Mitt nya liv består numera att tvinga i mi...

bild174 (MMS)

Mitt nya liv består numera att tvinga i mig lite frukost innan jobb istället för tre koppar kaffe som förr:-) blev en skål laktosfri youghurt som enbart innehåller 2 kolisar per 100 gram o lite frysta jordgubbar:-) istället för kaffe bidde det en kopp the o nu bär det snart av till jobb vilket känns bra efter att ha varit vaken sen halv fyra! Ja mitt sömnmarathon i helgen har satt sina spår o det är väl tur man slutar tidigt idag iaf:-) ha en skön dag vänner.


Kommentarer
Postat av: Chrissan

Min man har samma bekymmer... men nu går det av bara farten. LCHF är bra! :)

2011-01-19 @ 09:50:51
URL: http://chrissanssvammel.blogspot.com
Postat av: Fia Fit

Jag äter också frukost hemma numera. Tidigare åt jag på jobbet men nu är jag så sjukt hungrig när jag vaknar. Men ibland hinner jag inte så äter jag medan jag rusar ut genom ytterdörren. Not good!

2011-01-19 @ 11:02:23
URL: http://blogg.mama.nu/fiafit
Postat av: charlie

aw vad söt du e tack:)



ojhoppas du blir helt frisk snart



naw gummanha en bra dag ! <3

2011-01-20 @ 10:45:01
URL: http://mscharlie.blogg.se/
Postat av: Carolina

sv: Det var ju ett bra tips, behöver verkligen mer inspiration till mat. Min syster kör med Linas matkasse varannan vecka och är super nöjd. Kanske ska testa det nån gång. Frukost är för mig det värsta..har svårt för att äta det och jag älskar mackor, men om jag köper hem mackor så äter jag alldeles för mycket av det. Har börjat äta havregrynsgröt ibland, dock med sylt på eftersom jag inte gillar det annars. Måste komma på nått bättre. Ha det bra. =)

2011-01-20 @ 20:49:55
URL: http://carolinaelisabet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0