11 veckor med lchf..-10 kg:-)

Det har tagit mig lite längre tid än vad min plan var tänkt men nu har dom 10 första kilona passerat så nu jävlar ska det kämpas för att lyckats med dom nästa 10 på mindre än elva veckor..

Men iom att jag denna vecka haft både mens och en slapparvecka, har ju knappt blivit ngn promenad och gymmet har jag inte alls varit till och sen har jag ju även stoppat i mig lite onyttigheter såsom pannkisar mm så är jag nöjd.. Jag lyckades pricka in precis - 600 gram så jag är prick - 10 kg lättare än när jag började..

Nu blir det hårdträning på gymmet med början idag.. Nu ska kondisen upp så att jag kan våga visa mig på något grupp pass men sålänge jag är i detta skick så tänker jag inte förnedra mig:-) Men ikväll blir det cross training och jobba med dom stora musklerna och kanske en viktökning på några maskiner??

Nu är jag så tänd på att vara i form till sommaren så jag kommer inte ge upp..Jag ska vara nere i dom viktregionerna jag befann mig i innan Leia kom till..

Nu ska detta firas med ett par nya skor och jag ska oxå klura ut vad jag vill belöna mig med till dom nästa 10 kg?? Kanske ngn ansiktsbehandling?? En schysst väska, ja vi får se helt enkelt..

Efter elva veckor med LCHF har jag då tappat..


-0,6 kg (10 kg)

-2cm ( 26 cm mage)

-1cm( 15 cm stuss)

-1cm ( 10 cm lår )




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0