Sockeravvänjning dag 2.

 
Är inne på dag 2 av att vänja av mig från alla kolhydrater jag stoppat i mig under dessa veckor och jag mår skit..
 
Trött och på grymt dåligt humör och det har varit många gånger jag bara har lust att öppna frysdörren och proppa i mig en glass eller skafferidörren och mula i mig av chipsen som ligger där i, men med vetskapen om att denna semester har kostat mig en hel del extrakilon så ska jag nu rensa kroppen grundligt till invägningen nästa fredag och då tar höstens viktresa igång på allvar..
 
Tycker att det är bättre att få bort all överflödig vätska innan jag väger in mig för att på så sätt verkligen få se hur mycket detta kostat mig, (vilket är en hel del om jag går efter kläderna :-( )
 
Har iaf haft en grym semester med en vecka i sundsvall, mellanlandning några dagar i sthlm för att sen styra mot en helt underbar vecka på rhodos och snabb mellanlandning åter i sthlm för att avsluta med några dagar i finland och nu är vi återigen i sthlm och på måndag inväntar jobb :-/
 
På söndag kör vi även igång med pass på gymmet men ska försöka komma iväg och köra lite styrke innan dess, men min kondis är verkligen sjukt dålig nu, dels för kosten och avsaknaden av träning men framförallt pga rökningen och nu ska även den klippas bort igen.. Blir en sund livsstil nu och mitt mål är nu att komma till det slutliga viktresultatet jag är ute efter och nu är det slutsyndat för gott..
 
Vet att jag skrivit dessa rader många gånger under mitt andra år med LCHF men nu är det verkligen det, jag kommer aldrig någonstans annars utan nu är det all in som gäller.. Kommer ha några sjukt jobbiga dagar nu, men sen vet jag att jag kommer må så sjukt mycket bättre så det är det värt..
 
Jag vet att då året tar slut och 2013 tar vid kommer jag vara där om jag sköter mig som jag ska och det peppar mig något oerhört nu..Det är slutvelat nu.. Nu lite vatten att stilla suget med och sen bädda ned mig för att vakna upp till min sista semesterdag för denna sommar...
 
 
 
Take care!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0