6 veckor med LCHF..

Måndag och väg/mätdag och jag börjar tro att jag har varannan vecka syndromet?? Kanske jag ska ha min väg/mätdag varannan vecka istället??

Förra veckan var en bra vecka och då fuskade jag även med lite ris på Indiern?? Men denna vecka känns usel:-(

Visst vågen och måtten visar minus men jag har större krav för att jag ska lyckats med mitt mål så denna vecka ska jag köra power walks varje dag, får bara hoppas alla håller sig friska så jag inte får ändra mina rutiner..Köra 2 pass på gymmet, gjorde bort första passet igår och som alltid på ett nytt ställe med nya maskiner så går det lite småtrögt, men träningsvärken i min kropp är iaf ett bevis på att jag var där och gjorde rätt;-)

På kostsidan ska jag vara lite mer strikt på mejeriprodukter, även om jag inte tror att den påverkar min viktnedgång så mycket, men ska iaf ge det ett försök..Sen får jag ju inse att jag har min mensvecka och den kan ju påverka att jag nu inte gått ner så mycket, jag brukar svälla upp då så jag ska väl vara nöjd att det står minus iaf..

Finns ju folk på Biggest loser som tränar stenhårt och strikt som sjutton håller koll på kosten och likt förbaskat går upp el, står still så jag ska väl inte stirra mig blind..Minus är bra och sålänge det pekar nedåt så är jag ju ett steg närmare min målvikt:-)

Efter sex veckor med LCHF har jag då tappat..


-400gram (5,2 kg)

-2cm ( 11 cm mage)

-1cm ( 4 cm stuss)

-1cm ( 4 cm lår )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0