Rea på köttmarknaden..Tog en sväng in på v...

2011-05-30_09_28 (MMS)

Rea på köttmarknaden..Tog en sväng in på vivo idag efter lämningen av Leia och fann detta! Tycker ju kött och framförallt nötkött har blitt så förbaskat dyrt så det var ju bara att passa på.. Entrecote, lövbiff och höggrev bidde det för en hundralapp. Visst det går ut idag, men i frysen mår det bra till tillagningen tar vid och grymt att även lyckats göra klipp i mataffären oxå ;-)


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Du är precis som mig hihi! Frysen är nog min bästa vän ;)



Sv: Jag antar att det är sådana här bilder som kommer motivera järnet sedan. Tog liksom en bild utan långarmat också men kunde bara inte lägga upp den. Var så ångestladdat att mina förr så vältränade armar bara var ett berg av fett! Men sparade iaf bilden för samma ändamål senare - pepp! ;)



Det låter ju betydligt bättre än den LCHF-dieten man är van vid. Så äter ju jag när jag äter GI också - blir mycket lax och avokado. Däremot har jag svårt för smaken av för feta mejeriprodukter tyvärr även om det säkert är nyttigare.



Klart du ska lyxa till det lite till sommaren! Det måste man. Diettänket tar ju död på än annars..

2011-05-30 @ 18:06:48
URL: http://reasonstobebeautiful.wordpress.com
Postat av: Pernilla

Sv: Låter inte tråkigt, bara som en överlevnadsstrategi med tanke på hur fort de växer sen. Låter bra att du upplevt de som bäst också ;) De är typ de enda bebiskläderna jag fastnat för ur kvalitésynpunkt måste jag säga. Andra märken må vara fina men de ser ju inte ut att hålla för några 60 grader, vilket lär behövas emellanåt ;)

2011-05-30 @ 18:09:23
URL: http://reasonstobebeautiful.wordpress.com
Postat av: Katta

Alltså linda! Din kommentar var det första jag såg i morse när jag vaknat och jag dog av skratt. Bokstavligen talat! Det gjorde hela min dag!! Taaack!! Det behövde jag!!! Stooor kram på dig kompis!!! <3

2011-06-01 @ 12:47:49
URL: http://kattasfett.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0