Operation lyckad. Så har två äckliga prick...

2011-05-24_14_28 (MMS)

Operation lyckad. Så har två äckliga prickar försvunnit från min kropp. Fick dock träningsförbud i 2 dar, men det skiter jag i..zumban imorrn missar jag aldrig oavsett vad.. Skönt att dom är borta iaf :-)


Kommentarer
Postat av: Fotograf Nathalie Agnekil

Hej! Jag är inte för att "spamma" men jag måste snabbt bli av med mina inbjudningar till Bloggsvar eftersom de snart försvinner. Därför lottar jag nu ut 3 inbjudningar på min blogg! Om du vill vara med i utlottningen, klicka här; http://softecho.blogg.se/2011/may/utlottning-inbjudan-till-bloggsvar.htmlNathalie Agnekil

2011-05-24 @ 21:07:15
URL: http://softecho.blogg.se/
Postat av: JD | sextiofem kilo ska bort

jag skulle också behöva ta bort en prick.. på halsen :)vad mysigt! det är härligt att bara vara i sverige hela sommaren också :Dps. du har väl inte missat att vägningen är torsdagen innan midsommar, sen skicka in resultatet på torsdagen, så jag kan publicera allt på fredagen ;D heja heja!

2011-05-25 @ 14:38:02
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja jag hoppas dt också lovar o hålla er alla uppdaterade ;)ja men dt e det jag menar jag e väl inte den enda som sökte jobbet eller? annars förklarar dt hans reaktion .. blöö iaf ..ja men ligg i så kanske dt blir minus 5 kg t midsommar.ah men va nice samma mål då :D men vill ner först t 58 o sen kö op vill ej väga för lite heller.. jag hoppas på innan årets slut o nå dt. Men vi får se. hoppas på ngn som helst viktnedgång nu men räknar ej med dt. vill egentligen npåå 65,0 kg..oh vad roligt hoppas du vinner hjärtat!

2011-05-25 @ 22:56:32
URL: http://mscharlie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0