Succe....

Solen lyser och idag blir det en runda runt träsket nu på morgonen för att bränna lite kalorier samt invänta tvättstugans början, orka springa upp och ner för en timme??? Sen blir det ÖF tills hämtning av Leia..

Jag är fasen inget fan av att sitta på ÖF och häcka, gjorde detta med Leia från 2 månaders ålder och det gav ju varken henne el, mig ngt i den åldern därav att jag inte gått dit än, men nu..Dudde behöver stimulans i form av andra människor än mamma, pappa och Leia och ja hans leksaker är ju begränsade då dom får bo i vardagsrummet..Leia´s rum kan vi våldgästa om jag tokinspikterar varje hörn att inte en liten barbiesko el, dylikt ligger i farozonen att åka in i Dudde´s mun, så där är vi mest om vi myser med en film och leker med gosedjuren, såklart att han tröttnar...Badrummet som är hans absoluta favoritrum att rymma in i då tillfälle ges får han ju inte heller vara inne och leka i så hur skoj är det att strosa runt i vardagsrummet, hallen och köket dagarna i ända?? Nä klart grabben vill utforska nya utrymmen och lekparken hänger vi i ju då Leijsing hämtas hem så där kan vi ju inte heller hänga hela dagarna så ÖF är som himmelriket för Dudde och en vilozon för mammsen..

Där kan jag låta han röja runt medans jag kan sitta och inspektera från håll utan att oroa mig för att en barbiesko el ett hårspänne ska dyka upp ;-)

Han var som en duracellbebis gånger 2 igår och bufflig men kramgo som han är så skrämde han väl både ett och annat barn som inte alls var med på hans noter att mysa ..Till slut siktade han in sig på en mamma och lyckades <3

Ett bra ställe med andra ord och trevlig personal så där kommer vi hänga typ varje dag framöver, gäller ju att han socialiserar sig med andra barn i sin ålder inför förskolestarten, vilket jag absolut inte tror blir något problem för honom, problemet ligger väl mer i om vi får en plats?? Men mer om det i ett annat inlägg, först ska ett samtal till stadsdelsförvaltningen göras..

Ha en helt underbar dag i solen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0