Falskt alarm...

Inlägget innan var det ju vattkoppor på besök och ja vi trodde ju på det då det härjar på båda barnens förskola, men iom att dom inte tog sig riktigt efter ngn dag så gick vi till läkaren i onsdags för att kolla upp det och få ett intyg..

Läkaren kommer ut och mumlar hit och dit, ställer mer frågor till mig än vad jag gör till henne, men i slutändan så skriver hon ett intyg med diagnos Vattkoppor..

Dagen efter på torsdagen så var prickarna än mer annorlunda än alla bilder på vattkoppor som ja googlat fram,  så jag ringde återigen till VC och bad om att få en annan läkare..

Sagt och gjort.. en ny läkare kom ut, mumlade att det kunde vara vattkoppor eller ngn allergi..Ifrågasatte om vi kanske ska ta något prov så vi får svar på vad det är, men varför då??? frågade idioten mig.. Ja kanske för att vi inte ska sitta hemma och tro på vattkoppor och så är det något annat som kanske behöver behandlas!!!

Nope inget prov skulle tas enligt han, utan vi skulle gå hem och tro att det kunde va vattkoppor!!!

Jag var galen, den ena läkare ger mig ett intyg på vattkoppor den andra kunde varken säga bu eller bä, men att ta reda på vad det var det ville han inte...Bad han bara gå in igen och tog upp luren och slog nummret till brommaakuten..

Talade om vad det gällde och fick en tid på kvällen..

Kom in och träffade för denna vecka läkare nummer tre som genast då han såg prickarna att detta inte var Vattkoppor..Berättade som jag gjort för dom 2 andra läkarna att det enda som ändras i vårat likv innan prickarna uppstod var att vi fått besök av farfars hund men att vi har ju beblandat oss tidigare med djur utan besvär..

Genast sa han att detta är Ringorm och för säkerhets skull fick vi ta ett halsprov för att utesluta infektion i kroppen.. Visade sig negativt och han googlade upp bilder på ringorm och nog ´fasen var det såna prickar som Leia hade.. Salva skrevs ut och nu börjar det ta sig på hennes kropp..

Förstår fan inte hur läkarna kan vara så inkompetenta på Blackebergs vårdcentral, för detta är inte första gången vi blir knasigt bemött så nu har jag bytt till Brommaakutens vårdcentral där man kan få tider fram till tio på kvällen och med snabba svar på diagnoser...

Imorgon blir det iaf jobb och väntan på dom sabla vattkopporna fortsätter, ska det komma så får det komma nu.. den 18 juli åker vi till Rhodos och den vill jag gärna inte avboka...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0