Stress stress stress...

Som om det inte var nog med all stress i mitt liv just nu och att jag faktiskt var inne i ett någorlunda lugn så kom idag ett samtal som ser till att jag känner mig ruskigt stressad :-(

Dom som hyr av oss i andrahand vill nu flytta och om en månad bär det iväg, ja redan den 1 februari vill dom flytta men har jag inte hittat ngn till dess så får dom betala till den 9 februari ändå..Så nu har jag en månad på mig att antingen få den såld eller hyra ut i andrahand igen fram till sommaren då planen på att sälja den var..

Känns jäkligt surt då deras kontrakt gick ut sista december och jag frågade om dom ville bo kvar till sommaren el om jag skulle hitta en ny hyresgäst, men så är det i denna stad.. Då det kommer till bostäder ska man absolut inte lita på vare sig hyresvärd eller hyresgäst..It´s only me me me som gäller i detta bostadskrig..

Jaja imorrn ska jag ringa upp mäklaren igen och höra vad hon tror om att få den såld lite snabbt..Kommer ju inte hinna med att fixa sov och vardagsrummet nu då vår ekonomi inte är den bästa just nu så det får vi skita i..

Äh, fan vad trött jag blir på att det alltid ska vara något som får upp min stressradar..

                               


Kommentarer
Postat av: Fia

SV: Ja jag tror de kommer bli jättebra de bordet o stolarna :DJa plump e så simpelt o spela o så roligt :DHoppas du har en bra kväll :)

2011-01-09 @ 20:28:49
URL: http://fiasfight.blogg.se/
Postat av: JD | - 30,1 kg!

haha smart bild och text ;)oj, 55 kg.. minns inte ens om jag nånsin vägt så lite ;) haha! som spädbarn kanske? ^^ haha närå men längesen! vill inte ens ner till så lite nu. är det ditt mål idag?:)

2011-01-09 @ 21:24:07
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: JD | - 30,1 kg!

det låter bra det :)

skönt att du "bara" har 20 kg kvar till ditt mål, jag har minst 30.. men jag tror på oss :) massor på dig :Dhåller tummarna för din vägning imorgon!

glöm inte skicka resultat, kommer ett extra info inlägg imorgon bitti, så alla ska förstå nu när de gäller ;D

2011-01-09 @ 23:13:53
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: Jag och Mitt Livs Viktigaste Resa

Hoppas att det löser sig till det bästa, med bostadsbristen så borde den gå åt snabbt.

2011-01-09 @ 23:23:31
URL: http://mammasbusungar.blogg.se/
Postat av: Linda - En Vimsig Mamma

ja de låter bra de! jadu just nu har jag inte kört något speciellt, och träningen har lagts åt sidan för ett tag eftersom jag har vart hemma själv med barnen sedan 22 dec. men nu jäklar ska det köras i gång =) kram

2011-01-10 @ 12:04:41
URL: http://holen666.blogg.se/
Postat av: charlie

yesa :) livet har ju haft sina motgångar men man har alltid lyckats o få dt och bli ngt bra :)okej vilka har du?Jo kan va snyggt, kanske blommor eller ngt? Finare om man kör sådana cover-ups?Kram :)

2011-01-10 @ 13:17:24
URL: http://mscharlie.blogg.se/
Postat av: katarina

Mpttband är ju bäst!!! Ohh jag håller tummar och tår!!! :D Det kommet gå galant!! KRAM!!!

2011-01-10 @ 13:28:18
URL: http://kattasfett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0