9 Veckor med lchf..Boring..

Ny vecka nya förhoppningar..

Tyvärr infriades inte mina förhoppningar denna vecka så nu S K A jag fan klara det till nästa vecka, det bara är så..Jag ska passera - 10 kg nästa vecka, för nu vill jag göra ett avslut på dom och ta nya tag mot nya 10 kg, sen att jag lovat mig själv ett par skor då 10 kg passerats spelar ju oxå liite in ;-)

Visst går jag ner både på vågen och på måttbanden och jag märker ju på kläderna att jag minskar, vissa veckor kanske jag minskar mer just där jag inte mäter, vad vet jag?? Men det känns så jäkla tråkigt då man har skyhöga förväntningar på just den här veckan också blir det nada av det..

Men ska jag vara ärlig så har jag inte heller varit helt strikt denna vecka, blev både en kebabsallad med tillhörande dressingar som jag inte alls vet vad dom har i samt en rotfruktsgryta i söndags så min förhoppning är väl att det är dessa två kombinationer som ställt till det lite så att det försvinner extra mycket nästa vecka ;-)..

Denna vecka blir strikt as hell.. Åker ju hem till S-vall nästa vecka och även om jag sagt till därhemma att jag står för matlagningen så vet jag att det blir en prövning, men jag ska klara det och det får bli promenader längs travbanan varje morgon då gymmet uteblir dom dagarna..

Så just därför skulle det vara så förbaskat skönt att ha passerat - 10 kg till jag åker.. Eller vänta nu.. JAG SKA!!!

Efter nio veckor med LCHF har jag då tappat..


-0,5 kg (8,7 kg)

-2cm ( 21 cm mage)

-3cm( 13 cm stuss)

-1cm ( 8 cm lår )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0