7 Veckor med LCHF..Massa minus:-)

Sjunde veckan är nu avklarad och det går förvånansvärt bra att leva i denna diet utan att vare sig föräta sig eller sakna allt som har med kolhydrater att göra..

Denna vecka har jag även dragit ner på mejeriprodukter såsom såser på creme fraiche varje dag utan istället satsat på att äta rent såsom ägg och bacon..En köttbit med en massa vitlökssmör osv..Någon dag har jag smarrat till en maträtt med creme fraiche som såsbas och jag vet inte om det är det som är anledningen av veckans stora minus eller att jag vid förra vägningen var inne i menstruationen och genom den samlade på mig lite extra..Men vi kör på en vecka till i samma anda och visst kan det kännas enformigt, men sålänge jag har ett stor övervikt som jag vill få bort så får jag även vara beredd att satsa lite extra för att nå mitt mål..

Kommer fortsätta att lägga in recept då jag tillagat något extra som jag vill dela med mig av, men just nu blir det rätt enkla maträtter för mig..

Imorse då jag ställde mig på vågen så la jag först vågen på badrumsmattan och den visade då -3,5 kg?? Jag ställde mig gång på gång och samma resultat, men då jag alltid brukar väga mig med vågen mot det hårda golvet så tog jag bort mattan och då steg vågen upp ett kg men - 2,5 kg på en vecka är grymt tycker jag.. Ställde mig om och om igen men samma resultat så - 2,5 kg denna vecka..

Jag har lång väg kvar men ser ju en ljusning i att jag kommer få tillbaka min kropp en dag :-)

Efter sju veckor med LCHF har jag då tappat..


-2,5 kg (7,7 kg)

-6cm ( 17 cm mage)

-6cm( 10 cm stuss)

-3cm ( 7 cm lår )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0