Im going up up up!!!

Inte ens en månad har gått sen senaste vägningen och resultatet av ingen träning och en jäkla massa skit i kosten har nu kostat mig 4 kg upp !!!

Vet att mycket är vätska men inse hur min kropp reagerar på kolhydrater. Nu har det ju även blivit alldeles för mycket av det onyttiga så som pepparkakor och godis då jag håller på med att sluta röka vilket gör sitt i småätandet.

Jag måste sluta röka för att maximera min träning i våren och det får kosta några kilon upp, ska dock göra mitt yttersta nu att inte rusa upp ngt mer på vågen till den 2 januari, men vet ju med mig att julen alltid kostar på lite trivsel ;-)

Man får ta denna period som ännu en läxa för min jakt på trivselvikten, längre perioder utan träning och med kolhydrater kommer få mig fet igen och det är det sista jag vill.

Nu blir det till att fila på hur träning och kosten ska se ut i januari. Kommer köra strikt as hell och mycket styrke första perioden för att komma in i stark ketos och en grym förbränning.

Det känns bra iaf att förbereda mig och när mitt begär efter cigg börjar avta kommer detta bli början på ngt nytt :-)

Våren 2013 blir då jag kommer vara under 60 kg igen :-)


Kommentarer
Postat av: charlie

okej :)

Aw tack! På lekia. Var på rean, 400 kr.

oh gumman dt blir så med vikten när man slutar med ngt. när jag slutade med snuset så satte dt igång mina hetsätningar i början. men du löser dt skall du se!

Puss o kram

2012-12-19 @ 11:27:15
URL: http://mscharlie.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0