess så har det varit lite si och så faktiskt, duktig vissa dagar men så slinker det in något onyttigt och jag får sådan ångest av det så nu måste jag skärpa till mig..

Mitt mål på 55 - 58 kg till nyår kan vi glömma, kommer se var vågen hamnar på nästa vecka och sen sätter jag upp nya delmål och slutmål.. Men till sommaren 2012 kommer jag iaf vara i mål ;-)

Denna vecka har det inte blivit ett enda träningspass, varken hemma el på gymmet då jag drabbats av en tokförkylning, men ska försöka mig på ett hemmapass ikväll då jag mest bara är snorig nu...

Imorrn blir det nog simning och på söndag ska jag nog vara helt återställd och då kör vi igång med zumba igen..

Nä det är bara att ändra strategi nu och återfå fokusen igen så ska detta gå vägen ganska snabbt ändå, har jag kommit hit på resan så tänker jag inte falla ihop och ge upp nu.. Mitt mål är mitt mål oavsett vad folk omkring mig säger ;-)

Nu blir det till att fixa sig inför en dag på jobbet :-) Ha en skön dag... 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0