Jag ger upp..

Mina målsättningar för detta år var ju att nå 60 kg iaf till jul/nyår och det kändes ju som jag var på rätt väg för 2 veckor sen, men efter mitt 2 veckors träningsuppehåll pga luftrörskatarren och därav att min kost hamnade snett så kändes det som denna vecka skulle kunna bli en nystart såhär innan jul och vad FAN händer??
 
Gick hela dagen igår på jobbet och kände mig förstoppad och illamående, väl hemma så blev det lite bättre och vi nattade kidsen..Strax innan nio hör man hur Leia spyr ner hela sängen!!!
 
Välkommen igen magsjukan!!!
 
Vabb idag och imorgon och månadens lön kommer gå till historien som den sämsta sen jag började jobba 2007 efter jag fått barn..Vi resonerade dock härhemma att gubben kan jobba över med snöskottning så vi får in lite extrapengar iaf innan jul, men visst känns det bittert..
 
Har inte haft så här mycket sjuka härhemma på 1½ år och nu känns det som allt kommer..
 
Jaja bara bita ihop och hoppas på ett bättre 2013 iaf, har ju betat av kräksjukan 2 gånger  nu inom en månad så den kan ju knappast joina oss under jul ;-)
 
Nu ska det tvättas sängkläder och saneras lägenhet och tack o lov verkar det som att det lagt sig och att jag kan skicka kidsen till förskola/skola på torsdag.. Håller Dudde hemma oxå då han ändå är snorig och lika bra att göra det om han skulle få magsjukan igen, han liksom jag och Jarkko hade ju det i förra omgången men inte Leia..
 
Nu en kopp kaffe sen sätta igång härhemma..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0