38 veckor med LCHF..Uppskjutet..

Som sig bör fredagen den 13 så pajjar något härhemma så idag var det vågen som strejkade..Har ju faktist haft den ett ex antal år utan att byta batterier så det var ju bara en tidsfråga..

Iom detta så skiter jag även att mäta mig och tänkte då ha en två veckorsmellanrum denna gång från senaste mätningen..Blir lättare för mig oxå att komma ihåg då jag ska rapportera till utmaningen oxå så kanske jag fortsätter med 2 veckorsintervaller?

Är ju dock för nyfiken och vill gärna ha kontroll om det börjar avstanna helt alternativ upp så jag får se helt enkelt..

Men men inga nya siffror idag alltså och ska jag vara ärlig så tror jag det inte hänmt så mycket efter förra helgens synderi med skrovmål på fredagen och pizza på söndagen..Riktigt uselt av mig!!!..

Glädjande besked finns det dock i garderoben då jag nu kommer i 2 par jeans till :-) Snart dags för att plocka upp kassen med dom riktigt små jeansen ;-) Nä får nog vänta fem kilo till innan den åker upp iaf ...

Blir dock hårdträning nu även hemma i form med att köra body pump övningar dom dagar jag inte zumbar, är ju lite mycket nu med Leia´s intensivsimning 3 dagar i veckan så man får prioritera lite..

3 pass zumba har jag inplanerad den kommande veckan sen promenader och övningar hemma..Fan måste iaf hamna på 64 strecket nästa vägning för att ha en chans att klara mig till midsommar..

Nu kaffe!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0