Sjukskriven..

Så var man sjukskriven fram till förlossningen och ja det var väl igentligen väntat att jag skulle bli det, hade ju ändå tänkt gå om två veckor vare sig min HP hade gått igenom eller ej så det är ju *bara* två veckor tidigare..

Har under helgen haft fruktansvärd huvudvärk och eftersom jag även varit lite mer svullen så började jag ju misstänka att det kunde vara havandeskapsförgiftningG.

Har verkligen haft en pain in the ass helg då först foglossningen gör att jag inte kan sova och sen huvudvärken på det som gör att jag inte ens kunnat komma till ro för att somna in överhuvudtaget:-( Har verkligen sovit dåligt under några dagar och det syns verkligen på mig, finns inget smink i världen som kan få mig att se vaken ut nu:-)

Iallafall så insåg jag redan igår att jag inte skulle orka ta mig till jobbet idag så jag sjukskrev mig redan igår då jag ändå hade min läkartid idag så kändes det rätt meningslöst att åka till jobbet någon timme och sen försvinna.

Kom till min läkare och han gav mig igentligen inga alternativ utan sa bara att han nu kommer sjukskriva mig fram till förlossningen så jag kunde avbryta min HP ansökan enligt han. Jag kommer inte bli bättre förrän till efter förlossning oavsett vilka behandlingar jag får.

Vi tog blodtrycket som bara var bra så någon havandesakpasförgiftning var det inte frågan om så den största boven till min huvudvärk är helt enkelt sömnbristen jag har samt säkert några nerver som ligger i kläm..

Försäkringskassan hörde även dom av sig idag och då hon hörde att jag blivit sjukskriven så avslutade hon min HP ansökan och sa att detta är ju bättre för mig då jag kommer få betalt ända fram till BF, sen trodde hon inte handläggningstiden skulle ta så länge innan jag skulle bli beviljad sjukpenning så jag hoppas verkligen det.

Kändes skönt ändå att få detta avklarat och visst finns oron för pengar där, men jag har klarat av värre ekonomiska situationer så detta ska vi klara av att leva lite extra snålt ett tag. 

Jag hann dock inte ens komma ut från läkaren förrän telefonen ringde.

Det var Leia´s förskola och nu visade det sig att Leia hade misstänkt svinkoppar!!

Ja det var den vilan det, var bara att ta sig dit och sen gå upp till hennes läkare och sen handla in preparat för att få bort skiten, är inte så mycket så förhoppningsvis går det bort inom nägra dagar..

Längtar verkligen till den allra första dagen då jag får vara helt solo härhemma och jag ska lyxa till det med ett hemmaspa den dagen och lyssna på gamla Gunsen låtar medans jag ligger och slappar i badkaret:-)

Sen har jag ju en hel del att födriva min lediga tid med härhemma då vi inte är klar med vare sig vår inflyttning eller allt fix inför bebisankomsten så dagarna kommer att rulla på utan att jag ska hamna i någon tristess, har ju annars svårt att lalla på hemma en längre tid, men jag ska verkligen ta tillfället i akt och vila, vila och åter vila..

Har även fått en tid inbokad på torsdag då jag ska testa akupunktur och kanske man kan iaf få en liten stiúnd efter det där man kan få känna sig hel igen:-) Ska bli väldigt intressant iallafall att testa det.

Nu blir det hockey och länsderby:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0